Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.10.2012., 13:58   #4651
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
pa kaj nije maintenance s utorka na srijedu :S

Keywarden na 3cem aktu vise nije illusionist. Tak najlakse vidis..
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2012., 14:47   #4652
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Jam malo igrao jutros i nisam primjetio neku razliku al kako ja farmam ActII MP1 nije ni za očekivat ionako koljem većinu toga s ovim WW setupom bez većih problema...

Jedino moram priznat da su kolege koji su spominjali damage reflect bili u pravu mamu im hebem i reflectu...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.10.2012., 15:16   #4653
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Evo, i nakon 11 dana igranja na Normalu mp10 pao Lord of Lies,namucio me posteno ali se isplatilo

sad jos s ostale 4 klase ga trebam ubiti
Staro 23.10.2012., 15:29   #4654
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Probao starter D3, nije me privlacilo. Uletio patch 1.0.5, sa MP10 je vec zabavno. Leoric je bio izazov, 20k HPa, a ne 2k kao i prije. Trk vani, kupi full i uzivancija.

Rekao sam sebi, igras samo sa MP10. Presao normal, sad je pri kraju Nightmare Act2
Igram sa DH i zakolju me ko zeca ako ne pazim. Naletim na grupu vecu od 3 moba, bacaj turete i trci u krug vristeci...

Tag je:
BladeRy#2975

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2012., 17:33   #4655
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
I tebi je to kaj si opisao zabavno?
Staro 23.10.2012., 18:01   #4656
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Ma zabavno je, nije za vjerovati koliko, kad Skeleton Kinga ubijas 14minuta, na Normalu mp10.

I sam sam igru do Inferna doterao neznam koliko puta na prijasnjim acc do sada ali s ovim MP10 je sasvim novi dozivljaj je igrati. Tko nije igrao Normal na mp10 nezna o cemu pricam.

Lagano sad idem zavrsiti act II s ostale 4 klase pa onda na act III, Normal naravno.
Staro 23.10.2012., 18:19   #4657
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Meni je isto fenomenalno! Evo sad monk nightmare MP10 .
Imam Wizarda i Witch Doctora na normal na MP10.
  Reply With Quote
Staro 23.10.2012., 18:36   #4658
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Hahahaa. Draguljar mi je napravio savršen Hellfire ring, baš sam takav htio.. Dobio sam maloprije Zunimasa chest i bootse.
Strašan je drop.

EDIT: Zabavno je tek na infernu MP10.. Tko voli zesce neka proba..

Zadnje izmijenjeno od: dean225. 23.10.2012. u 20:39.
dean225 je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2012., 21:17   #4659
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Ma zabavno je, nije za vjerovati koliko, kad Skeleton Kinga ubijas 14minuta, na Normalu mp10.

I sam sam igru do Inferna doterao neznam koliko puta na prijasnjim acc do sada ali s ovim MP10 je sasvim novi dozivljaj je igrati. Tko nije igrao Normal na mp10 nezna o cemu pricam.

Lagano sad idem zavrsiti act II s ostale 4 klase pa onda na act III, Normal naravno.

osobno mi je blesavo uopće koristit mp do inferna, što prije dođem do inferna to ću prije moć dobit bolje iteme, jer ovo sve prije inferna mogu objesit mačku o rep. 4 puta da prelazim isti šit mi je tlaka još sa svim likovima. Na infernu mogu isto uključit mp 10 pa će bit itekak "zabavno" .
Uopće mi nije gušt ispočetka igrat nit planiram skoro krenut s nekom drugom klasom. SVe se vrti ionako samo oko inferna i Auction housea i ajd igrat ću je još uvijek dok god dobijem koju pinkicu ali da mi je zabavna.. nije
klem je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2012., 21:56   #4660
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Dobro je jer brze ide exp.

Sad mogu igrat level 7. 6 bez problema. Digo sam dps preko 120k i ide fino.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.10.2012., 21:58   #4661
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
to je i moje mišljenje, cijeli act 1 na night mare sam igro na MP5, i padale su mi stvari gotovo iste kvalitete kao i sada pred kraj acta 2 bez MP levela. dakle moj je dojam da me samo usporava, jer mi duže treba da pobijem monstere a opet itemi nisu gotovo ni malo bolji. definitivno taj MP level se isplati levelirat, tek na inferno težini. iz razloga što je drop najbolji na najtežoj težini, odnosno najveća mogućnost kvalitetnih itema je na inferno. prema tome, suvišno je gubit vrijeme na taj MP na nižim razinama. čak mislim da ni na hell se ne isplati, iako još nisam probo na hell jer igram s svakim igračem po redu. s barbarom sam prešo night mare, sada igram s demon hunterom, pa ću onda s monkom witch doctorom i wizardom, s njima sam već prešo normal. moj je dojam da se ne isplati na night mare levelirat MP, al tko voli nek izvoli.
praskatonick je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2012., 22:02   #4662
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012

sunašce ti ljubim, kad ja budem imo ovliko sreće ko ti, svršit ću, al doslovno. prebrutalni drop, mama mia, moram brže farmat i završit taj hell da se dokopam inferna i tih famoznih legendarnih itema.
-->
Citiraj:
Autor Orthodox Pregled postova
Današnji ulov

sunašce ti ljubim, kad ja budem imo ovliko sreće ko ti, svršit ću, al doslovno. prebrutalni drop, mama mia, moram brže farmat i završit taj hell da se dokopam inferna i tih famoznih legendarnih itema.
praskatonick je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2012., 23:31   #4663
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Citiraj:
Autor klem Pregled postova
osobno mi je blesavo uopće koristit mp do inferna, što prije dođem do inferna to ću prije moć dobit bolje iteme, jer ovo sve prije inferna mogu objesit mačku o rep. 4 puta da prelazim isti šit mi je tlaka još sa svim likovima. Na infernu mogu isto uključit mp 10 pa će bit itekak "zabavno" .
Uopće mi nije gušt ispočetka igrat nit planiram skoro krenut s nekom drugom klasom. SVe se vrti ionako samo oko inferna i Auction housea i ajd igrat ću je još uvijek dok god dobijem koju pinkicu ali da mi je zabavna.. nije
To sam i ja mislio kad sam igru kupio bio u 5 mjesecu, pa je nakon tri tjedna prodao jer sam dosao na Inferno i stao pred zid, golda nisam imao i dalje nisam mogao a i nije mi se dalo farmat nanovo jer je sve osim Inferna bilo prelagano.

Onda sam nakon desetak dana opet kupio igru pa opet dosao do Inferna i opet jovo nanovo. Igru prodao.

I tako desetak puta (mozda i koji put vise, prestao sam brojati na 7 prodaji).

Ovaj put igram igru iz gusta, ne da brzo dodjem do Inferna nego da vidim sta igra sve ima i sto sve moze, a i nikuda mi se nezuri. Dizem likove u isto vrijeme (svih 5 klasa) , farmam iste mape i dobijam jako dobre dropove. Stvarno jako dobre, evo zadnji (dva legica u istoj sekundi, nema bolje, danas sam dobio 6 Legića ukupno, a tek sam na Normalu):

Golda imam vise nego dosta, zasada, dobri itemi dolaze i dobro se prodaju.

Uglavnom igram s guštom i planiram je igrati duže vrijeme. Makar do patcha 1.0.6
Staro 23.10.2012., 23:45   #4664
klem
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
To sam i ja mislio kad sam igru kupio bio u 5 mjesecu, pa je nakon tri tjedna prodao jer sam dosao na Inferno i stao pred zid, golda nisam imao i dalje nisam mogao a i nije mi se dalo farmat nanovo jer je sve osim Inferna bilo prelagano.

Onda sam nakon desetak dana opet kupio igru pa opet dosao do Inferna i opet jovo nanovo. Igru prodao.

I tako desetak puta (mozda i koji put vise, prestao sam brojati na 7 prodaji).

Ovaj put igram igru iz gusta, ne da brzo dodjem do Inferna nego da vidim sta igra sve ima i sto sve moze, a i nikuda mi se nezuri. Dizem likove u isto vrijeme (svih 5 klasa) , farmam iste mape i dobijam jako dobre dropove. Stvarno jako dobre, evo zadnji (dva legica u istoj sekundi, nema bolje, danas sam dobio 6 Legića ukupno, a tek sam na Normalu):

Golda imam vise nego dosta, zasada, dobri itemi dolaze i dobro se prodaju.

Uglavnom igram s guštom i planiram je igrati duže vrijeme. Makar do patcha 1.0.6

ovi itemi s nižih težina me ne zanimaju jer ih ionako ne mogu iskoristit na infernu ( osim par tipa leoric's ring ), tako da ni nemam potrebu trošit vrijeme na farmanje sto dana normala , niti mi je gušt kad to vrijeme mogu potrošit za farmanje dobrih itema na infernu.

Na auction house ne trošim pare baš ( najskuplje mi je bilo oružje za koje sam dao oko 3 milje i dan danas ga koristim ). SVe ostalo mjenjam kad dobijem bolje na dropu . Imam para da si kupim svu mrak opremu ali će mi to ubit i ono malo zadovoljstva u igri tako da mi se gold samo taloži . Prije sam ga znao prodavat na rmah ali sad cijena svaki dan sve više pada, tako da sad samo čuvam .

Hebiga meni je bila dosadna još od bete ali ajd barem se malo sad popravila s dropovima
Staro 23.10.2012., 23:57   #4665
fler
These go to 11
Moj komp

fler's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
I tako, uspješno riješio sve bosseve, MP2 i pala sva 3 dijela
Ajd, bar nešto, obzirom da je drop inače užasan - meni osobno, gori nego prije.
Ring je ispao relativno bezveze, nisam siguran da ću ga uopće koristiti.

Kulle i Siegebreaker - pasmater, kakva kombinacija, čak i na tako maloj težini. Ostala 2 para nisu nekakav problem, ali ova dvojica s kombinacijom Reflect Damage i onim sranjima što usporavaju su me pošteno namučila. Pretpostavljam da je s ekipom lakše, pa ne bih baš preporučio solo pokušaje; znam da ja više sigurno neću

fler je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2012., 00:08   #4666
klem
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor fler Pregled postova
I tako, uspješno riješio sve bosseve, MP2 i pala sva 3 dijela
Ajd, bar nešto, obzirom da je drop inače užasan - meni osobno, gori nego prije.
Ring je ispao relativno bezveze, nisam siguran da ću ga uopće koristiti.

Kulle i Siegebreaker - pasmater, kakva kombinacija, čak i na tako maloj težini. Ostala 2 para nisu nekakav problem, ali ova dvojica s kombinacijom Reflect Damage i onim sranjima što usporavaju su me pošteno namučila. Pretpostavljam da je s ekipom lakše, pa ne bih baš preporučio solo pokušaje; znam da ja više sigurno neću

morat ću to vidit ))...još mi peder na 3. actu nije bacio ključ . Prva dva imam
Staro 24.10.2012., 00:37   #4667
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Danas opet ludi dan, legendaryji padali na sve strane kroz actove na MP3/MP4.
EVO što mi je sve palo danas samo, veseli čovjeka
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2012., 00:47   #4668
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Citiraj:
ovi itemi s nižih težina me ne zanimaju jer ih ionako ne mogu iskoristit na infernu ( osim par tipa leoric's ring ), tako da ni nemam potrebu trošit vrijeme na farmanje sto dana normala , niti mi je gušt kad to vrijeme mogu potrošit za farmanje dobrih itema na infernu.
E u tome je razlika izmedju tebe i mene, jer mi je Normal zasada vise nego dovoljan za jako dobru zabavu s D3, ali ko zna mozda i mene pukne film pa nabrzaka predjem Nightmare i Hell, ali cisto sumnjam.

A i bas me zanima da li je itko uspio nabiti level 60 u igri igrajuci samo Normal i da li je to uopste moguce ? S ovim mp10 mislim da je sad moguce ali neznam kad igra prestaje davati exp za ubojstvo mobova na Normalu tj. na kojem levelu ?

Ali imam vremena pa cu isprobavati

Staro 24.10.2012., 01:56   #4669
fler
These go to 11
Moj komp

fler's Avatar

Citiraj:
morat ću to vidit ))...još mi peder na 3. actu nije bacio ključ . Prva dva imam

Ostala mi jedna mašina viška.
Ajd javi kad ti padne ključ, pa nađemo još jednoga i odmah riješiš sve 3 kombinacije.

Inače je lutrija pogoditi portal tj. Realm, meni je dvaput zaredom izbacio Leorica i Maghdu kad sam pokušavao samo s jednim.

Staro 24.10.2012., 09:08   #4670
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Naravno da mi je zabavno. Jer je tesko, treba vise igrat takticki sa likom koji nije tenk, a ne rec sebi imam LoH opremu i tankam 10 mobova oko sebe i ne brinem se.
Sad je napokon izazov, Belial me zaklao 10ak puta. Jednom opizdi sapom i meni ostane 200ak Hpa od 15k. Pa sad ti dodgeaj a nemozes beskonacno

Em bez dobre opreme nema nikakvog napretka, pa se covjek raduje svakom zutom na podu. A palo je i par legendarya, svi sranja na kvadrat al eto.

Obicni game sam probao, al sam tako Op za mobove da onehitam sve zivo, to je dosadno do zalosti. Na MP10 se namucis za svaku grupu dok ne razradis sistem.

E sad napokon uzivam u igri.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2012., 09:17   #4671
ivan77
Guest

I da bi se došlo do inferna , nije bitno "proletiti" kroz niže težine, nego je bitnije
doći na lvl. 60 , a to si na MP10 valjda već na nightmare.
A poslije, ako ti dosadi, lako te neko "prebaci".
  Reply With Quote
Staro 24.10.2012., 09:35   #4672
klem
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor fler Pregled postova
Ostala mi jedna mašina viška.
Ajd javi kad ti padne ključ, pa nađemo još jednoga i odmah riješiš sve 3 kombinacije.

Inače je lutrija pogoditi portal tj. Realm, meni je dvaput zaredom izbacio Leorica i Maghdu kad sam pokušavao samo s jednim.

dogovoreno
Staro 24.10.2012., 18:58   #4673
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Jel mi tko može potvrdit da je igra dramatično smanjena? Pa nije moguce da idem kroz MP9 bez problema..
Staro 24.10.2012., 19:34   #4674
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Jel mi tko može potvrdit da je igra dramatično smanjena? Pa nije moguce da idem kroz MP9 bez problema..
onda mora da imaš jebenog lika
lateralus_eye je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2012., 19:58   #4675
fler
These go to 11
Moj komp

fler's Avatar

Citiraj:

Mislim da je link već bio:
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5724133759

Po brojkama, poprilično olakšano.
Nisam isprobavao veće težine, ali (također već spominjano) promijenili su Keywardena na A3 pa je fix valjda već stavljen.

Staro 24.10.2012., 20:08   #4676
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

nisam se znacajnije pojacao vec tjedan dana, a monsteri mi skoro pa uopce ne nanose stetu..

Led je moja ljubav, wizzard sam, imam 69%crit chance, 198k dpsa, 25k lifea.. Zivim opasno, sve me moze ubit iz jednog udarca, ali nista me nemoze udarit jer je sve oko mene led..

EDIT: E tako je, prijasnji MP6 i sadasnji MP9 su isti.. MP6=MP9
Staro 24.10.2012., 20:09   #4677
VanHelsing
Registered User
Moj komp

VanHelsing's Avatar

Datum registracije: Oct 2012
ima li kakvog smisla ubijati wardena na nižeoj težini od inferna na mp10? pitam jer sam već izludio, imam 3 ključa iz act2, 3 ključa act3, pao mi je u act4 plan za infernal machine, ali nikako da padne ključ na actu1, pa bi probao smanjit težinu i stavit mp10 pa probat ako ima smisla...inače igram barbara na mp4
VanHelsing je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2012., 20:15   #4678
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
nisam se znacajnije pojacao vec tjedan dana, a monsteri mi skoro pa uopce ne nanose stetu..

Led je moja ljubav, wizzard sam, imam 69%crit chance, 198k dpsa, 25k lifea.. Zivim opasno, sve me moze ubit iz jednog udarca, ali nista me nemoze udarit jer je sve oko mene led..

Lako igrat sa takvim likom

Daj link na svog lika, baš me zanima kakav je

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2012., 20:17   #4679
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:

Hehe, kod mene slično, samo da kod mene rijetko što ostane živo poslije sekunde-dvije critova da me udari, bar na mojem WDu...
Frend isto igra mass crit freeze wizarda - on stunlocka, ja nukeam
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2012., 22:04   #4680
fler
These go to 11
Moj komp

fler's Avatar

Citiraj:
Autor VanHelsing Pregled postova
ima li kakvog smisla ubijati wardena na nižeoj težini od inferna na mp10? pitam jer sam već izludio, imam 3 ključa iz act2, 3 ključa act3, pao mi je u act4 plan za infernal machine, ali nikako da padne ključ na actu1, pa bi probao smanjit težinu i stavit mp10 pa probat ako ima smisla...inače igram barbara na mp4

Naravno da ima smisla, veći MP ti garantira veću vjerojatnost da padne ključ - MP1 10%, pa sve do MP10 100%.
Stavi 5 ili 6, solidne su šanse a relativno brzo dođeš do wardena pa nije problem ponoviti.

Alternativno, pridruži se nekoj ekipi - (hint: npr. meni i klemu) - pa ćemo skupa; imam sad kod sebe 2 mašine.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno