|
![]() |
#421 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Jel' netko dobio minipeta? Ja bi jednog, char mi je star samo 7mj a vidim prodaju se po 40k ![]() ![]() btw dali je samo meni ili u ovim low lvl mjestima black dye droppa prije nego u ostalim? Tamo oko ascalona i u misiji gates of kryta sam nasao 4 tih (dok u npr shiverpeaku niti jedan, a ni u desertu,...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
LOL, ja koliko god farmo i igro - nikad black dye u dropu!!!!! ![]() Silver je najbolje što dobijem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#423 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
ja evo naručio obični gw, pa ak mi se svidi budem i factions... pa da i to probam kad svi pričaju o gw-u
![]() |
#424 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() in other news: odlučio sam se potpuno posvetiti igranju monkice. prvo što želim napraviti su svi Tyria mission bonusi, a zatim expert's reward u Kanta misijama za obje "protector" titule. Tyria bonusi koji mi nedostaju su: THK ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
AKA Vitez
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja jos uvijek placem, no poceli su sredjivati taj problem, recimo Holy Veil nisam mogao do neki dan nabaviti u Factionsima. Jezi ga kad neki nemaju love i za Proph. i za Factions. A Factions je ipak novo...
![]() |
#427 | |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() ali fakat mi je glupo uć u bilo koju igru koja se nadovezuje da prvo ne odigram sve prethodne dijelove...
![]() |
![]() |
#430 |
Premium
|
IMHO to mi je najgora/najteža misija u samoj igri, ponavljo sam ju jedno 20 puta, isprobo 20 buildova, igrao ju sa jedno 100 igrača, izgubio živaca dovoljno za 5god, i na kraju ju jedva jedvice prešao, a kamoli bonus; light up the beacons to draw more mursaat attention ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#431 |
Premium
|
vjerovao ili ne, misija je sama po sebi lagana do bola. ono što je otežava su suigrači. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Premium
|
Skoro sam završio 55hp monkicu, a tek tak radi dosade napravio jednu pvp mesmericu, najbolje je kad mi dođe bunny humper, zašarafim mu 2 hexa (ineptitude i clumsiness npr) pa se ljepo opeče, pa odustane... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Keeper of the Nine Keys
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni osobno je bila najteza Thirsty River...toliko me nazivcirala da sam odustao od igre na 20 dana! Nisam ju mogao smisliti! Prolazio je jedno 50 puta... Koma!
L-L-L-Look at you, Hacker. A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you r-r-r-run through my corridors-s-s. H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine? - SHODAN CPU : AMD 64 X2 4600+ / 2400Mhz (Sckt AM2) CPU COOLER : Stock MOBO : Gigabyte GA-M59 SLI-S5 (BIOS - F8) RAM : 2x1GB SuperTalent CL4 (4-4-3-8) PC6400 DDR2-800MHz GPU : XFX 8800GT 512MB "Alpha Dog Edition" @ 710/1720/1030 POWER SUPPLY : Thermaltake Toughpower 600W PSU CASE : Thermaltake Armor Jr HDD : 2 x Seagate 320GB HDD SATA2 DVD-RW : Pioneer DVD-RW R-110 MONITOR : BenQ G2400W 24" 5ms LCD 1920x1200 |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Premium
|
Ja sam ju iz prve prešao ![]() ![]() naravno, capirao sam mantru of recovery koja mi baš i ne treba i tek kad sam skužio da drugi boss ima marksman wager nisam imao više cap sigova al nema veze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Premium
|
OK prije cca 10min jedan kurcoglav mi je ukrao 1k golda!! 2k za do war camp run i sad dosli smo u grenth i nikako nije mogao doci!! Da se stvar još dodatno zakomplicira nisam uzeo nikakve skrinšotove njega kako to obećava i nastavlja umirati, ali imam skrinšotove chat windowa nakon što je leftao game (ono što je ostalo) i obećao sam Daishi da ću joj vratit natrag novac jer je on trebao vratiti i meni i svima nama no međutim nije :anrgy: KAKO DA GA PRIJAVIM :@ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Keeper of the Nine Keys
|
tko je za neku igru veceras oko 21? i recite odmah vase nickove tako da znam moga traziti.. ![]()
L-L-L-Look at you, Hacker. A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you r-r-r-run through my corridors-s-s. H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine? - SHODAN CPU : AMD 64 X2 4600+ / 2400Mhz (Sckt AM2) CPU COOLER : Stock MOBO : Gigabyte GA-M59 SLI-S5 (BIOS - F8) RAM : 2x1GB SuperTalent CL4 (4-4-3-8) PC6400 DDR2-800MHz GPU : XFX 8800GT 512MB "Alpha Dog Edition" @ 710/1720/1030 POWER SUPPLY : Thermaltake Toughpower 600W PSU CASE : Thermaltake Armor Jr HDD : 2 x Seagate 320GB HDD SATA2 DVD-RW : Pioneer DVD-RW R-110 MONITOR : BenQ G2400W 24" 5ms LCD 1920x1200 |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Keeper of the Nine Keys
|
moze i team arena, moze i farmanje, moze i questovi ako imas Factions... p.s. toliko o tome da sam napomenuo da se kazu nick name-ovi... :P
![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Premium
|
Pa već sam bio naveo nick, tu je negdje po topicu, ali nema veze, dakle, Dj SniperWolf (najstariji lik, ranger/mesmer) + DJ Fearache + (ritualist/elementalist) + I Will Hex You Down (mesmer/necro) + Aligona Adalami (monk/necro) |
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
nije stvar sto to ti imas, nego sami pojam da te netko runa nije bas po volji arena neta, tako da oni ama bas nista nece napraviti povodom toga, ti si riskirao kao i svi koji daju pare za runanje, nekad ispusis, nekad ne.. i to ti je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Premium
|
Dali i vama u zadnje vrijeme toliko lagga? Nakon 1-2h igranja mi ponekad zna se lik ,,ukopati'' u mjestu i ni vamo ni tamo, nego moram restartati igru. A i inače zna laggati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Premium
|
wtf?! cappirali smo skillove u mineral springs, i sad odjednom par membera su bili diskonektani i evo sad i ja hodam po mapi i jdnostavno se vise nemogu micati, svugdje lag, gw daje neki error, restartam igru, nemogu uci vise na char ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Premium
|
Ovako trenutno izgleda situacija u Elona Reach ![]() sve sami mo/w ili w/mo, ima par (možda 3-4) ljudova koji su stvarno za misiju, ali je to nemoguće jer niti jedan monk ne želi ući ![]() ja zapravo nikad nisam ni odigrao misiju (na drugim charovima) upravo zbog tog razloga, nego si nabavim runnera za 1k i to je to ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|