|
![]() |
#4711 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Bojan- nije se toliko teško naviknuti. Samo je to bitno- da igraš kao tim. Ako vidiš da netko ide na "plantanje"- pokrivaš ga. Ako nekoga gađa tenk- ti idi okolo i uništi ga. Uvijek uđi u tim, spottaj... I slično. Ako samo tako igraš, još ako imaš dobru ekipu (da svi tako igraju)- biti će ti zabavno, dobiti ćeš dosta bodova, a K/D ratio možeš zanemariti ![]() Imam pitanje- zašto ne mogu "spottati" kada vozim UAV? Stišćem Q, ali ništa. Pa, nije valjda da se to ne može- to bi po meni bila glavna namjena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4712 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4713 | |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
ovdje je netko otklucao ACOG i RedDot za M14 i G3 http://www.youtube.com/watch?v=RETT91vu8io Tko se usudi spajati na takav server, može probati na ovom [NL] SPECACT FUN serve, tip je otključao sve, SPECACT, optike, Explosive Ammo (Dice-Boom), a pitanje je vremena kad će otključati i mape koje svi imamo na kompu ali su zaključane |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4714 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4715 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4716 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4718 |
Pr0d1gy
|
Nisam rekao da je zabranjeno, nego sam mislio na to koliko je to sigurno. 3 prijatelja su neki dan igrali MW2 i uletili u server podignut preko konzole, naravno nisu to znali jer sve izgleda isto. Nakon par minuta igranja, na ekranu im počnu odbrojavati poruke: 3, 2, 1, Your stats have been reseted , Have a nice day. Izađu van i svoj trojici resetirane sve statistike, svi emblemi, challenges, oruzja i ostalo. Mislim, ovaj tip na BC2 to vjerovatno nebi napravio, ali nikad neznaš. Sad ce sve vise biti takvih servera koje ce dignuti neko od doma, a ti ga uredno nađeš preko browsera kao i svaki drugi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4719 |
LateralusX
|
potvrdjeno je da za Distinguished Weapon Knowledge i Distinguished Battlefield Knowledge Insiginias treba SPECACT I have all bronze star insignia |
![]() |
![]() |
![]() |
#4720 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4721 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4725 |
Pr0d1gy
|
http://twitter.com/zh1nt0/statuses/17933720756 Alright Battlefield amigos and amigas! Map pack 4 will be released on all platforms today. I will update you on the specific time ![]() Atacama Desert RUSH Port Valdez CONQUEST |
![]() |
![]() |
![]() |
#4727 | |
Pr0d1gy
|
Citiraj:
Ali kad pogledaš s druge strane, ako ima likova koji nikad nisu igrali npr. Conquest i neznaju koje su tamo mape, onda će njima Atacama Desert biti sasvim nova mapa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4729 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
To što oni rade je ništa drugo nego otključavanje mogućnosti igre, koje su prvotno bile zaključane. Dakle, prodaju ti okrljaštenu nedovršenu verziju za koju prvo čekaš mjesecima patcheve i onda bi nakon toga kao trebao biti sretan što si dobio besplatne "nove mape". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4730 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
pa bolje i to nego da stave 4-5 "novih" mapa i naplate to 15€. Ja se bas veselim ovom packu,nelson bay i port valdez conquest zvuce odlicno,također i white pass rsuh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4731 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Pa što ne izlazi taj Map Pack 4 za konzole danas? Za PC bi trebao izaći kasnije,koliko sam ja shvatio.
![]() |
![]() |
#4732 | |
Pr0d1gy
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=xFg7ayPXKPo EDIT: evo potvrđeno kad "Dudes and dudettes! Map pack 4 will be hitting PC around 16:00 (GMT+2) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4733 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Zanima me dali još netko možda ima problem da mu se izgubi veza sa serverima,te se nemože uopće ulogirat na ea account???Internet mi normalno radi...za izludit |
![]() |
![]() |
![]() |
#4734 |
Premium
|
eto map pack 4 je out! http://www.gametracker.com/server_in...137.228:19567/ trenutno na atacami desert rush. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4736 |
Premium
|
Njušim FAIL u zraku ![]() EPICFAILPACK 4 is a freakin failure !!! Just played ATACAMA RUSH and guess what there are no minigun airdefences, there are no tanks, there is a HIND wich is impossible to shoot down since tracers disappear after it drops flares, GETTING RAPED BY A HELO thats what you get in ATACAMA RUSH. http://forums.electronicarts.co.uk/b...l#post16481787 A to se nažalost događa i na Isli na zadnjem stageu ako pilot zna dobro voziti i još su vjerojatno bili na TS-u. ![]() Attackeri su ga stvarno pokušavali skinuti "svim silama" ali lik samo baci flares ako ga trejsaju i voza dalje u krug... Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 07.07.2010. u 17:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4737 |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
Ljudi dali je itko imo ovakav problem te dali itko zna kako ga popraviti osim da se javim supportu: Could not write license data! Please contact Customer Support for further instructions. Ovaj error se pojavljuje pri pokretanju igre.
For everything you gain, You lose something else. Zadnje izmijenjeno od: Strider. 07.07.2010. u 17:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4738 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
koja glupost,igrao sam na 3 servera i defenderi na svima ownaju attackere na prvom dijelu mape,također ima minigun i jos 2 machina guna a hind se prelako tracea. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4739 |
Premium
|
LOL,ne znam s kojim n00bovima si ti igrao ali prava ekipa sad odkad minigunovi na heličima rade kako spada,pregazi prvi otok za minutu a one na mašinkama sredi snajper za 5s. I hind se ne trejsa prelako kad ga vozi 50 level. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4740 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
jel reinstall pomaze? ak ne javi se njima i vidi kaj je. ja sada igro malo na spectat serverima, ali su svi HC i ne igrivo je imam sve broncane zvijezde i ne mogu dobiti one dvije insignije tak da treba imati i pinove za spectat puske |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|