|
![]() |
#4651 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Tamo na UAG sajtu su već dugo (bar otkad ja planiram da kupim) $34.95, a i nekako mislim da će iz nemčije brže dojti. Ipak smo mi i švabe stari ortaci. Plus činjenica da je dolar sky high u zadnje vrijeme. Što se Galaxy S6 telefona tiče, skroz mi je bezveze, a nije ni vodootporan. Trebalo bi izbacit novi Xcover model, a ne ove fensi šmensi high sensitive điđe-miđe za super oprezne ljude. P.S. Malo sam si njub pa sam tek danas otkrio Wi-Fi direct i više ne kukam zbog toga što moj "skoro neupotrebljivi" SM-T211 ne podržava USB OTG. Totalno ludilo od brzine pri razmjeni fajlova između S3ce i Tab 3ce. Skroz sam oduševljen! Dam se kladit da hrpa ljudi također ne koristi blagodati ove cool sheme za prebacivanje koječega između divajsova.
#4652 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4653 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Najtragičnije je što su rekli da je na S6 daleko manje bloatwarea nego na prethodnicima i što ga sama možeš disejblati, a ni to nisi mogao na S5.
#4654 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ima nes manje nego prije bar na ovima koji su sad u Tcomu. Ko zna dal budu jos oni nakrcali svojih sranja jer ih trenutno nema.. Kamera je super brza al nije bas svaka slika bila dovoljno ostra al ove kaj jesu su dobre. Nakon S6, N4 radi ko traktor ali oni tam uopce ne updejtaju telefone pa je to djelomicno zbog toga. Ne lezi mi bas nes dobro S6 u ruci ni jedan ni drugi, djelomicno stvar navike. TW mi je ruzan od ikona do recent appsa. Mislim da bi omah stavio gore Novu ili L. Nisam vidio nikakvih problema sa lagovima i sl. al na tim telefonima ni nema nis ukljuceno. |
![]() |
![]() |
#4655 |
Premium
|
Malo sam čačkal po S6, kamera odlična, mob je brz i fluidan, nisam primjetio zastajkivanje i sl, ergonomija je jako dobra, što sam iznenađen, praktički ni jedan galaxy mi nije ležao kak spada u ruci.. A ovaj S6 edge, jako dobar mob, nisam baš bio oduševljen njime dok sam čital rivjue, al ipak nije tak loš, kolko sam mislil da je.. |
![]() |
![]() |
#4656 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
I ja bas danas cackao po oba moba utcentru, pa to cudo leti. Doslovno instant otvaranje, cak i imenik napokon otvara u roku odmah. I jedan i drugi su prelijepi uredaji i da kupujem nebi se mogao odluciti koji uzeti. Za sad stvarno ugodno iznenaden videnim, stvarno imaju premimum izgled a rade bolesno brzo.
#4658 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Normalno kad u imenku nema nis kao ni u ostalim aplikacijama. Glanc novi telefoni, prazni cak i bez klasicnog tcom smeca kojega ce bit sigurno. Brzi su u to nema sumnji ali ima vremena za neke generalne zakljucke. Sumnjivo mi je kak su utrenirali cure i decke kaj tam delaju da pricaju kak bi bilo dobro svakih par mj. napravit reset svega. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 29.03.2015. u 17:45. |
![]() |
![]() |
#4659 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Nitko mi to nije rekao u tcentru, ali sa svakim androidom je tako , svakih 3-6 mj factory reset. Curin iphone 5 je poceo drkat nakon 5 mj i 3-4 updatea tako da ni oni nisu liseni toga.Sve u svemu s6 je vrhunski uredaj ali sto je je cijena je prepretjerana, 2900 u tarifi 289 kn mjesecno (189 tarifa i 100 mobitel).
#4660 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4663 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Volim ovakve pametne komentare, ako ce nekome trebati odnosno ako ce kupiti vani mob i imati iste simptome: fix je da se promijeni CSC jer je trenutno namjesten na Austriju i kad se prebaci u HR mreza radi stabilno.
#4664 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Jel potrebno mijenjati csc ukoliko sve radi? Ja na s5 imam BTU csc, uk lollipop, sve radi uredno, no interesira me jel bi bilo kakve razlike ukoliko promijenim u originalni TWO (tele2)?
#4665 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ocito se tmobile i austrijski CSC ne vole, a mobitel je kupljen u Njemackoj otkljucan.
![]() |
#4666 |
Premium
|
Primjetio sam zanimljiv 'fičur' kod S5. Kad je mob u stand by-u i netko te nazove, mobitel zazvoni, a ekran se upali i prikaže broj pozivatelja/kontakta tek par sekundi kasnije. To mi se kod KK nije događalo već se ekran palio instantno kad je stigao poziv.
#4667 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ma lolipop ne s5 je najgori os do sada. Otkad sam stavio lolipop stekanje se povecalo triput. Meni na ekranu najprije pokaze broj pa odjednom ime. Ulazak u galeriju traje par sekundi. Ima jos sitnica ne da mi se pisat. I da. Resetirao sam ga vec triput i flashao odinom. Ista stvar |
![]() |
![]() |
#4668 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
napravi hard reset iz recoveryja.. pobriši sve kaj postoji ma mobu.. onda reflashaj prek odina.. uzmi najnoviju BTU englesku verziju.. http://samsung-updates.com/details/4...FXXU1BOC7.html |
![]() |
![]() |
#4671 |
Guest
|
izisao je update za S4 i9505 jeeeeeee |
![]() |
#4672 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#4673 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4674 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Još jedan review za S6. Kažu oduševljeni kamerom i brzinom no ne i baterijom. http://www.techradar.com/reviews/pho...1285636/review usporedba S6 i HTC M9 (Exynos 7420 i Snapdragon 810) u sintetičkim testovima, iako meni nebitno, razlike su takve da me ne bi čudilo da je samsung opet nešto frizirao http://www.gsmarena.com/samsung_gala...iew-1233p5.php Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 31.03.2015. u 17:59. |
![]() |
![]() |
#4675 | ||
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
Kod mene jedina vrlo živcirajuća stvar i actually jedini bug od hardreseta je onaj us.ani camera daemon bug koji draina bateriju, no budući da baterija sad drži extra dobro, brzo skužim kad krene ničim izazvana rapidno gubit postotke pa resetiram mob i camera daemon se ne javlja par tjedana opet.... Što je najgore, isto s.anje s tim je bilo i na kitkatu -.-
![]() |
#4676 |
Premium
|
Imao sam kitkat i radio je odlicno. Sd kartica je 32gb samsung pro. Letila je na kitkatu. Pristup kartici je bio instant. Testirao sam karticu na s4 kitkat. Pristup galeriji traje 1 sek. Sad sam po 4 put resetirao mob i fleshao zadnji btu firmware i koristim ga bez sd. Vidjet cemo sto ce biti |
![]() |
![]() |
#4677 | |
Premium
|
Citiraj:
A Exynos po sintetici je jači, al čini mi se da proc na M9 throtlla pa onda i otud manji rezultati na potonjem... Al kaj je da je, ovaj S6 je onak napokon kak spada, TW su sredili, tak da nema više onog poznatog laga i štekanja i sl.. |
|
![]() |
![]() |
#4678 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]() |
#4680 |
gadget freak