|
![]() |
#4621 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Tesko da ce pomoci, mozda bi pomogla ultrazvucna kadica, jer ce se korozija kad tad pojaviti. |
![]() |
![]() |
#4622 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Jel moguće da je ovaj mobitel tako jeftin: http://www.aliexpress.com/item/Red-r...531008856.html ili ovaj http://www.aliexpress.com/item/Quad-...549667866.html ili npr. ovaj http://www.aliexpress.com/item/Q9000...552279831.html |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4623 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4625 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
|
![]() |
![]() |
#4626 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Nemojte potapati mobitele iz zezancije. Haier ima klasifikaciju Ip54 koja nije najbajnija jer za neku bolju garanciju treba imati IP65, to je više garancija da ti neće crknuti ako ga koristiš po kiši ili ti slučajno dio mobitela padne u lokvu vode. Naravno, pod uvjetom da su svi bočni otvori začepljeni kako treba. Ja nisam čuo da je itko probavao uroniti ga u tekućinu, neki su ga malo iz zezancije zaljevali i jedan na youtubeu stavljao u transformatorsko ulje. Nemojte se igrati i uništavati bez veze mobitel, nitko vam neće priznati garanciju i sami ćete platiti popravak.
#4627 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Čitao sam na guglu da je nekima iphone 5 padao u vodu i isto im se dogadjalo te da im je riža pomogla. |
![]() |
![]() |
#4630 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4631 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
na mejl nisam dobio, al sam sad provjerio na accountu na bangu, postavili su naknadno tracking za mob, a za ovaj jeftiniji paket koji je poslan prvi nema tracking codea. nije bed ak nece odma radit, bitno da imam na oku da putuje lagano ![]() stovise cak su 2 razlicita trackinga za isti item, jedan u obliku Axxxxxxxxxxxxxxxxxx a drugi RXxxxxxxxxxxxxxDE
slow is smooth, smooth is fast... Zadnje izmijenjeno od: santos. 19.12.2013. u 13:37. |
![]() |
![]() |
#4632 |
Registered User
|
Gdje bi se najjeftinije mogao kupiti thl w8? Dakle najjeftinija verzija |
![]() |
![]() |
#4634 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
http://www.pandawill.com/activity20131217.html Inew V3 koji je netko spominjao nedavno da je zainteresiran na pandawillu sa kuponom 166$ od 19.-21.12. |
![]() |
![]() |
#4635 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čini mi se da je to vrlo dobra cijena za taj uređaj. Čipset nije ništa specijalno u odnosu na druge kineze, ali ima Gorillu 2, Sony kameru, 16Gb interne memorije te super izgled. Ako tome dodamo i foliju za ekran koja je uključena u cijenu, onda je to povoljna kupnja. Za 1.200kn (Slavko uračunat), boljeg teško možeš dobiti. Šteta što nema FullHD rezu. EIDT. upravo odvrtio AnTuTu sa svom S3 za usporedbu. S3 18827, iNew 16534 (tako piše na screenshotu). Kad uzmemo u obzir da je S3 bar duplo skuplji, onda je ta razlika mizerna.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 19.12.2013. u 15:26. |
![]() |
![]() |
#4637 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4638 | |
Guest
|
Citiraj:
inače je najbolje da se u neku posudi stavi riža ili silika gel te u nju stavi mobitel i to onda sve zatvori s poklopcem tako da ne ulazi zrak. a riža ili silika gel bi trebali izvuči sve... ![]() |
|
![]() |
#4639 |
Registered User
|
sinoc sam ga stavio evo upravo provjerio jos ne radi. kad kliknem power tipku uredno me pita izgasiti mobitel i sve al screen ne reagira. neka ga jos dan dva pa cemo vidit a dalje nek salje frend u kinu ako hoce |
![]() |
![]() |
#4642 |
Premium
|
recenzije na webu ne znace apsolutno nist... pogledaj recenziju na bug.hr za mobitel gigabyte rio r1.... tolko je "kvalitetna" da lik nije ni bljeskalicu na kameri isprobao (a to je samo jedan od milijun problema s tim mobom, po noci ne mozes nijednu sliku napravit jer blic radi katastrofalno) prave recenzije su one dok neko intenzivno koristi mobitel barem mjesec dana, nakrca ga aplikacijama i onda vidi kako se mob ponasa. (sta ljudi rade uglavnom ovdje ![]()
#4643 |
Guest
|
|
![]() |
#4644 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4645 |
Registered User
|
iNew na banggoodu izgleda da su kapacitivne tipke na screenu kao haier dok na drugim stranicama ne |
![]() |
![]() |
#4646 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
Na Alcatelovom web shopu u Francuskoj je 300€, u edigitalu je 2500kn.
![]() |
#4647 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Strašno. Al dobro mobis je poznat po tome. S druge strane ni da je 2000 kn ja mislim da nije neka kupnja. Je ljepši i bolje napravljen od većine kineza, ali platforma je ista ko od čajniza za 150 dolara(uz izuzetak više rama). Previše je to za tako nešto. Rađe onda ići na neki zapadni flagship ili još bolje nexus. |
![]() |
![]() |
#4648 |
Moderator
|
Nexus 4 je u dućanu 2400kn, Samsung S3 u dućanu 2500kn. Sve kod nas, znači garancija i to. Za 2000kn bi već razmislio o Idol X-u. Dual SIM verzija primjerice, 2GB RAM i sustav koji radi fluidno (na stranu što su specs-i kao kod Kineza, odnosno MTK chipset). Jedino 16GB ako je nekome mana jer Dual SIM nema SD utor. Single SIM ima boljih, definitivno.
#4649 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Huawei sa Honor 3C ulazi na tržište solidnih jeftinjaka http://blog.gsmarena.com/huawei-hono...s-in-36-hours/
#4650 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
very nice nadam se da neće biti jedini i da će ih biti na lageru!
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|