|
![]() |
#4591 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Istina i meni se taj Find 5 cini raketa i dosta reviewa ima po netu i prilicno su pozitivni. al gorane di ti vidis taj popust od 10% ?! @ cyclone - hvala, laik sam pa imam "glupa" pitanja... nikad nisam nesto uzimao iz kine i slicnih shopova pa mi dosta tog nije jasno. |
![]() |
![]() |
#4592 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Slijedi upute iz teme i ne bi trebao biti problem skužiti kako i što učiniti. Edit-za svaki slučaj ću napomenuti, iako piše i u temi potreban ti je root za instalaciju Xposed Frameworka unutra kojeg radi Gravitybox. Tako da je to prvi korak. Moj savjet je da kad dobiješ mobitel ga odmah rootaš i skineš CWM recovery(ako neki od pojmova nije jasan najbolje mjesto za potražiti je gorenavedeni forum). Kad to imaš u slučaju da nešto pođe po zlu uvijek imaš opciju vratiti OS u stanje u kojem je bio. Postoji i alternativa tome no toplo ne preporučam(SP flashtool). Zadnje izmijenjeno od: bg_4_l. 18.12.2013. u 00:36. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4593 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne zavaravajte se da ćete na Pandi išta uhvatiti u prvom krugu. Napravili su caku da nema šanse da se to ostvari. Kao prvo, ima samo 5 komada u tom krugu. Staviš ga u košaricu, odvrtiš PP, a Panda traži od tebe da opet upišeš tel. broj, onda te opet vrati na PP i gle čuda - nema više prvotne cijene. Međutim, ima ipak jedna pozitivna stvar. Nakon što se proda tih 5 komada, imaš drugi krug u kome je mob cca. 10$ skuplji nego u prvome, ali još uvijek osjetno jeftiniji nego sa punom cijenom i tada možeš uzeti više komada odjednom (čini mi se 5 po glavi).
#4594 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Sto se tice popusta za Oppo, europe.oppostyle.com/content/13-back-to-school-promotion , to je samo formalnost, vjerujem ga ga daju svima samo sto se izgubi par dana dok ga odobre. Meni su ga dali za kcer, uslikao im svjedodzbu i proslo je. Jucer sam ga narucio a danas je poslan pa cemo vidit jesam se zajebao ili ne. Nekako mi se cini puno 2000kn za kineza pa kako god da se zvao. Dvojba mi je bila Ativ S ili Oppo sa popustom... Oppo ce mi bit 6. kinez, nadam se dobar. Lp Edit: neznam zasto ne radi link pokusao sam vise puta, uglavnom na oppostyle u donjem desnog uglu kliknuti na Education Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 18.12.2013. u 08:31. |
![]() |
![]() |
#4595 |
Premium
|
2000kn za 5" FHD mobitel sa Snapdragon čipsetom i nije neka cifra. Pogledaj šta kod nas možeš dobiti za nju. Jest da je star već godinu dana, ali je još uvijek bolji od većine mobitela sa MTK čipsetom. Evo review http://www.gsmarena.com/oppo_find_5-review-880.php
#4596 |
Guest
|
isto tako Oppo ima daleko bolji support i community nego ovi ostali kinezi. |
![]() |
#4597 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Prijateljim moram uzeti 3 mobitela i tablet. sve oko 400ak $ gdje je najpametnije i da se najlakse moze dobiti neki popust |
![]() |
![]() |
#4598 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
Ja znam gde sam ja dobio, na merimobiles dobiješ uz kupon CINCO popust od 5%, narucio vec 6 telefona( žena, kolege, prijatelji), dva stigla posle dvadeset dana(od toga10 dana bili na carini). |
![]() |
![]() |
#4599 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4600 |
Premium
|
To i kažem. Za tih 2k kn ne možeš dobiti ni približno dobar novi mob.
|
Oglas
|
|
![]() |
#4601 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Poštovanje ekipa, imam par pitanja za vas. Naručio sam 2 mobitela iz Kine, pošiljka od cca 226$. Zanima me hoću li morati platiti samo porez ili i carinu i porez? Ako da, kako se računa to? Također me zanima koliko je pouzdano naručiti s ove stranice, i jel moguće da je cijena ovako niska, ili sam ja nešto propustio? http://www.aliexpress.com/item/Q9000...552279831.html Vidim da je se prodavač pridružio stranici prije 2 dana i da nema nikakvog imena, ali vidim da ima već kupaca. Nije mi jasno ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
#4602 |
Premium
|
Stranica jest pouzdana, ali neki prodavači nisu (isto kao i na ebayu). Radije naruči robu od nekoga tko već ima puno prodanih stvari i dobar feedback. Platiti ćeš samo pdv za svoju narudžbu.
#4603 |
Registered User
|
Koliko je to sigurno da cu platiti samo pdv? Čitao sam nešto da za pošiljke skuplje od 150E izvan EU moraš platiti i carinu i pdv.. |
![]() |
![]() |
#4604 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Notifikacija (krug) možeš podesiti da svijetli stalno (onda je zeleno) samo kod notifikacije - sms,propušteni poziv,mail... (onda je plavo), dok se puni (zeleno-crveno) a dok je pun onda je zeleno. Te dok je batt prazna, imam isključeno ali pretpostavljam da onda treperi crveno... |
|
![]() |
![]() |
#4605 |
Premium
|
#4606 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Carinu ćeš platiti ako roba podliježe carinjenju...dakle parfemi ili tak neka sranja. Na mobitele i IT opremu je 0% carina, tako da je mob 800 eura, plaćaš samo pdv i još 30tak kuna nekih njihovih pizdarija i poštarina do tebe. |
![]() |
![]() |
#4607 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Inače naručio sam GFIVE G7 i W450. http://www.geekbuying.com/item/W450-...ck-321182.html http://www.geekbuying.com/item/GFIVE...te-322446.html Čitao sam malo po forumu, vidim da je dosta ljudi naručilo W450, jel naručivao ovaj G7 kada tko? |
|
![]() |
![]() |
#4608 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Prvo jučer Oppo potvrdio Oppo Find 7 , a danas nas i Vivo obraduje s ovime. Radi se o Prvom 2K smartphone-u, a sada slijedi boom izgleda. I po ovome što je najavljeno, uređaj je fakin bombetara, a i cijena je ultra dobra!
#4610 |
Registered User
|
Touch kod haiera ne regira. Gdje ga moru restartat. HITNO JE Ekran ne ragira kao kod w450. neko ideja? Zadnje izmijenjeno od: puding22. 18.12.2013. u 19:39. |
![]() |
![]() |
#4612 |
Registered User
|
retarta se, upali se al ekran ne reagira..... |
![]() |
![]() |
#4613 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#4616 |
Registered User
|
hahaha proslo ih je kod mene dosta. Al može li neka pomoć kao neki hard reset ili nešto. Mobitel korišten 3 sata ![]() |
![]() |
![]() |
#4618 |
Registered User
|
Iskreno ovaj problem me više ne zanima... Nakon upita vlasnika mobitela jel mobitel potapao nakon duže stanke mi reče da je al da je posle toga radio... Nije žvaka za seljaka. Trenutno je u riži pa ćemo vidjeti oće li to pomoći. |
![]() |
![]() |
#4620 |
Registered User
|
Inače dva prijatelja također vlasnici haiera w910 ga slobodno potapaju u vodu al naravno treba dobro zatvoriti otvore, također cranje skalpelom po njemu ne ostavlja traga. Mobitel je stvarno vrhunski. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|