|
![]() |
#4711 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Dali mi netko može pomoći i reći kako se na iPhone 5 isključi ono glupo pokazivanje riječi prilikom pisanja SMS-a? To bi se zvalo nekako "prediction" ili tako nekako. Mobitel je kod cure pa ne mogu sam potražiti u opcijama. |
![]() |
![]() |
#4712 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
settings - general - keyboard - auto-correction
|
Oglas
|
|
![]() |
#4713 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Isprobana sva tri na iOSu 7, data sync radi savršeno, kada vizualno usporedim kabel koji sam dobio sa novim iPhone-om ne mogu naći nikakvu razliku. Javim kakva je situacija sa ovim novim. |
![]() |
![]() |
#4714 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#4715 |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
Potrebno je na iOS 8 isprobati sync i punjenje. Mislim da prolaze samo ovi kablići od 10-12$ po komadu. Navodi se neki certifikat. Nisam siguran kako se zvao.... Međutim ako tko nađe nešto jeftinije da radi dobro nek linka ovdje. |
![]() |
![]() |
#4716 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
U tom i je problem, kada sam gledao history na eBayu više nema oglasa. Zato sam i rekao da sam ovaj novi naručio pa javim rezultate. ![]() Inače, taj famozni certifikat se zove MFi (Made for iPod/iPhone). ![]() Edit: Danas je došao kabel, definitivno nije original. Sync uredno radi sa iOS 8, puni bez obavijesti da nije genuine, ali u usporedbi sa originalom se vidi da kontakti nisu gold plated, plastika nema isti finiš i malo je kraći od originala. S obzirom da je prodavač rekao da je original, sad tražim refund. Edit 2: dobio partial refund (vraćena cijena kabela bez shippinga). Sad tražim neki pravi genuine, ovaj će biti za rezervu. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Garro. 13.11.2014. u 18:07. |
![]() |
![]() |
#4717 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
iPhone mobiteli
Prije tri tjedna narucio lightning kabel za kojih 50 kn. U paketu su dva identicna kabela kao i u originalnom Apple pakiranju, a trazio sam najjeftinije. Sve radi - punjenje i prijenos podataka. Pise da je trenutno nedostupno. Prije nekoliko tjedana je bilo dostupno. Link: https://www.amazon.co.uk/dp/B00HGRZ7..._iitzub1PR343T |
![]() |
![]() |
#4718 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
iP6 se prodaje 3x bolje od 6+ http://appleinsider.com/articles/14/...in-us---report
#4719 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mozda zato sto iP6+ nemas gdje ni pogledati, a kamo li kupiti? Gledam po macrumors forumu, ekipa lagano pizdi. Naruce iP6+ i cekaju po minimum 3 tjedna na isti, a dosta ih i duze od toga. Kad je tako u USA, mogu misliti kako je tek u ostatku svijeta. No sve da taj ratio ostane i dalje, iP6+ ce biti uvjerljivo najprodavaniji phablet. Iako ni sam ne shvacam toliku potraznju za istim, mislim, ja bih prvi 5,5 ekran na iOS-u, no na kompromise ne pristajem. Posebno ne po toj cijeni. Cekam S verziju sestice ![]() |
![]() |
![]() |
#4720 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 15.11.2014. u 11:41. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4722 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#4723 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#4724 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
sinoć prvi puta koristio šesticu, a da nije tmobile di ga nemoš držat kak spada i nakon šestice, uopće neznam kako bi mi 6+ stao u džep i to, iako sam 6+ prvotno htio, sad baš i nisam siguran, gdje ću i šta ću s tolkim ajfonom
#4725 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Šala naravno. IP6 je velik kao i SGS3 (otprilike, zeru veći). I od toga mislim da više ni ne treba prosječnom korisniku. 4,7 ekran bez imaginarnih kapacitivnih tipki u ekranu je dovoljno prostran za sve. |
|
![]() |
![]() |
#4726 |
Premium
|
Dali je velika vjerojatnost da su ovakvi mobiteli ukradeni? Koja još "solucija" može biti da iPhone bude zaključan iCloudom/iTunes? (osim da je ukraden pa je korisnik reagirao na vrijeme). http://www.njuskalo.hr/iphone-5s/app...oglas-12824857 |
![]() |
![]() |
#4727 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Velika je vjerojatnost da nikad neces vidit mobitel, a ako ga vidis potrosit ces jos toliko para i zivaca.da ce bit jeftinije da si kupio regularnog polovnog za 2.5k. Pogotovo od ovih likova koji imaju po jedan oglas |
![]() |
![]() |
#4730 |
Premium
|
Ako se ne varam, ovdje su rekli da se gubi.. Ali su također rekli da se vrlo lako vrati na početno stanje.. |
![]() |
![]() |
#4733 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ja sam pred par godina nosio svoj 3gs u t mobile na servis (bio je pod garanciom) i nisu radili nikakav problem zbog jail breaka mada ga je jailbreak i zeznuo mislim. |
![]() |
![]() |
#4735 |
Premium
|
Mislim da im je prvo kad ga uspiju pokrenuti da kliknu restore i ne skuže da je jailbrekan. |
![]() |
![]() |
#4737 |
Premium
|
Samo ako imaš jailbreak ili obrneš boje ali se onda boje okrenu u cjelom sistemu pa sve izgleda prilično čudno. |
![]() |
![]() |
#4739 |
Premium
|
Ne. |
![]() |
![]() |
#4740 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Sve ovisi kakve si sreće, realno se gubi, sa stražnje strane jamstvenog lista piše da jamstvo ne vrijedi ako se software modificira. Restore preko uređaja ti neće pomoć nego ćeš morat restoreat baš preko itunesa. Ako budeš pokušao restorat na uređaju preko opcija erase all settings doći će do pola i stati, ta opcija pomaže samo ako restoraš uređaj bez jailbreaka. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|