|
![]() |
#4471 | ||
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
Xperia P ima nerealnu cijenu na pretplati i totalno je neisplativa za uzet kao i skoro svi Sony uređaji. Ako već potpišem nekome na 2 godine hoću dobar deal i mob mi je prije svega alat za ubijanje dosade, a ne za vodit ga na 402 Street Race. Custom ROM i ostale igrarije me uopće ne zanimaju. Ne kupujem mob da bi čačkao po njemu i gubio vrijeme na takve nebitne tričarije. Za to imam komp. P.S. Ne razumijem iz čije guzice izvlačiš onakve debilne zaključke o tome tko (u grupu se grupirat...) koristi smaliće ili kratice, jer svijet nije crno bijel i ne funkcionira onako kako si ti zabrijao. Sorry, ali nemam 14 godina, no tvoje ponašanje (ja sam baja koji druge trpa u ladice) sugerira da si očito baš ti taj koji je zapeo u pubertetu. Tužan si. ![]() Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: The Man. 27.09.2012. u 20:50. Razlog: Nadopuna |
||
![]() |
![]() |
#4472 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ovo je super kupnja. Vidi samo da telefon nije ostecen, izgreban ili slicno. Ako je uscuvan, bolje od toga neces naci za 1100 kuna. @The Man: edit: nabavio HOX i promijenio misljenje nakon par dana koristenja ![]() Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 19.10.2012. u 19:57. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4473 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Raspravljao sam sa kolegom xlr o problemu punjena i ima limitator jakosti punjena. Uvjerio sam to i u praksi. Npr. moj Gnex ( Galaxy Nexus ) i S3 ( Galaxy S3 ) imaju potpuno jednake punjače sa 1000mA ili 1A. Oboje nisu limitirani pa sam punio od Nokia AC-10E s 1200mA i osjetio brže punjenje a Sonya EP-850 sa 1500mA još brutalnije. Ali zanimljivo da oba mobitela tijeko punjenja nisu grijali nego mrtav hladni edit @hammer i jopis Pustite njega na miru jer vidite da živi u oblacima. Piše suvislo i količnu gluposti.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#4474 | ||
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
||
![]() |
![]() |
#4475 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Pa i imam takav uređaj i svakodnevno ga držim u džepu i 300 puta dnevno ga vadim iz džepa hlača, kakva nemoguća misija, jednako kao i da vadim žvake iz džepa. Neznam kakve ti hlače nosiš, ali komotno u normalni džep stanu i dva takva uređaja, a ne jedan, osim ak hlače u pitanju nisu tajice ili one pederske uske rifle ![]()
![]() |
#4476 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Kako samo ostavit GMAIL kontakte? Zanima me jer želim samo da mi se tamo syncaju, i da jedino njih vidi. Postavljeno je sve ok, ali Messenger od FB mi vidi i ove sa sima (koji nemaju dobar info, i generalno nisu sređeni kao ovi na GMAILu)? |
![]() |
![]() |
#4477 | |
Stari član
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Pa izbriši te kontakte sa SIM-a, koji će ti klinac brojevi na SIM-u? A imaš mogućnost u postavkama da ti vidi samo kontakte sa googla i tamo još pod tim da ti pokazuje samo telefonske kontakte i gotovo. |
|
![]() |
![]() |
#4478 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
!!!UPOZORENJE!!! ![]() daklem vlasnici novih sony divajsova koji prijeđu na službeni ics i imaju neki vid bluetootha u autu (serijski ili radijon sa bt) imaju vrlo velike šanse da im auto connect neće raditi. ja sazno na teži način sa pioneer radijonom, pun net identičnih iskustava. na đinđerbredu nema problema, provajder (vip u mom slučaju) ne žele ni ćut za zamjenu uređaja, eventualno donijeti njima u centar i da oni naprave downgrade. ubit sony. |
![]() |
![]() |
#4480 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ne da mi se drljati sotim iskreno... kupim mob, upalim i oću da radi sve. custom ću ja njega spedalirat u oglasnik ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4481 |
Extrema Thule
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#4482 |
Extrema Thule
|
Jako zanimljive stvari, nadam se da su istinite. Rumor: Android 4.2 to feature Project Roadrunner, new Play store, Customization Center, enhanced Google Now "Project Roadrunner" može da popravi bateriju u smislu boljeg task managera, ne treba očekivati čuda...
__________________ |
![]() |
![]() |
#4483 |
Guest
|
Battery life može ići na bolje, ali ne toliko. Meni je sada odličan. Većinu vremena provodi na 200 Mhz dok se ne krenem "igrati" po različitim programima kada raste, a dok je "ugašen" hvata dosta brzo "deep sleep". Stvarno jako dobro drži s obzirom da imam malu tonu stvari koje se updateaja i syncaju non stop, od weather, news... aplikacija do latitudea kaj pali GPS svako malo dva zapamti položaj za nas (mene) stats djankije. Dok sam mob dela, činjenica je da najveća količina baterija bježi u ekran. Ono kaj hoću vidjeti su još tanji mobovi koji će biti deblji zbog veće baterije. 2000 do 3000 mAh bi bilo idealno. Kad bi barem za to bili sposobni. Sa software optimizacijom you can only do so much... Google now je zakon. Siri mi je štekala brutalno i loše delala, a moj english je perfect. Na S2 prepoznaje mi apsolutno sve, a ima samo jedan mic. Čak i kada ne prepozna, pretpostavi kaj sam mislio. (najčešće prilikom zvanja HR imena) |
![]() |
#4485 |
Guest
|
|
![]() |
#4488 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
za ove sto imaju vise iskustva sa android telefonima Kad me neko zove nekad mi trazi samo da pritisnem zelenu slusalicu a nekad da je povucem u bilo kojem pravcu.Kako to da promjenim, hocu da mi bude samo ono da pritisnem.Smorih se povlacenjem ![]() |
![]() |
![]() |
#4489 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
To je zato da se slučajno ne javiš na poziv dok je u džepu, kao i obično otključavanje. A dok je mobitel već otključan, tj. upravo ga koristiš, pojavi se samo tipka za javljanje. |
![]() |
![]() |
#4490 |
Registered User
|
Pametno! ![]() jos me jedna stvar interesuje. Iako nisam konektovan na net i sve zivo je poiskljucivano dolaze mi notifikacije i poruke sa facebooka (gore u cosku se pojave), malo kasne ali dolaze.Zasto? Ima li to veze sa ovom sinhronizacijom (i ona je iskljucena btw)? I sta je to sinhronizacija uopste? |
![]() |
![]() |
#4491 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Nisi sigurno prikljucen na net ? dali ti gore an traci pise H,2g ili 3g mozda ? ako da onda si prijavljen i u opcija ma moras ugasiti mobilne podatke.. A druga stvar, mozda si prijavljen na Wi-Fi. |
![]() |
![]() |
#4492 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ali ovo mi uopste ne trosi kredit sa racuna.Jucer mi u kaficu u kojem nema wifi dolazi notifikacija sa fb a stanje na racunu 0.00 ... ![]() radi se o LG optimusl700 Kako da iskljucim te mobilne podatke? |
|
![]() |
![]() |
#4493 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Ako piše 3g / H / E onda je definitivno spojen na internet. To su data usluge i u postavkama se mogu posve isključiti. Malo traži u settingsima, treba maknuti kvačicu s data usluga, ili netko s LG-om možda zna točno reći jer ne znam u kojoj mjeri se LG razlikuje od drugih Androida. |
![]() |
![]() |
#4494 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4496 |
Registered User
|
Ma nemam... Ali kazem ti ja, cim hocu da otvorim nesto preko browsera kredit mi najnormalnije skida ali gore u cosku na onoj traci koju mogu spustit mi dolaze notifikacije sa fb, npr "Taj i taj vam je poslao poruku" i ispod poruka koju mogu procitati ili "taj i taj je prihvatio vas zahtjev za prijateljstvoj" |
![]() |
![]() |
#4498 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#4499 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
#4500 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Alo! Pogledajte mu lokaciju! Ima li tamo uopće te tarife?
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|