|
![]() |
#422 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Da stvarno, u Engleskoj tih Shieldova i kupova ima ko govana, čudo kak ti luzeri Tottenham nisu nijednu tu kanticu osvojili.-... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#423 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Luka je odlično iskoristio minutazu, izborio loptu, dao na stranu, vratila mu se povratna, dobro je pucao, ali netko je uspio blokirat. Da je proslo, tko zna, mogao je debitirat pogotkom, ali i ovako je ostavio odličan dojam ![]() |
![]() |
![]() |
#426 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ma možda i bolje da nije dal odma gol; novine i portali bi vrištali. A i ovak ima već osvojen trofej i Ronaldovog znoja po licu, kud ćeš bolje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#430 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#431 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
#432 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Bravo za real. ![]() ![]() A danas... UEFA Super Cup: Chelsea v Atletico Madrid ![]() ![]() Evo i malo statistike: http://www.footballepl.com/match/sta...1F064D306C819A 2:2 4:0 Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 30.08.2012. u 09:18. |
![]() |
![]() |
#433 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
real svaka čast, bio je bolji. želja za nekakve šanse dinamu u grupi: milan, arsenal schalke, dinamo kiev anderlecht, spartak moskva, galatasaray za publiku: barcelona, real, chelsea, united, bayern city psg, juventus najgore moguće(ni bodova ni publike ![]() porto zenit lille |
![]() |
![]() |
#435 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kak to ide, po jedan iz svake podskupine u grupu ili...? Citiraj:
![]() |
#437 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa grupa gdje smo mi je iz kvalifikacija brijem...
#440 |
Premium
|
Idealna skupina bi bila: Barcelona Manchester City Anderleht Dinamo I tu mislim da bi se moglo izborit 3. mjesto jer anderleht je u rangu sa Dinamom, stadion bi stalno bio pun, i svi sretni i zadovoljni ![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() prošle godine je i po mišljenjima tu i Lyon bio u rangu sa Dinamom pa znamo kak je to završilo ![]() ruku na srce, Dinamo nije u rangu sa nijednom od tih klubova, s obzirom da su ti klubovi konstantni u Europi, a Dinamo baš i ne mislim moguće, je, ali netreba opet previše hypeati k'o prošle godine pa postavljati nove rekorde kolko su loši ![]()
![]() |
![]() |
#443 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
čuj, taj Anderlecht (a i Schalke koji je naveden na stranici prije) su prošle godine oboje bili PRVI u grupnoj fazi Europske Lige (Schalke došao čak i do četvrtfinala), tak da ja sam pesimističan oko toga, ne vidim načina na koji će Dinamo pobjediti takve ekipe, dobre ekipe sa puno iskustva u europi
![]() |
#444 |
Guest
|
Skupina: Dinamo, United,Valencia , Spartak Moskva |
![]() |
#445 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja također mislim da će Dinamo i ove godine biti kanturina za napucavanje, baš je netko naveo kako je Anderlecht rasturao prošle godine u EL, a mi bi kao njima parirali ![]() Bez daljnjega, želim sve najbolje Dinamu kao nepristrani hr navijač.
#447 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
vidjeli smo kak je to prošle godine ispalo kad su isto svi govorili da možemo bez pol' muke parirati Lyonu i biti 3.
![]() |
![]() |
#448 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Badelja bi trebao zamijeniti Kovačić, koliko uspješno, ne znam ni sam. Ali opet, gle, kaj je tu je, Dinamo je tu gdje je, Mamić će valjda nekako prodati Sammira i pritom oprati sve ove nakupljene milijune od reketarenja i utaje poreza, navijači će demolirati još bar tri europske metropole, a gledatelji će u prosincu moći izmišljati nove fore na račun Dinama ![]()
#449 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
AKo neko nije gledal tekmu ![]()
![]() |
#450 |
Premium
|
@panda i Gulis Koliko se sjećam nitko nije govorio da cemo biti bolji od Liona, vec da mozemo konkurirat Ajaxu, sto se poslije ispostavilo kao poprilično nerealno. Anderlecht je odlično odigrao u Europoskoj ligi, ali taj isti Anderlecht je izgubio od Hajduka ![]() Ali relano, ja vjerujem da ce rezulat koga god dobijemo biti bolji od proslogodisnjeg, odnosno onako los rezulatat se ne moze ponovit ![]() EDIT: ajmo neki link na stream izvlačenja ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|