|
![]() |
#4531 | |||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Evo par slika slikanih danas u Oro goro piceriji. Slikane sa običnom kamera aplikacijom LINK i slikane sa Ucam LINK. Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#4532 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ja se zainteresirao za Inew v3, nekako mi je odličan ali ovo mi je jako čudno. Službene stranice navode debljinu 6.2mm i 128 grama, bangov je debljine 10.5mm i 180 grama. Zanima me ima li fizičke tipke koje svijetle plavo, bengov ih nema... A na drugim shopovima na jednoj slici cijeli ekran je slobodan, tipke svijetle plavo a onda na slikama antuta gdje između ostalog i stoji model inew v3 tipke zauzimaju dio ekrana... http://www.androidmall.co.uk/inew-v3...6gb-white.html
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 16.12.2013. u 16:12. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4533 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Ima li tko prestigio multiphone 5044 duo da moze rec pokoju rijec i pomogucnosti nabacit kakve slike da vidim kakav je fotoaparat? Prijateljica se misli uzet za 3k kn u bonbona galaxy s4 mini, a ovaj je 1000 kn jeftiniji + sta je dual sim i otkljucan je uredaj. Sta vi mislite? |
![]() |
![]() |
#4536 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() Reko bi da beng mulja nešto ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4539 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
evo meni danas 30h uz 4.45h sceeen on-a i 1h poziva |
![]() |
![]() |
#4540 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
evo ga, moralo se dogodit, PSMTR!!!! "Date Added Status Comments 2013-12-10 12:33:07 Payment Confirmed 2013-12-10 12:35:50 Ready To Process 2013-12-10 19:28:21 Processing 2013-12-11 12:55:03 Back Order "
|
Oglas
|
|
![]() |
#4542 |
Premium
|
znaci da su skuzili da ga nemaju na lageru i da sad misle drzat novce jos XY vremena dok im ne stigne na lager. a da ne govorim kak su si prilagodili order information.... umjesto da su stavili danasnji datum, oni su stavili datum od prije 5 dana... a danas su apdejtali status (pregledavam vise puta dnevno). znaci drzali su 6 dana moj novac a mene vukli za nos. mislim da je vrijeme za dispute.
#4543 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Bome, i ja mislim da je, ukoliko nemaju niti u planu kad će taj mob... ali opet tvrdim da si u krivo vrijeme naručio mob. Nije da ih branim, ali sad morti brže prodaju nego kaj stignu vidit jel ih ima ili ne. |
![]() |
![]() |
#4544 |
Premium
|
al nemre 6 dana ne znat dal nekaj ima na lageru il ne, a drzat moje novce. ja sam za 6 dana te novce mogel poduplat... jel ista bolje stanje na geekbuyingu? tam pise ispod svakog artikla da salju unutar 24h, zato pitam...
#4545 |
Antimićanin
|
Ma sve je to isti klinac. Pogotovo sada. Ja čekam obične jebene usb kablove već mjesec dana... i nikako... a shipping time je do 15 radnih dana do mene. Sad je tak kak jr. |
![]() |
![]() |
#4546 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
ako ces na geeku kupovat, otidji na chat ili facebook, pitaj jel imaju na lageru, ako imaju kad ga salju. ako kazu da imaju i da ga salju u iduca dva dana, to znaci da ga stvarno imaju i da ce ga stvarno poslat. |
![]() |
![]() |
#4547 | |
Premium
|
Citiraj:
nego, kolko je potrebno paypalu da vrati novce?
![]() |
#4548 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Ja neznam na kaj je pao taj bang, kad sam ja prije par mjeseci narucio haiera jer je pisalo da je in stock , pa se promjenilo da ce doc za 2 dana, javio im se i rekao da vrate novce i da cu uzet kad im dode u stock, i tak je bilo, vratili mi nofce isti dan, sutradan im dosao i ja ga opet narucio ![]() |
![]() |
![]() |
#4550 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Kaj ti nije bolje onda uzet THL W100 sa tržnjaka ako ti nije do naručivanja više? Prodaje baš kolega tu na pce tržnici za 999kn. U svakom slučaju bolja opcija nego SIII mini za koji tvrdim da je notorno smetje. |
![]() |
![]() |
#4551 |
Premium
|
smece/ne smece, ima 2 godine garanciju,za 1100 kn a i ako uzmemo u obzir da zena prelazi sa tamoneke nokije sa 0.3 mpx kamerom , ekranom s 4096 boja i midi tonovima na smartfon.... you get the general idea. a sta se tice smetja.... zamisli da uzmes gigabyte rio r1 i platis 1300 kn. mobitelu ne radi blic, za glavni screen (od onih 5) mu treba pola minute ako je gore clock widget s weatherom, restarta se sam, udjes u sms izbaci te van, itd itd. ![]() + frend ti prodaje rabljeni mobitel (koristen 2 mjeseca) za soma kuna, a novi je 149$
slow is smooth, smooth is fast... Zadnje izmijenjeno od: santos. 17.12.2013. u 02:01. |
![]() |
![]() |
#4552 | |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Ako si s benga narucio kablove onda ih neocekuj prije 45og dana. Ja sam curi narucio neke gluposti pa sam dobio nakon 48 dana (radni+vikendi) |
|
![]() |
![]() |
#4553 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Taj inew ne izgleda loše, ali da je nešto specijalno i nije. Performanse kao i svi Kinezi uz manji minus u vidu slabije grafe (dual core Mali-400) i slabije reze za tu veličinu ekrana (1280x720 na 5"). Jedino što da izdvaja je Sony kamera. Na Geeku je 200$, a na Android Mallu 140 EUR što je ok. Ako je Android Mall u UK i šalje od tamo, onda nema Slavka. EDIT: upravo dobio njihov odgovor da šalju iz Kine.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 17.12.2013. u 09:52. |
![]() |
![]() |
#4554 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
#4556 |
Premium
|
evo probudim se i doceka me mejl da je jedna posiljka poslana (ona manja, di su bile dzindze za ajfon), i mejl di kazu da nemaju na lageru, ako sam voljan pricekat dodatna 3-4 dana da im stigne na lager.... i sta sad napravit.. cekat, ne cekat...
#4557 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4560 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
haier w 910
Pozdrav ekipa! Je li imao tko od vlasnika haiera w 910 problema sa sleep modom(sam se prebaci na 15 sekundi),airplane modom(sam se nekad uključi),wi-fi se nekad sam uključi...Pozzzzzzz |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|