Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 31.10.2007., 19:11   #421
Galinjo21
Banned

Datum registracije: Sep 2007
ja to nekužim,moj dio grada inače požega dobiio prije 10ak dana,a ja još ništa,kakva im je to logika!!!!!
Galinjo21 je offline  
Staro 31.10.2007., 20:11   #422
Spirit
Premium
Moj komp

Spirit's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
ja pokusavam dobiti SZK, 20 min bez prekida, ali nista...
htio sam pitati, ali mi oni nece znat rec, koja ce mi brzina biti ostvariva, jer se moj modem, sta pise na njemu 3072 downstream, tako spaja na dslam, jer ja imam 3mbita, znaci ne spaja mi se maks moguce i nemogu to znat s modema...

probat cu jos kasnije zvat.. hehe
Spirit je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 31.10.2007., 22:33   #423
h3lld
Disturbed
Moj komp

h3lld's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Zlo Pregled postova
lol nepricaj gluposti a100 ide do 8mbita.

ZG-Vlaška-jos uvijek nista od povecanja
evo kod susjeda stavim a100-i i 1mbit, donesem svoj c010 i 2mbita ... sad, tko je tu lud?
Staro 31.10.2007., 23:08   #424
PhnX
Premium
Moj komp

PhnX's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
lepoglava,nista,nula bodova,stanga....................
PhnX je offline  
Staro 01.11.2007., 00:20   #425
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

evo posto sam vidio svega i svaceg da nekaj napisem imao sam 7600 DSLAM vezu jako dugo tj 7.6mbs i sad mi smanje na 7072?!?! imam max tv itd... u biti sheram brzinu sa max.tvom.... nebitno ali prvo sam imoa vecu sad mi smanje ?!!?!? WTF?! ajd dobro boli me kita imam bar 740 750 kod skidanja nije strasno.... ovako razgovarao sam sa tehnicarom iz t-com.a i lijepo je rekao
max brzina na BAKRU je 8.5mbs znaci 90%ljudi nikaj od 16!!!!!!
njih infrastruktura muci....

jos mi je rekao da je upitno hoce li stici do 15.11 sa kompletnom prosirenjem brzine ali dobro meni je realno 1.12 nekako....

jos nekaj da napomenem ako ste ikad radili speedtest a sigurno jeste koij je prosijek europe? ja mislim da je oko 450kb/s jel tako? a mi smo sirotinja naspram jedne njemacke francuske UK kod kojih je NORMALNO da nemas isporucenu max brzinu i korisnici su se i tamo poceli buniti oko toga svega...

jos da napomenem ljudi ajde razmislite malo dobivamo to badava to povecanje sa 3 na 8 ili sa 1 na 2 jel se nama racun sa time povecao? nije! a sad svi kenjate po t.comu radi toga sto svi nemate istog momenta tu brzinu. a prije 2mj vam bila dobra i 1mbit ili 3.... znate onu poslovicu poklonjenom konju negleda se u zube... i malo razumite i t-com ima oko 200 000korisnika i sad svima njima treba povecat brzine.... malo su se preracunali i zagrizli preveliki komad ali prozvakat ce oni to kad tad.... zahvaljujem

(ne radim u t-comu i nemam veze sa njima ) ali ja ih pokusavam razumjet imajte strpljenja i volje.
jurbAs je offline  
Staro 01.11.2007., 00:27   #426
Zlo
Premium

Citiraj:
Autor h3lld Pregled postova
evo kod susjeda stavim a100-i i 1mbit, donesem svoj c010 i 2mbita ... sad, tko je tu lud?
1.Koristio sam daj modem skoro 2,5godine pa mozda znam.

2.Na samoj kutiji od Siemensa A-100 pise osigurava veliku brzinu pristupa internetu-do 8mbit/s prema korisniku (downstream) i 800kbit/s od korisnika (upstream).

3.ti

@jurbas

Zvuci nevjerovatno ali istinito svatko ima nekoga u hebenom t.comu,pogotovo tehnicare a bome svi znamo sto mislim o njima tako da to necu spominjati (bez uvrede tvome tehnicaru)..maximalna brzina adsl1 je 8mbita ali ako je centrala ili sta ja znam presla na adsl2+ onda moze i vise od 16..znaci t-com misli ima glupog naroda pa cemo mi njima reci da mogu korisiti 16 a u biti mogu samo 8 e sinko ja tu nespadam,i kada dobijem povecanje s 5 na 16 i ako bude razlika velika u odnosu na ponudeno,ili cu prijeci na amis ili cu samnjiti na 8mbita t-com,kao sto sam rekao pricekati cu do sutra i preksutra i ako nebude to povecanje onda cu sasvim sigurno to rijesiti..tamo pise sluzbeno do 1.11 svima,nisam vidio da je t-com nigdje napisao ili posalo novu obavijet o tome da ce biti produzeno podizanje nisam.nezanimaju me nikakve isprike od njih ja placam najvecu cijenu jos 5mbita dok neki kojim je povecano na 8 placaju manje nego ja a idu brže od mene..e malo morgen

Zadnje izmijenjeno od: Zlo. 01.11.2007. u 00:42.
Zlo je offline  
Staro 01.11.2007., 00:53   #427
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
...(ne radim u t-comu i nemam veze sa njima ) ali ja ih pokusavam razumjet imajte strpljenja i volje.
Cekaj, ja kod t-coma unazad mjesec dana na 1024/256 liniji, imao download 105-107, a sada kod Optime na 3072/512 imam download 340-350, a upload do 55kbs. Razlog?

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline  
Staro 01.11.2007., 01:05   #428
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Cekaj, ja kod t-coma unazad mjesec dana na 1024/256 liniji, imao download 105-107, a sada kod Optime na 3072/512 imam download 340-350, a upload do 55kbs. Razlog?
optima daje uvijek više,tj. kod njihovih brzina oni daju više nego što piše da se ne bi netko bunio ako kojim slučajem padne ispod,jedan od razloga zašt sam išao na optimu
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline  
Staro 01.11.2007., 01:31   #429
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
evo posto sam vidio svega i svaceg da nekaj napisem imao sam 7600 DSLAM vezu jako dugo tj 7.6mbs i sad mi smanje na 7072?!?! imam max tv itd... u biti sheram brzinu sa max.tvom.... nebitno ali prvo sam imoa vecu sad mi smanje ?!!?!? WTF?! ajd dobro boli me kita imam bar 740 750 kod skidanja nije strasno.... ovako razgovarao sam sa tehnicarom iz t-com.a i lijepo je rekao
max brzina na BAKRU je 8.5mbs znaci 90%ljudi nikaj od 16!!!!!!
njih infrastruktura muci....

jos mi je rekao da je upitno hoce li stici do 15.11 sa kompletnom prosirenjem brzine ali dobro meni je realno 1.12 nekako....

jos nekaj da napomenem ako ste ikad radili speedtest a sigurno jeste koij je prosijek europe? ja mislim da je oko 450kb/s jel tako? a mi smo sirotinja naspram jedne njemacke francuske UK kod kojih je NORMALNO da nemas isporucenu max brzinu i korisnici su se i tamo poceli buniti oko toga svega...

jos da napomenem ljudi ajde razmislite malo dobivamo to badava to povecanje sa 3 na 8 ili sa 1 na 2 jel se nama racun sa time povecao? nije! a sad svi kenjate po t.comu radi toga sto svi nemate istog momenta tu brzinu. a prije 2mj vam bila dobra i 1mbit ili 3.... znate onu poslovicu poklonjenom konju negleda se u zube... i malo razumite i t-com ima oko 200 000korisnika i sad svima njima treba povecat brzine.... malo su se preracunali i zagrizli preveliki komad ali prozvakat ce oni to kad tad.... zahvaljujem

(ne radim u t-comu i nemam veze sa njima ) ali ja ih pokusavam razumjet imajte strpljenja i volje.

molim ljepo ... da njim je stalo do korisnika u Hrvatskoj nebi trošili veliku lovu na glupe TV reklame nego bi istu uložili u infrastrukturu i doveli ADSL i u zadnje i najmanje selo u Hrvatskoj ak je potrebno ... dosta da samo 6 meseci ne reklamiraju i skupili buju dovoljno para za to

.. isto tak nam ne moraju slati signal van Hrvatske i onda natrag u Hrvatsku ak ja iz Hrvatske oču pristupiti serveru koji je u Hrvatskoj

.. i da njim je stalo do korisnika nebi njim u help centru radili studenti kojima su gurnuli power point prezentaciju pred nos pa nek s tim probaju ljudima pomoči nego bi imali ljude koji su kvalificirani za to .. na ovaj nacin niti korisnik ne dobi pomoc kad ju treba a i jos ni kriv ni duzan student koji sluzi za zivot dobi jezikovu juhu

Dal moram spomenuti rezanje kablova drugim operaterima i onemogucavanje drugih operatera da postave svoju kable ili kaj vec trebaju jer T-com svojata nekaj kaj nije njihovo nego pripada nama

i da na kraju opet na lovu ... od sve te silne love koju služiju i kradeju od nas mogli smo imati infrastrukturu i brzine od kojih bi se ostale zemlje Europe posramile .. ali od toga nič jer njima je samo do profita ali ne i zadovoljstva korisnika ... nažalost oni uspješno pereju mozak večini Hrvata sa svojim MAX adsl i sličnim reklamicama

P.S.

ispričavam se na offtopicu

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline  
Staro 01.11.2007., 02:24   #430
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Citiraj:
Autor IceFisherman Pregled postova
molim ljepo ... da njim je stalo do korisnika u Hrvatskoj nebi trošili veliku lovu na glupe TV reklame nego bi istu uložili u infrastrukturu i doveli ADSL i u zadnje i najmanje selo u Hrvatskoj ak je potrebno ... dosta da samo 6 meseci ne reklamiraju i skupili buju dovoljno para za to

.. isto tak nam ne moraju slati signal van Hrvatske i onda natrag u Hrvatsku ak ja iz Hrvatske oču pristupiti serveru koji je u Hrvatskoj

.. i da njim je stalo do korisnika nebi njim u help centru radili studenti kojima su gurnuli power point prezentaciju pred nos pa nek s tim probaju ljudima pomoči nego bi imali ljude koji su kvalificirani za to .. na ovaj nacin niti korisnik ne dobi pomoc kad ju treba a i jos ni kriv ni duzan student koji sluzi za zivot dobi jezikovu juhu

Dal moram spomenuti rezanje kablova drugim operaterima i onemogucavanje drugih operatera da postave svoju kable ili kaj vec trebaju jer T-com svojata nekaj kaj nije njihovo nego pripada nama

i da na kraju opet na lovu ... od sve te silne love koju služiju i kradeju od nas mogli smo imati infrastrukturu i brzine od kojih bi se ostale zemlje Europe posramile .. ali od toga nič jer njima je samo do profita ali ne i zadovoljstva korisnika ... nažalost oni uspješno pereju mozak večini Hrvata sa svojim MAX adsl i sličnim reklamicama

P.S.

ispričavam se na offtopicu

Slazem se sa tobom definitivno i to stoji evo u osijeku postoji optika tj postavljena je ali se ne koristi vec par godina je u zemlji ali niko ju ziv ne koristi zasto ???? pitam se ali eto odgv je sto smo mi budale to prodali svabama koje boli kita za nas samo vuku lovu van iz drzave i to je to....

t.com ce propast onog trenutka kad izgubi mnopol nad kablovima tj infrastrukturom a ako dobije infrastrukturu onda ce u nju i ulagat to je sve tako jasno ko dan zato se nista i ne radi po tom pitanju.... ma meni se svi oni gade trebali smo mi napravit ko varazdin izgradit svoju optiku u infrastrukturu i to je to.... ko ih sisa... i onda lijepo grad to iznajmljivat amisu optimi ili kome god.... totalno nebitno..... tj tko najvise ponudili ili grad uvest svoju mrezu i postat provider

druga stvar meni je rekao tehnicar to preko tel ne znam ga osobno niti privatno nego eto komentirao sam sa njime trenutno stanje....

po pitanju studenata slazem se ja sa njima u opce ne zelim razgovarat jer se bolje kuzim u to sve nego svi oni CAST iznimkama kojih ima ali u mizernom broju.....

samo sam htio reci sa tekstom gore da brzine ni drugdje nisu bajne a sve ovo treba sjest na svoje mjesto polako ce grad po grad dobivat adsl2+ (makar ga testiraju oko 1god vec) samo za to sve treba strpljenja prije 4god 90% ljudi nije ni znalo u hrv za adsl ili dsl a mozda 1%njih ga je imalo doma!! daleko smo mi napredovali u kratkom vremenu...

po pitanju reklama imas pravo definitivno ali oni tim reklamam privlace nove kupce koliko je nas osim na ovom forumu koji imamo neke veze sa netom i racunalima??? malo mozda toliko malo da smo mi jednom t-com nebitni.... njemu je bolje imat 100 000 malih korisnika koji imaju start pakete i 1mbs tj sad 2 nego 1000 nas koji imamo flat sa mjesecnim prometom oko 400gb i brzinom 3 tj 8!!! o tome se radi.... ti startovci im manje opterecuju vezu i sve to... ma to je sve politika....

@zlo slazem se sa tobom smanji paket na 8 i to je to... drugo ti nepreostaje.... ja razumijem vase frustracije oko te brzine i svega toga imam ih i ja ali jednostavno nekako se covijek navikne na sve to sto nam t.com spremi tokom godina.....
jurbAs je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.11.2007., 08:34   #431
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004

banda

najbolja mi je ona reklama njihova na tv-u:
"...sutra je berba..." ili "...dolazi brzo ovakvu berbu jos nismo imali..."
kao da se hvale kako su nas pokrali

Željac je offline  
Staro 01.11.2007., 08:50   #432
baterija
̣

baterija's Avatar

Datum registracije: Feb 2006

mah, bila je berba, al nema vina
baterija je offline  
Staro 01.11.2007., 09:18   #433
walbandon
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Željac Pregled postova

najbolja mi je ona reklama njihova na tv-u:
"...sutra je berba..." ili "...dolazi brzo ovakvu berbu jos nismo imali..."
kao da se hvale kako su nas pokrali

ima netko link na to, nisam jos vidio?
walbandon je offline  
Staro 01.11.2007., 09:36   #434
Dikobraz
Mrzitelj HR ISP-ova

Dikobraz's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Evo pogled na moj sig, friško izmjereno.
Staro 01.11.2007., 09:44   #435
klonmx
Premium

klonmx's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor antunhr Pregled postova
Vjerovatno si mislio do 15.11
Ako nisi na adsl2+ centrali dobiti ces max sto moze tvoja linija podnjeti. a to ec biti max 9mbita.
..lapsus

..neznam kakva je centrala ali cisto sumnjam u svoju srecu
klonmx je offline  
Staro 01.11.2007., 10:27   #436
Dadox
Premium

Dadox's Avatar

Sve je to igra mačke i miša.
Oni na ovaj način pokušavaju održati što više korisnika na svom priključku a u biti ih samo odbijaju. Pa sjetite se zadnjeg povećanje brzina, šta su ljudi sve pisali po forumima o t-com-u i opet se nisu naučili. Pametnije bi im bilo da su podignuli brzine a da nitko nezna za to povećanje, pa da onda kažu "IZNENAĐENJE, BRZINA VAM JE VEĆA - BESPLATNO!", ja mislim da bi svatko od nas pohvalio tako nešto, a ovako samo imaju problema sa krajnjim korisnicima.
Tko got da radio posao PLANERA i REKLAMERA u t-com JAKO LOŠE ga rade.

Ma dobro da, treba ih razumijeti. Ali gdje je t-com bio kad je nas trebalo razumjeti. Mi smo morali plaćati one pozive prema satelitskim internet vezama zbog onih virusa, i nisu se udostojili zabraniti pozive prema tom broju iako je cijela hrvatska pričala o tome, nego su se pravdali da nemogu to napraviti DOK je optima to riješila u 5 minuta... Ja t-com neću niti razumjeti niti hvaliti dok got se neke stvari ne promjene u menadžmentu i njihovoj općenitoj politici ( ili ako ga ja ne preuzmem ) jer njih jedino konkurencija tjera da se razvijaju, a bez nje bi dan danas bili na modemu. I onda neka mi netko kaže kako T-COM brine o svojim korisnicima...
Dadox je offline  
Staro 01.11.2007., 10:35   #437
baterija
̣

baterija's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
sad mi veza zalagala i pogledam u ruter,digli mi brzinu,aj fala,al moglo se i prije
baterija je offline  
Staro 01.11.2007., 10:42   #438
Artistar
Vječni Student
Moj komp

Artistar's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Hm, ja na vašem mjestu ne bih uopće bio ljut na T-Com jer je to tipična kapitalistička mastodontska kompanija koja samo gleda svoje dupe i svoj džep. Tako je to u kapitalizmu.
Problem je u korumpiranoj državi koja im to dopušta još tamo od davnina. Država je regulator i služi da po nosu opali one kompanije koje se na tržištu ne ponašaju kak treba. To spada u samu srž intereveniranja države u svakom iole razvijenijem gospodarstvu - po definiciji! U tom je pravi problem, a ne u T-Comu i tko nam je kriv, uostalom.

Artistar je offline  
Staro 01.11.2007., 11:15   #439
cromen
Registered User

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Artistar Pregled postova
Hm, ja na vašem mjestu ne bih uopće bio ljut na T-Com jer je to tipična kapitalistička mastodontska kompanija koja samo gleda svoje dupe i svoj džep. Tako je to u kapitalizmu.
Problem je u korumpiranoj državi koja im to dopušta još tamo od davnina. Država je regulator i služi da po nosu opali one kompanije koje se na tržištu ne ponašaju kak treba. To spada u samu srž intereveniranja države u svakom iole razvijenijem gospodarstvu - po definiciji! U tom je pravi problem, a ne u T-Comu i tko nam je kriv, uostalom.
potpisujem svaku rijec

p.s. uz dodatak da taj T-Com po meni spada u sam vrh problema korupcije u drzavi,kad ste culi,procitali ili vidjeli zadnji puta bilo kakvu kritiku na njihov racun u bilo kojem nasem mediju?
cromen je offline  
Staro 01.11.2007., 11:23   #440
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

ja se slazem da su to trebali napravit u miru pa onda raspalit kampanju... a cuj svatko hvali svog konja (cabria) za utrku dok drugi imaju mazge(fice).... ja se ne zelim bunit njima sve dok mi veza ne puca svakih 5min na kojoj god to brzini bilo...

evo samo da spomenem da sam dobio max tv u 1mj ove godine i vjerute ljudi to je jedva radilo bilo je 1001problem svi su mi rekli za to i bio sam svjestan toga al ja nisam ni jednom zvao SZK radi toga jer i prije nego sto sam uzeo znam sam za probleme i sad radi perfektno... sve ce to sjest na svoje mjesto samo im trebamo dat vremena.... tako i te brzine... nemojte pusit reklame kojim se reklamiraju do 1.11 povecanje itd itd... da nemaju nekih problema digli bi svima brzine u prvih 10-etak dana 10mj sigurno postoje problemi....

P.S. oprostite na off topicu makar to ima neke veze sa svime time....
jurbAs je offline  
Staro 01.11.2007., 11:41   #441
MAHER
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2005
meni je i dalje 1mb/s,a sada si razmisljam kak moram sljedeci mjesec starog nekak otfurat da potpise ugovor s optimom i da odhebem tscum
MAHER je offline  
Staro 01.11.2007., 12:42   #442
piNheaD
Premium

piNheaD's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Evo danas je 1. ništa od mojih 8MB doma i u firmi,ma nek se gone u PM!!!!
Staro 01.11.2007., 13:49   #443
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor piNheaD Pregled postova
Evo danas je 1. ništa od mojih 8MB doma i u firmi,ma nek se gone u PM!!!!

imaju berbu pa imaju posla

kod mene jos nista, ako ne bude do ponedjeljka nista budem ih malo zvrcnuo
Željac je offline  
Staro 01.11.2007., 13:52   #444
vipjerry
Banned

Datum registracije: Dec 2006
0 bodova i kod mene (Centar).
Zvao sam službu za korisnike i kažu da imaju tehničkih problema i da neće ispoštovati rok 1.11 te da će brzine biti podignute u narednih par dana.

Eto uživajte počinje novi mjesec pa plaćajte cijenu za više i dobite manje. Dobra im je fora sa onim do 8mbit/s što znači da plaćate 180kn imali vi 64 kbit/s ili 8mbita njima je to isti ****c i ista cijena (ne smrdi li tu nešto).

LOLčina

P.S. Legendi gore koja brani tcom samo poruka - prijatelju budi ti samo jazavac ali ne moraš nas podcjenjivati i kao praviti se pametan i nešto smirivati jer ako ti dozvoljavaš da te netko zlostavlja, mlati i pravi budalom onda samo izvoli neka te prebijaju kako god želiš, uzimaj strgani maxtv lošu liniju, groznu uslugu i uživaj u tome ali dozvoli da drugi ljudi koji su malo pametniji, osvješteniji i željni promjene odaberu nešto bolje za isti novac ili da im se bar pruži ta mogućnost.
Povrača mi se od takvih letargičnih likova kojih je naša zemlja prepuna i zato nam je kako je jer svi guzice nitko voljan da poduzme nešto da se stanje promjeni.
vipjerry je offline  
Staro 01.11.2007., 13:52   #445
Paxton
Expert from the shadow
Moj komp

Paxton's Avatar

Ne vrijedi ti. Samo će te otpiliti da se strpiš, da je stara infrastruktura koju moraju zamjeniti, a ne mogu preko noći (yeah, right, šta su radili čitav mjesec), i da ćeš najvjerojatnije do 15.og imati veću brzinu... Gamad.
Paxton je offline  
Staro 01.11.2007., 15:13   #446
Mortal
Rambus 3xtr1m
Moj komp

Mortal's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ok kraj je mjeseca prošao ja bi trebao imati 8mbit brzinu.... Ahaa ne mogu ni 3mbit probit.
Tih 8mbit je jedino što me drži da ne prođem na optimu sutra ću ih zvat i pitat što će rješit s time.

Imate još neki dobar sajt za mjerit brzinu adsla osim speedtest

Ryzen 7 2700X
Sonic Tower rev.1 (polirani) + 12cm Chieftec
2x 8gb Crucial
B450 Aurus Elite
Segate 500GB Server edition
Silwerstone Strider 560W +12@11.97-11.94V
GTX 1060
Samsung p2770, Hanns G 22' landscape
Samsung pleomax& Microsoft Sidewinder
Kensington Duo Wawe Pad

1. 2xP3 933, Intel OR840 Server, PCI MX440, 4x128Mb Rambus, 80gb segate, SmartBox 400W
2. P4 2.0 wille, Intel i850, 4x128 Rambus, GF2 GTS PRO, 80gb segate, MS 480w
3. P4 1.6 willie@2.0 - Abit th7 II, 4x128Mb Rambus@ 1078mhz, 9000pro, 80gb segate, silwerstone 400w
3 x Prestigio 710, 3 x Microsoft Optical desktop v2.0

i5 530
640gb
1x4gb, 1x2gb ddr3
GT330M
16' wide - white body
Harman Kardon
MX revolution
Online with nokia E70

Battery grip
Beercan: 35-70, 28-85, 35-105, 70-210
Minolta: 28-80, 35-70, 28-100, 35-80, 28-105xi, 75-300
Sigma: 35-70, 28-135, 18-200, 70-300
Sony: 18-70, 55-200
m42: Zenit 135mm, Crestar 135mm, Helios 44m

Mortal je offline  
Staro 01.11.2007., 15:22   #447
japa
Premium
Moj komp

japa's Avatar

Svaka cast T-comu! Evo meni povecali...
Maximum line rate: 7072 kbps (downstream) / 736 kbps (upstream)
japa je offline  
Staro 01.11.2007., 15:30   #448
antunhr
Premium
Moj komp

antunhr's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor japa Pregled postova
Svaka cast T-comu! Evo meni povecali...
Maximum line rate: 7072 kbps (downstream) / 736 kbps (upstream)
Kada su ti digli ? dali danas ?!
antunhr je offline  
Staro 01.11.2007., 15:42   #449
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Citiraj:
Autor vipjerry Pregled postova
0 bodova i kod mene (Centar).
Zvao sam službu za korisnike i kažu da imaju tehničkih problema i da neće ispoštovati rok 1.11 te da će brzine biti podignute u narednih par dana.

Eto uživajte počinje novi mjesec pa plaćajte cijenu za više i dobite manje. Dobra im je fora sa onim do 8mbit/s što znači da plaćate 180kn imali vi 64 kbit/s ili 8mbita njima je to isti ****c i ista cijena (ne smrdi li tu nešto).

LOLčina

P.S. Legendi gore koja brani tcom samo poruka - prijatelju budi ti samo jazavac ali ne moraš nas podcjenjivati i kao praviti se pametan i nešto smirivati jer ako ti dozvoljavaš da te netko zlostavlja, mlati i pravi budalom onda samo izvoli neka te prebijaju kako god želiš, uzimaj strgani maxtv lošu liniju, groznu uslugu i uživaj u tome ali dozvoli da drugi ljudi koji su malo pametniji, osvješteniji i željni promjene odaberu nešto bolje za isti novac ili da im se bar pruži ta mogućnost.
Povrača mi se od takvih letargičnih likova kojih je naša zemlja prepuna i zato nam je kako je jer svi guzice nitko voljan da poduzme nešto da se stanje promjeni.

heheh ajde molim te samo mi reci sto ti njima mozes napravit? zvat ih samo ce ti spustit slusalicu i da predes kod drugih njih boli uho za jednog kad ih imaju dovoljno i ja sam ljut na njih po pitanju tih brzina meni su ukrali 60kb/s pa sto da radim reci ce mi a gospodine imate 740kb/s a sad sto vam jos fali 60kb/s koji ste imali zalim slucaj..... i ona rijec DO ti kaze da ih nemos tuzit niti im ista napravit e o tome se radi... meni su digli brzinu 10.10 sto gore napisao ali ja nisam diza sa 1 na 8 kao vecina ovdje prisutnih nego vec duze vrijeme imao sam 3 i meni su u 4mj kad su dizali brzinu me zezali do 20-etog u mjesecu... i ja sam mracio zvao ih i svaki puta dobio odgovor gospodine mi tu nemozemo nista napraviti.... i otpile te zato kazem ljudi imate strpljenja jer da ih sad zovete svaki dan 100 puta i isto pitanje necete sa time nista postic... btw uvijek postoji optima metronet itd itd... ima drugih ako ti se sve gadi imat za 180kn tj 320kn mjesecno sa flatom onda predi u iskon i druge ili cekaj!!!

@japa meni smanjili tako speed sunce im njihovu al dobro sto je tu je
jurbAs je offline  
Staro 01.11.2007., 15:43   #450
Artistar
Vječni Student
Moj komp

Artistar's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor vipjerry Pregled postova
Jel meni možda ta poruka upućena?

Artistar je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno