|
|||||||||||
|
|
#46231 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Možda je najbolje da se raspitaš na PSA forumima, od vlasnika koji će ti iz prve ruke moći reći. Ili stavi jedne pa ak ti se ne sviđaju, stavi druge ![]() Bome da. Početkom ove godine produljujem vozačku na šalteru i dođem tam, trebam to i to, sliku nemam jer mi je osobna stara 3 i pol godine. Primi ženska osobnu i veli "a ne, ne, nema čipa, to je stara osobna". Ja gledam koji k jer upravo drži osobnu za čip ![]() Onda joj je mlađa kolegica objasnila ![]()
|
|
|
|
#46232 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
još jedno pitanje u vezi produljenja vozačka ističe 28.10. ako sad produljim, nastavlja se sa 28.10. ili sa današnjim datumom?
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#46234 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ford vrši opoziv 300k vozila zbog mogućeg izbijanja požara https://www.index.hr/auto/clanak/for...i/2119188.aspx
|
|
|
#46235 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
|
|
|
#46236 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ističe mi vozačka 2039.g., ali to je ona stara roza knjižica koju imam problema utrpati u normalan novčanik pa je u nekom stanju poluraspada. Razmišljam je zamijeniti za novu. Ako pokrenem postupak, na koji rok će mi izdati novu? |
|
|
|
|
|
#46240 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
još jedno pitanje ![]() ako je netko produljivao preko e građani, a ima napomenu da nosi naočale ili leće (ne obavezu kontrole, samo da nosi naočale) dal to moram ja negdje upisat dok ispunjavam ono sve u egrađani, ili oni to vide/povuku?
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#46241 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#46245 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ako nemate nikakva ograničenja produzujete samu vozačku, bez lječničkog svakih 10g, nova slika i 151kn uplatnica + 15kn biljeg ko ima očale, lječnički (a neki prođu i bez toga) ili ko ima napomenu za lječnički 1,2,5g |
|
|
|
|
|
#46247 | |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Citiraj:
ako piše napomena obavezan kontrolni pregled/lječnički, onda treba tako sam ja to shvatio ![]()
|
|
|
|
#46248 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ok, meni piše u roza knjižici 2039., u vrijeme izdavanja sam vidio ko sokol i nemam upisano ograničenje, a sad nosim naočale. Da li me za izdavanje nove šalju na liječnički? Sad, za 10g kad nova istekne ili? |
|
|
|
|
|
#46250 | |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#46251 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Mala napomena za one koji misle promijeniti staru roza vozačku (ako ima takvih), a osim B kategorije imaju položeno i za kamion/autobus, te kategorije ne možete produžiti bez liječničkog pregleda bez obzira što možda nikad više u životu nećete voziti kamion/autobus. |
|
|
|
|
|
#46254 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
|
|
|
#46255 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
|
|
|
#46256 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
nosim naočale i u vozačkoj piše napomena za njih.. produžavao sam vozačku prije 2 godine, tad nisam morao cijeli liječnički obaviti nego samo za vid, prije toga obavezno kod liječnika opće prakse po neku potvrdu za liječnički.. ugl puni liječnički košta cca 500-600kn, a ja sam samo za naočale platio cca 300 (po sjećanju, nemojte me uzet točno za iznos) |
|
|
|
|
|
#46257 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
mislim da nisi trebao ništa, ok ak su te poslali, al neznam zašto bi te poslali ako ti piše kao meni (opet stavljam link https://i.imgur.com/yR9A9vL.jpg )danas sam zvao čak i pitao i rekla je žena da ako nema napomena za obavezan kontrolni pregled, da se nemora
|
|
|
#46258 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Do sinoc su krenule rezervacije za ID.3, jel neko kapnuo 7,5tkn za rezervaciju?
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
|
|
|
|
|
#46259 |
|
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Istina,ja bio u policiji i gospodja mi kaze nemojte mjenjati vozacku jer imate C kategoriju i morati ce te na lijecnicki iako je ne koristite. |
|
|
|
|
|
#46260 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@vandal Ne pada mi na pamet kupovati el. auto. Visoka cijena, mali domet, očajna infrastruktura (barem u RH), upitno recikliranje baterija, sporo punjenje,... Ne znam zašto se ne radi na gorivim ćelijama tj. autima na vodik. Domet i brzina punjenja praktički ista kao na današnjim autima, vodik možeš dobiti od vode iz potoka, bunara, kišnice,.., a struju za elektrolizu vode iz sunca, vjetra,... Po meni je ta tehnologija puno ekološkija od struje.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|