|
![]() |
#421 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Šta su mu upali u usta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#423 |
Premium
|
Ma branio bas kad je trebalo. U svakom slucaju, cekaju nas poljski bombarderi. Trebat ce nam vratar, ali njega necemo dobiti ukoliko napokon ne pocnemo igrati obranu. Iako mislim da ih i ovako losi prolazimo, pojedinacno smo ipak dosta jaci + leze nam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Premium
|
Danci protiv Islanda briljiraju. Ali taj isti Island kao da nije ni dosao na ovo SP, tako da ovu utakmicu treba uzeti sa velikom rezervom. No unatoc tome, vidi se da Danci imaju i glavu i rep. Obrana poslozena, naprijed lijepo kombiniraju. Bit ce zanimljivo pogledati ih protiv Spanjolaca u 1/4 finalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#428 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Protiv poljaka 3-2-1 ili minimalno 5-1, ali bez Vorija kao isturenog (Golužina predivna ideja), ako ćemo 6-0, gubimo tekmu bez problema (računajući da vratari nemaju svoj dan, kako ga nisu dosad ni imali). Očekujem tučnjavu i borbu, zanimljivu tekmu.
![]() |
#429 |
Premium
|
E moj Vori, od igranice si spao na covjeka kojeg se valjda i vlastita majka srami. Na stranu sto je uzasan, to i nije toliki problem. Ali onako ici rukom na covjeka na podu... Na nesrecu (da, nesrecu) suci to nisu vidjeli uopce. Da jesu, direktan crveni pa nam barem ne bi vise na terenu smetao. Alilovic je i dalje rupcaga pa cak i uz ovu nasu uzasnu obranu. Igramo bez ikakve igre. Jedino sto nas drzi u igri su takodjer losi poljaci, ali i dosta srece jer smo imali par nerezonskih suteva (iz nicega) koji su usli. Navijam da ne prodjemo dalje. Jer ako udjemo u polufinale, strah me da ce ovi idioti to smatrati uspjehom pa ce ovaj klaun ostati na klupi. Od 2003. godine nikad nismo losiji bili. Nikad ruznija i bezidejnija igra. Nikad gora obrana. Uzas na sta smo spali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Previše očekujemo, kao i uvijek. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#431 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Meni se obrana čak i nije činila toliko loše koliko je napad bio neučinkovit...
![]() |
![]() |
#432 |
Antimićanin
|
Možemo se mi veselit koliko oćemo ako ispadnemo danas od Poljaka kad će i dalje krmak ostat na čelu saveza kao capo di capo. Diletanta Golužu može otpustit i dovest novog poslušnika. KMU... BMK. Nisam se sekirao ni na nogometnom svjetskom, bome neću ni za ove tupane. Pogotovo kad repku slaže krmak koji ima poslušnike na klupi ![]() GNJI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Premium
|
Napokon da je i to gotovo ![]() ![]() Zao mi samo Brazila, jer suci su ih izbacili protiv nas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
nije problem izgubiti. stvarno nikad nije problem izgubiti, ako izgubis od boljega..... ali ovo maloprije je bilo: igra losa Poljska protiv lose Hrvatske. tko bude manje los, taj ce pobjediti. katastrofa ![]() obrana je jos igrala ok, golmani (pogotovo Ivic) relativno ok jer su sutevi bili full jaki, ali napad...... jedna jebena katastrofa na pun k previse. krila doslovce ako su dobili dvije-tri lopte, od cega jedna upotrebljiva. sve ostalo kroz cistu i cistu i cistu i cistu sredinu. i da, sva sreca sto je Duvnjak zapucao onih par puta na pocetku drugog poluvremena. da nije, ubili bi nas sa cca 6-7 razlike ko' iz puske, ponavljam - losi Poljaci. i ovaj Filip i Saracevic su isto, idioti. Filip nikad nije bio komentator za nista konkretno, Saracevic ne znam, uopce nema tu nekakve reale niti suvislih komentara niti razmisljanja. sve u svemu, BMK nekako za nas sport generalno ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Nadao sam se da će Brazilci biti ti koji će nas izbaciti, evo ispade da su poljaci, ali u svakom slučaju, ovako loši smo bili ako se ne varam 2006 ili kad već gore u Norveškoj/Švedskoj... ispravite me jer sigurno griješim. Isto bezidejna igra, bez volje, katastrofa od učinka.
![]() |
#446 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
U Golužinom slučaju, on je bivši samo ako krmak to veli. Sam neće sigurno dat ostavku jer on misli da on nema veze sa porazom. Ergo, nesposoban je i to utvrdit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Dečki su već malo starija generacija, pa se ne bi baš trebalo oslanjati na njih. Inače, fascinantno je za vidjet kak je nekolicina ljudi u zadnjih 10 (pa i 20) godina srušila 3 velika sporta u Hrvatskoj...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|