Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 28.03.2015., 12:19   #4651
The Man
Premium

The Man's Avatar

Datum registracije: May 2012
Tamo na UAG sajtu su već dugo (bar otkad ja planiram da kupim) $34.95, a i nekako mislim da će iz nemčije brže dojti. Ipak smo mi i švabe stari ortaci. Plus činjenica da je dolar sky high u zadnje vrijeme.

Što se Galaxy S6 telefona tiče, skroz mi je bezveze, a nije ni vodootporan. Trebalo bi izbacit novi Xcover model, a ne ove fensi šmensi high sensitive điđe-miđe za super oprezne ljude.

P.S. Malo sam si njub pa sam tek danas otkrio Wi-Fi direct i više ne kukam zbog toga što moj "skoro neupotrebljivi" SM-T211 ne podržava USB OTG. Totalno ludilo od brzine pri razmjeni fajlova između S3ce i Tab 3ce. Skroz sam oduševljen! Dam se kladit da hrpa ljudi također ne koristi blagodati ove cool sheme za prebacivanje koječega između divajsova.

The Man je offline  
Staro 28.03.2015., 16:18   #4652
catroot
Premium
Moj komp

catroot's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor 6Finger Pregled postova
Bio jučer u t centru i usput da malo isprobam s6
Napala me neka studentica hostesa sa informacijama kako su super ovi novi samsunzi zgodnica neka nisam joj zamjerio...
Krenuo ispipkat s6 pritisnuo tipku za ulazak u izbornik čekao jedno 6-7 sekundi jedva se pomaklo.
Neznam kakvim su ih sve bloatom napunili ali su zbilja nenormalni, pa uzet takav aparat i da se jedva kreće kroz izbornike upucao bi se iz pištolja na vodu
Kad bi ona znala šta je bloatware to bi bilo super..
catroot je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.03.2015., 17:05   #4653
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Najtragičnije je što su rekli da je na S6 daleko manje bloatwarea nego na prethodnicima i što ga sama možeš disejblati, a ni to nisi mogao na S5.
Staro 28.03.2015., 17:41   #4654
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ima nes manje nego prije bar na ovima koji su sad u Tcomu. Ko zna dal budu jos oni nakrcali svojih sranja jer ih trenutno nema..

Kamera je super brza al nije bas svaka slika bila dovoljno ostra al ove kaj jesu su dobre.
Nakon S6, N4 radi ko traktor ali oni tam uopce ne updejtaju telefone pa je to djelomicno zbog toga. Ne lezi mi bas nes dobro S6 u ruci ni jedan ni drugi, djelomicno stvar navike.

TW mi je ruzan od ikona do recent appsa. Mislim da bi omah stavio gore Novu ili L. Nisam vidio nikakvih problema sa lagovima i sl. al na tim telefonima ni nema nis ukljuceno.
MAGARAC je offline  
Staro 28.03.2015., 20:09   #4655
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Malo sam čačkal po S6, kamera odlična, mob je brz i fluidan, nisam primjetio zastajkivanje i sl, ergonomija je jako dobra, što sam iznenađen, praktički ni jedan galaxy mi nije ležao kak spada u ruci..
A ovaj S6 edge, jako dobar mob, nisam baš bio oduševljen njime dok sam čital rivjue, al ipak nije tak loš, kolko sam mislil da je..
zvonac je offline  
Staro 29.03.2015., 17:33   #4656
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
I ja bas danas cackao po oba moba utcentru, pa to cudo leti. Doslovno instant otvaranje, cak i imenik napokon otvara u roku odmah. I jedan i drugi su prelijepi uredaji i da kupujem nebi se mogao odluciti koji uzeti. Za sad stvarno ugodno iznenaden videnim, stvarno imaju premimum izgled a rade bolesno brzo.
Staro 29.03.2015., 17:34   #4657
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
e sad je pitanje sto ce bit nakon par mjeseci, sjecam se sogorovog S4, i S5, na početku vau a nakon pol godine skidanje svetaca s neba
Staro 29.03.2015., 17:39   #4658
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Normalno kad u imenku nema nis kao ni u ostalim aplikacijama. Glanc novi telefoni, prazni cak i bez klasicnog tcom smeca kojega ce bit sigurno. Brzi su u to nema sumnji ali ima vremena za neke generalne zakljucke.

Sumnjivo mi je kak su utrenirali cure i decke kaj tam delaju da pricaju kak bi bilo dobro svakih par mj. napravit reset svega.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 29.03.2015. u 17:45.
MAGARAC je offline  
Staro 29.03.2015., 18:38   #4659
JuiceBox
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Nitko mi to nije rekao u tcentru, ali sa svakim androidom je tako , svakih 3-6 mj factory reset. Curin iphone 5 je poceo drkat nakon 5 mj i 3-4 updatea tako da ni oni nisu liseni toga.Sve u svemu s6 je vrhunski uredaj ali sto je je cijena je prepretjerana, 2900 u tarifi 289 kn mjesecno (189 tarifa i 100 mobitel).
Staro 30.03.2015., 21:02   #4660
MASVA
MIUI HR Translator
Moj komp

MASVA's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Oglas

Oglas
Staro 30.03.2015., 21:22   #4661
JuiceBox
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Vidio to da, strava jebt ako nije fejk, ko da ciglu samara
Staro 30.03.2015., 21:37   #4662
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Presjeklo me nešto svaki put kad je pao
Staro 30.03.2015., 23:39   #4663
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor wooden Pregled postova
Fix je da ti to reklamiraš tamo gdje si kupio jer je to neispravan mobitel.
Volim ovakve pametne komentare, ako ce nekome trebati odnosno ako ce kupiti vani mob i imati iste simptome: fix je da se promijeni CSC jer je trenutno namjesten na Austriju i kad se prebaci u HR mreza radi stabilno.
Staro 31.03.2015., 08:16   #4664
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Volim ovakve pametne komentare, ako ce nekome trebati odnosno ako ce kupiti vani mob i imati iste simptome: fix je da se promijeni CSC jer je trenutno namjesten na Austriju i kad se prebaci u HR mreza radi stabilno.
Jel potrebno mijenjati csc ukoliko sve radi? Ja na s5 imam BTU csc, uk lollipop, sve radi uredno, no interesira me jel bi bilo kakve razlike ukoliko promijenim u originalni TWO (tele2)?
Staro 31.03.2015., 09:04   #4665
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor BSA Pregled postova
Jel potrebno mijenjati csc ukoliko sve radi? Ja na s5 imam BTU csc, uk lollipop, sve radi uredno, no interesira me jel bi bilo kakve razlike ukoliko promijenim u originalni TWO (tele2)?
Ako sve radi onda ne trebas mijenjati, samo ako ti se dogada random disconnect s mreze, pucanje u toku razgovora gdje mobitel jos misli da razgovaras u pozadini, pa sam imao tri sata talk tima.
Ocito se tmobile i austrijski CSC ne vole, a mobitel je kupljen u Njemackoj otkljucan.
Staro 31.03.2015., 10:36   #4666
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Primjetio sam zanimljiv 'fičur' kod S5. Kad je mob u stand by-u i netko te nazove, mobitel zazvoni, a ekran se upali i prikaže broj pozivatelja/kontakta tek par sekundi kasnije. To mi se kod KK nije događalo već se ekran palio instantno kad je stigao poziv.
Staro 31.03.2015., 10:50   #4667
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ma lolipop ne s5 je najgori os do sada. Otkad sam stavio lolipop stekanje se povecalo triput. Meni na ekranu najprije pokaze broj pa odjednom ime. Ulazak u galeriju traje par sekundi. Ima jos sitnica ne da mi se pisat.
I da. Resetirao sam ga vec triput i flashao odinom. Ista stvar
spawn je offline  
Staro 31.03.2015., 11:22   #4668
imart
Banned
Moj komp

Datum registracije: Feb 2013
napravi hard reset iz recoveryja.. pobriši sve kaj postoji ma mobu..
onda reflashaj prek odina.. uzmi najnoviju BTU englesku verziju..

http://samsung-updates.com/details/4...FXXU1BOC7.html
imart je offline  
Staro 31.03.2015., 11:34   #4669
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Vec isprobano sve. Radi ok 5 dana.
Nakon toga šipak.
spawn je offline  
Staro 31.03.2015., 11:35   #4670
JuiceBox
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Onda tebe nes zayebava mob, kolega ima s5 i sve klizi na njemu. Takoder na N3, sve sljaka kao podmazano.
Staro 31.03.2015., 12:04   #4671
yaya
Guest

izisao je update za S4 i9505 jeeeeeee

Staro 31.03.2015., 13:39   #4672
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor yaya Pregled postova
izisao je update za S4 i9505 jeeeeeee
Pa napisi par rijeci o njemu. Kako radi u odnosu na KitKat itd.
Staro 31.03.2015., 17:31   #4673
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Onda tebe nes zayebava mob, kolega ima s5 i sve klizi na njemu. Takoder na N3, sve sljaka kao podmazano.
Klizi na pocetkum nkon malo koristenja klizaljke otupe i koce. Nisam ni prvi ji zadnji koji se zali.
spawn je offline  
Staro 31.03.2015., 17:46   #4674
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Još jedan review za S6. Kažu oduševljeni kamerom i brzinom no ne i baterijom.

http://www.techradar.com/reviews/pho...1285636/review

usporedba S6 i HTC M9 (Exynos 7420 i Snapdragon 810) u sintetičkim testovima, iako meni nebitno, razlike su takve da me ne bi čudilo da je samsung opet nešto frizirao

http://www.gsmarena.com/samsung_gala...iew-1233p5.php

Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 31.03.2015. u 17:59.
listerstorm je offline  
Staro 01.04.2015., 09:59   #4675
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Ma lolipop ne s5 je najgori os do sada. Otkad sam stavio lolipop stekanje se povecalo triput. Meni na ekranu najprije pokaze broj pa odjednom ime. Ulazak u galeriju traje par sekundi. Ima jos sitnica ne da mi se pisat.
I da. Resetirao sam ga vec triput i flashao odinom. Ista stvar
Citiraj:
Klizi na pocetkum nkon malo koristenja klizaljke otupe i koce. Nisam ni prvi ji zadnji koji se zali.
Tebe nešt hebe onda gadno. Probaj zamijeniti microsd ako koristiš u mobu, da nije do njega.
Kod mene jedina vrlo živcirajuća stvar i actually jedini bug od hardreseta je onaj us.ani camera daemon bug koji draina bateriju, no budući da baterija sad drži extra dobro, brzo skužim kad krene ničim izazvana rapidno gubit postotke pa resetiram mob i camera daemon se ne javlja par tjedana opet....
Što je najgore, isto s.anje s tim je bilo i na kitkatu -.-
Staro 01.04.2015., 10:03   #4676
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Imao sam kitkat i radio je odlicno. Sd kartica je 32gb samsung pro. Letila je na kitkatu. Pristup kartici je bio instant. Testirao sam karticu na s4 kitkat. Pristup galeriji traje 1 sek. Sad sam po 4 put resetirao mob i fleshao zadnji btu firmware i koristim ga bez sd. Vidjet cemo sto ce biti
spawn je offline  
Staro 01.04.2015., 10:24   #4677
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Još jedan review za S6. Kažu oduševljeni kamerom i brzinom no ne i baterijom.

http://www.techradar.com/reviews/pho...1285636/review

usporedba S6 i HTC M9 (Exynos 7420 i Snapdragon 810) u sintetičkim testovima, iako meni nebitno, razlike su takve da me ne bi čudilo da je samsung opet nešto frizirao

http://www.gsmarena.com/samsung_gala...iew-1233p5.php
Pa za S6 se zna da baterija nije nekaj ekstra, al nije ni tak loša..
A Exynos po sintetici je jači, al čini mi se da proc na M9 throtlla pa onda i otud manji rezultati na potonjem...

Al kaj je da je, ovaj S6 je onak napokon kak spada, TW su sredili, tak da nema više onog poznatog laga i štekanja i sl..
zvonac je offline  
Staro 01.04.2015., 10:26   #4678
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Imao sam kitkat i radio je odlicno. Sd kartica je 32gb samsung pro. Letila je na kitkatu. Pristup kartici je bio instant. Testirao sam karticu na s4 kitkat. Pristup galeriji traje 1 sek. Sad sam po 4 put resetirao mob i fleshao zadnji btu firmware i koristim ga bez sd. Vidjet cemo sto ce biti
Btu? Boc7 je zadnji afaik. Ja sam na bnl9 još uvijek, al mogao bi samo preflashat boc7 čisto probe radi, a ne da mi se opet sve reinstaliravat.
Staro 01.04.2015., 10:28   #4679
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

BTU je product code za UK.
spawn je offline  
Staro 01.04.2015., 11:06   #4680
jopis
gadget freak
Moj komp