|
![]() |
#421 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Ti botneti... posebno cryptonight koji koristi samo CPU... nije mi jasno kako korisnici ne skuze da im je komp "spor" ... ali svejedno, svaka cast... treba znat takvo sto sloziti... ja imam zaradu od 25$ mjesecno s 1 karticom i nemoram struju placati... pa nek vrti... i ne pretvaram coine u FIAT, nek stoje, mozda jednog dana odu to the moon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Banned
Datum registracije: Jun 2006
|
Hehe tak je i kod mene pocelo, nakon sto se onako odrazilo pred kraj prosle godine na trziste grafickih kartica, reko jbt tu se nest cudno desava.. reko mogo bi ja to malo istrazit haha.. i krajem 2. mjeseca stavio da majna cisto eto tak, komp mi svejedno radi 24/7 i trosi struju, pa nek generira lovu kad je idle.. a zavrsilo na tome da sam morao iskoristit skill iz starih dana ponosa i slave (kraj 90tih-pocetak 2000tih) dok sam po ircu eggdrop-ove furao ![]() Iskoristio sam sav hardware u kuci i majnam jos uvijek s dvije grafe (760 i 750ti) lagano bez pritiska da moram prodavat da bi platio racune, a botnet je samo dodatan pritisak na trziste.. ne drzis sva jaja u jednoj kosari ![]() Mozes cryptonight i sa GPUom farmat al nema gaina u performansama.. 1:1 je cpu : gpu.. navodno.. Nitko ne zna sta ce sutra biti al ak se ovaj trend nastavi, kontam si osim kriptovaluta da cu morat pocet skupljat i oruzije radi vlastite sigurnosti, a vi se jbte.. haahaa ![]() ![]() Kontam si da su to jos sve rani dani kriptovaluta, vecina tih valuta ce propast, opstat ce najjace.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#423 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#427 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nisam ja u tom, jedan polish "friend" mi je rekao da je on rentao od nekih ex CCCP, plativo u BTC ali samo SHA256 posto su oni sami od tog odustali (ASICi ih pojeli). Pa rekao da pitam jel rentas i ti |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Pozdrav..imam pitanje vezano za Bitstamp, točnije interesira me transfer novca na bitstamp posto mi treba nesto bitcoina, a ne razumjem kako prebaciti lovu s racuna u erste banci na bitstamp.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#431 |
Uptime freak
|
Prvo moras napraviti verifikaciju accounta na nacin da Bitstampu posaljes sken osobne ili putovnice plus neki sken necega na cemu se vidi tvoja adresa i tvoje ime (potvrda da zbilja tamo zivis) - racun od necega ili slicno. Onda ti treba devizni u banci, na stranicama odes na Deposit i EU Bank (SEPA) deposit i tamo ce ti biti podaci na koje moras uplatiti lovu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#432 | |
..dno
|
Citiraj:
https://i.imgur.com/mAgC5C8l.jpg Zašto slovenija? Šta s tim da odem u erste? Koliko dođe taj transfer?
![]() |
![]() |
#433 |
Uptime freak
|
Slovenija jer je BitStamp slovenski, vjerovao ili ne ![]() ![]() S tim svim odi u banku ako nemas netbanking i reci na salteru da bi uplatio na sve sto pise tu, najvazniji podaci su ti oni koje si prekrizio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
..dno
|
Citiraj:
![]() Hvala.
![]() |
![]() |
#435 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#436 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#438 |
..dno
|
Nek mi netko kaze dal zivim u zoni sumraka ili sta? Odem danas u Erste banku uplatiti 17€ na bitstamp (baci oko na sliku) i traze me 85kn samo za taj transfer??!? Jel to neznanje žena koje rade na šalteru ili šta? https://i.imgur.com/mAgC5C8l.jpg
![]() |
#439 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
..dno
|
Ma nemoguce da ekipa po hr placa tolike cifre za sitniš..još pogotovo pošto je hr ušla u taj europski SEPA sustav http://www.poslovni.hr/hrvatska/erst...egistru-249365 Sada sam zvao erste banku da mi kazu kolika bi bila naknada za transfer tim načinom, pa mi nisu znali reći nego su me tražili email da mi se naknadno jave. Ciganska posla. Edit: kupujem bitcoine, bacite ponude na PM.
“Free software” is a matter of liberty, not price. To understand the concept, you should think of “free” as in “free speech,” not as in “free dinner.” Zadnje izmijenjeno od: Brown Acid. 29.08.2014. u 15:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Vjerovatno bi tarifa bila jeftinija ako se uplacuje u rba banci, s obzirom da je uplata u rba maribor. Ovo sto ti u erste nisu znali reci, je zati jer si dobio nekog "white acida" u call centru koji nema pojma o cem pricas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
..dno
|
Sve je to tu negdje..neisplativo za malu cifru ali poslusao sam kolegu vorda22 i uplatio na racun od bitkonana (firma iz splita), pa cekam da mi legne uplata na racun..
![]() |
#443 |
Guest
|
Prvi Btc bankomat u Zagrebu u kaficu History u tkalci ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Guest
|
A skeniras valjda njihov qr i posaljes btc, bankomat ti izbaci pare. Ako kupijes onda on skenira tvoj i posalje ti protuvrijednost. |
![]() |
![]() |
#449 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Osim isplate, moguća je i uplata. http://crobitcoin.com/prvi-batm-u-hrvatskoj/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Guest
|
naletio sam neki dan na ovo http://burstcoin.info/ Yes, HDD mining is finally here. It's the end of those incredible power bills and pesky ASICS", because now mining is cheap and accesible to everyone zanimljivo |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|