|
![]() |
#4472 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Almost done... and it will be worth the wait ![]() M$ je baš cool ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#4477 |
Suit up!
|
WP8.1 je zakon, napokon as items arrive za gmail, IE ima foldere, galerija je poboljšana, music player... ma sve ![]() Ovo je više WP9 nego 8.1 ![]()
#4479 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
#4480 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Jel itko od vas radija factory reset?
|
Oglas
|
|
![]() |
#4481 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#4482 |
Suit up!
|
Novi dialer je dobar. Nema smart diala, ali ima speed dial di se može odrediti koje kontakte želimo dodati i samo klik na ime je dovoljan da se pozove. Također, više nema one male slušalice u call historyju, već je isto tako dovoljno taknuti ime kontatka i krene ga zvati. Definitivno puno jednostavnije od prijašnje verzije di si mora ciljati onu malu ikonu slušalice livo od imena. ![]() Sad s desne strane ima slična ikona koja otvara detalje o kontaktu.
#4486 |
Suit up!
|
Baš su mogli swype za Hrvatski ubacit... Primjećujem da su poboljšali osjetljivost displaya prilikom browsanja. Prije je postoja onaj mali lag jer je sustav čeka da vidi radi li se o double tapu ili ne, a sada toga više nema.
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 14.04.2014. u 16:18. |
![]() |
![]() |
#4490 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
za sad nije loše na L625 dobio odmah i here drive+ zamjerka zar u action centru nemogu stavit nego 4 ikone i nema opcije za podaktovni internet i dalje se mora ić u postavke ![]() |
![]() |
![]() |
#4495 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
slažem se kolega jedino što mi je falio na WP u odnosu na andru je pravi action center i onda ovo, ne naprave ga kako spada ajde nekako mogu i prožvakati samo četiri ikone u istom ali, da nemogu stavit u njega da mogu upaliti i ugasit brzinski data promet jako razočaravajuće to je opcija koju skoro najviše palim i gasim ![]() |
![]() |
![]() |
#4497 |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
omg wp8.1 je predobar, cortana me odusevljava ![]() jedino sto mi fali je a bilo je leakano je da mogu namjestit da mi ekran bude duze od 5 minuta upaljen, tome sam se najvise nada ![]() cortanu dobijete ako vam je regija united states |
![]() |
![]() |
#4498 | ||
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Ovo je GDR4. Citiraj:
![]() |
#4500 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006