|
![]() |
#4621 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pozdrav ekipa. Moze preporuka za neki kompaktniji mob (za zensku ruku) sa 4.3/4.5" ekranom, gigom rama i barem dual-core cpuom (uvjet da osnovne stvari rade glatko). Mora biti android, sluzit ce za surfanje, mail, youtube, koja fotka i sl... Moze i kinez ako je dostupan u hr. Cijena do cca 1200kn. Thx |
![]() |
![]() |
#4622 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
G2 mini,sony xperia sp EDIT: ups,sorry promakla mi cijena. Za taj novac samo xperia m,galaxy trend ili core. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 22.09.2014. u 11:42. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4623 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Huawei Ascend G6 se nađe za tu lovu na njuškalu. |
![]() |
![]() |
#4625 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Sestra koristi već dva mjeseca Xperia M smartphone i zadovoljna je veoma s njim. Onaj notifikejšn LED nanjoj je mala sitnica koja puno olakšava korištenje, a to pol konkurencije u tom prajs renđu nema.
#4626 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Riješio bih se s2 plus i uzeo S3 Neo ili G2 mini? Što kažete? S3 neo mogu u trgovini kupiti za 1750kn, a G2 mini za cca 1550Kn? Isplatili se? |
![]() |
![]() |
#4627 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
S3 Neo je barem 50% bolji uređaj i trenutno je najisplativi brand name smartfon na android osu. Zate pare dobješ i više nego štoti treba. Glupoje štedjeti 200 kuna, ai uzmi u obazir da uvjek možeš S3 Neo prodati ili zamjeniti za G2 mini, a obrnuto bašine, odnosno potražnja za Samsunzima je uvjek veča od svih drugačijih koji nisu oni. S3 Neo ol d vej! ;-)
#4628 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4629 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2013
|
Citiraj:
Moto G? Iz vana ga mozes nabaviti za tu lovu, kod nas je malo vise u ducanu ali ako uzmes nekako preko firme... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4630 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Evo vidio na brzinu sto se nudi na njusci, vecinom su ispod 1000kn...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4633 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ako ti je bitna brzina, onda sve samo ne winna glatko. Nažalost(i to ogromnu) sam imao nakratko S4 i bio sam frapiran koliko je spor(pričam o stock romu s onim drlogom od Touchwiza, nakon factory reseta, neki AOSP rom bi bio druga priča). Ali ako uspoređujemo out of the box iskustvo Mi3 sigurno. Za primjer spektakularnoj sporosti S4 ću samo reći da sam nakon njega nabavio Moto G i neusporedivo brže radi, pa ti vidi. Garancija svakako je na strani S4 ali performanse sigurno nisu(za kameru ne mogu dati sud jer MI3 nisam imao, u tom pogledu nije preloš S4, ali nije ni spektakularan). |
![]() |
![]() |
#4634 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nažalost, i Mi3 ima tamnih strana. Na temi o Kinezima imaš dosta o tome. Uglavnom se radi o problemima softverske prirode koje je novi MIUI v6 dodatno pogoršao. Ok, u međuvremenu je izdan i oficijelni AOSP rom za Mi3 s kojim je mobitel prodisao kako treba, ali bi isto tako i S4 s takvim radio bolje nego sa defaultnim. Osobno bih uzeo S4, ako ništa drugo onda zbog garancije.
#4635 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4637 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
#4638 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ima Xiaomi ovlaštene zastupnike u par EU zemalja (npr. ovaj u Italiji), ali oni sami ih direktno ne prodaju. Ako ih ED prodaje, onda ih vjerojatno i sam uvozi.
#4639 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ekipa, imate kakav prijedlog moba za zensku osobu za kakvih 1000-1500 kn max. Gledam i vidim da S4 mini ima u tom rangu. Nekak za zensku mi se cini to to. |
![]() |
![]() |
#4642 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
ja imam kineski ascend g6 bez 4g i mobitel je jako fluidan, baterija dobra, prednja kamera fantastična, a mislim da se na njuškalu da naći 4g verzija za 1200 kuna |
![]() |
![]() |
#4643 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
A koji ascend (huawei) nije kineski? ![]()
#4644 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Postoji li neka online baza mobitela koja se redovito ažurira, a za potrebe pretraživanja po određenim kriterijima. GSM arena ima, no kineza baš i nema... http://www.gsmarena.com/search.php3 |
![]() |
![]() |
#4645 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
#4646 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
E hvala, da, čini se da ima puno više proizvođača. Eto, na prvu nisam uočio da ima Jiayu, ali ima zaista hrpa drugih! Thanks! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4647 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Nexus 6 dolazi u prodaju tokom 11-og mjeseca. Kako to čudo nabaviti? Jel se nexusi uopće prodaju u nas ? |
![]() |
![]() |
#4650 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Koliko sada kosta nexus 4?mislim gdje ga je najjeftinije nabaviti?moze biti i iz eu jer garancija vrijedi kod nas Kroz cca dva tjedna bi kupio neki mob do oko 1000 kn(nije jos definirana granica) ali neznam sta se najvise isplati,gledao sam s3 i privlaci me zbog dobre xda podrske,ali s druge strane se nexus 4 kod nas nabavi za 1000-1400 kn Sta preporucate? Kakva je cetvorka u odnosu na s3? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|