|
![]() |
#4592 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
O konjima cu drugi put. ![]() Kaze mi frend: Sto neigras na bez MP, mogao si vec na Hell biti koliko si vremena potrosio. Evo vec se ponavljam po ko zna koji put, ali MP je najbolja stvar u Diablo 3 otkada je igra izasla. I tek sad igra postaje Igra i vrijedi se Igrati. A oni koji zele bez puno muke i sad mogu u par dana do Inferna da dodju. Mi koji se volimo igrati cemo se sad i na Normalu namuciti ko krive duse. Ali se barem igramo i uzivamo (barem ja).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4595 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 20.10.2012. u 21:55. |
![]() |
![]() |
#4596 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 21.10.2012. u 00:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4598 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Fina kaciga, ali neznam kako ce pasati na tu glavu ![]() Meni jos ni jedan zeleni nije pao ![]() ![]() Sala mala, uglavnom Legići padaju u redovitom broju, 2 po danu, danas sam samo 1 sat uspio sloziti za D3 ali 2 legića su pala, jedan u roku 25sec kad sam pokrenuo igru a drugi 1min prije nego sam planirao zavrsiti, sad se vec na aukciji veselo brćkaju.
![]() |
#4600 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Baš me krenulo sinoć. Dobio 3seta.. WD helm, kingove glovse i DH armor. Pogledao sam stanje na AH, pa toga ima već od 1 milju za kupit. Ne znam, ali gotova je žetva na AH. Nešto će se morat promjenit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4601 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
ma samo neka padaju itemi dobri pa da mi sebi opremimo likove pa će nas bolit k za AH i ekipu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4602 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
prvi dan sam proveo 12 sati pred kompom i ništa od dobrih itema na MP 3 pa Mp4 i MP5, jedino sam skupio 2 ključa s act 1, s drugih actova niti čut od ključeva ![]() drugi dan počnem ujutro i u roku 3 sata na MP1 počne padat sve živo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4603 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
pa sve su vam to postoci, naravno da se može desiti da će u određenom trenutku vam pasti više nego na mp3 or so, nego na mp1. Ali činjenica je da sa većim mp vam je i veća mogućnost za bolji drop. eod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4604 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Krivo. Sa većim MF je veća šansa za bolji drop ![]() E daj mi recite vi koji ste na višim MP, do kuda vam max ide mf? Jer je na mp1 cap na 400% a na mp2 čini mi se 420? Znam da ima negdje al mi se neda kopat ![]() Fakat ne vidim problem u padanju cijena? High end stvari su ionak zadržale cijenu tak da su svi sretni- noobovi si mogu priuštit ok gear napojon a ekipa koja farma za pravo će i dalje dobru opremu moći skupo prodati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4605 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo pocea sam i ja igrat, sa barbarom na normal, MP10. Danas prvi legendary u "Leoric torture chambers", neki belt sa 26 armora ![]() Dali mi ovaj templar krade dio XP-a kojeg dobivam kad ga vucaram sa sobom? Kazu po internetu da nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4606 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
S novim patchem definitivno je bolja igrivost. Dobijaju se bolji itemi, i leg padaju bolje nego prije ( sad o kvaliteti...). No, skužio sam jednu stvar. A to je, naime, da mi se bolje isplati igrati mp1 i nakrcan s mf (oko 320%), prolazim bez stajanja, bude ok drop. Igram mp6, ide to, ali oduzima jako puno vremena, tako da sam s itemima efetivno tu negdje ( a i imam gear koji nema baš takav mf). Tako da ono, recimo kad igram s ekipom i ono đoramo iteme, onda je mp viši zakon, ali za sp mi je jedinica nekako najbolji "bang for buck" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4607 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
pa to sam i napisao. Veći MP -> veći mf -> veći drop % napisao si isto što i ja ![]() Ali nekad će ti pasti više sa manjim mf ![]() Mislim da je važno da ostane faktor sreće u svemu tome, tako da bi itemi ipak održali nekakvu vrijednost. Vidiš da svi počinju whinat za padanje cijena.. pa logična stvar, više dropova, manje cijene. Nemoš i ovce i novce. U jednu ruku, neki bi voljeli da svima padne isto u 8 sati igranja. Po meni to nema baš nekog smisla osim što bi svi onda samo nabijali sate. Ovako ja upalim sat dnevno, pa mi se desi legendary tu i tamo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4609 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
![]() Poanta je da se nađe pravi omjer brzine prolaska i MF-a. Inaće se slažem sa svim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4610 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Trenutno ActI sa MP1 na Fallen Angel Quest sa posjetom Festering woods-u... Dobar za skupljanje golda je i MP10 Act I na Hell težini, itemi su sranje al gold pada skoro ko na Infernu dok je na ActI Hell-a i sa MP10 malo toga kaj može ubit neki lvl 60 lik tak da nema troškova na popravke... Za jedno popodne se protči cjeli ActI sa cca miljom golda kao rezultatom...
![]() |
#4613 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4615 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 22.10.2012. u 06:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4617 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ma meni je fascinantno kako neki predmeti idu a neki ne, evo recimo ovaj gear sam vec 2 put nudio na AH i nikako da ode (50k buyout), slika: ![]() stavio treci put i maknuo buyout i evo maloprije je vec bio preko 450k (nisam ss napravio, ovo je stari od prije par sati) a onaj Legendary helm Split Dusk za WD, ako nisam dosada sigurno 6 komada dobio ingame, evo i maloprije, a ide po 12500 zlata max, vise nema sanse za njega dobit, ima ih ko šuge. Veceras neznam u cemu je bila fora, ali sve plavo sto sam stavio na AH po 5-7k je oslo odma, ama bas sve od level 8-15, kako farmam Act II Normal tako stavljam na AH i prodaje se u par minuta, jedno 30-tak predmeta raznoraznih, fina svotica se nakupila. Valjda takav dan.
![]() |
#4618 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam jučer skužio da sam zaboravio maknut Bloodthirst koji je stajao od kad sam grandfathera kupio, a sad kako imam Immortal belt pa imam LS mogu i bez toga pa sam stavio NOS al možda imaš pravo možda bi superstition čak bio i bolja ideja morat ću probat koji mi više daje ili čak Tough as Nails...
-- Have a nice day... Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 22.10.2012. u 06:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4619 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Ali je ionako igram S&B style, CC i CD na defaultu (5% i 50%), a za dizanje DPS-a iskljucivo koristim STR i IAS (IAS je jako dobar i za LoH) uz naravno weapon. Sporije ubijam, ali i puno teze ginem. Cak sam u 1.0.5 poceo koristiti Threatening Shout jer i on sasvim fino dodatno smanjuje incomming damage sto jako dobro dodje nakon brutalnog nerfa War Crya. Sad mjerkam dobru priliku za Mempo of Twilight zbog IAS i jos da ubodem neki primjerak sa gomliom STR.
![]() |
![]() |
#4620 |
Guest
|
jel vama pada onaj legendary "gladiators gauntlets" ? Evo meni već treći a smeće do bola. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|