Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.06.2010., 10:27   #4471
viper
super user
Moj komp

viper's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Pa da ,istina je ovo sta kaze Hamm. Izgleda da ce se ovaj forum takodjer pretvorit u bug forum,di ima 1000 nepotrebnih postova na jednoj temi..
Ljudi pa imate tih instant messangera kolko te volja,pa na kraju imate ts na kojem se nalazite kad igrate bc2,pa onda neznam zasto bi po forumu pisali kako netko u igri whajna zbog toga jer nije ubio ovog na ovaj ili onaj nacin.

ONtopic: diabolic servers(hrvatska hosting firma
-za one koji neznaju) su dobili licecnu od DICEa za servere. Ovaj tjedan ce biti moguce napravit preorder, serveri ce biti online vjerojatno krajem ovog tjedna ili pocetkom sljedeceg.
Cijena ce biti oko 10kn / slot (kao i cijena BF2 servera).Također, imati ce ShockVoice za 1kn slot na akciji uz bc2.

P.s. meni se to malo cini skupo,al ajde barem su u Hrvatskoj ,nadam se da cemo imat manji ping nego na ovim švabskim serverima.
pokusao sam naci slovenske il madjarske servere ali nisam uspio,cisto tolko da vidm kolki je tamo ping..al nist od toga.

Zadnje izmijenjeno od: viper. 21.06.2010. u 10:35.
viper je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2010., 17:03   #4472
crocro25
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Na kojem serveru igrate ?
crocro25 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.06.2010., 14:27   #4473
viper
super user
Moj komp

viper's Avatar

Citiraj:
Autor crocro25 Pregled postova
Na kojem serveru igrate ?
PcE server ,CBC ,bug online ...

P.S
Citiraj:
BFBC2 Patch came back with one failure from STEAM testing.We are working to try and get a new version to them this evening.Will update more.

izgleda da nece bit ove godine ...
Staro 22.06.2010., 14:49   #4474
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
a ne ne ne
one failure je nezamisliv uspjeh za DICE,tako da ga ipak mozem ocekivat uskoro.
Constantine je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2010., 14:57   #4475
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Evo jedan primjer kako se NE igra i zašto ljudi toliko mrze wookie
Veki-os je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2010., 15:00   #4476
ezz
Premium
Moj komp

ezz's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
kak da covjek nadje pce server kad nema ip-jeva, ni konzole nit iceg... rofl
Staro 22.06.2010., 15:03   #4477
viper
super user
Moj komp

viper's Avatar

Citiraj:
Autor ezz Pregled postova
kak da covjek nadje pce server kad nema ip-jeva, ni konzole nit iceg... rofl
pa ima search browser ,upise ime i izabci mu pce...
Staro 22.06.2010., 15:14   #4478
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova

zašto sam ja u prvom planu
Staro 22.06.2010., 15:45   #4479
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ma kad sam u takvome timu, samo izađem van iz igre, jebo te ratardiranih ljudi, dosta su 2-3 snipera po timu i to je to, a ne ovo, što je najgore, ljudi vide da ima dosta snipera i onda još i oni uzmu sniper...aj da barem neka korist od njih, a ne oni samo killove ganjaju, umjesto da se zarushaju dolje do planta pobacaju "loptice" i puno puno lakše branit plantani mcom...kad će si vragu zabit u glavu da sniper NE SMIJE KAMPAT na nekom jebenom brdu jer onda ioank nikakva korist od njega, nek ubije jednog dvoje, i onda se neka makne a ne i dalje biti na istoj poziciju, jer nema šanse da će takav tim što napravit; ubije nekog, ne makne se, ubije ga onaj kojeg je on malo prije ubio, i tako pročiste cijelo brdo i to je to, zauzmu pozicije i napadači se mogu lijepo hebat
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2010., 16:00   #4480
ezz
Premium
Moj komp

ezz's Avatar

slazem se da netreba bit vise od 2-3 snajpera ali ako je dobar snajper na brdu, protivnici tim ce konstantno imat 4-5 igraca manjka dok napadate, da ne spominjem mortar na mcom kad se plenta

Oglas
Staro 22.06.2010., 16:14   #4481
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor M4mut Pregled postova
zašto sam ja u prvom planu
I to "fragulja" leti cak prema tebi u lice
Ovu sam mapu pegla u BETI i bilo je ludilo s klanom na TS-u, s tim da mi nismo forsirali snajpera vec assault/medic/engineer, ali netko je ipak morao bit i "kamperčina" zbog mortar supporta.

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2010., 16:21   #4482
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
ma ta mapa je debilna jer nekad attackerima treba 5 dana da se spuste dolje, al dobro šta ja imam pričat kad gore sa snajpom čučim
Staro 22.06.2010., 16:31   #4483
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor M4mut Pregled postova
ma ta mapa je debilna jer nekad attackerima treba 5 dana da se spuste dolje, al dobro šta ja imam pričat kad gore sa snajpom čučim
Za nas u BETI je to bila jedina
Da, ali kad zapne assault, tad quad bike ili RC helic nakrcan duplom dozom C4 cini cudesa na mapi.
Takodjer je ta mapa bila glupa, jer je ekipa na njoj uvik imala neke nemoguce puteljke po obroncima planina, ali dobra timska igra uvik spasi.

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2010., 17:14   #4484
gmax
Tuco “the Rat” Ramirez
Moj komp

gmax's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Kad naletim na ovakvu situaciju, uzmem assault klasu sa 40mm SMOKE grenade na puski. Bacim municiju i pocnem izmedju i ispred wookie-a rokat dimne. Pa da vidim kak bu te snajpali. I nakon nekog vremena ekipa odustane od recon klase ili se disconnect-aju sa servera. Jesam djubre ali kaj kad se drukcije nemre.
gmax je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2010., 17:14   #4485
Beo
Registered User
Moj komp

Je al sad je sve to drugacije. Nema vise putaljeka i neka vise instant mcom unistavanja
Beo je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2010., 17:32   #4486
pdx
Premium
Moj komp

pdx's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor gmax Pregled postova
Kad naletim na ovakvu situaciju, uzmem assault klasu sa 40mm SMOKE grenade na puski. Bacim municiju i pocnem izmedju i ispred wookie-a rokat dimne. Pa da vidim kak bu te snajpali. I nakon nekog vremena ekipa odustane od recon klase ili se disconnect-aju sa servera. Jesam djubre ali kaj kad se drukcije nemre.
e a ja lijepo knife
pdx je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2010., 18:05   #4487
viper
super user
Moj komp

viper's Avatar

Citiraj:
There will be no PC patch this week, Kalms is on the case.This pushes our release to Monday next week as long as all goes well with QA/Steam
bas super,reko sam da nece bit skoro....
Staro 23.06.2010., 12:55   #4488
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Ljudi pomagajte
Reinstalirao sam windowse i prije toga išao na deinstal BC2 i deauthorize kao što piše na netu da treba napraviti.Kad sam opet instalirao igru i probao pokrenuti izbaci mi zloglasnu poruku "For security reasons, the registration code for your game has been deactivated. Please refer to your customer service website to resolve theis issue."
Guglao sam i vidim da dosta ljudi ima problema s time,neki su riješili preko EA supporta,neki nisu,neki su dobili novi key od prodavača pa više ne znam što da radim.

Sad sam poslao mail na EA support pa ču vidjeti što kažu,je li netko od vas imao takvih iskustava?
i da li netko zna ako kupim drugi cd-key da li ga mogu staviti umjesto ovog deaktiviranog a da mi ostane moj soldier,odnosno sve statistike?
Staro 23.06.2010., 13:05   #4489
ezz
Premium
Moj komp

ezz's Avatar

to banaju sve ove carl gustavaše
Staro 23.06.2010., 13:31   #4490
gmax
Tuco “the Rat” Ramirez
Moj komp

gmax's Avatar

Citiraj:
i da li netko zna ako kupim drugi cd-key da li ga mogu staviti umjesto ovog deaktiviranog a da mi ostane moj soldier,odnosno sve statistike?
Profil u igri ti je vezan za EA account a ne za serial number. Tak da ne vidim razloga zakaj ti nebi sljakalo sa novim serial numberom.
Staro 23.06.2010., 13:41   #4491
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Citiraj:
Autor gmax Pregled postova
Profil u igri ti je vezan za EA account a ne za serial number. Tak da ne vidim razloga zakaj ti nebi sljakalo sa novim serial numberom.
Jesi siguran?
Jer po ovome
http://forums.electronicarts.co.uk/b...l#post13076636
ako sam ja dobro shvatio,ne mogu samo unjeti novi key nego moram i novog vojnika pravit?
Staro 23.06.2010., 13:51   #4492
white.banana
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor viper Pregled postova
Pa da ,istina je ovo sta kaze Hamm. Izgleda da ce se ovaj forum takodjer pretvorit u bug forum,di ima 1000 nepotrebnih postova na jednoj temi..
Ljudi pa imate tih instant messangera kolko te volja,pa na kraju imate ts na kojem se nalazite kad igrate bc2,pa onda neznam zasto bi po forumu pisali kako netko u igri whajna zbog toga jer nije ubio ovog na ovaj ili onaj nacin.

ONtopic: diabolic servers(hrvatska hosting firma
-za one koji neznaju) su dobili licecnu od DICEa za servere. Ovaj tjedan ce biti moguce napravit preorder, serveri ce biti online vjerojatno krajem ovog tjedna ili pocetkom sljedeceg.
Cijena ce biti oko 10kn / slot (kao i cijena BF2 servera).Također, imati ce ShockVoice za 1kn slot na akciji uz bc2.

P.s. meni se to malo cini skupo,al ajde barem su u Hrvatskoj ,nadam se da cemo imat manji ping nego na ovim švabskim serverima.
pokusao sam naci slovenske il madjarske servere ali nisam uspio,cisto tolko da vidm kolki je tamo ping..al nist od toga.
Ovo je lijepo za čuti, pa neznam dali je to skupo.

kad pogledas i3d :

16slot pub server branded = 21.90€ (ako uzimas na 1 mj + 10€ troškovi administracije)

ako je kod diabolica 10kn / slot to je 160kn za 16 slot server tj . 22.20eur.
Mislim da oni ne naplačuju nikakve dodatne troškove.

Taj shockvoice je nešto novo?
white.banana je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2010., 13:59   #4493
viper
super user
Moj komp

viper's Avatar

Citiraj:
Autor white.banana Pregled postova
Ovo je lijepo za čuti, pa neznam dali je to skupo.

kad pogledas i3d :

16slot pub server branded = 21.90€ (ako uzimas na 1 mj + 10€ troškovi administracije)

ako je kod diabolica 10kn / slot to je 160kn za 16 slot server tj . 22.20eur.
Mislim da oni ne naplačuju nikakve dodatne troškove.

Taj shockvoice je nešto novo?
shockvoice je nesto kao TS .. Zapravo cini mi se da nema velike razlike izmedju sv i ts-a.

p.s. diabolics radi na skriptama za servere sad ,pa je moguce vec tokom dana ili od sutra da ce pocet primat pre-order za server..
Staro 23.06.2010., 14:27   #4494
gmax
Tuco “the Rat” Ramirez
Moj komp

gmax's Avatar

Citiraj:
Jesi siguran?
Jer po ovome
ako sam ja dobro shvatio,ne mogu samo unjeti novi key nego moram i novog vojnika pravit?
Najbolje ti je pricekati odgovor EA supporta.

Znam samo da prodajom ili gubitkom BC2 serial numbera ne gubis EA account. A ak se ne gubi EA account onda mi je logicno da bi ti trebao ostati stari profil iz BC2 ak kupis novu originalnu kopiju BC2. A sa druge strane to je ipak EA, a kod njih je pak sve moguce.
Staro 23.06.2010., 14:32   #4495
white.banana
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor viper Pregled postova
shockvoice je nesto kao TS .. Zapravo cini mi se da nema velike razlike izmedju sv i ts-a.

p.s. diabolics radi na skriptama za servere sad ,pa je moguce vec tokom dana ili od sutra da ce pocet primat pre-order za server..
nice, budem škicnuo svako toliko!
white.banana je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2010., 14:49   #4496
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Jesi siguran?
Jer po ovome
Vidiš sad to i mene muči. Pokušao sam shvatiti šta ovi pričaju ali nisam uspio. Da li si prilikom instalacije BFBC2 odabrao opciju "online verification" ili "disc verification" ?
Ja sam odabrao "online verification", čisto zato da ne moram držati disc u kompu da bih igrao, ali sada je jedino pitanje da li taj online verification znači da oni povežu tvoj serial broj sa tvojim accountom, ako jesu onda je to stvarno glupo. Ali i dalje ne shvaćam zašto nastaje problem ako formatiraš komp? Očito su komp i tvoj online account nekako jedinstveno povezani, i kad formatiraš gubi se to nešto?
To se meni desilo sa Batman Arkham Asylum, formatirao hdd, a snimio samo savegame folder na kompu, reinstalirao ga i ništa...kasnije saznao da je igra povezana sa games for windows live i da tamo snima dio savegameova, i jebat ga - izgubio sve.

Najbolje da pitaš na forumu i čekaj da ti Bazajaytee ili netko od njih da službeno objašnjenje, ovo je stvarno debilno...šta da nekome crkne nešto u kompu (a to se stalno dešava)...

P.S.
daj link po čijim si uputstvima deinstalirao igru, i usput ih pošalji u 3pm i reci da im procedura ne valja
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2010., 15:47   #4497
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Ljudi pomagajte
Reinstalirao sam windowse i prije toga išao na deinstal BC2 i deauthorize kao što piše na netu da treba napraviti.Kad sam opet instalirao igru i probao pokrenuti izbaci mi zloglasnu poruku "For security reasons, the registration code for your game has been deactivated. Please refer to your customer service website to resolve theis issue."
Guglao sam i vidim da dosta ljudi ima problema s time,neki su riješili preko EA supporta,neki nisu,neki su dobili novi key od prodavača pa više ne znam što da radim.

Sad sam poslao mail na EA support pa ču vidjeti što kažu,je li netko od vas imao takvih iskustava?
samo za info., gdje si kupio igru?

i ovo sto Neo-ST pita, koji proceduru si slijedio?
Staro 23.06.2010., 16:18   #4498
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

EA support je riješio problem u roku pola sata
To se stvarno nisam nadao,da tako brzi budu.
Poslali su mi novi cd-key,kao to inače ne rade al eto meni su,mogu mislit što to ne rade kad ko zna koliko tisuča ljudi je imalo taj problem,al nema veze,ispali su super OK i brzi
A deinstalirao sam po proceduri da idem na Uninstal i onda te pita da li da Deauthoriza,to sam kliknuo Yes jer je pisalo "To reauthorize the game simply just instal the game again and play" ,o jea,kako da ne...
Igru,odnosno CD-key sam kupio kod Game-Hosta,ne znam da li to ima ikakve veze s njima.

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Vidiš sad to i mene muči. Pokušao sam shvatiti šta ovi pričaju ali nisam uspio. Da li si prilikom instalacije BFBC2 odabrao opciju "online verification" ili "disc verification" ?
Ja sam odabrao "online verification", čisto zato da ne moram držati disc u kompu da bih igrao, ali sada je jedino pitanje da li taj online verification znači da oni povežu tvoj serial broj sa tvojim accountom, ako jesu onda je to stvarno glupo. Ali i dalje ne shvaćam zašto nastaje problem ako formatiraš komp? Očito su komp i tvoj online account nekako jedinstveno povezani, i kad formatiraš gubi se to nešto?
To se meni desilo sa Batman Arkham Asylum, formatirao hdd, a snimio samo savegame folder na kompu, reinstalirao ga i ništa...kasnije saznao da je igra povezana sa games for windows live i da tamo snima dio savegameova, i jebat ga - izgubio sve.

Najbolje da pitaš na forumu i čekaj da ti Bazajaytee ili netko od njih da službeno objašnjenje, ovo je stvarno debilno...šta da nekome crkne nešto u kompu (a to se stalno dešava)...
Išao sam na Online Verification jer mi Disc Ver. ne radi zato što nije oriđiđi disk pa valjd nema onaj SecureRom.
Sad na kraju ni ja ne znam jel accaunt povezan s keyem,možda je meni taj lik iz supporta nešto čačkao pa promjenio ključ tamo na serveru,ko če ga znati.
Ali evo ovdje,zadnji post,kaže lik da se može mjenjat key a da ostane isti soldier,Bazajajce kaže ne može,to valjd nitko ne zna
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/534508.page

Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 23.06.2010. u 16:24.
Staro 23.06.2010., 16:44   #4499
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Oni o svojoj igri manje znaju nego mi svi ostali lol
Nije ni čudo što su nesposbni patch napravit
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2010., 17:22   #4500
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ma nisu oni nesposobni patch napraviti, samo uvijek padne na QA-u...
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno