|
![]() |
#4561 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
https://hobicentar.hr/proizvod/dewal...87n-18v-205nm/ Naravno, mi imamo punjače i hrpu baterija, ti vjerojatno nemaš pa ti je to extra trošak. Možda ti je bolje, za kućnu uporabu, uzet u lidlu il kauflandu parkside impact s punjačem i baterijom za manje novaca (kao zakleti mrzitelj parksajda ne vjerujem da to pišem ![]()
![]() |
![]() |
#4562 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ekipica, što preporučujete od ozbiljnijih benz kosilica s košarom? Bio sam danas u Pevex-u. Gledao dvije SmartTool. Jedna ima kawasaki motor i powder-coated šasiju, druga Hondin i nije powder-coated. To je cca 550-650€. Husqvarna je 100-200€ skuplja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4563 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja imam jednu MTD sa Brigsovim motorom evo već 18ta godina, peri deri a zadnjih 5 godina još jedu Husqvarna istilo Brigsov motor, nemam zamjerki... Čak ni ulje nije mjenjano svake godine i dalje super...
![]() |
#4564 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#4565 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Svaka čast, jel ti to radiš profesionalno ili kao hobi? Kakve lasere koristite? Razmišljam da si uzmem Parkside performance punjivi 360 laser... Ima na aliexpressu možda malo boljih ponuda u vidu huepara i clubione, ali mi ovo djeluje sigurnije zbog jamstva, a i ne trebam ništa prezahtjevno. Glavno da je 360 i po mogućnosti zeleni. Treba mi za diy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4568 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4570 |
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Bas i ja tražim neku kosilicu pa naišao na ovo : https://vidam.hr/kosilica-hyundai-hd...2mVKM0opIc_LZh Ima tko da može podijeliti kakav info za te hyundai? Sent from my iPad using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4571 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
imam neku staru samohodnu hyundai koju sam dobio od susjeda problem je bio jedino u jednom prednjem kotaču koji je moro bit zamjenjen al to je najvjerojatnije bilo zbog nečišćenja i stajanja par g. u vlažnom podrumu sve ostalo OK malo teže upali na početku sezone na starom benzinu al poslje bez problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#4572 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mojoj Hyundai je motor zaribao na manje od 5 rh i stavili su drugi u jamstvu, natočili ulje i naoštrili nož, trošak 0 eura. Ovo nisam bio očekivao, mislio sam mijenjat će nešto od dijelova, ali eto... Poslije sam ih počastio 6-packom i napolitankama. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4573 |
Premium
|
Hobby alati - akcije, recenzije, iskustva...
Iskreno moram priznati da nisam nikad čuo za njihove kosilice dok si sad nisam počeo tražiti novu. Za tu cijenu se čini ok. Hvala 🍻 Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4575 |
Premium
|
Ma u principu uvijek gledam tu garanciju i oni imaju 3 god, dok recimo jedino vise ima Bauhaus na neke kosilice ( 5 god ) samo sta pretpostavljam da tu ima neka caka da je tak dugačka garancija Kupovao sam flaksericu u eurovrtu ( nikad vise ) i oni imaju kao 2 god Al je nakon god obavezan prvi servis da bi druga godina vrijedila - naravno da nisam čitao i sam sam si kriv ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4576 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Bolje tako. Briggs je po meni uvijek best buy. Kod mene 10god njihov 675 ready start 190cc radi ko da je jučer izašao iz tvornice. Neki dan prva ovogodišnja košnja - upali iz drugog poteza. Nikad problema. Svake 2god novo ulje i to je to. Nema održavanja. Prije će se ostatak raspast nego motor. Jedina mana mu je težina. Prvo sam imao neki slabiji b&s od 3,5ks i kada sam posadio novu travu nije mogao kositi, gušio se. Ta nije imala koš pa sam odlučio uzeti ovu jaču i nisam požalio. Poslano sa mog Oneplus koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4578 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Bolje gledat što duže jamstvo pa dok ide. Nekidan je susjed dovezao random kosilicu(crna samohodna) da ju stari pogleda jer nije htjela palit. Uglavnom, radilica je direkt na kućištu, nema ležajeva. Kad se jednom dosjed potroši, nema popravka.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 07.04.2025. u 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4580 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Gledaj i širinu otkosa sa jačinom motora. Poslano sa mog Oneplus koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4581 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Nisam znao da Hyundai ima i kosilice ![]() Ugl, uz već preporučen Briggsov motor preporuka za Cub Cadet kosikice. Imam doma već 3 il 4 sezone Cub Cadet samohodnu i odlična je. Jede višu travu bez problema, pali na zub. Motor imaju svoj kolko sam skužio |
![]() |
![]() |
![]() |
#4582 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Uzeti to ili riskirati sa aliexpressom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4583 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4585 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Aha, ma ja mislio da je ovaj sa tri zrake, nisam gledo dobro. A što se tiče baterije, ja imam 2ah bateriju i ispraznio sam ju tek treći dan. Mene je iskreno iznenadilo kolko dugo je radio. Jedino mi pada na pamet da on zapravo radi na manjoj voltaži, jer neki laseri rade obično od 4 do 9V, pa tako i ovaj parksideov. Zato radi toliko dugo. Budem ga jedan dan istestirao pa javim točno kolko dura kad su upaljene sve 3 zrake. Zadnje izmijenjeno od: domina. 08.04.2025. u 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4586 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, prije će se lim raspast nego motor krepat.
![]() |
![]() |
#4588 |
Premium
|
Ja sam bušio svugdje na pločicama s ovakvim : https://www.bauhaus.hr/svrdla-za-sta...l-9/p/27108152 Makar mislim da ti je i to ok Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4589 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Citiraj:
Savjet za bušenje - označi si markerom gdje trebaš bušiti i kreni ukoso samo s jednom stranom svrdla i onda kad se jedna strana ukopa polako ravnaj svrdlo i onda bušiš cijelom površinom. Netko bi ti sa strane trebao cijelo vrijeme lagano kapati vodu po svrdlu ili ako nemaš pomoć malo buši pa malo umoči svrdlo u vodu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4590 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
mi smo nedavno obnavljali svlacionice u klubu, islo sve novo. kad su majstori montirali klupe i ormarice i sve ostalo izbusili su vise od 50 rupa. busli su tak da bi najprije tockalom malo ostetili caklinu plocice, i onda s obicnim svrdlom za beton, bez vibracije probusili plocicu, kad bi prosli plocicu ukljucili bi vibraciju. nijedna plocica im nije pukla |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|