|
![]() |
#421 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Cek cek, Porsche 956 jos drzi rekord od 6:11. A staza nije nista mjenjana? 28 godina i jos nije skinut, doduse ono je bilo hardcore racing auto. Al ipak impresivno. Sta je porazavajuce, da ekipa sa Golfom MK1 vozi brze nego ja sa Zondom il McLarenom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
BladeRY,Onda nije bilo toliko ristrikacija i pogotovo na kvalifikacijama bolidi su imali cetveroznamenkasti broj KS i puno vece mudonje za volanom od ovih sad.. Odvozilo je u vjecnost puno vrhunskih majstora iz toga doba. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#423 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Pa više je vozač ima prste u tome nego što je taj porš bio ultimejt ![]() Nažalost, S.Bellof je svoje odvozio za vijeke vjekova, tako da sve ima svoju cijenu.
![]() |
#424 |
Premium
|
Ja sam se jako dobro naviknul na moj "xbox 360 look " gamepad i ne trebam nista narihtavat. Upravljam sa L gljivom (D mi ne radi inace bi mi bila gas i kocnica). Nakon jednog dana igranja na tastaturi pravi preporod. Ugl. nije veliki gubitak u odnosu na volan. Kao sto se vidi iz vremena oko 7,8 sec na jednom krugu po ringu. Probao sam jos jedan "PS3 look" kontroler sa puno tvrdim i neprecizinijm gljivama i nije ni blizu dobro kao sa prvim jer se gljiva neda tako dobro dozirat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Stvarno svaka cast vozacu kako ga je obuzdao, uzitak za gledanje. I mi onda velimo da u Shiftu auti puno proklizuju ![]()
![]() |
![]() |
#426 |
Registered User
|
@BladeRy mislio sam na ekipu koja ima volan, čak i oni koji koriste isti kao moj, pa se opet žale. Al istina da kontroleri i kb imaju žeščih problema.
![]() |
#427 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
OT:bio sam malo guglo o tom poršeu 956 auto je bio zvijer i probao odvozit kao ovaj npr http://www.youtube.com/watch?v=0M11GOVfA50 al nema šanse,i onda sam vidio sastrane link na video snimke utrke na spa di je stefan bellof vozač onog rekorda 6:11 poginio http://www.youtube.com/watch?v=v391h...eature=related kad pogledam taj auto našta liči naježim se
![]() |
#428 |
Premium
|
@Papcic Pa bila je prica da su oni sta su se vozili sa njim nakon kruga izasli iz auta i ljubili pod. Al kad ga vidis kako na pravu leti koliko moze i odjednom kontraje volanom i lovi ga pri top speedu...ma pogledao sam neznam koliko puta taj clip, i svaki put se useres kad ga vidis kako bjezi auto. A mogu samo zamislit kako je bilo onima u autu sa njim. 340km/h i 450ak KS na RWD i 1150kg, em su 911 poznati po bjezanju dupeta, ono je suicide run. @beziljy A kad predjem sa shifta na Grid il Dirt, preporodim se, vise nije da gadjam stazu u nadi da ce auto da skrene i pritiscem skretanje i cekam da se auto udostoji skrenit ako mu se da. Da su kontrole imalo friendly a ne port zajeb bilo bi vozivo i na tastaturi kao i druge igre. Normalno je da se rekordi nece pribliziti volanima, al da je 1 krug nurburgringa naporan kao 3 sata kopanja, e stvarno jebat ga. A ne kutiji nije pisalo "this game is completely unplayable without a steering wheel, unless you are a mazohist and you like hitting your head with a brick all day, you can use the keyboard". @golfw12 Ma kad gledas ovako iz auta, koje ide preko 300 kad god hoces, i vidis koliko je u stvari tih krivina totalno nasljepo uletanje pri velikim brzinama, mi na PCu oderemo 6-7min gdje smo besmrtni i iz koliko god pokusaja hoces. Al u stvarnosti kad vidis 956 ili Zondu i druge, kako izvuku vrijeme ispod ili oko 7m prestravis se. ANYWAY, ako koga zanima, ajmo ovo probat, nakon dobrog kruga snimite replay ingame opcijom (kad ide replay utrke). Dobije se *.mid file od 500ak kb na c/users/imeusera/documents/shift2/media. Uploadajte to negdje, mi to ubacimo na istu loakaciju, unutar igre u pritisnite space i birajte replay za odgledat. Bas bi bio gust vidit ove ispod 6:30 sa veyronima i radicalom ![]() Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 04.04.2011. u 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Premium
|
BladeRy, http://www.mediafire.com/?19k47r8m27s5dvi Evo jedna ziheraska par prejakih kocenje i jednim okretanjem. Vrijeme je oko 6.15. Jos nisam masteriro Bugattija. Budem stavio jos od drugih auti sa kojima je puno zanimljivije jer ima vise posla. Ima dosta jos puno tu lufta ali je auto jednostavno prebrz za gamepad. Slozio sam jedan LP56o max nabrijan bez Works i ludnica. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 04.04.2011. u 19:50. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#432 |
Premium
|
http://www.mediafire.com/?3qg0ktq6k9z23t2 Jedan pokusaj sa Radicalom, 6:28. To mi je x puta veci izazov od Veyrona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
jel imo ko problema sa dodjeljivanjem gamepada na ovoj igri? windowsi mi prepoznaju logitech rumblepad 2, odem u igru nemogu nis s njim radit..?= probo sam ono kaj nudi u igri "xbox 360 controller analog, default" nece mi prihvatit ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Premium
|
Pogledao sam i sve je jako glatko i skolski za razliku od mojih voznji gdje su uglavom borbe sa upravljanjem. Nema sansi da prolazim onako brzo brze zavoje. Moram popustit ili cak prikocit prije jer inace odoh u zrak.To je najveca razlika izmedu gamepada i volana, ne moze se dozirat gas tako dobro. Ja jos mogu kak tak na gljivi ali mi ne radi a druga mi je bitnija za upravljanje. Probaj slozit Radicala, sasvim druga prica od ZondeR. Hrvoje probaj editirat tipke normalno kao da narihtavas tipkovnicu i tako si narihtat gamepad. Niti meni ga ne prepoznaje dobro ali se da narihtat, Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 04.04.2011. u 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Premium
|
Moj sramotni krug http://www.mediafire.com/?6b2i7zqohw8ab84 Tastatura + McLarenF1, em sam toliko puta zajebao da se divim kako me nije diskvalificiralo. Al kad ode na stranu, nema shanse ikakva korekcija da pomogne, jer tastatura ne jebe 2%. Link popravljen i renamean Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 04.04.2011. u 22:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
magarac@ vejron mi izgleda prilicno "wobbly" tj dosta mekan , si proba tvrđi ovjes ? btw , koja bestija ![]() blade@ jesi mozda mjenja ime fajla ? igra mi ga ne prepozna !? |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Premium
|
Da Veyron je mekan ko oni Americki Cadilaci ali mislim da pri 330 preci preko pasice sa tvrdim autom bas i nije zdravo. Nisam jos pokusaval njega narihtatvat jer mi nije zanimljiv. Radical je jos narihtan vise na grip ali ima malo previse snage za svoju tezinu i to komb. sa sve ili nista gasom na gamepadu rezultira zonosenjem straznjeg kraja svaki put kad prerano dodam gas. Nema sansi ovo tak brzo vozit na tastaturi. Na starom shiftu sam mogao bez problema vozit ispod 6:40 ovdje ne bas. Svaka cast na trudu. Nije ni F1 najsrteniji izbor za tu stazu. Sve je bilo postavljno na najmekse. Samo je malo sve utvrdnuto i malo skracene brzine i sasvim drugi auto iako hoce poletit. http://www.mediafire.com/?p018tvuyvppxtx2 6:01.697 ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 05.04.2011. u 09:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Probao prvi put. Nemoguće igrati na tipkovnici, kao što je već rečeno. Čekat će neka bolja vremena i volan.
![]() |
#441 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Ja igram na tipkovnici. ![]() ![]()
![]() |
#442 |
Premium
|
maloprije vidio da ima još jedan subpage tamo di se mijenjaju kontrole na tipkovnici (sa j ili k se prijeđe) tamo sam pomjerio steering sensibility (ako je to vezano za postavke tipkovnice) sa 50 na 70 i mogu reč ima malo pomaka ili je do fps prije sam imao <=30fps a kad sam isključio vsync i igra radi na mom kompu i fullhd rezu na medijum ide 50+/-fps
![]() |
#443 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Samo bi htio malo podsjetiti na pravila foruma. http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila Nema cr**k-ova na ovom forumu. Držite se pravila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Never Forgetti
|
Brat i frend (koji vec duze vrijeme ruse rekorde na rFactoru i slicno) govore da je cak i na volanu lose upravljanje...ja na tipkovnjaci uspio ispod 7 voziti Nurburgring, a i meni neki auti jako cudno stoje na cesti.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 05.04.2011. u 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Izgleda da je ovaj problem s kontrolama i osjecajem kao da auto pliva i da kontrole laggaju vise povezan s framerateom nego kontrolerom. Igru sam probao kod frenda prosli weekend na E6200, 2gb ddr2, Nvidia 9600gso. Moj XBox 360 4 win kontroler. Koliko god podesavao deadzone, sensitivity i sve, onaj GTR s kojim pocinjes igru mi se ponasao kao brod na nemirnom moru, a ne kao uber stabilna zvijer. Tek kad sam ukljucio stability control i TC full sam mogao kako-tako voziti. Danas sam probao igru na svojoj konfi, isti kontroler.Oba deadzone-a 10, sensitivity-a 50 i totalni preporod. Iz prvog run-a, TC low, stability control off ( to je mislim pro setting) sam s GTR-om probio za koju stotinku ono najbolje vrijeme kaj se nudi prije odabira postavki za daljni tjek igre. I upravljanje mi je sad super, ne vidim da bi moglo bit bolje na gamepadu nego sto je. Analog brake i throttle rade super, cak mi i gljiva za upravljanje ima dobar odaziv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Premium
|
@Drift-king Ma moze se ispod 7, rekord mi je 6:49 al nemam replay snimljen jer je bilo vise krugova. Al je muka jer jedna greska u 7 min i gotovo sa time attackom. @e-one Nije problem sa framerateom i lagom, imam 90 fps u S1 i kontrole lagaju, imam 60fps u S2 i ista stvar. Sjebali su port prilikom konverzije analognih kontrola u digitalne. Steering se ponasa kao da ima deadzone i return makar je tastatura u pitanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Igra mi izgleda super sa puno potencijala, ali mi lagga do neigrivosti bez obzira na postavke... probao sa 2 verzije drivera.. uzas! a lag za tastaturu... nemam komentara, jednostavno neigrivo!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Premium
|
jel neko probao ovo ili je stvarno riječ o količini fps-ima koju imaš za upravljivost
![]() |
#449 |
Premium
|
Mozda neki auti plivaju jer se nakon postavljanja Works upgradea sve postavke osvjesa i opruga na najmeksoj razinu i svakako ih treba rucno porihtat jer su neki auti gotovo neupravljivi. Osim toga ima auti koji su totalna katastrofa kao npr. Elise. Meni se iz nekog razloga framerate raspolovi sam od sebe. To se sredi sa ctrl+alt+delete na desktop pa nazad u igru pa onda radi normalno. Nikad u samoj voznji nego uvijek na pocetku ili na menijima. Dual GPU i 6 jezgreni procevi imaju problema sa framerateom i to ce vjerojatno sredit driveri i patch a u meduvremenu se moze probat iskljucit jedan gpu ili dve jezgre proca prije igranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Premium
|
Citiraj:
Dampening center to lock i nazad ti daju 0.5sec pri skretanju i povratku nazad, tako da ako i kontras on racuna 0.5 do centra i jos 0.5 do full kontre. Editiraj file i stavi ove vrijednosti, postace puno igrivije, naravno, jos je uvjek strava za vozit, jer su se stvarno potrudili popravit greske iz S1. Eto pa se igraj. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|