|
![]() |
#4712 | |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Ima ti na prednjoj strani okruglu naljepnicu WOT rollout ili tak nest... BTW Balkanci bili i u Mulleru na Trgu, od 20-ak jedna je bila cijela naljepnica, na Shermanu...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4714 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Gledaj Mitra kako se izvlači nerješeno, a bili smo do grla u g.....a. ![]() http://wotreplays.com/site/479223#el...jac-object_268 I kako se ubija JgPz E100 sa 3 granate. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4715 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Imaš sreće da si imal neprijatelje kakve si imal. ![]() EDIT : Hmm, upravo odigrao jednu sličnu takvu borbu. http://wotreplays.com/site/479887#ma...123-object_704 T34 se dere upomoć , ne znam ni sam kaj je očekivao, a KV5 i arty zajedno nisu mogli roknuti IS3 koji je imal ukupno 10HP. Majmunčići.
" Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? " ![]() Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 14.12.2013. u 02:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4719 |
Does youer dewg byte?
|
Ja ću ubit nekog. Sad u AMu ubo Shermana, i idem ukucati kod, i veli da je već iskorišten. Naravno, stoka je tamo hrpu kutija pootvarala, i uzeo sam jedinu koja je bila cijela. Mislim,ono , WTF ?
![]() |
#4720 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
hahaha....ocito netko cita forum pa se opametio,otvore kutiju,poslikaju kod i to je to...pristojnije nego krast pola sadrzaja kutije! hahahah...balkan quality! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4721 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Meni je žena jedan kod pročitala na brzinu da vidim jel valja...jer je u kutiji ostao taj kod,neću kupovat maketu bez koda i naravno,kod je bio iskorišten.
![]() |
#4723 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Lijepo fino sad otvori ticket na WoT stranici, poslikaj lijepo karticu sa kodom, i kutijom tenka da se vidi, i racun da si ga kupio, pa mozda balkanski smrad dobije kakvo hladenje...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#4726 |
Does youer dewg byte?
|
![]() |
#4728 |
Premium
|
Bit će ma-kita od makete! ![]() Evo Ace nakon 15 partija u Tigeru II http://wotreplays.com/site/481771#en...w_vib_tiger_ii Dingam kreten Panthera II na kraju za Top Gun...
![]() |
#4729 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Bit ce tebi i ma-kita od tenka od kampanje :P Ja sam danas 3 pobjede odigrao...dosta bodova dobio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4731 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#4732 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() |
#4733 |
Premium
|
Iz poštovanja prema FC-ima iz HEG-a sam popušio tenk ![]() ![]() ![]() Ali kriv sam si zapravo sam,u početku prve kampanje bio na 1500...i to održavao,a onda nisam igrao...jer nisam ni znao za nagradu,uključio sam se opet u "utrku" kad sam već bio na 20 000+...drugu kampanju sam jako malo igrao,čak i drugu polovicu prve...
![]() |
#4734 |
Does youer dewg byte?
|
Javili se iz WG-a sa jednim velikim srednjim prstom uperenim prema meni. Jedino što su mi rekli je da je taj kod iskoristio igrač sa nadimkom LUDITOP. Pa eto, ako ga tko zna, slobodno ga sterajte u rodno mjesto u moje ime.
![]() |
#4735 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Bred trenutno sam na 3900 mjestu :P mislim da je to to da ne trebam veceras igrati buduci da je zadni dan kampanje. Gledam ovaj LUDITOP cak ima 2000bitaka...neki balonja drpio kod jbg... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4736 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Kako se lik pravi grbav. Spamajte ga na PM i kad ga vidite odmah ubit. Citiraj:
![]() |
![]() |
#4738 | |
Does youer dewg byte?
|
Citiraj:
Zato što se teoretski ne radi o krađi jer nije ništa fizički ukradeno. S druge strane, radi se o vrijednosti o 50kn, apsolutno nitko na to neće reagirati. Amdejac, hvala na reakciji, vidio je i moju poruku, pa ćemo vidjeti kako će se stvar razvijati. "LUDITOP said: ============================== Pozdrav.. Vidim da si me vec prijavio i sve sta ja kazem nema svrhe. Ja sam ti vec objasnio da nisam imao pojma o cemu se radi, pa vec kad smo kod toga objasni mi sad o kakvim se kodovima radi i uz sta se dobiju. Ja sam ti vec rekao kako sam kupio kodove od decka a odakle njemu o toom nisam niti razmišljo, prema tome nema smisla da se osvecujes meni bez razloga i zbog necega sta nisam kriv. I jos jedna stvar nisam djete imam 38 godina i nije mi do dječijeg posla..ako ti objasnjenje nije dovljno neznam sta onda da ti kazem. ljep pozdrav "
![]() |
![]() |
#4739 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Vrlo moguće da djelatnik koji tamo radi ukrao, a moguće da i LUDITOP tamo radi. Treba to prijaviti u prodaji. Tipa" nezz kako se zove prodavač, nemam broj". Čista prevara.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4740 |
Does youer dewg byte?
|
Dao sam čovjeku rok od par dana da mi pokloni na WoT račun ono što je na kodu, inače pokrećem službenu proceduru protiv njega.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|