|
![]() |
#4622 |
Guest
|
pa jednostavno. Pada više gemova od patcha. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4623 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Ne znam kako drugima ali meni baš i ne... A sve i da imaš u stashu 729 kom perfect square emeralda npr evo odokativne cijene izrade radianta: Perfect square - 243 * 30,000 - 7,290,000 Radiant Suqare -81 * 50,000 = 4,050,000 Star - 27 * 80,000 = 2,160,000 Flawless STar - 9 * 100,000 = 900,000 Perfect Star - 3* 200,000 = 600,000 Radiant Star - 1 * 400,000 = 400,000 Jednostavna računica kaže da je to preko 15mil a nisam računao 1631 tome of secrets! (pretpostavka je da ih svi imaju i da su praktički džabe!) Pa onda još oduzmi 15% kod prodaje... Jel moguće da je odjednom toliko ljudi otišlo i radi rasprodaju inventara? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4624 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ima li netko problema s padom FPSa u određenim situacijama? pred 2 tjedna sam stavio friške windowse na novi SSD... diablo 3 sam puknuo SSD tako da više nema onog "štucanja" na početku, kao što je bio slučaj kad je sve bilo na hardu... neko vrijeme je sve bilo OK, ali evo, zadnja 3, 4 dana svakih par minuta kao da mi FPS padne ispod 20-25 i baš se primjeti da igra više ne ide fluidno... čim stavim pauzu i ponovno se vratim u igru, dalje je sve dobro... ali za par minuta opet ista priča... što se drivera tiče, bili su 12.8, a jučer sam stavio 12.9 beta ali ista stvar... danas ću probati staviti neke starije, ali nekako sumnjam da je u driverima problem... konfiguracija iz "Moj komp"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4626 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
a kao to je loše, možda je vama koji živite od prodaje itema na AH, al meni koji samo uživam u igri nema ništa slađe nego kad vidim kako iz tjedna u tjedan cijene idu dolje. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4627 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4628 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
meni igra piči čak i bolje nego prije, jedino sam primjetio kao i vi da mi u par navrata na početku "trzne" i znam mi ponekad trznut kad napravim nagli pokret mišom, al to je stvarno rijetko. ne znam, meni nakon ovog patcha se čini da je igra stvarno već sad puno bolja nego kad je izašla. a vjerojatno će za koji mjesec izać novi patch, s vjerojatno nekim novim dodacima tako da nemam nikakve zamjerke blizardu osim činjenice da nemam soluciju da igram igru off line. sve ostalo mi je i više nego ok, dok ekspanzija ne izađe imam vremena se igrat i uživat pošteno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4629 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4630 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4633 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() |
#4635 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Neznam di nalazite te jelene al ja jedan sličan (samo sa vitalityem) nisam mogao ni za 25000 prodat neg sam ga vendorao, nisam čak ni govno s kritom uspio prodat... Citiraj:
Stavio sam ww + volcanic na primarry attack i furius + dreadnougt na sec, imam još revenge + provocation, owerpower + momentum, TS + Falter i WotB + Insanity i NOS, Superstiton i TaN... Stvar funvionira otprilike ovak zatrćiš se među mob kad ih se skupi oko tebe 10-ak opališ Owerpover i TS i ww kroz njih... Ak ima gadnijih elita WotB prije neg počne spin... Ovo gore obično daje pun rezervar fury-a što je dosta za pobit 99% toga...
-- Have a nice day... Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 22.10.2012. u 20:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4641 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
1 run act 2, lv3: upao u drustvo wiza, monka i barba po neuspelom trazenju kljuca i kada smo videli da nas krenulo, prebacili se na act 3 lvl5 i na sidgebrakeru pao pojas. U glavnom saram actove, to mi daje puno bolje sanse nego da stalno farmam istu stazu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4644 |
Guest
|
nije mu pao set item u proteklih sat vremena ![]() |
![]() |
![]() |
#4647 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005