|
![]() |
#4651 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pogledao Arrow, meni po starom, i dalje dobar i gledljiv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4652 |
Guest
|
Strike Back, Boardwalk empire i American horror story standardno dobri. SOA postaje sapunica sve više. Blacklist mi se pretvara u seriju tipa arrow. To mi se ne sviđa. Hostages. Epizoda 1. obećavala, dalje natezanje u nedogled. Kraj Under the dome S01 je užas. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4656 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4657 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Cim se pojavi neka nova cura (svaka epizoda) cudo je ako se ne skine do kraja epizode. ![]() Za ovu Ruskinju se cekalo cak 2 epizode. Ali su bome mogli bez onih scena sa Škotom na pocetku sezone... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4659 |
Premium
|
TWD opet mlačno i u istom tempu ko zadnja sezona. Zombiji i preživljavanje se stavlja u 2. plan nažalost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4660 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Sleepy Hollow ![]() Film mi je bio ok, ali ovo je fenomenalno
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4661 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ova poveznica sa Kumom u modernoj obitelji je genijalna! ![]()
![]() |
#4662 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4663 |
Premium
|
Jao, meni razočarenje... Krenulo super, sad mi je totalna američka sapunica ![]() BTW. Gleadam sad napokon Breaking Bad u potpunosti. Pogledao prve 3 sezone za 5-6 dana i mogu reći samo jedno.. Najbolja serija ikad, skidam kapu redateljima, režiserima, GLUMCIMA, i cijeloj ekipi na hebeno dobrom poslu. Idem danas dalje s 4. sezonom. Toliko sam inspiriran i fasciniran da moram krenuti s sličnom tematikom iza bb-a. Mislim da će biti "Žica". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4664 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Pogleda Firefly. Šteta šta je ostalo na jednoj sezoni i to čak ne ni na završenoj sezoni, nego prekinutoj na pola, jel je serija imala potencijala. Western u svemiru, di ćeš bolje, pogotovo kad me radnjom podsjetila na Freelancer, igru koju smo kao dica svi igrali ![]() Navodno film Serenity zaokružuje priču u jednu cijelinu, pa sad to moram pogledat...
![]() |
#4667 |
Guest
|
Prije filma pročitati stripove ![]() Možda, vrlo malo vjerojatno jer Joss ima puno obaveza idućih par godina + tek onda se treba vidjeti ostatak casta kako će biti sa vremenom. Razmišljalo se o pozadinskoj priči Booka, ali prošlo je već previše godina na žalost. |
![]() |
![]() |
#4668 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
The Wire san poceo gledat, nego skinio san titlove s neta i opet jebeni priblem ka na Breaking Badu, nasa slova su sjebana konkretno č i ć, ima li ko rjesenje. MPC HC na winsima sve ok radi, a u Notepadu su isto sjebani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4670 |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Ne znam za MPC, ali na VLC-u se problem riješava odlaskom u Tools>Preferences>Subtitles & OSD>Default Encoding - staviti Eastern European Windows-1250 ili Latin2 (mislim da je svejedno) ![]()
![]() |
#4671 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Na windowsima, otvoriš u Notepad++ aplikaciji (imaš i portable inačicu) i odeš na "Convert to UTF8 ili UTF8 without BOM". Nakon toga Save i to bi ti trebalo riješiti problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4673 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja sam taj problem imao kada su se u folderu, gdje se nalazi serija, nalazio i folder sa nekakvim titlovima. Riješenje je glupo ali kada sam pobrisao taj folder sa titlovima koji su u folderu sa serijom stvar radi. Pa eto, probaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4674 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Imaš dvije vrste UTF8, jedna je windows (dodaje neki nevidljivi znak na početak datoteke) i linux (bez tog znaka). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4675 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Treća sezona Sherlocka počinje 19.01.2014. http://www.index.hr/black/clanak/ves...ka/707767.aspx
![]() |
#4678 |
Premium
|
Pogledao Breaking Bad, svih 5 sezona u jedno 2 tjedna. Najbolja serija ikad, mogu samo potvrditi. Ali, gledajući od 1. sezone prema 5. kvaliteta i sama zanimljivost serije pada... Ali uglavnom, neka 9/10 moja ocjena. 2. i 3. sezona čista 10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4679 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |