|
![]() |
#421 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo, da i ja iskažem želju za prolazak naših u osminu finala. Čak sam imo hrabrosti u kladionici stavit 1x,hehe...Bilo bi nice da bude 1,al sam se osiguro za svaki slučaj. Gledo sam na telki, neki su bez greške metali po 500kn na naše. Svaka im dala, to su fakat pravi navijači!!!! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
IGRAJ IGRAJ HRVATSKA,PO POBJEDE NOVE SAMO IGRAJ HRVATSKA VOLIM SVE TRI BOJE danas gazimo klokane i onda zabijanje u alkoh.... ovaj sokichima ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#424 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
eto blizi se tekma,neka odigraju muski i pametno pa sta bude,brijem da ce biti teska tekma vjerojatno najteza u skupini zbog rezultata i posto je zadnje kolo gdje krojimo svoju sudbinu i ovisimo sami o sebi,nadam se pozitivnome rezultatu za nas.
![]() |
#425 |
Premium
|
zmajche danas neko napijanje ![]() kako cemo zgaziti klokane SKAČI SKAČI SKAČI KLOKANEEEE KLOKANEEEE KLOKANEE EEEE VEČERAS SKAČEŠ DO AUSTRALIJEEEE AUSTRALIJEEE AUSTRALIJEE EEEE
![]() |
#430 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
' Jao, jao....pa Viduka je trebao proci jedan tecaj intimne Wrestlemanje da se obrani od nase obrane ![]() Valjda je sudcu vruce pa mu se nije dali dizati ruku za penal ! Jako neozbiljno, zamalo smo sami sebi ponistili gol ! Ne zabiju li jos jedan gol sto prije ...nisam optimista Bome Cico nije sretan igrom. Budite realni, gol je dan, ali ne iz igre !!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#431 |
Premium
|
pa nemrem vjerovat da su nasi kapaciteti trcanja svedeni na 20 minuta. na tom terenu vise nitko od nasih nemoze trcat (prso excluded) sramota.a onog tomasa i olica ko je stavio,to su najsiroviji igraci na terenu. CICO STAVI MODRICA TETKU TI NAPENALIM
![]() |
#432 |
8-bit Gen.
|
' Cico, ti si jedan sebichan Tata ; Tvoja sebicnost nas je kostala rezultata ! Sretan put bestraga svim poluigracima : * koji igraju rukomet pred vlastitim golom * koji pred cistim golom , cekaju pola sata Na trenutak bi covjek pomislio da su potplaceni da ne daju gol iz igre. Ovo je vec uvredljivo koliko su mizerni u realizaciji ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Premium
|
IDEMO ZASLUZENO DOMAAAAAA ***************EM IM MATER DA SE NA ODLUCUJUCOJ UTAKMICI NE BORE. ZASLUZENO IDEMO DOMA.SVAKA CAST AUSTRALIJI MI SMO ODIGRALI KATASTROFALNO
![]() |
#437 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
ja ne kužim, igramo kako treba samo kada trebamo gol zabiti, a nakon gola se povučemo u naš gol, da nema one crte ošli bi na tribine...
![]() |
#438 |
Premium
|
igrali smo ********************c dobro.igrali smo katastrofalno.sansu nismo napravili. reko bi samo ovo ***************ES IGRACA KOJI NEMRE 90' TRCAT.
![]() |
#439 |
Registered User
|
skidam kapu svim izbornicima s foruma koji su sve pogodili, i sad cu kao i oni bas pljunuti onoga KRANJCARA nasega fantazista nabijem ga na QURAC jedan prso mora trcati umjesto svinje koja ima 23 godina i nas najbolji igrac PRSO se trosi umjesto njega jer nezna loptu iznijetio ma PRSO jedini kojemu skidam kapu!!! a onoga drugoga CICU takodjer,PIJANAC nadobudni Oces li i sad reci kako nemamo srece kako smo igrali super majmune PIJANI!!!!! I drago mi je sta je SRNA dao gol jer nas je on i dovukao kroz kvalifikacije na sp! |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
bravoooo naši kreteni,hehehehe,nemaju pojma šta je nogomet.Doma neka idu krave čuvati.Dali smo dva gola zahvaljujući onom specijalcu od golmana.Ali šta im ja mogu ja sam opet digao lovu na x. |
![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
ne pratim baš nogomet ali odgledo sam ove tri utakmice i kako smo igrali i kako inaće igramo točno smo tamo di nam je mjesto .. a to je na putu doma. A kolko smo jadni govori i to da je publika bila 12 igrač, a sudac 13. Pa ukro je 2 jedanajsterca Australiji ... Ono rušenje Viduke u prvom poluvremenu je kako je komentator i Šimac rekli u direktnom prijenosu : " ... to je tri jedanajsterca a ne jedan!" i ono izbacivanje rukom Tomasa u drugom poluvremenu ispred gola ... ocjena 3/10 i to nategnuti tri ... Realno bolji fakat idu dalje mi smo kako sam već rekao tamo di nam je mjesto, a to je u autobusu prema i doma. Tolko su jadni da im nebi ni dao da idu avionom, neka se voze 13 sati misle kolko su loše igrali ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Registered User
|
a mogao je biti još jedan penal za australiju |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Ovo je jedna od najgorih utakmica koje su naši odigrali ikad i šaljemo ček onom sucu da nije završilo 4 : 2 ili gore. Da i opet naši dečki pokazuju profesionalizam uvjeravajuči suca da je kreten. Poznato je da svi suci ovog svijeta mjenjaju odkuke nakon što im naši hebu familiju... Na moju žalost klokani su bili bolji.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Registered User
|
Rekao sam već prije da je australija bolja momčad,tu se nema šta reći,nisu naši za dalje.Mi smo tu negdje u rangu sa poljskom,švicarskom,pa možda čak i austriju bih tu stavio.Istina je da smo imali u kvalifikacijama najlakšu grupu i tu smo se jedva provukli i šta očekivati od takve ekipe.Na sljedeće europsko prvenstvo nećemo se ni kvalificirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
®
|
Prwo Kranjčarima svaka čast...bez šale...trener je car,Niki nema ravnoga i to je true...tako da na njih ne treba ništa swaljivati.. Owaj tomas je rukometaš...Bili su bolji,mislim protiv nas svi su imali više sreće...slaba realizacija itd...Bolje da idemo doma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Ma zaj*bali su se s tim povlacenjem, Kranjcar nije kriv kaj nase ovce instiktivno bjeze prema golu cim zabiju ![]() Tomasa treba odma u odbojkasku repku stavit ![]() Sudjenje je kao i na cijelom prvenstvu i na svim tekmama - ROTFL, pa ne bi im dao da sude na tekmi tipa Levi Štefanki - Desni Štefanki: suicide |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Premium
|
Ali sramota je dobit 2 crvena na utakmici, možemo bit zadovoljni sa suđenjem, di ju tu fair-play nisu nas osramotili s igrom neg s nesportskim ponašanjem. Al svaka čast Srni(ono je kromp bio ali je golčina i po), Prši i Oliću oni su jedini igrali kak se spada, cijeni se trud.. A navijači 6/5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA JA BI SE ZAPITAO I U SPISAK IGRACA,JER KAD JE BIO SPISAK NEKI SU SE PRAVILI JAKOOOO PAMETNI. SVI SMO VIDJELI KOJE A KO NIJE ZA REPKU!!! I O KAKAVOJ MI SRECI GOVORIMO MOZEMO SE SRAMITI OVE IGRE KLOKANI SU NAS SKORO UNAKAZILI!! OPET CE NAM BITI SUCI KRIVI,I OSTALI,MA DAJTE I SUDAC JE BIO ZA NAS!
![]() |
#449 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Samo bi im jos dao da na silu pojede svaki po 50 tvojih nocnih hrenovki i da ATR-a ne vide vise nikad. Ovo sto je sad Osim rekao je brutalna istina (jos govori) !!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|