|
![]() |
#4591 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo da javim malo dojmove, na Samsung Ativ S sve radi kako treba. Jedino sto sam primjetio je malo vece trosenje baterije, i tu i tamo koji bug ali pretpostavljam da ce to uskoro biti popravljeno. P.s. Imam Vipovu pretplatu i apnovi su mi bili sjebani, od kada sam ih manualno namjestio sve radi super i aplikacije i internet u 3gu Sve u svemu vrlo sam zadovoljan i ostajem na wp8.1 ![]() |
![]() |
![]() |
#4592 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja nisam ni očekivao da će update produžit trajanje baterije. Preoptimistično je mislit da će dodat xy novih dodataka i poboljšanja, pogotovo u pogledu notifikacija i ažurnosti istih i mislit da će baterija trajat duže. A zna se kako notifikacije utječu na bateriju. S tim da ja nisam primjetio da mi traje kraće. A za Lumiu 520, frend ju ima i koliko god baterija bila jadna po nekima na tom mobitelu, čovjek se naprosto nemože načudit koliko ista traje.
|
Oglas
|
|
![]() |
#4598 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel itko uspio Project to screen upogoniti? Mislio sam da se radi o Miracastu, ali me zbunilo što traži da se prikopča na komp, projektor ili monitor USB kabelom, no kod spajanja...ništa.
#4600 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Meni prepaid bonbon radi bez frke. Citiraj:
A Miracast će raditi samo na novijim modelima, od Lumie 1520, Icon, 930 pa nadalje
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4602 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Svi "čačkate" non-stop na novom os-u, pa zato se baterija "topi". |
![]() |
![]() |
#4604 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Kakva su vam iskustva sa Cortanom?Ja sam je instalirao na svoju 520-icu.Instalacija je jednostavna,samo treba promijeniti jezik u usa eng,regiju u usa i jezik regije u usa eng.Kako Cortana ne radi na hrv.jez. dolazi do zescih provala sa izgovorom i sl, ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4610 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Haha, kako sam se danas iznenadija. Odete na ovu stranicu (mobilnu). http://www.samsung.com/uk/consumer/m...s/galaxy-note/ Izaberete galaxy note accesories i malo skrolate po stranici. Na 1020 sve leti bez traga lagu ili trzanju, a na N2 i N3 trza i laga za popizdit, kasni, nekad uopće ne registrira pomak itd. ![]() Događa se na stock browseru i Chromeu. Stvarno je taj Android u žešćoj banani. Imam N3 koji je ono - top of the line smartphone/phablet sa najnovijim softverom i svako toliko malo zatrza iako sam ubija sve suvišne aplikacije. Taj Android nikad neće biti pošten OS ![]()
#4611 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Drugo, WP8.1, iako je core dio OS-a RTM-ao, ipak treba dorade da radi kako spada. Nadoveži još na to aplikacije koje, iako rade, trebaju biti nadograđene da budu kompatibilne sa 8.1 i mislim da će na kraju potrošnja baterije biti jednaka ili nešto jako sitno veća nego na WP8. Internet Explorer (Mobile) 11 je najfluidniji i najbrži browser za mobilne uređaje, bez ikakve konkurencije sa bilo koje platforme. Ipak, računaj da će Android gotovo uvijek trzati bez obzira na snagu hardvera i softverske optimizacije zbog načina na koji renderira UI. Dok primjerice iOS i Windows Phone imaju rendering "podešen" kao proces sa najvećim prioritetom Android rendering stavlja u isti koš sa ostalim procesima pa zbog toga nema onu responzivnost i fluidnost koja je kod iOS-a i WP-a.
![]() |
#4612 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Al cudi me, ove zesce stranice bi s800 trebal otvarat s lakocom, dok lumie s krait jezgrom sporije, naravno i do OSa je stvar, al opet s druge strane, ni OS to nemre sredit ak hardver ne prati "zahtjeve". Zato bu lumia 930 ove teze stranice otvarala ko iz sale.. Edit: @Mario92, izgleda da wp treba dost dugo vremena da bude user friendly prema bateriji.. A to jos ni dan danas nisu sredili da baterija potraje... Sto se tice androida, na N5 je KK radil preodlicno i iza tog stojim, lag je bio nepostojeci.. Ne sumnjam da dok srede 8.1 da ce na nadolazecim lumijama OS radit zvijerski Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 16.04.2014. u 23:24. |
![]() |
![]() |
#4613 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Osjetno mi je veća potrošnja na 8.1, daily ispadne 4.6 a bila je oko 3 do 3.5, a mob nisam koristio kako ga inace znam koristiti. Nadam se da ce ovo popraviti jer sada ne mogu izdrzati jedan dan koristenja bez punjaca ![]() |
![]() |
![]() |
#4614 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Što vam battery saver govori, koje se aplikacije vrte u pozadini? Meni na 1020 danas od 10-23h se potrošilo cca 55% sa relativno laganim korištenjem i možda uru vrimena browsanja sve skupa. Kad sam pogleda šta mi je trošilo bateriju vidim da su glavni potrošači bili Skype (kojeg nisam koristija uopće) i TVShow i obe dvi aplikacije su 95% potrošnje radile u pozadini. Sad sam im onemogućio rad u pozadini pa ću vidit koliko će baterija potrajat sutra.
#4617 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
1020 ujutro u 8 skinuta s punjača i stavljen grip. U 17:50, grip više nema snage, a baterija je trenutno na 85%. Wi-Fi, data i lokacija uključeni non stop, glance i double tap to wake također, 3 maila se automatski ažuriraju, kamera je spojena s OneDrive. Standardno korištenje. Malo poziva, poruka, fotkanja s blicem, surfanje, bilješke u OneNote. Zadovoljan gripom.
#4620 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Družio sam se neki dan sa xperiom Z1 i sve leti,mob ne zaostaje za wp što se fluidnosti tiče ni malo,tak da ono....WP je nešto novo i naše pa neznam koliko objektivnosti ima u tvojim tvrdnjama,i nebi stavljao iOS uz bok WP,barem ne još,jer je iOS trenutno miljama ispred WP. U budučnosti neznam,ali sigurno Google nebude mirovao što se tiče androida i MS mora biti jako brz ako želi popularizirati svoj OS,za sada mislim kaska za ovim dvojcem. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|