|
![]() |
#421 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
probao i na drugom kompu, isto nece a oba kompa se normalno vide i pristupaju, mob ulazi na oba kompa, ali kompovi nikako na mob edit: jedva uspio, ne bi izguglao kak se shared folder zove ![]() uglavnom i dalje ga ne pronalazi sam, ali ako ga dodas kao server sa tocnim pathom eto radi Zadnje izmijenjeno od: vacs. 23.03.2025. u 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo i mene na Honoru M7P.. Bila dobra ponuda pa zakaj ne iskoristit ![]() Onak na prvu još je sve svježe. Updejtao se na verziju 138. Na prvu, kamera nije baš nekaj ekstra. Al zato briljira na ostalim područjima tamo gdje je OP12 kiksao.. Pošto imam doma optiku 1gbits, OP12 mi je uvijek drukčije pokazivao brzine ( rijetko kad je bila full brzina a wifi signal je bio full) brzine i rijetko kad da je bila full brzina, dok M7P lovi praktički kao i komp na žici. M7P-935, komp-955. Čak mi se čini da je kvaliteta signala bolja, a zvučnici rasturaju fenomenalno, fingerprint je super brz a otključavanje licem instantno ![]() Unatoč ne baš respektabilnoj (isključio u postavkama AI gluposti) kameri (a bome ima potencijala) ostale stvari na honoru briljiraju. Zanimljivo da u usporednim testovima M7P se odlično drži po pitanju kamera a tu su veliki igrači u pitanju (vivo x200p, X15U itd.) Imao prvo punjenje i baterija lagano curi, al eto čačkam po njemu pa vjerujem da će se baterija kroz par dana stabilizirati.. Taj honor dost hvale, mada mi nije bilo jasno "a kaj je to tak posebno na njemu". Mislim da je ovo nekak odlično zaokružen hardverski smartfon, a cijenovno privlačan. Da kameru dovedu u red, e onda bi to bilo to, al nadam se da će kroz updejtove to riješit. OOS mi je možda malko bolji spram Magic UI, al to su sad nijanse u pitanju. Btw, ne mogu se načudit kak ovo super brzo radi otključavanje licem ![]() Overall, M7P je odlično izbalansiran, tak da bi mogao praktički većinu ljudi zadovoljit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#423 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Po meni Magic 5 Pro ima najbolju kameru, pa 6 pro, pa 7 pro. Nešto su sa tim AI djirom malo sfušarili, nadam se da će popraviti. Ali da, mobitel je brutalno zaokružen, zaista oduševljava na svim poljima.
![]() |
#424 |
Premium
|
Mogao sam M5P kupit, ali kolko bi to imalo smisla, ovaj je je ipak novi. Honor ima potencijala i to prsti iz njega, samo pitanje je kako ce se to iskoristit. Zadnja verzija je 138 koju imam, a kolko sam citao, 159 je najnovija, pretpostavljam i da je ipak nesto bolja ta nova verzija softvera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Premium
|
Navodno firmware update ovisi da li si na virtualnom ili maticnom operateru. Dakle ht/a1 bi trebali odmah dobivati, bonbon/tomato tko zna kad. Nisam imao kako testirati sa ht/a1 pa sam rijesio sa kineskim esim za $0.50, vec 3 tjedna mi radi, nemam pojma koji joj rok trajanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
nema to pravila. Ja sam na bonbonu pa sam dobio među prvima update |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Premium
|
Citiraj:
Jel donosi kakva vidljiva poboljsanja taj 159? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#429 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ja nakon 3D biometrije se više nemrem vratit na telefon bez toga. Toliko je dobro i praktično da mi je postalo must have. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#431 |
Registered User
|
.147 magic 6 pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Registered User
|
Ne, imas raznih brojeva 160/161 ali to ti ovisi o kojoj se regiji radi. Za EU Magic 6 Pro ima dvije verzije. C430 I C431. Razlika je u tome kaj 430 ima google dialer a 431 Honorov. Za c431 je vani .160. Al nebitno za mjesecni update jer sam među prvima dobio Magic 9 dok su drugi tek za mjesec dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Registered User
|
To su još Huaweijevi standardi ![]() Sad vidim da ekipa javlja da je jučer izašao .160 za moju regiju tak da je pitanje dana kad ce doći. Nije samo mjesečni sp vec ima dosta novina. Double tap, circle to search itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Čudno da još nisi dobio? ![]() Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Registered User
|
Honor magic 5 pro Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
NHF ali zar stvarno imate mobitele na HRVACKI jezik? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Registered User
|
Stavi eSIM kineski. Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Nemam niti ja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Premium
|
Kakva je to fora da moraš nabaviti kineki eSIM da bi napravio upgrade OS-a/dobionajnovije security patcheve? Kakva firma si takvo nešto može dozvoliti? Alo!!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|