Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 23.09.2014., 14:21   #4471
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
ovo je sad HGspot a ne Apple.
Nije Apple definirao cijenu u HGspotu
Frendica iz vipa veli da im apple diktira sve pa čak i dobar dio cijene...tretiraju nas kao govna...a možda i s pravom...
Tvrdi je offline  
Staro 23.09.2014., 14:36   #4472
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Frendica iz vipa veli da im apple diktira sve pa čak i dobar dio cijene...tretiraju nas kao govna...a možda i s pravom...
Diktira operaterima. Velika razlika je između operatera s kojim direktno surađuju i dućana.
HT je recimo u svojim višim redovima dobio iPhone odmah u petak bio, a prodaju predviđaju krajem desetog.
Juice je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.09.2014., 16:26   #4473
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Pa kako bilo ostaje činjenica da je hrpa ekipe dala soma i nešto eura za proizvod koji kaska za vremenom i konkurencijom koja nudi više za puno manje para...
valjda je to cijena onog pozlaćenog kučišta...i snobizma
Tvrdi je offline  
Staro 23.09.2014., 16:48   #4474
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Nebi se bas slozio da nes bitno kaska za konkurencijom ako kaska uopce. Dobro su to oni sklepali i nosi se to sa bilo kojim drugim telefonom bez problema..

G3 izgleda skoro ko patuljak naspram 6 plus..

http://www.phonearena.com/image.php?...164832&popup=1

Evo cak i na dnevniku sad o tome kak su dosli i kak su duplo skuplji od onih u US. Tj. kak nas Hrvate deru ko budale.. Zato sam napisal da bar ne prodaju ni jedan a ne jer sam zavidan ili nes. Bezobrazno je to i nebi to trebali podrzavat kao neki kojima nebi smetalo ni da je jos skuplji, kao vrijedi tolko i sl..
MAGARAC je offline  
Staro 23.09.2014., 16:52   #4475
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009

Ovako se rade reklame.
Staro 23.09.2014., 16:55   #4476
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ako sam dobro skontao, ispada da bi najbolje bilo otići u USA, kupiti ga tamo, prodati ovdje i još ti ostane koja kinta u džepu unatoč svim troškovima (avion, viza, smještaj).
btw, baš me zanima koliku garu imaju ovi iP iz HGšrota. Naime, za modele kupljene u USA važi 2g. gare, a u svim ostalim dijelovima svijeta samo 1g.
Staro 23.09.2014., 17:01   #4477
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Uzmeš par komada i s njima otplatiš put i boravak tamo. Spojeno ugodno s korisnim

Kak im samo uspjeva da imaju i u EU jednu godinu kad prema potrošačkom zakonu EU proizvođač mora pružiti dvije godine garancije.
Juice je offline  
Staro 23.09.2014., 17:05   #4478
Zvone2772
interferometar
Moj komp

Zvone2772's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Kak im samo uspjeva da imaju i u EU jednu godinu kad prema potrošačkom zakonu EU proizvođač mora pružiti dvije godine garancije.
Ne mora, jer jamstvo proizvođača je jedna stvar, a ove dvije godine se odnose na materijalne nedostatke (koje moraš dokazati).

Link

Zadnje izmijenjeno od: Zvone2772. 23.09.2014. u 17:10.
Zvone2772 je offline  
Staro 23.09.2014., 18:38   #4479
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Slobodno malo prosurfaj. Ista stvar, ali totalno ista je bila i za 5s. Pa evo ja sa svojim nemam nikakvih problema.

Na 10mil komada mora ih par imati problema pa da ne znam kako dobar mobitel bio. Uostalom, vidjet cemo kroz cca mjesec-dva da li je ovo iznimka kao sto je bilo kod 5s, ili pak pravilo.

Uostalom, isto kao i ti - nikad ne koristim case. Moj iP5s je cisti dokaz toga
Mileni je offline  
Staro 23.09.2014., 18:42   #4480
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Pričali su mi frendovi pomorci koji su se iskrcali u USA da prva stvar koju ih pitaju na carini u DE je ako su kupili iP.
Da stvar nije bez vraga potvrđuje i jedna repotraža koju sam gledao na DE sat. programu. Prvo pitanje je ako su kupili iP u USA. Lik tvrdio da nije pa su mu u koferu našli kutiju od iP-a pa je platio i kaznu i carinu.
Oglas

Oglas
Staro 23.09.2014., 18:45   #4481
ti.le
[CTN]Mr.Ti
Moj komp

ti.le's Avatar

Datum registracije: May 2007
Hm, samo jedno pitanje uz ove savinute telefone i preporuke da radi toga mora u masku: koja maska vi mislite da ce sprijeciti da ce telefon ovak savine??? Silikon? TPU? Hybrid - TPU/plastika? I dont think so...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO
ti.le je offline  
Staro 23.09.2014., 18:46   #4482
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Slobodno malo prosurfaj. Ista stvar, ali totalno ista je bila i za 5s. Pa evo ja sa svojim nemam nikakvih problema.

Na 10mil komada mora ih par imati problema pa da ne znam kako dobar mobitel bio. Uostalom, vidjet cemo kroz cca mjesec-dva da li je ovo iznimka kao sto je bilo kod 5s, ili pak pravilo.

Uostalom, isto kao i ti - nikad ne koristim case. Moj iP5s je cisti dokaz toga
Da al 5s je mali tenkic naspram ovih tak da me nebi uopce cudilo da ima takvih problema.

Tvrda plastika ili kak se to fensi zove, nema druge. Silikonsku masku nebi stavio ni neprijatelju na mobitel, odvratno.
MAGARAC je offline  
Staro 23.09.2014., 22:10   #4483
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Da al 5s je mali tenkic naspram ovih tak da me nebi uopce cudilo da ima takvih problema.

Tvrda plastika ili kak se to fensi zove, nema druge. Silikonsku masku nebi stavio ni neprijatelju na mobitel, odvratno.
Ma sve moze biti. No ponavljam, pricekajmo malo. Jer ne vidim ni po apple forumima, a ni po drugim forumima da se ekipa buni na tu 'sitnicu'.

Sto se tice maski - hvala, ali ne hvala.
Ukoliko ova generacija stvarno ima ovako velikih problema, preskocit cu ju. Ionako sve vise i vise dvojim da uzmem novi iP. Zelim veci ekran, no opet, 5s mi savrseno radi. A to je prvi iPhone da ga ne zelim prodati i uzeti novi. Planiram ga zadrzati i uzeti 6+.

Ali ako imaju ovih problema, strpim se lijepo i dogodine uzmem 6s+. Dva telefona mi ionako trebaju (posao i privatni), a definitivno odustajem od androida. Dobro, od svih osim od xiaomia
Mileni je offline  
Staro 23.09.2014., 23:15   #4484
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ma ja sam i 5S bio vidio da se savija, ali osoba sam koja jako, jako pazi na mob. Nemam maske ni screen protector, a mob je ko iz kutije nakon skoro godinu dana. Tako da se ne bojim za 6+, imao bi odlican tretman
Staro 23.09.2014., 23:20   #4485
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Infomathiker Pregled postova
Zar ti nije lakše da malo prosurfaš nego tvrdiš tu nešto što nema nikakve veze. To su cijene za otključani uređaj, HT i VIP ne prodaju iPhone u Simpa/VIPme paketima.
Sad se promijenilo,bila je cijena više od 7000kn i u vipu i u htu. Jedno vrijeme je ht davao u simpa paketima za 5300. Sad se valjda to promijenilo. I smanji malo doživljaje.

A sto se šestice tiče,vjerojatno će biti problema kao sa svakim iphone-om dok ne dobije dodatak S
spawn je offline  
Staro 24.09.2014., 00:44   #4486
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Jos savijanja

Moguce da je Apple malo prezelen za tak velik telefon i da su ga naparavil pretaknog? Moda je i iphone ekipa malo prezelena u nosenju tak velkih telefona.. iFlex..

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 24.09.2014. u 00:52.
MAGARAC je offline  
Staro 24.09.2014., 00:53   #4487
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

a gle, masa ljudi, bome i na ovom forumu kao što sam nedavno vidio, kaže da svakih mjesec-dva pocepaju kabel za punjenje. Onaj lightning. Ok on se lako razhebe, ali meni se nije nikada, od petice. Zašto? jer pazim. Tko pazi neće mu se ni mob savit. Pa jebo ga ti ak imaš tanki mobitel u džepu, pa logično je da paziš ako sjedneš da nije napeto pa da se čak i slomi jer je tanak. Tako da je to dam se kladit čista nonšalantnost, što je ok, netreba bit rob mobitela, ali onda si nabavi nešto drugo, nemoj baš ovu tanku tacnu.
Staro 24.09.2014., 01:02   #4488
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Kak god da bilo to je propust od Appla. Ni to tablet nego je mobitel koji se nosi po dzepovima. Ne ockuju valjda da ce svi nosit neku iPederusu(eto novi artikal za Apple, iPederusa plus za 600kn) za plus. Kombinacija alu izrade, dimenzija i nenaviknutih korisnika i eto ako je sto stvarni problem.
MAGARAC je offline  
Staro 24.09.2014., 01:05   #4489
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

meni je fail općenito šta su radili 5.5''

po meni, trebali su napravit jedan 4.0'' i jedan 4.7'', ali eto odlučili su se na 5.5 inča, i da bi naš osjećaj bio bolji dok ga koristimo napravili ga tankog, na uštrp ovog savijanja
Staro 24.09.2014., 01:16   #4490
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Da je meni u prednjem dzepu, vjerojatno bi ga uvinuo cim bi sjel negdje jer imam noge tipa Cro Cop. Samo kaj ga ja tek nebi nosio jer mi je vec obicna sestica ostavila jak dojam krhkosti. Sad ce se pocet nosit jakne pa ce to bit puno manji problem i nebu se puno pricalo o tome.

Htio bi fotic probat. Navodno da je jako brz i da je pogoden kaj se tice svega..

Moj frend ponekad trenira judo sa 4s zataknutim nutra u kimono i nikad mu nije nis. Zbog stopanja vremena jer je i trener..

Evo i nastavak. Sad je i puknul kad su ga isli ravanat kaj je naravno za ovekivat..Note 3 za usporebu ili primjer kak to rade kompanije kaj znaju napravit tak velki telefon. N3 plastican je samo iz vana a nutra ima strukturu koju ocito plus nema. Trebali su stavit neki lagani celicni obruc oko tog plusa i nes tog tipa ili su trebali zaposlit nekog iz Sonyija ili Samsunga, HTCa itd. da napravi to kak spada.

https://www.youtube.com/watch?v=FwM4...ature=youtu.be

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 24.09.2014. u 01:57.
MAGARAC je offline  
Staro 24.09.2014., 02:09   #4491
stops
Premium
Moj komp

stops's Avatar

Datum registracije: Feb 2013
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova

Moguce da je Apple malo prezelen za tak velik telefon i da su ga naparavil pretaknog? Moda je i iphone ekipa malo prezelena u nosenju tak velkih telefona.. iFlex..
Pa je prezelen kad naprave mob od 5.5 inca koji je veci od nekih 5.7 incnih modela. Trebaju naucit kako smanjit rubove gore i dolje jer su preveliki
stops je offline  
Staro 24.09.2014., 06:22   #4492
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Projekcija troškova proizvodnje i profita na iP6
http://recode.net/2014/09/23/teardow...-200-to-build/
Staro 24.09.2014., 10:52   #4493
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Mislim da su iz applea gledali samsunga ali je nekaj otišlo po krivu :-)

Naime to nije folding screen već ravni ali se folda i tak ostane :-)
Tvrdi je offline  
Staro 24.09.2014., 11:00   #4494
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Upravo gledam ovo i stvarno ispada da će samo picajzla koja mazi mobitel uzeti šesticu plus. Definitivno ne opravdava cijenu. 4S je tenk svih tenkova u mobilnom svijetu i nema šanse da pređem na jači model.
bixsy the king je offline  
Staro 24.09.2014., 11:10   #4495
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Već vidim da se sprema 6/6+ S koji će ispraviti failove na 6/6+.

EDIT: trolanje po netu je već počelo
https://twitter.com/LGUK/status/5140...339265/photo/1
Staro 24.09.2014., 12:04   #4496
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009

Izgleda da ih je stanjivanje doslo glave. Ocemo kompozite za S verziju
Staro 24.09.2014., 12:13   #4497
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Ima već slučajeva da se ljudima dogodilo to.
Juice je offline  
Staro 24.09.2014., 12:25   #4498
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
a gle, masa ljudi, bome i na ovom forumu kao što sam nedavno vidio, kaže da svakih mjesec-dva pocepaju kabel za punjenje. Onaj lightning. Ok on se lako razhebe, ali meni se nije nikada, od petice. Zašto? jer pazim. Tko pazi neće mu se ni mob savit. Pa jebo ga ti ak imaš tanki mobitel u džepu, pa logično je da paziš ako sjedneš da nije napeto pa da se čak i slomi jer je tanak. Tako da je to dam se kladit čista nonšalantnost, što je ok, netreba bit rob mobitela, ali onda si nabavi nešto drugo, nemoj baš ovu tanku tacnu.
Nije problem nepažnje, nego je problem u neorginalnom kabelu. S originalom je sasvim druga priča. Kod mene je situacija da mi je kabel na jednoj i drugoj strani savinut pod 90 za vrijeme punjenja. Zašto? - Zato jer je kabel relativno kratak, a utičnica mi je daleko. I još uvijek se nije potrgao, a niti ne pokazuje znakove da hoće u skoroj budućnosti.
Staro 24.09.2014., 12:35   #4499
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Zadnje izmijenjeno od: coconut. 24.09.2014. u 12:57.
coconut je offline  
Staro 24.09.2014., 13:30   #4500
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Stiže i u Sancta Domenicu. Počela je prodaja vaučera. 30.9. počinje prodaja
iPhone 6 16GB je 6999 kn(7499 kn puna cijena)

iPhone 6+ 16GB je 7999 kn(8499 kn puna cijena)
Juice je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno