Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 15.05.2015., 18:22   #4531
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Bilo kako bilo, Ronaldo je omražen kod dijela navijača Reala u Madridu sad zbog događaja u zadnjih tjedan dva.
No, to što su Španjolci isti ko i mi po mentalitetu "kad ide bog si, kad zapne treba te maknut".

Tako da to što rulja misli, apsolutno je ekvivalentno qrcobolji koju Perez ima radi toga. Daš za nekog 90 milja, taj neko pobere 2 zlatne lopte, bude najbolji strijelac kluba zadnjih 4-5 sezona, malo mu fali da postane najbolji strijelac u povijesti kluba... i baš će ga Perez potjerat zato što par drkoša ljutih zbog pušenja u Primeri i gutanja u LP kliknulo na hebenoj Marci da ga ne želi u klubu.

Mislim, recite što oćete. Ni sam nisam ljubitelj lika i djela dotičnog. Da usere, usere. Ali puno puta i sam iznese utakmicu kad ostali zaseru, da. Ok, male utakmice... ali na malima se prvenstvo dobiva i gubi.

S druge strane, jebeno je bit egoist. Sa te strane mu se vratilo. Da je malo ponizniji, nebi mu nitko ni A rekao. Ovako se napuhuje, a sad kad je trebo dat najviše, fejlao je ko veliki. I eto mu ga. Zato ga sad oće na ražnju. Sve do početka sezone. Onda ispočetka

A iz Reala on može otići jedino sam. A to neće. Paše i njemu i klubu da je tu, ako ništa - zbog para
Brko je offline  
Staro 15.05.2015., 18:35   #4532
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Sto se tice novaca, ludi rusi/arapi platit ce koliko treba. I za Ronalda, ali i Ronaldu. Sigurno moze i bolje proci, racunaj da on na placu ima 54% poreza ako se ne varam u spanjolskoj.

Titty, PSG, pa cak i Chelsea mogu platiti koliko treba. I platili bi odmah vjerojatno.

Sto se tice odlaska, tu u potpunosti dijelimo misljenje. I o Ronaldu, ali i o eventualnom odlasku. Osim ako on to sam ne zeli, ovi nisu valjda dovoljno ludi/glupi da ga prodaju.

Cekam mirkeca sa duljom analizom, no od polufinala ga nema u ovom topicu
Mileni je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.05.2015., 18:40   #4533
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Prevelika je on marketinška ikona da bi ga Florentino P€r€z potjerao iz kluba.
To jebena koka nesilica za Real (a i adidas) jer se baš njegovih dresova proda najviše na svijetu.

Florentino nije bivši fudbaler, on je prvenstveno biznismen, tako da sam poprilično siguran da kod njega lova uvijek ima veći značaj nego sportski uspjeh - ne kažem da isti nije bitan, ali sigurno bi radije imao koju milju u džepu više i nijedan trofej nego imao manjak u džepu i više trofeja.

Pa zbog toga baš već jednom i je letio sa mjesta predsjednika. Njegova sreća što mu je nasljednik bio glup k'o stup pa je dobio još jedan mandat

Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Sto se tice novaca, ludi rusi/arapi platit ce koliko treba. I za Ronalda, ali i Ronaldu. Sigurno moze i bolje proci, racunaj da on na placu ima 54% poreza ako se ne varam u spanjolskoj.
Titty, PSG, pa cak i Chelsea mogu platiti koliko treba. I platili bi odmah vjerojatno.
Sto se tice odlaska, tu u potpunosti dijelimo misljenje. I o Ronaldu, ali i o eventualnom odlasku. Osim ako on to sam ne zeli, ovi nisu valjda dovoljno ludi/glupi da ga prodaju.
Cekam mirkeca sa duljom analizom, no od polufinala ga nema u ovom topicu

Računaj da je tu jebeno bitan PlatiMiJev FFP.
Nisu tu bitne samo odštete već i plaće.
Jest da City sad ima otvorene ruke zbog love koju su utrpali u onu novu high tech akademiju, ali ako dobar dio onog što im je preostalo utrpaju u Ronalda npr., onda poslije baš i neće imati previše mjesta za druge nove igrače, a s obzirom da imaju valjda najstariju ekipu u ligi, sumnjam da bi bili toliko glupi.

PSGu bi to čak i mogao.

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 15.05.2015., 18:52   #4534
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Sam taj financijski fair play je po meni bezveze. Ako ulažeš svoj privatni novac u svoj klub tko ti to u kapitalizmu može zabraniti ( mislim može ali to poništava svrhu kapitalizma ). Razumijem da ako klub troši više nego što zaradi i ako je dužan pa dobije kaznu, to je ok.
Recimo zašto jedan milijarder ne bi mogao uložiti u Cibaliju 10 milijardi eura i imati vrlo jak klub? Kome je dužan, kome smeta? Državu ne ako plaća poreze. Igračima sigurno ne, navijačima isto ne. Ne vidim koga smetaju klubovi kao City ili Chelsea ili PSG kad nikome nisu dužni i svi dobiju svoj dio kolača.
P.S. da me netko ne bi krivo shvatio, ja sam APSULUTNO protiv toga u što se nogomet danas pretvara. Ali brate što si onda radio takav sustav okretanja novca i onda kada to treba provesti to na najvišoj razini onda kažeš nije fer. Pa nije fer u samoj genezi, sunce mu j..

Zadnje izmijenjeno od: burmuz. 15.05.2015. u 18:59.
burmuz je offline  
Staro 15.05.2015., 19:26   #4535
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Sam taj financijski fair play je po meni bezveze. Ako ulažeš svoj privatni novac u svoj klub tko ti to u kapitalizmu može zabraniti ( mislim može ali to poništava svrhu kapitalizma ). Razumijem da ako klub troši više nego što zaradi i ako je dužan pa dobije kaznu, to je ok.
Recimo zašto jedan milijarder ne bi mogao uložiti u Cibaliju 10 milijardi eura i imati vrlo jak klub? Kome je dužan, kome smeta? Državu ne ako plaća poreze. Igračima sigurno ne, navijačima isto ne. Ne vidim koga smetaju klubovi kao City ili Chelsea ili PSG kad nikome nisu dužni i svi dobiju svoj dio kolača.
Možda zato što je lista klubova koji su u vlastnišvu bogatunčića (skoro) propali duža / veća od liste onih uspiješnih.
Je, PSG, City, i Čelzi superduper primjeri, ali s druge strane imaš Parmu, Inter, Milan, Portsmouth, AEK Atena, Rangersi, Leeds, Malaga, Čelzi (2 puta propao skoro), Dortmund skoro propao i dalo bi se još, ima ih pun kufer.

FFP je započeo kao dobar projekt, ali je završio kao apsolutna katastrofa, i to iz više razloga.

2 glavna su:
- najviše ide u korist velikim klubovima - ako trošiš koliko i zaradiš, logično je da velikani koji više zarađuju od malih mogu i trošit više od malih. Tu se potencijal za razvijanje malih klubova drastično smanjio - ne znači da nema mjesta da se manji klubovi razviju - eno gledaj Dortmund - ali ni približno velike šanse razvitka kao kad dođe milijarder i spuca 1 mlrd. € u klub (primjer Čelzija)
- druga, još bitnija stvar su kazne - džabe su ti takve stvari k'o FFP kad one koji krše pravila kažnjavaš sa novčanim kaznama.
Kao da je šefu Tittya ili Abramoviču teško puknut još par sto hiljada ojra za kaznu. Da su kazne zabrane igranja europskih natjecanja, onda bi to možda i igralo neku ulogu.

Ono što FFP u ovom trenutku radi je da sprečava instant uspjeh.
Ako hoćeš biti etablirani top klub, radi dobar posao dug niz godina i bit ćeš.
Nema više prečaca.

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

Zadnje izmijenjeno od: panda505. 15.05.2015. u 19:35.
panda505 je offline  
Staro 15.05.2015., 19:59   #4536
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Ono što FFP u ovom trenutku radi je da sprečava instant uspjeh.
Ako hoćeš biti etablirani top klub, radi dobar posao dug niz godina i bit ćeš.
Nema više prečaca.
Kužim ja sve to i slažem se u načelu ( što je prije napisano ). No, ovo što je quatano se protivi kapitalističkoj doktrini na kojoj se bazira sve skoro u EU. Ajde nek to naprave firmama recimo, bankama. Hmmm... nemaš tradiciju i dobre poslovne rezultate u 19. stoljeću, ne možeš uspjeti ma koliko dobro radiš. Ili kažeš recimo proizvođačima satova.. tko nema tradiciju barem od 1870. ne može raditi vrhunske satove...
Onda to nije slobodno tržište i to nije tržišno gospodarstvo. Naravno, govorimo o tome da su vrhunski klubovi firme, to svaki iole inteligentan čovjek vidi.
burmuz je offline  
Staro 15.05.2015., 20:10   #4537
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Kužim ja sve to i slažem se u načelu ( što je prije napisano ). No, ovo što je quatano se protivi kapitalističkoj doktrini na kojoj se bazira sve skoro u EU. Ajde nek to naprave firmama recimo, bankama. Hmmm... nemaš tradiciju i dobre poslovne rezultate u 19. stoljeću, ne možeš uspjeti ma koliko dobro radiš. Ili kažeš recimo proizvođačima satova.. tko nema tradiciju barem od 1870. ne može raditi vrhunske satove...
Onda to nije slobodno tržište i to nije tržišno gospodarstvo. Naravno, govorimo o tome da su vrhunski klubovi firme, to svaki iole inteligentan čovjek vidi.
Mislim da nisi baš najbolje shvatio poantu priče.
Tradicija u ovom slučaju uopće nije bitna. Bitno je dobro poslovanje.

Nitko ne kaže da ti trebaš imat veliku tradiciju od 4. stoljeća prije krista da bi mogao među velikima igrati.
Trebaš imat dobro poslovanje. I za 10 godina možda nešto i napraviš.

Tradicija igra ulogu samo za navijače. Primjerice u DE, Leipzig koji je kao klub nastao pred 6 godina, a kakti ima navijača više nego neki klubovi koji su igrali ohoho prije no što je Matešić došao i otvorio svoju prčiju.

Inače:

Zadnje izmijenjeno od: panda505. 15.05.2015. u 20:55.
panda505 je offline  
Staro 16.05.2015., 02:54   #4538
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Perezu puca giht za mišljenje prosječnoga navijača.

Prosječni navijač razmišlja s emotivne strane u trenutku, osjeća ljutnju, nepravdu, radost i sve ostalo u skladu sa sportskom situacijom u kojoj se klub trenutno nalazi te se najčešće ne vodi (osim ako nije vlasnik dionica, ali tada i nije prosječni navijač) analitičkim promišljanjima koja uključuju financijske dobiti. Te stvari treba prepustiti upravi u dobroj vjeri, a navijača treba zanimati sportski plan, zalaganje i trud igrača, fair play, treba imati prijezir spram prijevara, simuliranja i pojedinaca koji iskazuju nepoštovanje prema suigračima jer im je najvažnija osobna statistika, bez obzira koliko golova zabili.

Što se Ronada tiče, ispodprosječno inteligentna osoba može lako i osnovano zaključiti da sam ja u ovom slučaju hejter jer sam ga x na y puta opisao u negativnom kontekstu, no arogancija plačepičke je IMO više no iritantna za prosječnog navijača sa nekim uobičajenim sustavom nogometnih vrijednosti, koje između ostalog, počivaju i na činjenici da igrač koji ne slavi sa suigračima, kojemu je simuliranje prirođeno te koji bijesno napucava loptu jer mu je suigrač "ukrao" gol ne zaslužuje dres kluba koji nosi.

Nije slučajna situacija da ga navijači provociraju uzvicima "Messi" dok se ne sjećam da su argentincu vikali "Ronaldo" iako bi se i za ovog drugog dalo naći "fair playa" ali ni blizu u tolikoj mjeri.

Te situacije nisu od jučer, a traju najmanje od finala lige prvaka prošle godine u kojem baš i nije slavio sa suigračima za bitne golove, ali je zato gledateljima priuštio urlike umiruće deve u oazi za svoj totalno nebitni gol iz penala.

Citiraj:
Slobodno tržište i nije toliko slobodno kako se doima, a i nije isto što i tržišno gospodarstvo. Kako kod nogometa, tako i kod financijskog i realnog sektora postoje institucije koje to kontroliraju na više ili manje uspješan način.
listerstorm je offline  
Staro 16.05.2015., 08:00   #4539
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Opet pitam: Zašto je bitno kako se neki igrač (pri tome mislim na bilo kojeg) ponaša ako je u skladu s nogometnim pravilima i okvirno politikom kluba, a pri tome radi dobro svoj posao. Zašto se ljudi zamaraju s tim pizd... to je totalno nebitno. Eto, svi ovdje tržimo s komponentana: da li ti je bitno da ti poštar donese brzo paket koji nije oštećen i pri tome ti se ne nasmiješi i ne pita te za zdravlje? Ili bi radije da ćaska s tobom i fino bude nasmiješen a paket nije uredu. Ili ista stvar s doktorom itd.
Nogomet je posao i ako poštuješ stavke iz ugovora i dobro radiš svoj posao, to bi trebalo biti dovoljno. Naravno da svatko voli nekog igrača ili ne, ali ako dobro igra, igra.
@listerstorm Amaterizam je lijek za te stvari koje ljude smetaju, ne vidim tko im brani da gledaju amatere. Nije baš da nema klubova
burmuz je offline  
Staro 16.05.2015., 08:12   #4540
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

A zašto nije bitno? Ako te nečije ponašanje živcira, zašto nebi izrazio negodovanje bez obzira kakav posao odrađuje.

Odvrti malo u prošlost, kojeg su nogometaša koji je bio tako u vrhu bez obzira na klub, ljudi toliko pljuvali. Ne sjećam se da je itko ikada kenjao po Zidanu, Ronaldu debelom, Beckhamu, Del Pieru, Šukeru, Romariju...

I onda se zapitaj, zašto je u zadnje vrijeme ovaj Uplačko poseban. Možda shvatiš zašto a da nisu razlozi ljubomora i kaj ja znam kaj ste ti i ostali fiškali nadrobili jer su i ovi gore navedeni isto imali love, slavu, ženske, blabla...
Brko je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.05.2015., 09:15   #4541
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Naravno da možeš, ali onda je pravo igrača da se ponaša kako želi na terenu, no to ne znači da je to ima smisla u nekom nogometnom kontekstu. Ne branim ja nikoga samo kažem da nogometaši igraju nogomet a ostalo je sekundarno. Pa i Ibrahimović je isto bahat, i što sad. Osobno nisam nikad rekao da je netko ljubomoran ili ne znam što. Ma jesu kako ne: Ronaldo je kao debel, spava s transvestitima; Backam šminker, ne igra sa srcem, nitko nije vidio da je ikada uklizao itd.. da ne nabrajam...
No, onda dolazimo do razine da se o igračima priča na način da se gleda kako je tko kome fora i zanimljiv, da je coool ili nije što je razina 6. razreda osnovne škole. A na kraju nitko ne gleda kako se igra nogomet i trud i talent što iza istog stoji.
burmuz je offline  
Staro 16.05.2015., 09:27   #4542
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Southampton - A.Villa

Villa bi trebala dobiti kako se ne bi dovelia u fubar situaciju, a southampton možda još sanja europu.

Biti će super tekma

Burnley - Stoke

Bunrley ako dbije dvije za redom, a hull zezne dvije za redom ostaje u PL. Stoke nema kaj za dobiti ili izgubiti pa ćemo gledati kako burnley grize.

QPR - Newcastle

QPR je zicer vani i nema kaj za izgubiti ali zato newcastle ima. Newcastle mora dobiti tekmu.

Sunderland - Leicester

Sunderland isto kao i Newcastle, a isto vrijedi za leicester. Svi su pri dnu.

Tottenham - Hull

Totenham u teoriji još može uhvatiti liverpool dok hull u teoriji može ostati u PL. Oba kluba moraju dobiti.

West Ham United - Everton

Niti jedni niti drugi nemaju kaj dobiti ni izgubiti. Na sredini su i to je to.

Liverpool - Crystal Palace

Liverpool mora dobiti kako bi učvrstio 5. mjesto, a crystal palace nema kaj izgubiti ni dobiti.

Sve u svemu ima super utakmica.
Hamm je offline  
Staro 16.05.2015., 10:12   #4543
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Naravno da možeš, ali onda je pravo igrača da se ponaša kako želi na terenu, no to ne znači da je to ima smisla u nekom nogometnom kontekstu. Ne branim ja nikoga samo kažem da nogometaši igraju nogomet a ostalo je sekundarno. Pa i Ibrahimović je isto bahat, i što sad. Osobno nisam nikad rekao da je netko ljubomoran ili ne znam što. Ma jesu kako ne: Ronaldo je kao debel, spava s transvestitima; Backam šminker, ne igra sa srcem, nitko nije vidio da je ikada uklizao itd.. da ne nabrajam...
No, onda dolazimo do razine da se o igračima priča na način da se gleda kako je tko kome fora i zanimljiv, da je coool ili nije što je razina 6. razreda osnovne škole. A na kraju nitko ne gleda kako se igra nogomet i trud i talent što iza istog stoji.

Jedno je dok se nekomu ne sviđa što geloje ima 2 tone gela na glavi, i sasvim je u redu i slažem se tu sa tobom da to uopće ne bi trebalo imati nikakve veze sa njegovim igrama na terenu.

Ali potpuno druga stvar je kad on svoje osobne interese i ciljeve postavlja ispred interesa kluba i ekipe.
Nogomet je teamski sport, većina će sve podrediti ekipi tako da dođu do nekog uspjeha.

Geloj ne spada u tu skupinu.
Sjećam se i jedne utakmice od prošle sezone kad je (protiv Seville IIRC) Real izgubio. Imali slobodnjak u zadnjoj minuti, Bale puca, fula, a Geloje se na njega izderava zbog toga

Da ne govorimo o ovome što je listerstorm spomenuo - ne slavi sa suigračima kad zabiju, radije će zapucat loptu na tribine nego dodat suigraču u boljoj poziciji (izuzevši sad ovu utakmicu sa Juventusom) itd itd.

Ako je to za tebe normalno ponašanje, onda ti jednostavno nisi normalan.

panda505 je offline  
Staro 16.05.2015., 10:47   #4544
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Apsulutno je netočno da je Ronalno škrt. Možete reći da je svašta, ali škrt nije. Naprotiv, čak i previše dodaje po meni pa se us.. prilika.
burmuz je offline  
Staro 16.05.2015., 10:56   #4545
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Ronaldo previse dodaje haha
Gemmy je offline  
Staro 16.05.2015., 10:57   #4546
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Je, Geloje i Robben su kraljevi dodavanja.

panda505 je offline  
Staro 16.05.2015., 11:16   #4547
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Apsulutno je netočno da je Ronalno škrt. Možete reći da je svašta, ali škrt nije. Naprotiv, čak i previše dodaje po meni pa se us.. prilika.
E sad si ga usro posteno

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 16.05.2015., 11:26   #4548
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

E baš nisam. Gledam svaku, ali svaku utakmicu Reala. I čovjek stvarno hoće dodati.
Jedino što, i to je pošteno i to treba reći, da svaki slobodnjak mora izvesti, to mi je malo bezveze jer mu je ispod 25 m preblizu da se lopta spusti.
burmuz je offline  
Staro 16.05.2015., 11:31   #4549
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Mileni je offline  
Staro 16.05.2015., 11:39   #4550
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Evo, gledajte brojke. Koliko tko asistova ima. Što ga, da ne kažem što.
http://www.espnfc.com/player/22774/cristiano-ronaldo
http://www.espnfc.com/player/38886/cesc-fabregas
http://www.espnfc.com/player/43815/david-silva
http://www.espnfc.us/player/11001/zlatan-ibrahimovic
http://www.espnfc.com/player/102251/ivan-rakitic
I to sam još namjerno stavio razigravače i kreatore u obzir, kojima je primarni posao asistiranje ( Osim Zlatana ).
Kad sam glup evo, a Ronaldo je ultra škrt, nabrojite mi samo evo 3 napadača iz lige petice koji imaju više asistova. Onda ću priznati da nisam u pravu

Zadnje izmijenjeno od: burmuz. 16.05.2015. u 11:47.
burmuz je offline  
Staro 16.05.2015., 11:40   #4551
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Odvrti malo u prošlost, kojeg su nogometaša koji je bio tako u vrhu bez obzira na klub, ljudi toliko pljuvali. Ne sjećam se da je itko ikada kenjao po Zidanu, Ronaldu debelom, Beckhamu, Del Pieru, Šukeru, Romariju...
Možda je razlog taj sto je pristup internetu bio veći problem nego što je danas i što su ljudi imali pametnijeg posla nego provoditi tjedne nakon utakmice komentirajući količinu gela ili humanitarne djelatnosti igrača. Posvađali su se ljudi doma pred telkom, u bircu, s flašom ribara ili sami sa sobom. Danas se svađaju na internetu

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 16.05.2015. u 15:36.
1v@n je offline  
Staro 16.05.2015., 12:26   #4552
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Vidi, neki dan sam čistio komp od jednog lika koji ima sina od 16 godina. Kao nebi reinstall nego bi samo čišćenje. I slučajno vidim history.
Osim tone cajki i EMO pornjave MyCherryNešto, vidim sljedeće: Reus vs. Neymar vs. CR7... i reko, ajd ok barem mali voli nogomet... pogledam malo bolje. A kad ono Reus vs. Neymar vs. CR7 HAIRSTYLES SHOWDOWN... jebote

Tako da, u pravu si. Internet nije za svakoga ali ga nažalost svi imaju.

Poanta priče. Meni sa 16 godina je bila vječnost od srijede do srijede kad je bila LP ili od nedjelje do nedjelje kad je bila F1. Danas klince nogomet ne zanima nego u koju stranu će zalizat buvaru sa šakom gela.

A interneta je bilo kad je igrao u Manchesteru pa se ne sjećam da su ga nešto extra i posebno pljuvali. Možda zato jer mu nije bilo dozvoljeno da se uzdiže iznad kluba. Dok eto, Real prodaje svoj ugled, samo daj pare i trpaj što i kamo oćeš, nažalost.
Brko je offline  
Staro 16.05.2015., 12:50   #4553
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
..Poanta priče. Meni sa 16 godina je bila vječnost od srijede do srijede kad je bila LP ili od nedjelje do nedjelje kad je bila F1. Danas klince nogomet ne zanima nego u koju stranu će zalizat buvaru sa šakom gela..
Amen to that bro.

I NBA je bila u điru ako se ne varam - yeži ga davno je bilo, pa s vrimenom ostanu samo tragovi u sivoj masi

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline  
Staro 16.05.2015., 12:57   #4554
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Poanta priče. Meni sa 16 godina je bila vječnost od srijede do srijede kad je bila LP ili od nedjelje do nedjelje kad je bila F1. Danas klince nogomet ne zanima nego u koju stranu će zalizat buvaru sa šakom gela.
Ja sam 10 godina mladji od tebe druže, znači ne 16 već 22, ali to je i moj život.

čeka se samo utorak / srijeda i vikend da se gleda fuca (+ F1 i DTM)
Prije no što je PlatiMi UEFA Kup pretvorio u ovo novo sranje, i to sam pratio, sad mi je to nekako izgubilo draž.

Po ljeti kad nema u europi fuce, pratim Američku fucu po noći

panda505 je offline  
Staro 16.05.2015., 13:52   #4555
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ajmeeee 22. Pa spreman si za slanje po sibice. Doduse ne od mene jer ne pusim od tvoje 10. godine
spawn je offline  
Staro 16.05.2015., 13:58   #4556
ThePornstar
Premium
Moj komp

ThePornstar's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Voljeli Ronalda ili ne, činjenica je da se na ovom forumu vodi diskusija o istom već dobra 3 dana. Vjerojatno se razmjenjuju i ljubavni PM-ovi na temu Ronalda.

Čovjek je zabio 2 gola u 2 tekme protiv Juventusa i sjebao prolazak kad je dodao. Ostatak ekipe nije napravio ništa, a "borili" su se za finale. Da Morata nije zabio drugi gol, Ronaldo bi bio "spasitelj" i ne bi bilo kraja hvaljenju istog. Ovak je nitko i ništ

Neke smeta to što čovjek ne skriva i ne srami se pred kamerama pokazat da je gladan uspjeha i da je u svakoj tekmi psihički 100%. Meni je draže vidjeti takve emocije (pa makar i pretjerane kao u njegovom slučaju), nego lika kojem puca k**** i koji je totalna flegma. Za sebe prvog ne mogu garantirat kako bih se ponašao da iza mene stoji to što stoji iza njega jer se u takvom nečem nikada nisam našao. Ako vi jeste, svaka čast i meni je drago radi vas, a još više što te ostali normalni.
Iza tog čovjeka je PR ekipa i to jebena (recimo jedan nebitni Sammir je u Dinamu također imao PR ekipu), novinari se trgaju slikati, te iste slike se prodaju, itd... Jedino vi za džabe raspravljate (točnije pljujete). Pa počnite pisat kolumne o Ronaldu, da takve silne i dubokoumne analize barem unovčite.

Neki od vas su se ziher u nečem natjecali, bio to selski pajcek turnir, obaranje ruke na šanku poslije pijančevanja, bilo kaj... Volio bih vidjeti vaše ponašanje u slučaju pobjede/poraza i to u nečem kaj se nikako ne može mjerit sa ovakvim natjecanjima. Ili ćete i dalje ostati sami nickovi ispod kojih stoji avatar?

CPU: Intel i5 8250u

RAM: 16 GB

VGA: Intel UHD 620

SSD1: Samsung PM981 NVMe 256 GB

LCD: 14" Innolux N140HCG-GR2 (low power, 400 nits)

Battery: 57 Wh internal

ROM: Android 9
ThePornstar je offline  
Staro 16.05.2015., 13:58   #4557
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Kad se pričalo za velike i male tekme, ako se isključe golovi iz penala, u obzir uzmu samo golovi iz igre i to protiv top 10 ekipa Primere i jakih ekipa iz lige prvaka, Neymar izgleda bolje od Ronalda i to za 5 golova:

http://s22.postimg.org/ykay45f7l/gsgsgas.png
listerstorm je offline  
Staro 16.05.2015., 14:00   #4558
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Dok vi drobite, Southampton je utrpao dva komda. U 13. i 14. minuti.

3:0

Mane tri komada.

4:0

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 16.05.2015. u 14:12.
Hamm je offline  
Staro 16.05.2015., 14:35   #4559
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

hetrik u 4 minute, majku ti poljubim

panda505 je offline  
Staro 16.05.2015., 14:37   #4560
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

U koliko sati danas Barcelona postaje prvak Španjolske?
Brko je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno