Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 23.06.2013., 02:02   #421
spajder
Registered User
Moj komp

spajder's Avatar

Datum registracije: May 2011
još da su mu kutevi gledanja,još manji bija bi još bolji mobač.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ZlhDtkKYdXA
Staro 23.06.2013., 03:24   #422
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Sami kutevi gledanja po sebi nisu problem. Rijetko kad drzis mob pod kutem u normalnoj upotrebi. Za mene je pravi problem pseudo 3D efekt koji dolazi sa losim kutevima gledanja. Posebno sto se vise priblizis ekranu i/ili ga zarotiras, jer svako oko vec vidi drukciju nijansu. Uvijek bih radije izabrao i mrski mi AMOLED nego i najbolji LCD ali sa losim kutevima gledanja.
Rista je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.06.2013., 10:15   #423
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Ne kuzim zasto su ljudi toliko ludi za tim kutem gledanja. Pa ja bi bio sretan da nitko nista ne vidi sa strane. Pisem sto hocu ili gledam sto hocu a nitko ne vidi osim mene.
Xperia Z je odlican,mob. Kad radi ( Brko). Prodaje se dobro,jso uvijek nije pao u zaborav kao ostali Sony mobovi i stvarno se nadam da ce sljedeci Sony model popraviti ukupni dojam s boljim ekranom,kao sto je LG napravio s modelom Optimus G.
Neki vele da je to problem kad recimo imaš laptop i onda nešto prepisuješ s moba i moraš se naginjat

@Rista -ja nikakv 3d efekt ne primjećujem. Jesi ti vidio xz uživo sa 253 ili 307 firmwareom i gledao u nj duže od 5 minuta?
Brko je offline  
Staro 23.06.2013., 14:19   #424
Rista
Premium

Rista's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
@Rista -ja nikakv 3d efekt ne primjećujem.
To je dobro i nemoj ga trazit Vidio sam XZ uzivo, ne znam sa kojim firmwareom ali to ionako nema veze sto se kuteva gledanja tice.
Rista je offline  
Staro 23.06.2013., 15:06   #425
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
To je dobro i nemoj ga trazit Vidio sam XZ uzivo, ne znam sa kojim firmwareom ali to ionako nema veze sto se kuteva gledanja tice.
itekako ima. vidio sam kut gledanja kod 434 i kod 253/307. nije sigurno jednako loš
Brko je offline  
Staro 24.06.2013., 12:50   #426
warlock25
Premium
Moj komp

warlock25's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Xperia z update

Evo vratio se iz Tekoma.Cim sam upalio mjuzu na mobu zenska rekla ide na servis mob.Dobio zamjenski htc wildfire s.lol

sad neznam kak oni misle zamijenit zvucnik a da mob nakon tog moze opet pod vodu jer je hermeticki zatvoren kaj ne?

Mogu se nadat novom uređaju
warlock25 je offline  
Staro 24.06.2013., 12:57   #427
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
itekako ima. vidio sam kut gledanja kod 434 i kod 253/307. nije sigurno jednako loš
malo padobransko pitanje - jel do brendiranja moba ili samog uređaja?
syss je offline  
Staro 24.06.2013., 13:29   #428
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline  
Staro 24.06.2013., 14:13   #429
Rista
Premium

Rista's Avatar

Citiraj:
To su one Sharp vs JDC sheme ili? Jer ne vidim kako bi softverski mogao utjecati na kuteve gledanja
Rista je offline  
Staro 24.06.2013., 15:12   #430
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
malo padobransko pitanje - jel do brendiranja moba ili samog uređaja?
Ni u jednom. Općenito poboljšanje nakon izdavanja 253 firmwarea.

Citiraj:
To su one Sharp vs JDC sheme ili? Jer ne vidim kako bi softverski mogao utjecati na kuteve gledanja
Nisu to nikakva sharp vs jdc sheme nego su dodali white balance i popravili kontrast. I kutevi gledanja jesu bolji. Očito da taj mob nisi vidio duže od 5 minuta uživo, niti si vidio display sa 434 fw ni sa 253 fw niti si to usporedio, tako da se nemoj dalje upuštati u teorije o tome.
Brko je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.06.2013., 15:37   #431
Rista
Premium

Rista's Avatar

Citiraj:
Nisu to nikakva sharp vs jdc sheme nego su dodali white balance i popravili kontrast. I kutevi gledanja jesu bolji. Očito da taj mob nisi vidio duže od 5 minuta uživo, niti si vidio display sa 434 fw ni sa 253 fw niti si to usporedio, tako da se nemoj dalje upuštati u teorije o tome.
Dobar je taj neki firmware kad zna od kuda ga gledas Kako bi software tocno mogao popraviti kuteve gledanja i color shift LCD panela?
Rista je offline  
Staro 24.06.2013., 15:56   #432
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Dobar je taj neki firmware kad zna od kuda ga gledas Kako bi software tocno mogao popraviti kuteve gledanja i color shift LCD panela?
Ajmo još jednom. Popravljen je kontrast, a time i kut gledanja. Ja nisam spomenuo color shift niti sam rekao da su kutevi gledanja ispravljeni jer je to nemoguće.
Brko je offline  
Staro 24.06.2013., 17:06   #433
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Heh, moj je upravo otegao papke dobio sam nove screen protecotre, ugasim ga da ih postavim, idem palit mob, ništa ne trza. Spojim punjač, nula bodova. Probam Power + Vol Up / vol down, ništa.

Ode na RMA
Brko je offline  
Staro 24.06.2013., 18:45   #434
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Nemrem više šutit i ne reć da mobitel od 3300 kn (njuskalo, ajmo rec da ima garanciju) i taj mobitel da crkne na jednom forumu više ljudi, moj zaključak, smeće.

Smeće odvratno, daš 3300kn za mobitel i onda da crkne, i to bez nekakvog silovanja, nego ga ugasis i stavis screen protector.

Tužit Sony za duševnu bol što si bez mobitela sekunde vise nego sto moras biti jer je on crkel =)

Drug Brko;
kad tom mobitelu istekne garancija, da li bi se ti usudio imat ga kod sebe uopce nakon ovakvog iskustva i iskustava drugih?
kasko je offline  
Staro 24.06.2013., 18:49   #435
spajder
Registered User
Moj komp

spajder's Avatar

Staro 24.06.2013., 19:07   #436
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Heh, moj je upravo otegao papke dobio sam nove screen protecotre, ugasim ga da ih postavim, idem palit mob, ništa ne trza. Spojim punjač, nula bodova. Probam Power + Vol Up / vol down, ništa.

Ode na RMA
Izdali te prijatelji,izdao te brat.....
To je Juda medju mobovima,toliko si ga branio,a on tako uzvraca. Sram ga moze biti.

Citiraj:
Autor Kasko
Drug Brko;
kad tom mobitelu istekne garancija, da li bi se ti usudio imat ga kod sebe uopce nakon ovakvog iskustva i iskustava drugih?
Svaki moze crknut poslije isteka jamstva,a ne samo Sony.
spawn je offline  
Staro 24.06.2013., 19:10   #437
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Citiraj:
To je Juda medju mobovima,toliko si ga branio,a on tako uzvraca. Sram ga moze biti.

Poanta je bila ako ti crkne pod jamstvom, drugima crkava, mobač nije slozen kak treba, koje su sanse da ne crkne nakon istek jamstva kad vise nemozes reci; meh imam jamstvo...
kasko je offline  
Staro 24.06.2013., 19:17   #438
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor kasko Pregled postova
Nemrem više šutit i ne reć da mobitel od 3300 kn (njuskalo, ajmo rec da ima garanciju) i taj mobitel da crkne na jednom forumu više ljudi, moj zaključak, smeće.
1498 kn sam ga ja platio

Citiraj:
Smeće odvratno, daš 3300kn za mobitel i onda da crkne, i to bez nekakvog silovanja, nego ga ugasis i stavis screen protector.
A eto, srećom pa ima garanciju od T-Mobilea, a ne neku pisanu iz nekog servisa od CAPS LOCK prodavača sa njuškala

Citiraj:
Tužit Sony za duševnu bol što si bez mobitela sekunde vise nego sto moras biti jer je on crkel =)
Srećom pa imam doma nekoliko starih Nokija nepoderivih za takve slučajeve. U mom slučaju 6233 je opet u akciji

Citiraj:
Drug Brko;
Ne usudim se imati niti jedan skupi smartphone nakon isteka garancije, zato i svake 2 godine prilikom produljivanja ugovora/promjene mreže uzimam novi mobitel. I naravno ne uzimam iPhonea jer ima samo 1 godinu gare, a ugovor traje 2 godine.

Citiraj:
Očito da ga je zadesio Sudden Death sindrom, onaj za koji su u Sonyju rekli da su ga ispravili...

Citiraj:
Poanta je bila ako ti crkne pod jamstvom, drugima crkava, mobač nije slozen kak treba, koje su sanse da ne crkne nakon istek jamstva kad vise nemozes reci; meh imam jamstvo...
Za koju marku mobitela možeš garantirati da se to neće dogoditi ?
Brko je offline  
Staro 24.06.2013., 19:19   #439
warlock25
Premium
Moj komp

warlock25's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:

Ode na RMA

Da nije to mozda do one nove metode rootanja?
Mozda bug ako ga tak rootas?

Cudno mi je da ti odjednom krepao.
warlock25 je offline  
Staro 24.06.2013., 19:44   #440
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Citiraj:
1498 kn sam ga ja platio

A eto, srećom pa ima garanciju od T-Mobilea, a ne neku pisanu iz nekog servisa od CAPS LOCK prodavača sa njuškala
Kad sam napisao garancija, mislio sam na to da ima garanciju koju možeš provesti. Zato sam i napisao garanciju.
BTW: kako si se dočepao tog uređaja za 1500kn novog i s garancijom?

Citiraj:
Srećom pa imam doma nekoliko starih Nokija nepoderivih za takve slučajeve. U mom slučaju 6233 je opet u akciji
Ne vjerujem da postoji danas itko tko nema doma mobitel koji ne koristi/stoji/višak a ne isplati ga se prodavati, ili baš u tu svrhu stoji kao tebi.

Citiraj:
Ne usudim se imati niti jedan skupi smartphone nakon isteka garancije, zato i svake 2 godine prilikom produljivanja ugovora/promjene mreže uzimam novi mobitel. I naravno ne uzimam iPhonea jer ima samo 1 godinu gare, a ugovor traje 2 godine.
Pa i ja i ti znamo da nije isto imati mobitel koji ti se prije isteka garancije crkne, ne da se pokvari pa ajde guras nego crkne. Ili neki mobitel koji te super služio i istekne mu garancija...

Citiraj:
Očito da ga je zadesio Sudden Death sindrom, onaj za koji su u Sonyju rekli da su ga ispravili...
sudden death sindrom
Kako uopće drugačije doći do death sindroma nego sranje podrškom za taj model ?

Citiraj:
Nisam nijednom niti približno rekao ista o bilo kojoj drugoj marci, niti modelu.
Nijednom nisam aludirao na sony, nego na sony z.
kasko je offline  
Staro 24.06.2013., 19:45   #441
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:

HTC Desire

Nepoderivo cudo sa muljavom kamerom

A sto se svi cude iscudavaju kad nesto crkne, hebote tehnologija sve kompleksnija i kompleksnija oni koriste sve jeftinije i jeftinije materijale kad pridodas tome masovnu proizvodnju neovisno koliko ti to platio otici ce, hebote kad se sjetim stare ves masine gorenje, nikakve digitalije nikakve gluposti mesarila je 25godina, sad u zadnjih 5 godina promjenili skoro 3komada

Pomirite se sa time da ce mozda crknut mozda nece
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline  
Staro 24.06.2013., 22:13   #442
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor warlock25 Pregled postova
Da nije to mozda do one nove metode rootanja?
Mozda bug ako ga tak rootas?
Cudno mi je da ti odjednom krepao.
Nema to veze sa time. Mob je jednostavno mrtav. Ne prepoznaje ni nekoliko punjača, nema hard reseta, ništa. D.E.D.

Citiraj:
Kad sam napisao garancija, mislio sam na to da ima garanciju koju možeš provesti. Zato sam i napisao garanciju.
BTW: kako si se dočepao tog uređaja za 1500kn novog i s garancijom?
T-Mobile XL tarifa.

Citiraj:
Ne vjerujem da postoji danas itko tko nema doma mobitel koji ne koristi/stoji/višak a ne isplati ga se prodavati, ili baš u tu svrhu stoji kao tebi.
Upravo to. Ja imam sve svoje stare Nokije jer ih nikada nije imalo smisla prodavati, a sada dobro dođu

Citiraj:
Pa i ja i ti znamo da nije isto imati mobitel koji ti se prije isteka garancije crkne, ne da se pokvari pa ajde guras nego crkne. Ili neki mobitel koji te super služio i istekne mu garancija...
U svakom slučaju, dobro je imati garanciju

Citiraj:
sudden death sindrom
Kako uopće drugačije doći do death sindroma nego sranje podrškom za taj model ?
A čuj, i SGS3 je patio od tog sranja, koji je ipak übersuperdüpper

Citiraj:
Nisam nijednom niti približno rekao ista o bilo kojoj drugoj marci, niti modelu.
Nijednom nisam aludirao na sony, nego na sony z.
I eto, crko Maršal, ko mu ebe mater

Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
HTC Desire

Nepoderivo cudo sa muljavom kamerom

A sto se svi cude iscudavaju kad nesto crkne, hebote tehnologija sve kompleksnija i kompleksnija oni koriste sve jeftinije i jeftinije materijale kad pridodas tome masovnu proizvodnju neovisno koliko ti to platio otici ce, hebote kad se sjetim stare ves masine gorenje, nikakve digitalije nikakve gluposti mesarila je 25godina, sad u zadnjih 5 godina promjenili skoro 3komada

Pomirite se sa time da ce mozda crknut mozda nece
Ma i tih Desirea je bilo krepanih more Velim još jednom, bitno da ima garantiju nekakvu važeću, a ne nekakvu pismenu preko nekakvog CAPS LOCK trgovca
Brko je offline  
Staro 24.06.2013., 22:38   #443
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Evo službeni 4.2.2 bez otključavanja bootloader-a
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2336874
sipe je offline  
Staro 24.06.2013., 22:55   #444
spajder
Registered User
Moj komp

spajder's Avatar

Staro 24.06.2013., 23:07   #445
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

I meni krepa baš danas, taman kad sam mislio drkariti po 4.2.2. pas masterst
Brko je offline  
Staro 25.06.2013., 10:30   #446
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Ma i tih Desirea je bilo krepanih more Velim još jednom, bitno da ima garantiju nekakvu važeću, a ne nekakvu pismenu preko nekakvog CAPS LOCK trgovca

Uzmi u obzir koliko ih je prodano i koji je postotak bio pokvarenih, vecina tog MALOG postotka su hard brickovi brzopletih usera
Moj je bio stosta prezivio nakon 3 godine koristenja jedino sto mu je bilo otislo je to da je earpiece mrvicu slabije radio da se je pazilo na njega mogao je i valjda jos uvijek radi negdje u nedodiji

BTW sad ga mozes bezopasno zaroniti i dublje od jednoga metra na duze od pola sata u vodu
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 25.06.2013. u 10:46.
Gjurovski je offline  
Staro 25.06.2013., 11:34   #447
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Očekujem vrlo skoro spuštanje garancije na 1 godinu kod svih proizvođača, kao i kod Applea. Koliko vidim, poprilično toga u zadnje vrijeme ide na RMA.
Brko je offline  
Staro 25.06.2013., 11:35   #448
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Xperia Z Ultra.

"Smartphone"
No LED flash

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Mario92 je offline  
Staro 25.06.2013., 14:12   #449
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Očekujem vrlo skoro spuštanje garancije na 1 godinu kod svih proizvođača, kao i kod Applea. Koliko vidim, poprilično toga u zadnje vrijeme ide na RMA.
Mislim da to nece moci. Zar EU nije radi toga ganjala Apple jer je u EU obavezno pruzati dvogodisnju garanciju (a Apple je imao jednogodisnju) ?
Staro 25.06.2013., 16:13   #450
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Citiraj:
A čuj, i SGS3 je patio od tog sranja, koji je ipak übersuperdüpper

I eto, crko Maršal, ko mu ebe mater
Ma sgs3 je sranje plasticno s slabom baterijom, hox ga šije ko nist reallife.

Bude on dobio double ebavanje kad se death duhovi jave nakon isteka gare, al ce bit oglas 1.5mj prije isteka gare, *JEFTINO*

NHF brko, ti si zakon, al mob je pravi dildo ponekad, iz tvog iskustva =]
kasko je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno