|
![]() |
#422 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
nisu mogli treci put stavit opet to...bila bi ista stvar kao sa MW i Carbon, dosadivalo je... po meni NFS se moze od uvijek pohvalit za dobru grafiku, arkadni stil voznje, dobre aute, i dugotrajnost...(nekada i previse duga) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#423 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Većina ljudi koja kaže da je igra loše to uglavnon kaže radi nekih banalnih propusta koji u igri ovakvoj kalibra ne bi smjeli bit. Bar ja na to tako gledam Recimo igra ovog kalibra ne bi smijela imat onako lošu upravljivost. Da, znam da je arkada, al ovaj moje se ne odnosi na to je li arkada ili ne, nego se odnosi na to da je upravljivost katastrofalna. Ona kamera (pogled) ne bi trebala bit onakva, jer ono baš odbija od igranja. Mislim, kamaera se trese pri šaltanju, pri ubrzavanju se udaljava, a kad stisneš nitro skoro ti auto ode iz vidokruga ![]() Ozbiljna igra ne bi trebala imat onakav šugavi celer (brzinomjer). Podsjeća me na Lego race, a ne NFS ![]() I za kraj, ozbiljna igra se ne bi trebala bazirat na onoj otrcanoj frazi - postani kralj ulice ili kako već. Ipak ovo ne igraju djeca od 10 godina i manje, a samo njima nešto takvo može bit zanimljivo. S tim pod ruku ide i ona "mapa" pod karijerom. Šta je ono, nekakav ružni grafit? Sumnjam da nije moglo bolje Nego da ne ispadne samo da pljujem. Oštećenja su ok, je da su nerealna, je da ima svega. Al nakon Underground serijala, te Carbon i MW, ovo je definitivno korak naprijed. Sređivanje auto je nikad bolje, samo me je*eno živcira ona usporenost i ono vizualno sređivanje (grafiti, vinili,..) koje je imho, jako loše odrađeno, kako u ovom NFS, tako i u ovoma do sada. Izgubim 30 minuta, prsti me zabole, potrošin xxxxx $, a ne napravim ništa... Zračni tunel je ok dodatak, detaljnije namještanje svake komponente je također ok, a i u praksi se ponaša jako realno za jednu arkadu. Zvuk je ok, iako je onaj komenatator jako naporan i iritantan, al to se lako sredi (mute ![]() isto tako FPS su na low oko 25, a na high oko 30 na mojoj konfi ![]() Uglavnon raspisa san se, nećete zamjerit ![]()
![]() |
#424 |
Banned
|
i meni zna ponekad smetat kamera...ali to su decki iz EA izmislili da bi mi imali osjecaj brzine i pokreta...ono sa udaljavanje je po meni dobro napravljeno...dok mjenjas brzinu auta od 800+hp...i ono priblizi se kada mu padne RPM, cujes zrak u turbinu, i onda dok mu se okretaju dignu opet se kamera udaljava...po meni dobro napravljeno... zvuk je solidan...pogotovo turbine, vise naglasen nego u carbonu i MW...ima par dobrih pjesma (KISS KISS pogotovo ![]() jeli vi slusate glazbu dok vozite ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Snimio sam nove 7.11 drivere i digo se fps
![]() |
#428 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#429 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ima, audi rs4, honda integra al obicna, honda nsx, neki pontiac neznam sad kak se zove i jos jedan nemogu se sjetit, uglavnom razocaran sam igrom, kontrole su katastrofa, i ono stavljanje vinlya tolko je zamorno i sporo da mi se uopce neda sa tim zezat, e dal ste vi ovo skuzili, kad naprimjer nabrijet svoj auto na lvl 3 i podesite jos masinu da nekad nemate konja kolko ima komp, dogodilo mi se vec par puta da imam po 70 -80 konja manje od kompjutera, vjerojatno komp ima lvl 4 masinu il neznam |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Danas me je razocarala igra kada me je golf oderao na ravnici a ja sam vozio lambaca ono teski wtf.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#432 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Meni igra uopće nije loša..zabavna je skroz..ima kretenizama,ali to je već poznato iz starijih NFSova.. Kamera u demu mi je bila očajna,ali mi je sad odlična..Osjćaj brzine je najboji u nfs do sad... Kretenizmi su par nepobjedivih utrka,pokoja glupa staza i svemogući civic/golf.. Npr.: Drag,imam chevellea 550ks i nissan 240sx s 220ks me obrije da ga nevidim više.. ??? sitnice su loše ali sve u svemu,zabavna i zarazna igra.. 83/100
![]() |
#435 |
Guest
|
Koji auto preporućate za grip? Imam Murcielaga i skylinea ali nisu nešto posebno...pa bih vas molio za pomoć. ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
I ja sam odigrao nekih 2 sata.....očekivao sam više ali eto.......nekako mi je dosta lošiji od predhodnih naslova ali ču se vjerojatno priviknut i odigrat baš kao što jurbas kaže ![]() Al najviše od svega mi fali vožnja po gradu ![]()
![]() |
#438 | |
Premium
|
Citiraj:
Meni isto tako ide od 30-50 FPS i stalno zastane na kratko ali gledam na fps i ne padaju,jel zna netko kako to rijesiti? Imam 3200+.1gb,x1650 pro 256,i novi driveri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Nazalost i moja 6800 Go se slabo nosi Pro streetom, već sam isprobavao niz drajvera ali nije do toga. Nema nikakve razlike od 78.01 do nekih 16x.xx Čekam patch da se to riješi. Ovo je takozvani "lagging" problem koji se znao rješavati sa novim biosom na grafičkoj, ali očito ovdje nije problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
Need for Speed ProStreet Cheats: 1ma9x99 - Gets $2,000 in Career Mode. w2iollo1 - Gets $4,000 in Career Mode. l1is97a1 - Gets $8,000 in Career Mode. 1mi9k7e1 - Gets $10,000 in Career Mode. cashmoney - Gets $10,000 in Career Mode. reggame - Gets $10,000 in Career Mode. safetynet - Gets repair markers in Career Mode. unlockallthings - Unlocks all cars, performance parts, and career race days. mitsubishigofar - Unlocks Mitsubishi Lancer Evolution X in Career Garage. worldslongestlasting - Unlocks Dodge Viper SRT10 in Career Garage. itsaboutyou - Unlocks Audi TT in Career Garage. castrolsyntec - Unlocks Castrol Syntec bonus vinyl. energizerlithium - Unlocks Energizer Lithium bonus vinyl. horsepower - Unlocks K&N bonus vinyl. leipzig - Unlocks Progressive bonus vinyl. ima i novih (skrivenih-nedovrsenih autica), vise na linkovima: http://www.nfsunlimited.net/ http://64.233.179.104/translate_c?hl...fs.ru/news.php
![]() |
#443 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
e ljudi iam pitanje ..iam shelby gts za drag kupio sam mu sve partove ,ali on ima 695 hp-a wtf?? kak dok idem tamo protiv onih drag kingova ovaj charger ima +700 konja pa ja sam stavio sve zadnje ono engine ,turbo,ntro,mjenjac...?? nathan kak se upale te sifre?
![]() |
#444 |
Chipokemon
|
"Use the Code Entry menu option in career menu." igra ce se probati spojiti na ea nation i to cancelas i izaberes gornji pravokutnik i onda tam upises sifru istu sifru mozes samo jednom upisati, tak da nemres 100 puta upisati reggame i imati milju ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
Meni je igra sve u svemu vrlo dobra. Napokon je gotovo s gradovima i murijom, tisucama lampa za ispod auta i ostalih gluposti. Igra je napredak NFS serijala, nije simulacija, ali mislim da to niti ne ocekujemo od NFS serijala. Ima dobru muziku, odlicne automobile (uvijek ce biti netko kome ce faliti neki auto ali to je tako), staze su zanimljive i mastovito napravljene. Drift nacin voznje je svakako puno bolji nego u svim prijasnjim nastavcima. Set up automobila i tuning je napokon dobio pravu notu, jer razlika u voznji se itekako osjeti. Dobro mi je rijeseno i otkljucavanje auti, a ne da mi se nabolji auti otljkucaju na 90% igre. lose stvari:
"All we have to decide is what to do with the time that is given us" J.R.R. Tolkien Zadnje izmijenjeno od: nathan. 02.12.2007. u 07:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Premium
|
e koliko treba konja da se dize na zadnji ? ja iam shelby gts 500 739 konja i niti ne planira se podic na zadnji
![]() |
#449 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Banned
|
mislim da mu je dovoljno konja...ali ako nisi stavio sunspension na lev 3, nece ti se ni dognut ako ima xxx konja...(imao sam isti problem sa Chargerom, 800+ konja, i nije htjeo, a sada sa Suprom sve na lev 3, ide 409m weelie) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|