|
![]() |
#4711 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4712 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
za one koji koriste, koji je joystick najbolji za drajvanje helija i aviona?? ![]() @deadman vidio sam da prodajes onaj saitek,u cemu je problem kod njega da si odustao nakon par partija? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4713 |
Guest
|
a to je. Ispucam u lika 10 metaka iz teške strojnice iz neposredne blizine i poginem jer je on imao "headshot"...mislim , nemam iskreno primjedbi na ovu igru al ovo je bez veze. Pogotovo jer se poziva realizam . Sa druge strane na HC nema spotanja i desi se da te pogazi vlastiti jeep ili neki genije raspali po svima...čudan je damage u SC. |
![]() |
![]() |
#4714 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne poziva se na nikakav realizam, Arma se poziva na realizam. Ne pokušavaj shvatit logiku u igri nego igru, koja ima svoja pravila koja često nemaju veze sa realnošću. LMG nije za neposredne blizine, pogotovo ako nisi na "zoom-u" jer ima prevelik bullet spread, tako da to nije ništa čudno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4715 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4716 | |
LateralusX
|
Citiraj:
![]() ozbiljno, nekoliko ljudi je kupilo joystick i vrlo brzo odustalo od njega (cyc., zen_sux...) saitek mi nije odgovarao, bio sam precizniji misem i tipkovnicom, i malo je imao prevelik otpor palice, ocekivao sam da ce biti meksi imam novu podlogu za misa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4718 | |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
ali kad opalis iz 120mm tenkovskog topa na 2cm od njega i dobijes hit mark e to je jednostavno super ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4720 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
znači 300kn ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4721 |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Gledam ova videa po youtube-u i nije mi jasno koja je shema radit teamkill i spawn teamkill i unistavat prijateljske helije i jetove i mahnito se smijat svemu tome? shizofrenija? biti lud? imbecil?? koja je shema ne kuzim neka mi netko objasni |
![]() |
![]() |
![]() |
#4723 | |
Yippie-Ka-Yay
|
Citiraj:
Mislim koji je bit, ljudi dodju na server izgubit vrijeme i zabavit se a ne se nepotrebno zivcirat radi nekih mentalno bolesnih ljudi (buduci serijski ubojice), isto tako ea nije nista poduzeo u vezi takvih slucajeva, mislim 6 team killova i izbaci te sa servera ali te ne bana i mozes se opet vratit nazad. EDIT: takoder nick na battlelog mi je 19MadMax91 Zadnje izmijenjeno od: R@zzoR. 29.12.2011. u 21:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4724 |
LateralusX
|
imam http://www.reddit.com/r/battlefield3/ top post ![]() http://www.reddit.com/r/battlefield3...he_rest_of_my/ btw. ovako izgleda tdm nakon bozica: http://youtu.be/FW2Q0W2V4q0 ![]() Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 30.12.2011. u 02:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4725 | |
Yippie-Ka-Yay
|
Citiraj:
![]() Ali "Let off some steam Bennet!" legendarna scena hahaha ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4726 | |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4730 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ane, najjače vozilo u igri. ![]()
![]() |
![]() |
#4731 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
baš sam prošao sp i moram priznati fenomenalna mi je igra. čak sam razmišljao početi igrati mp. e sad, imam par pitanja vezana uz mp: 1. kako se kreću cijene ako bi kupio key samo? 2. brzina neta mi je 1/0.25 mbps, ping cca 50ms. sjećam se da mi je za COD2 na privatnim serverima ovo bila zadovoljavajuća brzina, sad neznam kakvo je stanje danas sa ovim serverima i da li će biti igrivo? 3. imam na disku image od RELOADED-a. znam da se ta verzija nije instalirala normalno nego s nekim built-in programom koji ju je raspakiravao. ako ću preći na mp, da li ću moći iskoristiti tu verziju ili je mogu jednostavno izbrisati jer ću morat skidat preko steama ili nečeg sličnog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4732 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Zato treba ručno otvoriti portove, evo popisa koji su sve portovi/raspon portova u pitanju: https://help.ea.com/article/online-p...-battlefield-3
![]() |
![]() |
#4733 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#4735 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#4736 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
2) trebalo bi biti dovoljno 3) nisam 100% siguran no preporucio bi radje skines ponovno preko Origina sve ogrinalno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4737 | ||
Yippie-Ka-Yay
|
Citiraj:
2. dovoljno je 1 mbps, premda ti je ping vazniji od brzine jer online igre koriste oko 25 KB/s (tj salju polozaje objekata u igri a kasnije tvoj proc i grafa to sve sloze i prikazu ti sliku) Citiraj:
![]() trebat ce ti original key i account na originu gdje se ulogiras skines igru sa ea-evih servera instaliras je i deres mp |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4738 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
moguće je nabaviti samo key. po tržnici ih imaš masu. skineš origin, registriraš se, redeemaš key, dobiješ opciju za download igre, skineš i instaliraš. stvar je jednostavna. dalje igraš i zabavljaš se ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4739 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4740 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Da, ali nebi ti bilo lose i u Windows Firewallu dozvoliti "promet" na tim portovima iako igra sama podesi W. firewall da su svi portovi otvoreni za BF3...
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|