|
![]() |
#4652 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Jam malo igrao jutros i nisam primjetio neku razliku al kako ja farmam ActII MP1 nije ni za očekivat ionako koljem većinu toga s ovim WW setupom bez većih problema... Jedino moram priznat da su kolege koji su spominjali damage reflect bili u pravu mamu im hebem i reflectu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4654 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Probao starter D3, nije me privlacilo. Uletio patch 1.0.5, sa MP10 je vec zabavno. Leoric je bio izazov, 20k HPa, a ne 2k kao i prije. Trk vani, kupi full i uzivancija. Rekao sam sebi, igras samo sa MP10. Presao normal, sad je pri kraju Nightmare Act2 ![]() Igram sa DH i zakolju me ko zeca ako ne pazim. Naletim na grupu vecu od 3 moba, bacaj turete i trci u krug vristeci... Tag je: BladeRy#2975 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4656 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma zabavno je, nije za vjerovati koliko, kad Skeleton Kinga ubijas 14minuta, na Normalu mp10. I sam sam igru do Inferna doterao neznam koliko puta na prijasnjim acc do sada ali s ovim MP10 je sasvim novi dozivljaj je igrati. Tko nije igrao Normal na mp10 nezna o cemu pricam. Lagano sad idem zavrsiti act II s ostale 4 klase pa onda na act III, Normal naravno.
![]() |
#4657 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4658 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Hahahaa. Draguljar mi je napravio savršen Hellfire ring, baš sam takav htio.. Dobio sam maloprije Zunimasa chest i bootse. ![]() Strašan je drop. EDIT: Zabavno je tek na infernu MP10.. Tko voli zesce neka proba.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: dean225. 23.10.2012. u 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4659 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
osobno mi je blesavo uopće koristit mp do inferna, što prije dođem do inferna to ću prije moć dobit bolje iteme, jer ovo sve prije inferna mogu objesit mačku o rep. 4 puta da prelazim isti šit mi je tlaka još sa svim likovima. Na infernu mogu isto uključit mp 10 pa će bit itekak "zabavno" ![]() Uopće mi nije gušt ispočetka igrat nit planiram skoro krenut s nekom drugom klasom. SVe se vrti ionako samo oko inferna i Auction housea i ajd igrat ću je još uvijek dok god dobijem koju pinkicu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4660 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dobro je jer brze ide exp. Sad mogu igrat level 7. 6 bez problema. Digo sam dps preko 120k i ide fino. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4661 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
to je i moje mišljenje, cijeli act 1 na night mare sam igro na MP5, i padale su mi stvari gotovo iste kvalitete kao i sada pred kraj acta 2 bez MP levela. dakle moj je dojam da me samo usporava, jer mi duže treba da pobijem monstere a opet itemi nisu gotovo ni malo bolji. definitivno taj MP level se isplati levelirat, tek na inferno težini. iz razloga što je drop najbolji na najtežoj težini, odnosno najveća mogućnost kvalitetnih itema je na inferno. prema tome, suvišno je gubit vrijeme na taj MP na nižim razinama. čak mislim da ni na hell se ne isplati, iako još nisam probo na hell jer igram s svakim igračem po redu. s barbarom sam prešo night mare, sada igram s demon hunterom, pa ću onda s monkom witch doctorom i wizardom, s njima sam već prešo normal. moj je dojam da se ne isplati na night mare levelirat MP, al tko voli nek izvoli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4662 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
|
![]() |
#4663 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
Onda sam nakon desetak dana opet kupio igru pa opet dosao do Inferna i opet jovo nanovo. Igru prodao. I tako desetak puta (mozda i koji put vise, prestao sam brojati na 7 prodaji). Ovaj put igram igru iz gusta, ne da brzo dodjem do Inferna nego da vidim sta igra sve ima i sto sve moze, a i nikuda mi se nezuri. Dizem likove u isto vrijeme (svih 5 klasa) , farmam iste mape i dobijam jako dobre dropove. Stvarno jako dobre, evo zadnji (dva legica u istoj sekundi, nema bolje, danas sam dobio 6 Legića ukupno, a tek sam na Normalu): ![]() Golda imam vise nego dosta, zasada, dobri itemi dolaze i dobro se prodaju. ![]() Uglavnom igram s guštom i planiram je igrati duže vrijeme. Makar do patcha 1.0.6 ![]()
![]() |
![]() |
#4664 |
Premium
|
Citiraj:
ovi itemi s nižih težina me ne zanimaju jer ih ionako ne mogu iskoristit na infernu ( osim par tipa leoric's ring ), tako da ni nemam potrebu trošit vrijeme na farmanje sto dana normala ![]() Na auction house ne trošim pare baš ( najskuplje mi je bilo oružje za koje sam dao oko 3 milje i dan danas ga koristim ). SVe ostalo mjenjam kad dobijem bolje na dropu ![]() ![]() ![]() ![]() Hebiga meni je bila dosadna još od bete ali ajd barem se malo sad popravila s dropovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4665 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
I tako, uspješno riješio sve bosseve, MP2 i pala sva 3 dijela ![]() Ajd, bar nešto, obzirom da je drop inače užasan - meni osobno, gori nego prije. Ring je ispao relativno bezveze, nisam siguran da ću ga uopće koristiti. Kulle i Siegebreaker - pasmater, kakva kombinacija, čak i na tako maloj težini. Ostala 2 para nisu nekakav problem, ali ova dvojica s kombinacijom Reflect Damage i onim sranjima što usporavaju su me pošteno namučila. Pretpostavljam da je s ekipom lakše, pa ne bih baš preporučio solo pokušaje; znam da ja više sigurno neću ![]()
![]() |
#4666 | |
Premium
|
Citiraj:
morat ću to vidit ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4668 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
A i bas me zanima da li je itko uspio nabiti level 60 u igri igrajuci samo Normal i da li je to uopste moguce ? S ovim mp10 mislim da je sad moguce ali neznam kad igra prestaje davati exp za ubojstvo mobova na Normalu tj. na kojem levelu ? Ali imam vremena pa cu isprobavati ![]()
![]() |
![]() |
#4669 |
These go to 11
|
Ostala mi jedna mašina viška. Ajd javi kad ti padne ključ, pa nađemo još jednoga i odmah riješiš sve 3 kombinacije. Inače je lutrija pogoditi portal tj. Realm, meni je dvaput zaredom izbacio Leorica i Maghdu kad sam pokušavao samo s jednim.
![]() |
#4670 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Naravno da mi je zabavno. Jer je tesko, treba vise igrat takticki sa likom koji nije tenk, a ne rec sebi imam LoH opremu i tankam 10 mobova oko sebe i ne brinem se. Sad je napokon izazov, Belial me zaklao 10ak puta. Jednom opizdi sapom i meni ostane 200ak Hpa od 15k. Pa sad ti dodgeaj a nemozes beskonacno ![]() Em bez dobre opreme nema nikakvog napretka, pa se covjek raduje svakom zutom na podu. A palo je i par legendarya, svi sranja na kvadrat al eto. Obicni game sam probao, al sam tako Op za mobove da onehitam sve zivo, to je dosadno do zalosti. Na MP10 se namucis za svaku grupu dok ne razradis sistem. E sad napokon uzivam u igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4671 |
Guest
|
I da bi se došlo do inferna , nije bitno "proletiti" kroz niže težine, nego je bitnije doći na lvl. 60 , a to si na MP10 valjda već na nightmare. A poslije, ako ti dosadi, lako te neko "prebaci". |
![]() |
![]() |
#4672 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4675 | |
These go to 11
|
Citiraj:
Mislim da je link već bio: http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5724133759 Po brojkama, poprilično olakšano. Nisam isprobavao veće težine, ali (također već spominjano) promijenili su Keywardena na A3 pa je fix valjda već stavljen.
![]() |
![]() |
#4676 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
nisam se znacajnije pojacao vec tjedan dana, a monsteri mi skoro pa uopce ne nanose stetu.. Led je moja ljubav, wizzard sam, imam 69%crit chance, 198k dpsa, 25k lifea.. Zivim opasno, sve me moze ubit iz jednog udarca, ali nista me nemoze udarit jer je sve oko mene led.. ![]() EDIT: E tako je, prijasnji MP6 i sadasnji MP9 su isti.. MP6=MP9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4677 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
ima li kakvog smisla ubijati wardena na nižeoj težini od inferna na mp10? pitam jer sam već izludio, imam 3 ključa iz act2, 3 ključa act3, pao mi je u act4 plan za infernal machine, ali nikako da padne ključ na actu1, pa bi probao smanjit težinu i stavit mp10 pa probat ako ima smisla...inače igram barbara na mp4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4678 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Daj link na svog lika, baš me zanima kakav je ![]()
![]() |
![]() |
#4679 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Frend isto igra mass crit freeze wizarda - on stunlocka, ja nukeam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4680 | |
These go to 11
|
Citiraj:
Naravno da ima smisla, veći MP ti garantira veću vjerojatnost da padne ključ - MP1 10%, pa sve do MP10 100%. Stavi 5 ili 6, solidne su šanse a relativno brzo dođeš do wardena pa nije problem ponoviti. Alternativno, pridruži se nekoj ekipi - (hint: npr. meni i klemu) - pa ćemo skupa; imam sad kod sebe 2 mašine.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|