|
![]() |
#421 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
prvi ctd ali sam učito ponovo i prošo normalno razgovor,već sam wanted u whiterunu,nisam ništa ukro,nego ušo u companionse,ako pustim svoju opremu u nekom chestu će me čekat ili će nestat drugi dan?? tj sad probo ne mogu ni prebacit u chest. sredio giante,lukom ih gađao iz daljine i bježao prema whiterunu,onda sam stao na jednom kraju giant bio na drugom kraju ali nije mogo pa sam ih lukom sredio još su guardsi malo pomogli tako da ih je giant ubio ja sam opremu pokupio i išo prodat. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 17.11.2011. u 22:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Jel može samo mali naputak kak nabaviti Soul Trap ili drugi način za "napuniti" enchantment oružja....nisam skužio kako taj spell nabaviti (što trebam i na koji level doći - kako naučiti)... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#423 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
@denied - trebas prvo naci oruzje tj. s palog neprijatelja pokupiti recimo elven war axe sa soul trap onda odes na neki arcane enchanter ( recimo Whiterun,Dragonsreach kod court wizarda ) tamo dischentas to oruzje i onda ti treba soul gem prikladan ( dobar ce biti i lesser ili petty ) ,odaberes oruzje ( elven sword ) i odaberes soul trap magiju koji si naucio od prethodno dischentanog itema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
isto tako mozes i kupovat gemove koji su vec puni, tako da ih ne moras ni sam punit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#428 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Anyway, zaključio sam da sam se dovoljno zakačio za igru, tak da sam im odlučio dat nofce. Ostavio da se skida dok sam na poslu, pa bumo vidli popodne. Ono kaj je sigurno spotrgano jesu crossfire i eyefinity ![]()
![]() |
![]() |
#430 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Što se tiće patcha postoje dva jedan je od cca 120mb, a drugi je od cca 200mb Ovome od 120mb fali par fileova pa mo se valjda radi toga dosta CTD-ova dešavalo i neki questovi nisu htjeli zapoćet |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#431 |
Premium
|
robajte ako ne djeluje patch ovaj unofficial ENB patch,rjesava zastajkivanje i probleme sa strane grafike. u pola sata igre,nema vise lagga niti neobjasnjivog niskog framerate u nekim dijelovima http://enbdev.com/index_en.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
#435 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
jel se isplati uopće stavljat patch(eve) ako igra radi kak spada? vidim, skoro donose više glavobolje nego popravljaju stvari. jedino je netko spomenuo bug u Companion questovima, netko zan više o tome štogod? |
![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
![]() Jucer sam rjesavao quest za Meridiu, iznad Solitudea. Slicna stvar mi se dogodila, kad prođeš kroz cijeli Temple na kraju dođeš do nekog lika koji te one-shota nekom frost magijom... Ubio sam ga tak da sam trckarao oko stupa dok mi se ne cooldowna Ice Form shout. Onda quicksave, istrčim, bacim Ice Form i lupam ga mačem dok se ne počne dizat. Kad se već skoro digne ja nazad iza stupa i trčkaram opet lijevo desno 45 sekundi dok ne mogu opet bacit shout ![]() Smijesna taktika, al mi je uspjelo i dobio sam Dawnbreakera ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ljudi, može dva pitanja. Imam hrpu posla u RL, ali sam odlučio isprobati Skyrim. Namjerio sam se da igram Warriora (Breton) s mačem u jednoj ruci i magijom u drugoj. Želim razvijati Conjuration (Necro/warrior ![]() Tek sam izašao iz Rivenwooda, očistio par rudnika i sl. i već se lvl 5 bliži, a ja nemam ni jednu magiju iz spomenutih disciplina (osim clairvoyance). Utoliko, glupo mi je trositi perkove na magije ako jos ne znam da li ce mi biti korisne. A iskreno, ne trose mi se perkovi na "one handed" jer jos nikog nisam imao problema ubiti (potrosio tek 2 perka na one handed). Je li uopce moguca ideja one hand necro warriora ovdje? Ne zelim smithing/alchemy jer nemam vremena u zivotu za recepte ![]() Zelim samo ubijat, magijat, krast i biti slatkorjeciv. Dakle, pitanje, Whiterun je prvo mjesto gdje se magije mogu kupit? Ili se uce na nekih drugi nacin? Drugo - dobio sam mac koji daje 5 stete na health i staminu, ali kao da mi se trosi - u donjem desnom kutu ekrana smanjuje se neki "bar" kada lupam macem. Kad se potrosi se moze obnoviti ili?
![]() |
#438 | ||
Banned
|
Citiraj:
vec sam gore napisao na kojim mjestima se mogu kupiti (ali ima jos puno vise trgovaca koji ih prodaju) Citiraj:
kad se taj bar potrosi onda ce ti mac raditi samo osnovni damage (bez onog magic) da bi napunio mac moras koristiti soul gemove i oni moraju biti puni (mozes ih kupiti pune, ili ih sam puniti soul trap spellom ili nekim weaponom koji ima soul trap na sebi) btw mozda mislis da sad nema neke koristi od ulaganja u perkove posto koljes sve bez problema kasnije nece biti toliko jednostavno sa odredjenim protivnicima i uvijek je dobro ulagati u perkove koji povecavaju weapon damage (npr u archery ici na maximum prvog perka, tj povecati bow damage do jaja jer ima onda znacajne razlike kasnije kad deres 100% vise damagea) i pogledaj tablicu na dnu ovog sajta http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Race pa da vidis sta bi ti odgovaralo kao starting race |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Guest
|
@ Botlorn upravo tako nekako ti ja igram na zadnjoj master težini. Imam norda , koji mlati one handed ,archery, light armor i magije destruction , restoration i one za sumonanje. Smithing i Aalchemy ti se isplati zezat jer ti uspješno iskovano/izmiksano daje iskustvo i kad prodaš, lovu. Malo je teže u početku , al evo lvl 20 i ide. Inače u ovakvim igrama preferiram hand to hand bez magija , al ovdje je to malo teže , barem na zadnjoj težini. Na te tri grane magije se skocnetriraj , enchantaj oklope i oružja , onda sistem , kad naletiš na recimo nekog divljeg necromancera ili pak medvjeda , summonaš mu ono flame stvorenje , nek se "zabavlja" s njima a ti ga mlatiš strijelama , fire , firebolt , frost , na kraju na sebe nabaciš onu magiju stoneflash i mačem/sjekirom. Uzmeš mu dušu soultrapom u gem , enchantaš i tako dalje. Taj "bar" ti je stamina , možeš je povećavati leveliranje kao i prstenovima , obavljat potionovima ..najbolje na sebe nabacaj prstenje , ogrlice koje povećavaju obanvljanje magije i čim prije kupi spell bokove sa fast healing , lighting bolt , fire bolt , etc. |
![]() |
![]() |
#440 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Neki modderi su se bacili na redizajn UI-a, evo jedna "skica" List view http://i.imgur.com/GKuzW.jpg Grid view http://i.imgur.com/4NgHv.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#442 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
ouuuujea, izgleda fenomenalno, neka to srede što prije po mogućnosti :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Registered User
|
Nije isti jer u nfo file-u piše da je repack, da se isprićavaju jer su zaboravili stavit neke file-ove u prvi release update-a. Sa prvom verzijom sam imao CTD s ovom od kad sam stavio nikad nikakvih problema i jedan quest koji mi nije radio je instant proradio. @Clifton Završio sam sve njihove questove i nikakav bug nisam imao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Premium
|
ovaj,imam jedan problem i neznam kako je uopce doslo do toga? uvijek u desnoj ruci imam recimo sword ili axe i naravno magija lijeva i prije kada hocu magiju samo stisnem broj 3 recimo za fast healing on prebaci,broj 4 za fireball on prebaci ali sada kad stisnem makne mi oruzje i onda se trebam zahebavati po meniju da stavim sword u desnu a magiju u lijevu any ideas ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 | |
Banned
|
Citiraj:
nesto tako nije zasad moguce napraviti bez dev toolova edit evo link na source tih SSova http://forums.bethsoft.com/index.php...ific-redesign/ btw jel ima netko problema da mu u igri fale efekti? nekad mi ne prikaze efekt kad ubijem zmaja i upijem njegov soul ili kad dodjem do novog dragon shouta na zidu (pa mu se trebaju prikazati ona svjetla) ili kad aktiviram neki serpent stone da se aktivira ona zraka u nebo okej, nije bio toliki problem dosad sve dok nisam dosao do zagonetke koja se rijesava cisto pozicioniranjem tih svjetala (tko je rijesavao college of mages questove znat ce o cemu govorim, puzzle u dwarven ruinama) navodno je ovo rijeseno vlasnicima nekih nvidia grafickih kartica instalacijom najnovijih drivera koji imaju support za skyrima naravno ati kao i inace zaostaje kad je rijec o podrsci za igre.. pa nikad vise necu kupit ati graficku, ti ljudi u zivotu valjd nisu pustili fix na vrijeme ili odlucili potrosit malo vise novaca i suradjivati sa game developerima kao sto to nvidia radi (tako da oni mogu dobiti nvidia logo u igrama i imati vise FPSova i manje bugova) Zadnje izmijenjeno od: Ordem. 19.11.2011. u 01:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Registered User
|
Ordem točno znam kako ti je, dođe mi da svoju ati mijenjam za 2x slabiju nvidiju samo da se ne moram više živcirat! A što se tiće efekata nikakvih problema jedino kao što je i scp naveo malo problema sa sjenama. Ali bar je ati najavio uskoro novi CAP za skyrim pa se nadam da će to popravit sve sitnice |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Banned
|
evo imam sve navedene probleme iz ovog threada: http://forums.steampowered.com/forum...php?p=26418331 cak nisam ni znao da toliko stvari propustam - tipa da mi se uopce ne prikazuje magla na mapi, da torchevi koje vojnici nose ne prikazuju sjene pravilno ili da mi je world mapa mutna btw Beo ne polazem previse nade da ce se to ispraviti u iducim ATI driverima posto imam ati 3870 graficku a ATI jednom kad izda novu generaciju GPUova zaboravi na staru nakon jednog driver releasea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|