|
![]() |
#4591 |
Registered User
Datum registracije: May 2018
|
Imam rig s 2x570 i 2x580 4gb, nedavno mi pocele hangat samo te dvije 580ke na wind 7, instaliram wind10, te mi opet nakon nekog vremena pocnu hangat ili jedna ili obe 580ke. provjerio risere , nije do njih... izadje mi obavjest "Default Radeon Wattman settings have been restored due to an unexpected system failure" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4592 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
smanjit clockove ili pogledaj errore u hwinfo, ostavi hwinfo da radi par sati pa vidi jel ima errora na kojoj grafi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4593 |
Premium
Datum registracije: Dec 2017
|
Ruši ti drivere zbog clocka. Ako nisi, napravi patch drivera..meni je isto rig radio bez patcha neko vrijeme i onda poceo zafrkavati dok nisam patchao |
![]() |
![]() |
![]() |
#4594 |
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|
imam i ja jedno pitanje pokušavam složiti rig sa 2 nvidije i 4 AMD-a: 2 x 1070 1 x rx570 3 x rx560 problem nastaje prilikom klokanja, naime, nvidije klokam afterburner-om, a AMD sa overdrive-om...problem je u tome što afterburner "pregazi" postavke overdrive-a, a kad klokam AMD afterburner-om, onda nemam kontrolu nad naponima, stepovima, a čini se da je i core clock beskoristan.... ima još netko rig na kojem su kombinirani nvidija i AMD ? edit: riješio sam tako da nvidije ne klokam afterburner-om, nego EVGA-ovim PrecisionXOC jer on podržava samo nvidije, pa se ne tuče sa overdrive-om Zadnje izmijenjeno od: darQ. 15.06.2018. u 13:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4595 | ||
Premium
Datum registracije: May 2008
|
"malo sam zapeo" sa srbminerom! ;( ako ko ima volje da pogleda! ![]() pokušavam se spojit na https://cryptoknight.cc/alloy/#getting_started Mining Pool Address: alloy.ingest.cryptoknight.cc Port: 5662 ovako sam podesio Pool.tex i Conf.tex Citiraj:
Citiraj:
dobija poruku fraza greška!? ![]() https://s15.postimg.cc/uzw4hinfv/Snimka_zaslona_10.png di grešim?
MinigRig*H110-D3A*5*rx570nitro8GB OC. Zadnje izmijenjeno od: gloginjaR. 15.06.2018. u 15:44. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4597 | |
Premium
|
Citiraj:
sad taj Diff baš nisam siguran tj;ako se upisuje na kraju adrese? neznam koliki da stavim? edit: probao bi i sa Stack XMR Alloy! ali nepolazi mi za rukom da ga konfiguiram! (probao sam desni klik, i kad mi se otvori prozor da upisujem ove podatke, uvek nešto "krivo upišem"?! (: edit:edit: ŠtA sam još primjetio!!!! ![]() u bilo koji poool da unesem ovu adresu što mi daje na tradeogre.com/ već se vidi da je netko koristio tu adresu i da ruddari s njom!??? https://s15.postimg.cc/vjaeiebnf/Snimka_zaslona_95.png a to je moja adresa sa mjenjačnice! i nisam je do sad koristio?! sad dali je ona vezana za ID ![]() sad vidim da nemaju nikakvu podršku!!! niti mogu kome poslat upit!? mislim da nije pameto dalje tamo rudarit, GRAFT!!! ili odma izrudareno kupit nešto drugo pa prebacit na sigurniju mjenjačnicu!
MinigRig*H110-D3A*5*rx570nitro8GB OC. Zadnje izmijenjeno od: gloginjaR. 15.06.2018. u 16:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4598 | |
Premium
|
evo ponovo sam sa pitanjima! :- pokušava shvatit, i sam postavit parametre!(da nemoram pilat okolo ljude) probao sam i srbminer, i claymore 11.3 i evo sad sam probao i xmr_stak_alloy_2.4.5 koji mi se čini najjednostavniji, Desni klik na exe. datoteku unesem algoritam! onda bi me trebao pitat za pool adresu i port? ALI on mi nakon sto sam uneo algoritam odma izbaci da traži pool adresi i wallet adresu!!! sad me zbunjuje (gledam youtube upute, i upisuje se jedan po jedan! znači upišem pool adresu i port, ENTER, onda me traži wallet, itd, meni odma izbaci za upisat pool i wallet!!! Kako? https://s15.postimg.cc/cb0r8ktyj/Snimka_zaslona_11.png zašto mi izbaci dvije naredbe zaredom??? umesto jedna po jedna??? edit:ako dobije vako gotovu naredbu! kako da je postavim u xmr_stak_alloy Citiraj:
MinigRig*H110-D3A*5*rx570nitro8GB OC. Zadnje izmijenjeno od: gloginjaR. 16.06.2018. u 10:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4599 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Citiraj:
A da probas upisat naredbu kako te on i trazi da upises (sa donjom crticom) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4600 |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
Planiram jedan rig na Windows 10 vratit. Koji update trebam izbjec radi problema?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4601 |
Premium
Datum registracije: Dec 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4602 | |
Premium
|
Citiraj:
Jozo Legendo! ![]() pokrenio se, ali nisam siguran di upisujem Difficuly?? https://s15.postimg.cc/wo5dqogm3/Snimka_zaslona_12.png Ovo krene vako vrtit non-stop?? ![]() gledam pool tex i Conf.tex, nigde nevidim Diff
MinigRig*H110-D3A*5*rx570nitro8GB OC. Zadnje izmijenjeno od: gloginjaR. 16.06.2018. u 16:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4603 |
Slobodan leni seronja
Datum registracije: Sep 2007
|
Bio sam majnao jedno vrijeme etn na nanopool, i dosao sam do min payout od 500 etn, ali isplata nikako da dodje, vec jedno 2 mjeseca, ako ne i vise. Imam oko 700 etn na nanopool ali nikako da mi isplate. Jel zna tko kako da to rijesim? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4608 |
Premium
|
očistio sam grafičke (rx570nitro) nakon pola godine rada, već se fino nakupilo prašine, temperatura se nije smanjila (držim ih na 60c ali je se smanjila brina ventilatora! ![]() eto ako vam je dosadno, napravite neš korisno ![]() ![]() https://s33.postimg.cc/3sd0mi8wv/IMG...708_160737.jpg
![]() |
#4609 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2017
|
Ovaj pool od sinoč ne radi. Jeli treba mjenjat pool ili če to oni sami riješiti. Zna li netko? Ne radi. https://www.ethermine.org/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4610 |
bu
Datum registracije: Jan 2017
|
Radi Eth je došao na DAG epoch 200 i trebaš noviju verziju claymore minera (mislim da iznad 11.7 su riješili problem, sad je već 11.9 vani) ili phoenix miner
![]() |
#4611 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
meni danas preminuo Fortron 2 650w napajanje a bilo opterečeno sa 2x rx580 .. koje su trošile 277w zajedno I opet, hodočastit VŽ HG spot, reklamacija i kupnja novog odmah Uz nadu da ce za ovo napravit povrat para. Jer ista situacija je bila 26.1 kad sam dobio komponente za cijeli stroj, a napajanje orginal zapakirano sa razvaljenim trafom unutra. Kupio odmah isto u VZ poslovnici, a ovo sam čekao negdje mjesec i pol da se dogovore šta če |
![]() |
![]() |
![]() |
#4613 |
Premium
|
da da.. i to samo na povrat novaca telefonski bilo dogovoreno sa ZG, kao kupite u poslovnici drugo .. a mi vam kroz tjedan .. max 2 vračamo pare i oteglo se to na mjesec i pol .. plus tjedan do uplate na moj račun Vidjet cemo sad .. šta bude .. dal budu išli opet u susret ili budem dobio drugo napajanje .. a danas kupio drugo .. hebiga .. nema stajanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#4614 |
Premium
|
da da.. napajanje je još u reklamaciji .. ne javljaju se uopšte E sad .. malo se igram sa phoenix 3.0c eth app rudnik do sad vozio na claymore 11.8 I ono što sam primjetio .. je da phoenix share accepted u 21 ms .. claymore na istu adresu isti port .. 35-65 ms U igri je ethermine pool ssl 5555 port Logika mi veli .. brži odaziv prihvačenih sherova .. više šerova ili ? Malo sam okrenuo i log u phoenix-u devFee https://ethermine.org/miners/00d4405...1343/dashboard lijepa pinka se vrti lijepa.. i pitam se.. koji k.. nisam bio i ja tako pametan, al neznam programirat .. heh al ovaj phoenix bi reko .. copy paste claymore-a ..čak i postavke prihvača ako configa samo prekopiras Malo smanjiš devFee i eto ti para samo tako ![]() Al, nekako imam dojam da mi phoenix malo više daje a stabilan je ko i claymore btw koliko claymore dere mjesecno sa devfee? ima ko adrese? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4617 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zašto te to muči? Imaš izbor minera sa fee, bez fee, veći fee, manji fee. Na tebi je da odabereš. Imaš čak i nofee opciju za nešto manji hashrate u claymoreu. Lik je napravio software, tebe nitko ne tjera da ga koristiš niti je jedini na tržištu. Korištenjem njegovog softwarea pristaješ na uvjete korištenja, ak ti je 1% skupo prebaciš se na miner bez fee-a i to ti je to ![]()
![]() |
#4618 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Tim više ako je takva izjava dana kao odgovor na poruku u kojoj se uspoređuju dva minera (Phoenix i Claymore). Ja sam do sada isprobao jedino Claymore u win, Hive i SMOS okruženju. Interesiraju me viđenja onih koji su isprobali više njih. Isto tako preporuka ili savijet koji je najoptimalniji (govorim o ATI GPU). A pošto imam 40-tak grafičkih raspoređenih u 5 rigova (1,19 GH/s), svaki i mali pomak je dobar. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4620 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo ja samo dajem 1% Claymoreu, a to je u 12 megahasha. Znaci prakticki pola 1060 6GB Nvidije kopa za njega svaki mjesec... A sad si zamisli koliko ljudi rudari s Claymoreom, taj je definitivno zeznuo i Windowse.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|