Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.01.2013., 11:58   #421
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Uzeo sam Cassiopeiu jučer, 9/3/3 i 13/6/9 prvi mečevi koje sam izgubio, ne svojom krivicom (ajmo svi imati 40 cs u 20oj minuti a oni imaju 100...i što će nam wardovi - čudna ekipa)..s time da sam krenuo u drugoj 8/0/0...izvrstan burst, dobar farming, skill rewarding
X-Plosiv je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2013., 16:39   #422
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
IEM je ove godine jedno velike smece od turnira, barem dio koji je do sada bio. U 5h su se odigrala 2 gejma, samo pricaju, pricaju, pricaju i pricaju gluposti, nezanimljive teme, vecinu stvari ni ne razumijes sto pricaju jer su toliko jadni da ni na engleskom ne pricaju ili nemaju prevodioca. Diskutiraju tako nevazne stvari i vrte se oko njih vecinu vremena.
I ona nagradna igra neka koju su igrali glup i gluplji (vjerojatno su tek danas culi za LoL, do sada mora da su killstrikeove skupljali u CoDu jer to nije moguce da je netko toliko glup), cijeli chat je bio u modu facepalma od tog dijela.
Nadam se da bude bolje, jer ovo je zivi uzas.
xGAME je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.01.2013., 17:18   #423
darkydark
N0teb00k n00b
Moj komp

darkydark's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Nije OP? Svatko tko igra igru duze, ozbiljnije ili igra ulogu AD carrya ce ti rec da je OP. Za njega se i na svakome turniru (lanu, sto god hoces) zali da je OP. Presiguran je jednostavno, ima sve sto si ADC moze zeljeti i taj njegov flash moze izbjec svaki oblic CCa iako ga je vec zahvatio (on se i dalje moze isfleshat, samo sto ce biti stunan, slowan ili sto god, ali na siguroj udaljenosti). Npr. moze se iscupati iz blizovog pulla, ali ce biti na kratko nepokretan.
A na vrh toga nitko ne spominje njegof pasiv, dobiva toliko attack speeda da je to pomalo smijesno. Prakticki u bilo kakvom fajtu nakon nakon par spelova dobije besplatnh 50% att speeda...

A domet oko njegovog q e apsurdan, sve vise i vise ljudi radi onaj kurčev aoe slow koji q naravno proca i to stvarno ispadne retardirano.

Jednostavno njegov arsenal je u svemu bolji od vecine ostalih adc-a. Dok si on pase u skoro svaku konfiguraciju, ostali nemaju taj luksuz. Caitlin unatoc svom rangeu i poprilicnom dmg-u na q i ulti jednostavno u tim fajtovima zbog tog attspeed pasiva ispadne puno losija, kao da uvjek kaskam jedan item za ezraelom. Graves iako je beštija za puni efekt q-a treba se ipak malo unjeti u facu, a tamo te cekaju opet bruiseri i evo ti nekoga u facu tko ce te iskasapit. Ashe je interesantna, ali opet ti fali attspeed u odnosu na ez-a. Makar slow i initiate sa ultom prilikom poukanja prije teamfajta mogu protivnika poprilicno zaribat ako ulovis apc ili adc. Jedini champ koji sam vidio da moze tradeoff jebacki raditi sa ez-om je draven ako lovi sjekire stalno, ali onda opet jebacki pusha lajnu i otvoren je gankovima. Kog'maw zbog onog range pasiva moze sranja zesca tenkovima radit i nejednom m ise dogodilo da kolko god šamaramo kogmawa da uzme phantom dancera i bt ili cak samo last whisperera i izuva ti koga god hoces.

i7 11850H, 32GB, 17.3” FHD, RTX A3000
1TB A2000, 2TB KC3000
Linđa

i5 8500T, H310I-IM-B, 32GB, 10GbE X-3
1x 150GB Intel S3520, 3x2TB Crucial MX500, 4x12TB Toshiba MG07ACA12TE
Truenas Scale
File Share, Plex, Jellyfin, Nextcloud, qBittorrent
darkydark je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2013., 18:34   #424
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Kaj je točno bruiser?
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2013., 19:17   #425
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Kaj je točno bruiser?
Brusier = Offtank
Heroj koji je vrlo tenkast ili bolje rečeno može se buildat na HP, MR i Armor te da ujedno radit poprilično velik dmg, kao štu su npr. Renekton, Darius, Xin Zhao, Jax, Irelia, itd.
Ali ih nemoj miješat sa AD Assassinima, tipa Kha'Zix, Zed i još nekima.

Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 18.01.2013. u 19:23.
Staro 18.01.2013., 19:53   #426
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Brusier = Offtank
Heroj koji je vrlo tenkast ili bolje rečeno može se buildat na HP, MR i Armor te da ujedno radit poprilično velik dmg, kao štu su npr. Renekton, Darius, Xin Zhao, Jax, Irelia, itd.
Ali ih nemoj miješat sa AD Assassinima, tipa Kha'Zix, Zed i još nekima.
Garen isto može biti Bruiser, ne?

Evo, probao Dianu nakon patcha, rasturio zadnji match. Neznam je li team bio tako loš ili jednostavno je to ona stara diana
Staro 18.01.2013., 20:23   #427
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Da, i gay Garen tu spada
Staro 18.01.2013., 20:31   #428
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
garen je jedan od najpopularnijih, i to zbog pasiva mu, a i ostalih abilitija

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2013., 20:37   #429
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Da, i gay Garen tu spada
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
garen je jedan od najpopularnijih, i to zbog pasiva mu, a i ostalih abilitija
Kad sam počeo igrati, prvo sam kupio Ashe, i nije mi valjala, naravno na lvl 1, neznaš igrati.. I prva 3 meča izgubio. I onda probao garena, pobjedio 3 za redom!!! AAAAAAAAAAAAAAAAA, garen najbolji champ na svijetu!!!!

Ok je champ, ja si ga volim odigrati tu i tamo Ali rijetko kad sam sad PRO
Staro 19.01.2013., 09:14   #430
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Ovaj veigar je životinja od champa, ima isto dobar combo k'o i LB

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.01.2013., 11:12   #431
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Ovaj veigar je životinja od champa, ima isto dobar combo k'o i LB

Yeap, onaj stun je game breaker. S time da ovisi, ima situacija kada maxaš Q, a ima i situacija kada maxaš E. Jedini put kada maxas W jest ako si toliko izharassan da ne možeš ništa osim biti ispod turreta, onda maxas W za farmanje, ali to je jednom u 50 gejmova.

Kombo ti je E-W-Q-R + ignite ako je potrebno ali ne bi trebalo biti

ja njega obično gradim

Boots + 3 hp
Athene
Rabaddon
Void
Zhonya-dfg

mislim da ne gradim dorans ring na njega :/
Staro 19.01.2013., 12:07   #432
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Yeap, onaj stun je game breaker. S time da ovisi, ima situacija kada maxaš Q, a ima i situacija kada maxaš E. Jedini put kada maxas W jest ako si toliko izharassan da ne možeš ništa osim biti ispod turreta, onda maxas W za farmanje, ali to je jednom u 50 gejmova.

ja njega obično gradim

Boots + 3 hp
Athene
Rabaddon
Void
Zhonya-dfg

Ja neznam je li onda ekipa koja ga igra tako loša ili šta, ali ja nisam lane protv njega izgubio nikad. Ali nikad!
Staro 19.01.2013., 12:21   #433
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Ja neznam je li onda ekipa koja ga igra tako loša ili šta, ali ja nisam lane protv njega izgubio nikad. Ali nikad!
S time da te on već na lv 6-8 može burstati s 100% na 0%, moguće je da nisi naletio na dobrog..lategame ako si nafidani AP a nemaš toliko hp itd., on ti može u combu skinuti po 2000-3500 HP u 2 sec.

Razlika između dobrog i lošeg Veigara jest u korištenju Stun-a. Dobar veigar te neće stunati da budeš u krugu, stunati će te već time što će ga postaviti točno na tebe. taj stun je gamebreaker, i kada igram Veigara dosta često baš taj stun odluči TF...kvalitetan champ, baš sam ga uzeo prije koji tjedan jer sam davno igrao s njim....plus dosta je OP u pravim rukama, i ne igra se toliko često pa ljudi niti ne znaju kako igrati pravilno protiv njega..

Do 25lv ćeš teško i vidjeti da netko stvarno dobro igra jednog champa...ja rijetko vidim dobrog veigara nakon 1400 gejmova..

Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 19.01.2013. u 12:29.
Staro 19.01.2013., 13:00   #434
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
S time da te on već na lv 6-8 može burstati s 100% na 0%, moguće je da nisi naletio na dobrog..lategame ako si nafidani AP a nemaš toliko hp itd., on ti može u combu skinuti po 2000-3500 HP u 2 sec.

Razlika između dobrog i lošeg Veigara jest u korištenju Stun-a. Dobar veigar te neće stunati da budeš u krugu, stunati će te već time što će ga postaviti točno na tebe. taj stun je gamebreaker, i kada igram Veigara dosta često baš taj stun odluči TF...kvalitetan champ, baš sam ga uzeo prije koji tjedan jer sam davno igrao s njim....plus dosta je OP u pravim rukama, i ne igra se toliko često pa ljudi niti ne znaju kako igrati pravilno protiv njega..

Do 25lv ćeš teško i vidjeti da netko stvarno dobro igra jednog champa...ja rijetko vidim dobrog veigara nakon 1400 gejmova..
Gledam karthusa malo.. Može mi netko pojasniti njegovu ulogu i je li on tako jak kako mi se čini. I je li pretežak?
Staro 19.01.2013., 14:19   #435
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Gledam karthusa malo.. Može mi netko pojasniti njegovu ulogu i je li on tako jak kako mi se čini. I je li pretežak?

Karthus je late game champion, uleti unutra, umri i ubi.

Dosta ljudi misle da je R njegova najača stvar, ali Q je onaj s čime ćeš napraviti najviše sranja....

U early-mid gameu ti svojim ultom možeš imati assistove-killove dok farmaš, tvoj ulti je dobar za ubiti one koji su uspjeli pobjeći ili ako si u midu, dobar je tako da kreneš ultati, čime tvoj bot napadanja njihov bot jer zna da će dobiti još dosta veliki dmg s tvoje strane
Staro 19.01.2013., 17:30   #436
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor darkydark Pregled postova
A na vrh toga nitko ne spominje njegof pasiv, dobiva toliko attack speeda da je to pomalo smijesno. Prakticki u bilo kakvom fajtu nakon nakon par spelova dobije besplatnh 50% att speeda...

A domet oko njegovog q e apsurdan, sve vise i vise ljudi radi onaj kurčev aoe slow koji q naravno proca i to stvarno ispadne retardirano.

Jednostavno njegov arsenal je u svemu bolji od vecine ostalih adc-a. Dok si on pase u skoro svaku konfiguraciju, ostali nemaju taj luksuz. Caitlin unatoc svom rangeu i poprilicnom dmg-u na q i ulti jednostavno u tim fajtovima zbog tog attspeed pasiva ispadne puno losija, kao da uvjek kaskam jedan item za ezraelom. Graves iako je beštija za puni efekt q-a treba se ipak malo unjeti u facu, a tamo te cekaju opet bruiseri i evo ti nekoga u facu tko ce te iskasapit. Ashe je interesantna, ali opet ti fali attspeed u odnosu na ez-a. Makar slow i initiate sa ultom prilikom poukanja prije teamfajta mogu protivnika poprilicno zaribat ako ulovis apc ili adc. Jedini champ koji sam vidio da moze tradeoff jebacki raditi sa ez-om je draven ako lovi sjekire stalno, ali onda opet jebacki pusha lajnu i otvoren je gankovima. Kog'maw zbog onog range pasiva moze sranja zesca tenkovima radit i nejednom m ise dogodilo da kolko god šamaramo kogmawa da uzme phantom dancera i bt ili cak samo last whisperera i izuva ti koga god hoces.
E vidiš to sam zaboravio, pazi on čak nemora gradit att speed ko ostali ADC champovi zbog pasiva.

I naravno zaboravio sam isto spomenuti ovaj prokleti iceborn gauntlet koji jedino Ezrealu praktički daje perma AOE slow. Užas od champa, nabijem ga.
HAL je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2013., 19:49   #437
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:

ja njega obično gradim

Boots + 3 hp
Athene
Rabaddon
Void
Zhonya-dfg

Koji brutalan dmg radi lategame, čak ako netko ima i brdo MRa

Imo negdi 870 APa, ulti radio nekih 1500dmg-a (+80% protivničkog APa)

ubih ziggsa sa one hitom (ulti)

brutala

Staro 21.01.2013., 10:15   #438
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Jučer s frendom odigrao meč. On igra na west, ima oko 1550 elo, pa si je napravio lvl 1 acc na east, i igrali smo.. Neznam kako to ide, ja lvl 25 on lvl 1, pa se uzima neki prosjek.. Igrali smo protiv nekih 15-17 lvl... On je igrao Sonu, ja eza na botu.. 9:1:14 score sam imao, on 6:0:18... Kad imaš dobar supp eza uopće nije teško igrati + imati teamspeak ili skype to je 1:150 koliko je lakše Oni su imali još Akali s 455 pobjeda lvl 30, ali nije si ni ona mogla pomoći. Jedina je imala score u plusu, ali stvarno smo dobro odigrali. Tek kad igraš tako s nekim koji ti govori kaj dobro radiš a kaj loše, vidiš da npr. ja jučer sam odigrao i više nego dobro ezraela na botu, a ostali mečevi kada pobjediš vidiš da nisi tako dobar koliko naletiš na loš team (pričam o situaciji kada imaš onako hebački dobar score).
Staro 21.01.2013., 10:27   #439
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Jučer s frendom odigrao meč. On igra na west, ima oko 1550 elo, pa si je napravio lvl 1 acc na east, i igrali smo.. Neznam kako to ide, ja lvl 25 on lvl 1, pa se uzima neki prosjek.. Igrali smo protiv nekih 15-17 lvl... On je igrao Sonu, ja eza na botu.. 9:1:14 score sam imao, on 6:0:18... Kad imaš dobar supp eza uopće nije teško igrati + imati teamspeak ili skype to je 1:150 koliko je lakše Oni su imali još Akali s 455 pobjeda lvl 30, ali nije si ni ona mogla pomoći. Jedina je imala score u plusu, ali stvarno smo dobro odigrali. Tek kad igraš tako s nekim koji ti govori kaj dobro radiš a kaj loše, vidiš da npr. ja jučer sam odigrao i više nego dobro ezraela na botu, a ostali mečevi kada pobjediš vidiš da nisi tako dobar koliko naletiš na loš team (pričam o situaciji kada imaš onako hebački dobar score).
Relativno. Mi smo svaki premade na skype-teamspeak, i kada se nađe samo jedna osoba koja nije, onda je već problem ako ne igra dosta s nama pa ne zna način na koji mi igramo.

Inače ako igraš Ezreala s Ignite+Flash, već na lv 1 možeš dobiti bez problema kill. Recimo 3/5 gejmova. Dođeš u lejn, i odeš u drugi bush (samo pazi se ako to isto oni rade). Kada oni dođu, pričekaš sec, i onda ti i tvoj support u istom trenutku započnete (ti s q)..znači AA+Q+AA+AA (on bi već trebao biti na 10-20%) i vjerojatno će se flashnuti, ti flash + ignite + AA i to je to.

I jedan dobar savjet, nikada na Ezrealu ne uzimaj spell na lv1 dok nije potrebno. Koliko puta me spasio jer su me odjednom izgankali ili tako nešto i ja uzeo E i odskočio nazad.

Situacija:

Započinjemo s blue strane, i ja stojim dole na bot laneu u bushu s kojeg se prilazi s rijeke kada hoće na našu stranu jungle. Vi nešto radi kod naših wraithova i dere se da ga pogledamo (premade 5 man pa bilo trollerski), i ja gledam što radi kada vidim da mi odjednom pada health. Pretisnem SPACE i vidim da me svi napadaju, flashnem se kod barona, i oni se flashnu zamnom, i samo uzmem E i preskočim zid natrag i odem kod mojih wrathova. Njihov Blitzcrank je bio "What Ezreal takes E for first skill?!"...
Staro 21.01.2013., 10:41   #440
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Relativno. Mi smo svaki premade na skype-teamspeak, i kada se nađe samo jedna osoba koja nije, onda je već problem ako ne igra dosta s nama pa ne zna način na koji mi igramo.

Inače ako igraš Ezreala s Ignite+Flash, već na lv 1 možeš dobiti bez problema kill. Recimo 3/5 gejmova. Dođeš u lejn, i odeš u drugi bush (samo pazi se ako to isto oni rade). Kada oni dođu, pričekaš sec, i onda ti i tvoj support u istom trenutku započnete (ti s q)..znači AA+Q+AA+AA (on bi već trebao biti na 10-20%) i vjerojatno će se flashnuti, ti flash + ignite + AA i to je to.

I jedan dobar savjet, nikada na Ezrealu ne uzimaj spell na lv1 dok nije potrebno. Koliko puta me spasio jer su me odjednom izgankali ili tako nešto i ja uzeo E i odskočio nazad.

Situacija:

Započinjemo s blue strane, i ja stojim dole na bot laneu u bushu s kojeg se prilazi s rijeke kada hoće na našu stranu jungle. Vi nešto radi kod naših wraithova i dere se da ga pogledamo (premade 5 man pa bilo trollerski), i ja gledam što radi kada vidim da mi odjednom pada health. Pretisnem SPACE i vidim da me svi napadaju, flashnem se kod barona, i oni se flashnu zamnom, i samo uzmem E i preskočim zid natrag i odem kod mojih wrathova. Njihov Blitzcrank je bio "What Ezreal takes E for first skill?!"...
Kod nijednog chara ne uzimam spell prije nego vidim šta se dešava..
Staro 21.01.2013., 11:39   #441
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Kod nijednog chara ne uzimam spell prije nego vidim šta se dešava..
To je pametno man
Staro 21.01.2013., 12:05   #442
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
To je pametno man
PRO

EDIT: X-plosiv, 2 poznanika i ja napravili premade I da se pohvalim, adc sam bio na botu (Ezrael) imao 1:1:9 score, naš turret nisu ni taknuti mogli, i tako je ostao (na nekih 95% hp).. GG je bio u 24. min S tim da su protivnici bili svi lvl 30, ja još 25...

EDIT2: Ljut sam ko ris. Igram rengara top s miss fortune.. I imam u 5. min 4:0:2, i sve super.. vodimo 11:2 u killovima ja mislim.. i moji full počnu kiksati, na kraju imam 8:6:14 score i izgubimo. Drugi match igram sad, isto rengar, igram premade s dariusom (neki srbin) i izgubimo, imam score 15:10:26, on mnogo lošiji, i sad na kraju mi veli lik ma mrš noobe

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 21.01.2013. u 19:27.
Staro 21.01.2013., 19:30   #443
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Nova rotacija od sutra... Nešto čak po mom "šusu".. Shyvanna, Lux, Cho, Sion, Skarner, Wukong i Karthus želim probati
Staro 21.01.2013., 19:47   #444
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Nova rotacija od sutra... Nešto čak po mom "šusu".. Shyvanna, Lux, Cho, Sion, Skarner, Wukong i Karthus želim probati
Sion i Shyvana

Čekam da Singed bude free, htio bih ga isprobati
Staro 21.01.2013., 20:31   #445
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Sion i Shyvana

Čekam da Singed bude free, htio bih ga isprobati
Bio ti je prošli tjedan.. Tako da sad neće baš biti neko vrijeme...

EDIT:

Ovo je od danas moji mečevi! Svaki odigrao skoro pa odlično, ali ekipe kakve sam imao. Čudo

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 21.01.2013. u 21:33.
Staro 22.01.2013., 10:40   #446
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Season 3 is imminent and the competition is beginning to flex their muscles – are you ready to rise to the challenge and take on all comers? To help you get ready for Season 3 we’re offering two bonus promos – a double IP weekend and some extra bonus RP with each purchase:
Your double IP weekend starts on January 26 and ends at 11:59 PM CET on January 27
Get extra bonus RP when you purchase RP from now through January 31 at 11:59 PM CET
Here’s a breakdown of how much RP you’ll receive for purchases during the Prepare for Season 3 Bonus:
€ 2.50 – 400 RP
€ 5.00 – 880 RP (800 + 40 standard bonus RP + 40 extra bonus RP)
€ 10.00 – 1960 RP (1600 + 180 standard bonus RP + 180 extra bonus RP)
€ 20.00 – 4040 RP (3200 + 420 standard bonus RP + 420 extra bonus RP)
€ 35.00 – 7300 RP (5600 + 850 standard bonus RP + 850 extra bonus RP)
€ 50.00 – 10600 RP (8000 + 1300 standard bonus RP + 1300 extra bonus RP)
Unfortunately, because mobile payment methods don’t receive bonus RP, we won’t be able to apply the doubled bonus to these transactions.

These bonuses should help you stock up on some new gear in preparation for the next chapter in competitive League of Legends.
Staro 22.01.2013., 10:50   #447
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
/cut
lijepo lijepo...

http://i.imgur.com/s4S39CM.jpg

Baš sada razmišljam da odem normal i pustim da sve odaberu i onda ja uzmem zadnje (vjerojatno support) i ne uspijem 10 zaredom
Staro 22.01.2013., 11:07   #448
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
AP Yi FTW
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2013., 11:20   #449
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
AP Yi FTW
Dobiva ogroman NERF sada, na heal mu pada ratio s 4 na 1.2 (znači s 400 AP se ne healaš recimo 1600 nego 480). Još uvijek je viable ali ovisi o team kompoziciji sada...
Staro 22.01.2013., 11:32   #450
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Dobiva ogroman NERF sada, na heal mu pada ratio s 4 na 1.2 (znači s 400 AP se ne healaš recimo 1600 nego 480). Još uvijek je viable ali ovisi o team kompoziciji sada...

Inače malo sam čitao po forumima, cijeli lol se izmjenjuje. Sve će nerfati, sve će ići sporije, bla bla bla.. Svakog champa izmjenjuju...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno