|
![]() |
#4471 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Pa da ,istina je ovo sta kaze Hamm. Izgleda da ce se ovaj forum takodjer pretvorit u bug forum,di ima 1000 nepotrebnih postova na jednoj temi.. Ljudi pa imate tih instant messangera kolko te volja,pa na kraju imate ts na kojem se nalazite kad igrate bc2,pa onda neznam zasto bi po forumu pisali kako netko u igri whajna zbog toga jer nije ubio ovog na ovaj ili onaj nacin. ONtopic: diabolic servers(hrvatska hosting firma -za one koji neznaju) su dobili licecnu od DICEa za servere. Ovaj tjedan ce biti moguce napravit preorder, serveri ce biti online vjerojatno krajem ovog tjedna ili pocetkom sljedeceg. Cijena ce biti oko 10kn / slot (kao i cijena BF2 servera).Također, imati ce ShockVoice za 1kn slot na akciji uz bc2. P.s. meni se to malo cini skupo,al ajde barem su u Hrvatskoj ,nadam se da cemo imat manji ping nego na ovim švabskim serverima. pokusao sam naci slovenske il madjarske servere ali nisam uspio,cisto tolko da vidm kolki je tamo ping..al nist od toga. Zadnje izmijenjeno od: viper. 21.06.2010. u 10:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4472 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Na kojem serveru igrate ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4473 |
super user
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4474 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
a ne ne ne one failure je nezamisliv uspjeh za DICE,tako da ga ipak mozem ocekivat uskoro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4479 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma kad sam u takvome timu, samo izađem van iz igre, jebo te ratardiranih ljudi, dosta su 2-3 snipera po timu i to je to, a ne ovo, što je najgore, ljudi vide da ima dosta snipera i onda još i oni uzmu sniper...aj da barem neka korist od njih, a ne oni samo killove ganjaju, umjesto da se zarushaju dolje do planta pobacaju "loptice" i puno puno lakše branit plantani mcom...kad će si vragu zabit u glavu da sniper NE SMIJE KAMPAT na nekom jebenom brdu jer onda ioank nikakva korist od njega, nek ubije jednog dvoje, i onda se neka makne a ne i dalje biti na istoj poziciju, jer nema šanse da će takav tim što napravit; ubije nekog, ne makne se, ubije ga onaj kojeg je on malo prije ubio, i tako pročiste cijelo brdo i to je to, zauzmu pozicije i napadači se mogu lijepo hebat |
![]() |
![]() |
![]() |
#4480 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
slazem se da netreba bit vise od 2-3 snajpera ali ako je dobar snajper na brdu, protivnici tim ce konstantno imat 4-5 igraca manjka dok napadate, da ne spominjem mortar na mcom kad se plenta
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4481 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#4483 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() Da, ali kad zapne assault, tad quad bike ili RC helic nakrcan duplom dozom C4 cini cudesa na mapi. Takodjer je ta mapa bila glupa, jer je ekipa na njoj uvik imala neke nemoguce puteljke po obroncima planina, ali dobra timska igra uvik spasi.
![]() |
![]() |
#4484 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Kad naletim na ovakvu situaciju, uzmem assault klasu sa 40mm SMOKE grenade na puski. Bacim municiju i pocnem izmedju i ispred wookie-a rokat dimne. Pa da vidim kak bu te snajpali. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4486 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4487 | |
super user
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4488 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ljudi pomagajte ![]() Reinstalirao sam windowse i prije toga išao na deinstal BC2 i deauthorize kao što piše na netu da treba napraviti.Kad sam opet instalirao igru i probao pokrenuti izbaci mi zloglasnu poruku "For security reasons, the registration code for your game has been deactivated. Please refer to your customer service website to resolve theis issue." Guglao sam i vidim da dosta ljudi ima problema s time,neki su riješili preko EA supporta,neki nisu,neki su dobili novi key od prodavača pa više ne znam što da radim. Sad sam poslao mail na EA support pa ču vidjeti što kažu,je li netko od vas imao takvih iskustava? i da li netko zna ako kupim drugi cd-key da li ga mogu staviti umjesto ovog deaktiviranog a da mi ostane moj soldier,odnosno sve statistike? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4490 |
Tuco “the Rat” Ramirez
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4491 | |
Premium
|
Citiraj:
Jer po ovome http://forums.electronicarts.co.uk/b...l#post13076636 ako sam ja dobro shvatio,ne mogu samo unjeti novi key nego moram i novog vojnika pravit? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4492 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
kad pogledas i3d : 16slot pub server branded = 21.90€ (ako uzimas na 1 mj + 10€ troškovi administracije) ako je kod diabolica 10kn / slot to je 160kn za 16 slot server tj . 22.20eur. Mislim da oni ne naplačuju nikakve dodatne troškove. Taj shockvoice je nešto novo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4493 | |
super user
|
Citiraj:
p.s. diabolics radi na skriptama za servere sad ,pa je moguce vec tokom dana ili od sutra da ce pocet primat pre-order za server.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4494 | |
Tuco “the Rat” Ramirez
|
Citiraj:
Znam samo da prodajom ili gubitkom BC2 serial numbera ne gubis EA account. A ak se ne gubi EA account onda mi je logicno da bi ti trebao ostati stari profil iz BC2 ak kupis novu originalnu kopiju BC2. A sa druge strane to je ipak EA, a kod njih je pak sve moguce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4495 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4496 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ja sam odabrao "online verification", čisto zato da ne moram držati disc u kompu da bih igrao, ali sada je jedino pitanje da li taj online verification znači da oni povežu tvoj serial broj sa tvojim accountom, ako jesu onda je to stvarno glupo. Ali i dalje ne shvaćam zašto nastaje problem ako formatiraš komp? Očito su komp i tvoj online account nekako jedinstveno povezani, i kad formatiraš gubi se to nešto? To se meni desilo sa Batman Arkham Asylum, formatirao hdd, a snimio samo savegame folder na kompu, reinstalirao ga i ništa...kasnije saznao da je igra povezana sa games for windows live i da tamo snima dio savegameova, i jebat ga - izgubio sve. Najbolje da pitaš na forumu i čekaj da ti Bazajaytee ili netko od njih da službeno objašnjenje, ovo je stvarno debilno...šta da nekome crkne nešto u kompu (a to se stalno dešava)... ![]() P.S. daj link po čijim si uputstvima deinstalirao igru, i usput ih pošalji u 3pm i reci da im procedura ne valja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4497 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
i ovo sto Neo-ST pita, koji proceduru si slijedio? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4498 | |
Premium
|
EA support je riješio problem u roku pola sata ![]() To se stvarno nisam nadao,da tako brzi budu. Poslali su mi novi cd-key,kao to inače ne rade al eto meni su,mogu mislit što to ne rade kad ko zna koliko tisuča ljudi je imalo taj problem,al nema veze,ispali su super OK i brzi ![]() A deinstalirao sam po proceduri da idem na Uninstal i onda te pita da li da Deauthoriza,to sam kliknuo Yes jer je pisalo "To reauthorize the game simply just instal the game again and play" ,o jea,kako da ne... Igru,odnosno CD-key sam kupio kod Game-Hosta,ne znam da li to ima ikakve veze s njima. Citiraj:
Sad na kraju ni ja ne znam jel accaunt povezan s keyem,možda je meni taj lik iz supporta nešto čačkao pa promjenio ključ tamo na serveru,ko če ga znati. Ali evo ovdje,zadnji post,kaže lik da se može mjenjat key a da ostane isti soldier,Bazajajce kaže ne može,to valjd nitko ne zna ![]() http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/534508.page Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 23.06.2010. u 16:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4500 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma nisu oni nesposobni patch napraviti, samo uvijek padne na QA-u... |
![]() |
![]() |
|