|
![]() |
#4621 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Stigo update aplikacije RBA na dlanu. Ima nešto više opcija, odnosno mBanking je aktiviran ali mislim da nema sve opcije, odnosno da se vidi samo stanje računa, promet, provedene/neprovedene transakcije. mBanking funkcionalnost: - uvid u stanje po računima - pregled prometa po računima s detaljima pojedine transakcije - pregled izvršenih i neizvršenih plaćanja Čudno da sad zaostaju za PBZ, ali ajde - bit će. I tako sam platio sve račune pa da i radi mBanking ne bi ga mogao isprobati ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4622 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Svaki puta kad neko napise da je iOS miljama ispred ili ste u zabludi ili apple fan ^^. To na stranu, da li se nekome desilo da ne moze update odredjene aplikacije. Naime nakon 8.1 dvije apps nece da mi se update jedna je Pylon igra, uglavnom krene instalacija i prekine i nanovo i tak u krug. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4626 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Prebacite primanja u RBA i dobijete Lumiu 520 |
![]() |
![]() |
#4628 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#4630 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4632 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 17.04.2014. u 22:01. |
![]() |
![]() |
#4633 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Prvi Token i eToken se ne plaćaju, a svaki slijedeći se naplaćuje. Dakle fer je usluga - imam doma fizički token, a dodatni eToken se naplaćuje mjesečno neku siću (mislim da je 6kn mjesečno). |
|
![]() |
![]() |
#4634 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Jel to znači da lumiu mogu koristiti kao prvi eToken ako fizički token vratim banci? Ma nije to neka lova za naknadu,ali ono, pa kaj moraju kokošariti u svemu. Bio sam spreman danas promjeniti banku ali i kod ostatka ekipe vjerojatno nije bolje. |
![]() |
![]() |
#4635 |
Banned
|
Onda ti ostaje Podravska - oni su prvi u WP-u i ne znam dali naplaćuju eToken. Ali gle - čemu vraćati Token? Nek ti bude doma. Mob može crknuti, a Token je dobro imati. Meni treba i nebi ga mijenjao za išta. |
![]() |
![]() |
#4637 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4640 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Dal se vama desilo da su vam nestale slike iz Camera Roll foldera na OneDriveu kad ste updejtali na 8.1? Tj. nisu nestale već je taj folder završio u Recycle Binu.
#4641 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Mene jedino iritira notification centar sto mi ama bas svaku poruku lista pod novu notifikaciju, tako da ako neko posalje 5 poruka , imam 5 redova umjesto da pise 5 messages from tog i tog. I da, ako npr na kompu procitam poruku na viberu , on ju ne mice iz not. centra nego tamo i dalje stoji kao neprocitana. Jos uvijek se nekad zblesira ton otkljucavanja i zakljucavanja uredaja pa se ne cuje, kao i to da je malo blentavo napravljen onaj app sound manager. Pod postavkama od poruka mi je namjesten default ton a kad poruka dodje isto mi svira kao i whatsapp na kojem sam namjestio neki znj ![]()
#4645 |
Banned
|
Ljudi koji kažu da WP8.1 više baterije troši - ja se nebi odveć složio. WP8.1: Preko noći uključen Wifi - potrošnja 1%. Dok surfam/chatam - potrošnja do 9%. Na WP8 je stanje bilo ovako: Preko noći uključen Wifi - potrošnja 1.8%. Dok surfam/chatam - potrošnja do 13.4%. Mjereno sa Battery Performance. |
![]() |
![]() |
#4646 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
S obzirom da potpuno isto koristim mobitel, ovakav je status baterije: WP 8.0 Update 3 - 8:30 sa punjača, 00:00 na punjač -> 35% WP 8.1 - 8:30 sa punjača, 00:00 na punjač -> 15% Budući da koristim wp 8.1 već malo više od mjesec dana, to je realna situacija.
#4648 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
#4649 | |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4650 |
Premium
|
Čak bi se i složio sa tobom,uvjerio se u to bezbroj puta da nije uvjek do OS-a nego ima proizvođača koji nikada neče napraviti dobar telefon. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|