|
![]() |
#4561 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
http://www.mrcine.org/ - Novi mrcine site. Plod MOG (da,da ![]()
![]() |
#4562 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4563 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() samo pitanje: da li mc_fish uvijek onako igra po svome? on dođe na server, svi mu kažemo da se igra rifle only, a on snip i udri... kao i još netko, ne znam više tko. zar se tu ne poštuje želja većine? svaka njemu čast i sve to, ali mislim da je to bezobrazno prema svim ostalima na serveru... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4564 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4565 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4566 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4569 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4570 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4571 | ||
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4572 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Budi sretan što ti je došao Fish sa sniperom. Ja bi te umlatio sa MP44 da sam bio prisutan. Još bi bilo ljepše da si se i žalio. Potraži malo postove o tome. ZABRANJEN je i sam spomen RO ili ostalih gluposti. Internet je pun RO servera, pa ih potraži i igraj na njima. Ovaj nije takav i svako bira oružje prema svojem izboru.
![]() |
![]() |
#4573 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
I u zadnjoj birtiji, ljudi koji dođu za stol u već postojeće društvo, nazovu rundu, pa bi tako po mom mišljenju trebalo biti i na našem serveru. Ako nas osam-deset igra ( po dogovoru ) Rifle only, guštamo do jaja, i sad ulazi lik ( bez pozdrava) koji se dohvati thompsona ili murtaljeza na grudobranu i udri. Pa kaj smo mi grupa kretena koja nemre odigrat bar 1/2 sata RO a da neko ne dođe te uz drske komentare, a nakon zamolbe nekolicine nas ( ko vas j..e, e baš ću vas rokat...) pokvari cijelu priču. Sve navedeno vrijedi i za sniper. Ovo je ipak samo igra. Volio bih pročitati objašnjenje likova koji to čine. Pa ljudi smo, uvijek se u nekoj fazi igre može pisanim komentarom ili živom riječi dogovoriti weapon change. I onda udri dalje thompsonom ili već čime brzometnim / dugocijevnim / kundačkim. Znajući te kao jednog od boljih igrača demokratskih manira, želim vjerovati da su ti se zadnje tri rečenice omakle.
![]() |
![]() |
#4574 |
Keeper of the Nine Keys
Datum registracije: Mar 2006
|
L-L-L-Look at you, Hacker. A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you r-r-r-run through my corridors-s-s. H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine? - SHODAN CPU : AMD 64 X2 4600+ / 2400Mhz (Sckt AM2) CPU COOLER : Stock MOBO : Gigabyte GA-M59 SLI-S5 (BIOS - F8) RAM : 2x1GB SuperTalent CL4 (4-4-3-8) PC6400 DDR2-800MHz GPU : XFX 8800GT 512MB "Alpha Dog Edition" @ 710/1720/1030 POWER SUPPLY : Thermaltake Toughpower 600W PSU CASE : Thermaltake Armor Jr HDD : 2 x Seagate 320GB HDD SATA2 DVD-RW : Pioneer DVD-RW R-110 MONITOR : BenQ G2400W 24" 5ms LCD 1920x1200 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4575 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Zna se tko je najbolji njemac sa bombama. : hello2 : Taman sam se probudio i vidio da mrki ceka na serveru da ga netko smrci i morao sam se spojiti. ![]() Inace odspojih se jučer oko 22i30h i rekoh dosta mi je servera, ne moram niti kazati da sam se u 23i30 vec vratio : stoopid Rak, banaj me na mjesec dana da mogu napisati seminarske radove i poloziti koji ispit. : hitthewa
![]() |
![]() |
#4576 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
LOL. ![]() server je trenutno down, valjda rak neshto cheprka. problemi sa pingom su i dalje, T-com tehnichar ne zna shto zashto i kako. probao je skidati sa svojih stranica, sve normalno radi, skida sa 53kbs. molio bih nekoga od vas ako se neshto vishe razumije u to, pa chu mu rechi sve, mozhda tko ima kakvu ideju shto i kako napraviti. andeu, e.t.-u i meni je ping jako losh zadnjih 5 dana, a svi smo na istom dijelu grada i na istom uredjaju od t-com-a za ovo podruchje. doznao sam josh neke informacije od servisera zashto ej to mozhda tako, ap ako se netko razumije, chemo probati neshto skuzhiti.
![]() |
#4577 |
nautic expert
|
@rak: vidim da nisi razumio moj post. ni ja ne volim RO. ali sam govorio o nekakvim osnovama kulture. ako ja uletim na server gdje su već neki igrači i po dogovoru igraju ro ili štogod-drugo-only, i ja ću se priključiti u igru ili lijepo i kulturno sačekati da se promijeni igra odnosno vratiti se na server kasnije. to što bi ti "uletio sa mp44" dok su na serveru 4 (ili 20, nebitno) igrača koji po dogovoru igraju RO, je pravo tebe kao admina, i neka ti je. ja se sigurno zbog nečije nekulture neću nervirati. samo sam priupitao o tome. naravno da svatko može birati oružje po svom guštu. nedajbože da to pravo netko ograničava... kao što i kažeš ima tonu "only" servera. a što se tiče traženja postova o RO, polako čitam cijeli ovaj topic. za cijelog će mi trebati tonu vremena koju ipak radije provodim u napucavanju. ![]() stvarno je ovaj topic impozantan po broju stranica... btw, interesantno je kako neke postove promptno gaziš, a kada sam ja spomenuo da hill ne radi, nisi niti riječ rekao o tome 2 dana. : baad : |
![]() |
![]() |
![]() |
#4578 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
budite dosadni, stalno prijavljujte kvar, trazite zamjenu porta. neka vam izmjeri i kucne instalacije.
![]() |
![]() |
#4579 |
Moderator
|
da, morati chemo tako i napraviti. evo kako stvar stoji. u razgovoru sa serviserom, doshao sam do inforimacija da ih je pred nekih 5 dana (taman otkada mi imamo losh ping) zezao uredjaj na lokalnome slam-u. valjda je bio neki bug, i signal se gubio svaki puta na razlichitome portu. i tako on meni kazhe da su pred tih 5 dana mijenjali software na uredjaju, koji zachudo pokriva dio grada na kojem zhivimo andeo, e.t. i ja. i zachudo, taman se potrefila izmjena software-a sa nashim loshim pingom. naime, jako sam sretan kada mi je ping oko 160, jer obichno bude i preko 200.
![]() |
#4580 | |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
daj ne pricaj gluposti, ja stalno visim na serveru i jos nikada nije bilo rifle only jer se uvijek upotrebljavaju i bombe, a dok se koriste bombe ja se ne odricem mp44 ![]()
![]() |
![]() |
#4581 |
Moderator
|
tako je. pravi RO na nashem serveru sam jako jako rijetko igraju, jer ljudi ne razumiju da rifle _only_ ne ukljuchuje nishta drugo osim rifle-a. ali dobro, kada se zazhelim pravog RO, skochim na logospoft, gdje se igra jako dobro.
![]() |
#4584 |
Pan,osvježi DAN !!
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Danas je zadnji dan škole trebam se dobro opskrbiti pijačom za danas jer će se igrati dugo u noć . Ne smije mi nestati piva jer ću doći do depresije.: goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#4586 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4588 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Al eto šta ceš... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4590 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|