|
![]() |
#4502 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Koliko smo do sada mogli saznati, ekrani odnosno touch crkavaju vrlo brzo na w450 a ni kamera nije baš najbajnija. Ostalo može proći ali s razlogom košta 100$.
|
Oglas
|
|
![]() |
#4503 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
imas par stranica iza slike, i rec da kamera nije najbajnija je poprilicno glupo. kao prvo mob je 100 dolara, a kao drugo bolja je nego u 50 posto svih mobitela do 150 dolara. |
![]() |
![]() |
#4504 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Kamera nije najbajnija uspoređujući fotografije s ostalim kinezima slične ili relativno više cijene. Zte v967s ima lošu kameru pa je koštao 140$. Uporedi malo fotke Gt99, Onea ili bilo kojeg kineza s w450 i vidiš ogromnu razliku
#4505 |
Premium
|
Slicne ili relativno vise cijene? One je oko 180 dolara, ugrubo, a gt99 150. Znaci jedan je skuplji 80% a drugi 50% Analogno tomu, mogu onda rec da je u cubota kamera smece uspoređujući je s neo n003 |
![]() |
![]() |
#4506 |
Registered User
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4507 |
Premium
|
analogno tome = uzevsi u obzir prethodno/nadovezujuci se na ranije rečeno/samim time...i jos ostalih milijun inačica ovisno o kontekstu. u ovome slučaju: Analogno tomu, mogu onda rec da je u cubota kamera smece uspoređujući je s neo n003; iliti uzevsi u obzir prethodno, mogu onda rec da je u cubota kamera smece uspoređujući je s neo n003 ako te, pak zanima sto je to prethodno rečeno, učinjeno, napravljeno...to je usporedba mobitela od 100 dolara s onim od 180. Jasnije? |
![]() |
![]() |
#4509 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4510 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4511 |
Premium
|
A prvo se raspitajte za značenje riječi analogija. Inače, vrlo cesto pojam u logici. Pa kad proucite slobodno se javite |
![]() |
![]() |
#4512 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4513 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Točno to :-) Zato je Lynks trebao dat ovaj link: http://hjp.novi-liber.hr/index.php?s...d=fFdjWg%3D%3D |
![]() |
![]() |
#4514 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
na isto sam ciljao, i na onom mome isto dolje stoji "vidi analogija" |
|
![]() |
![]() |
#4515 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Dječaci, pretjerujete malo... ![]() |
![]() |
![]() |
#4516 |
Premium
|
a da imas 150 skupio bi jos 50 pa bi uzeo neki od 200. i mos tako do sutra. |
![]() |
![]() |
#4517 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#4518 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
MOze netko mozda usporedit kameru na to ZTE i Huawei Ascend Y300 ? Evo ja sam se nedavno bio zagrijao za Lenovo A850, mobitel je fin, super ekran, ludi kutevi, i kamera je (iak su na gsmarena tvrdili d aje slabija) po emeni bolja od ove na Y300, obje su 5 Mpix, al ja sam testiro uzivo iz svoje ruke i zamjetno je bolja, iakonije razlika nebo i zemlja. Razmisljam o ZTE ali nisam bas pametan, ne svidja mi se ako bi to s kamerom bilo s konja na magarca, a treba mi kamera nekad da nest poslikam na brzinu. Cesto u sobnim uvjetima. A onda ne valja ako je skroz mutno i zrnato. A ne volim da morma fotic vadit pa prebacivat SD kard ovo ono. I po cemu je sve taj ZTE bolji od Y300. Jel bolji ekran. Znam da je proc bolji, ali igre bas i ne igram. Nadam se da brze otvara aplikaciej ei to, to mi je OK. Rama izgleda ima isto, kao i interne memorije, ili je stvarna kolicina slobodnog rama ipak u korist ZTE? Nisam strucnjak pa me zanima misljenje, jer bi zamijenio svij Y300 s tim, korisan bi mi bi i jer imam dva sima,a Y300 je mono-SIm |
![]() |
![]() |
#4519 |
Premium
|
nisam ni rekao da bi kineza. vec mobitel od 200. poanta je da imas koliko imas i da se ne uspoređuju stvari koje su vise nego upola skuplje. to je cila prica. iako evo osam dana koristim w450, zasad sve radi bez ikakvih problema |
![]() |
![]() |
#4520 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Evo jos jednom, tronsmart za 400kn:-)
#4521 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
evo 6-ti dan otkad sam platio cubot ONE, jos pise processing.... da cekam jos il da se bunim na customer serviceu? (koji je btw cijeli petak/subotu/nedjelju offline.)
#4523 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Od 2 ujutro do 10h po našem vremenu su na chatu. Pitaj koju boju imaju na stanju i mijenjaj se za nju ako ti nije bitna. Možda uštediš 1 dan a možda ti pošalju koju god boju odabereš za 1-2 dana.
#4524 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#4525 | |
Premium
|
Citiraj:
ja sam i narucil odma sivi jer se crveni i crni zeni ne svidjaju. znam kad im je radno vrijeme, znam racunati +gmt-ove i kazem vam, ne radi im chat u radno vrijeme. @brko znam da necu ubrzat, samo da mi da ikakvu informaciju, ovako sam dead in the water....
![]() |
#4527 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
vidi li netko trenutno ovu cijenu od 300 dolara? Aaaaa, kako sam lud sad ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4528 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Je li netko imao ovakav email s Banggooda (ili neki drugi store): "Dear Customer, Many thanks for your email. For your order A000091309260xxx, sorry to say your account has a problem, so we failed to refund to you. Could you please offer us another account? Best regards, Rain" ????? Kupio desetak stvari od njih bez problema. Kakav je to "problem"? |
![]() |
![]() |
#4529 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#4530 | |
Premium