|
![]() |
#421 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Uzeo sam Cassiopeiu jučer, 9/3/3 i 13/6/9 prvi mečevi koje sam izgubio, ne svojom krivicom (ajmo svi imati 40 cs u 20oj minuti a oni imaju 100...i što će nam wardovi - čudna ekipa)..s time da sam krenuo u drugoj 8/0/0...izvrstan burst, dobar farming, skill rewarding |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
IEM je ove godine jedno velike smece od turnira, barem dio koji je do sada bio. U 5h su se odigrala 2 gejma, samo pricaju, pricaju, pricaju i pricaju gluposti, nezanimljive teme, vecinu stvari ni ne razumijes sto pricaju jer su toliko jadni da ni na engleskom ne pricaju ili nemaju prevodioca. Diskutiraju tako nevazne stvari i vrte se oko njih vecinu vremena. I ona nagradna igra neka koju su igrali glup i gluplji (vjerojatno su tek danas culi za LoL, do sada mora da su killstrikeove skupljali u CoDu jer to nije moguce da je netko toliko glup), cijeli chat je bio u modu facepalma od tog dijela. Nadam se da bude bolje, jer ovo je zivi uzas. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#423 | |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
A domet oko njegovog q e apsurdan, sve vise i vise ljudi radi onaj kurčev aoe slow koji q naravno proca i to stvarno ispadne retardirano. Jednostavno njegov arsenal je u svemu bolji od vecine ostalih adc-a. Dok si on pase u skoro svaku konfiguraciju, ostali nemaju taj luksuz. Caitlin unatoc svom rangeu i poprilicnom dmg-u na q i ulti jednostavno u tim fajtovima zbog tog attspeed pasiva ispadne puno losija, kao da uvjek kaskam jedan item za ezraelom. Graves iako je beštija za puni efekt q-a treba se ipak malo unjeti u facu, a tamo te cekaju opet bruiseri i evo ti nekoga u facu tko ce te iskasapit. Ashe je interesantna, ali opet ti fali attspeed u odnosu na ez-a. Makar slow i initiate sa ultom prilikom poukanja prije teamfajta mogu protivnika poprilicno zaribat ako ulovis apc ili adc. Jedini champ koji sam vidio da moze tradeoff jebacki raditi sa ez-om je draven ako lovi sjekire stalno, ali onda opet jebacki pusha lajnu i otvoren je gankovima. Kog'maw zbog onog range pasiva moze sranja zesca tenkovima radit i nejednom m ise dogodilo da kolko god šamaramo kogmawa da uzme phantom dancera i bt ili cak samo last whisperera i izuva ti koga god hoces.
![]() |
![]() |
#425 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Brusier = Offtank Heroj koji je vrlo tenkast ili bolje rečeno može se buildat na HP, MR i Armor te da ujedno radit poprilično velik dmg, kao štu su npr. Renekton, Darius, Xin Zhao, Jax, Irelia, itd. Ali ih nemoj miješat sa AD Assassinima, tipa Kha'Zix, Zed i još nekima. Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 18.01.2013. u 19:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Evo, probao Dianu nakon patcha, rasturio zadnji match. Neznam je li team bio tako loš ili jednostavno je to ona stara diana ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
garen je jedan od najpopularnijih, i to zbog pasiva mu, a i ostalih abilitija
![]() |
![]() |
#429 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ok je champ, ja si ga volim odigrati tu i tamo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ovaj veigar je životinja od champa, ima isto dobar combo k'o i LB
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#431 |
Premium
|
Yeap, onaj stun je game breaker. S time da ovisi, ima situacija kada maxaš Q, a ima i situacija kada maxaš E. Jedini put kada maxas W jest ako si toliko izharassan da ne možeš ništa osim biti ispod turreta, onda maxas W za farmanje, ali to je jednom u 50 gejmova. Kombo ti je E-W-Q-R + ignite ako je potrebno ali ne bi trebalo biti ![]() ja njega obično gradim Boots + 3 hp Athene Rabaddon Void Zhonya-dfg mislim da ne gradim dorans ring na njega :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#432 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Premium
|
Citiraj:
Razlika između dobrog i lošeg Veigara jest u korištenju Stun-a. Dobar veigar te neće stunati da budeš u krugu, stunati će te već time što će ga postaviti točno na tebe. taj stun je gamebreaker, i kada igram Veigara dosta često baš taj stun odluči TF...kvalitetan champ, baš sam ga uzeo prije koji tjedan jer sam davno igrao s njim....plus dosta je OP u pravim rukama, i ne igra se toliko često pa ljudi niti ne znaju kako igrati pravilno protiv njega.. Do 25lv ćeš teško i vidjeti da netko stvarno dobro igra jednog champa...ja rijetko vidim dobrog veigara nakon 1400 gejmova.. Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 19.01.2013. u 12:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#435 | |
Premium
|
Citiraj:
Karthus je late game champion, uleti unutra, umri i ubi. Dosta ljudi misle da je R njegova najača stvar, ali Q je onaj s čime ćeš napraviti najviše sranja.... U early-mid gameu ti svojim ultom možeš imati assistove-killove dok farmaš, tvoj ulti je dobar za ubiti one koji su uspjeli pobjeći ili ako si u midu, dobar je tako da kreneš ultati, čime tvoj bot napadanja njihov bot jer zna da će dobiti još dosta veliki dmg s tvoje strane ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
I naravno zaboravio sam isto spomenuti ovaj prokleti iceborn gauntlet koji jedino Ezrealu praktički daje perma AOE slow. Užas od champa, nabijem ga. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Imo negdi 870 APa, ulti radio nekih 1500dmg-a (+80% protivničkog APa) ubih ziggsa sa one hitom (ulti) brutala
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Premium
|
Jučer s frendom odigrao meč. On igra na west, ima oko 1550 elo, pa si je napravio lvl 1 acc na east, i igrali smo.. Neznam kako to ide, ja lvl 25 on lvl 1, pa se uzima neki prosjek.. Igrali smo protiv nekih 15-17 lvl... On je igrao Sonu, ja eza na botu.. 9:1:14 score sam imao, on 6:0:18... Kad imaš dobar supp eza uopće nije teško igrati + imati teamspeak ili skype to je 1:150 koliko je lakše ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
Premium
|
Citiraj:
Inače ako igraš Ezreala s Ignite+Flash, već na lv 1 možeš dobiti bez problema kill. Recimo 3/5 gejmova. Dođeš u lejn, i odeš u drugi bush (samo pazi se ako to isto oni rade). Kada oni dođu, pričekaš sec, i onda ti i tvoj support u istom trenutku započnete (ti s q)..znači AA+Q+AA+AA (on bi već trebao biti na 10-20%) i vjerojatno će se flashnuti, ti flash + ignite + AA i to je to. I jedan dobar savjet, nikada na Ezrealu ne uzimaj spell na lv1 dok nije potrebno. Koliko puta me spasio jer su me odjednom izgankali ili tako nešto i ja uzeo E i odskočio nazad. Situacija: Započinjemo s blue strane, i ja stojim dole na bot laneu u bushu s kojeg se prilazi s rijeke kada hoće na našu stranu jungle. Vi nešto radi kod naših wraithova i dere se da ga pogledamo (premade 5 man pa bilo trollerski), i ja gledam što radi kada vidim da mi odjednom pada health. Pretisnem SPACE i vidim da me svi napadaju, flashnem se kod barona, i oni se flashnu zamnom, i samo uzmem E i preskočim zid natrag i odem kod mojih wrathova. Njihov Blitzcrank je bio "What Ezreal takes E for first skill?!"... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Premium
|
PRO ![]() EDIT: X-plosiv, 2 poznanika i ja napravili premade ![]() ![]() EDIT2: Ljut sam ko ris. Igram rengara top s miss fortune.. I imam u 5. min 4:0:2, i sve super.. vodimo 11:2 u killovima ja mislim.. i moji full počnu kiksati, na kraju imam 8:6:14 score i izgubimo. Drugi match igram sad, isto rengar, igram premade s dariusom (neki srbin) i izgubimo, imam score 15:10:26, on mnogo lošiji, i sad na kraju mi veli lik ma mrš noobe ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 21.01.2013. u 19:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Premium
|
Nova rotacija od sutra... Nešto čak po mom "šusu".. Shyvanna, Lux, Cho, Sion, Skarner, Wukong i Karthus želim probati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Čekam da Singed bude free, htio bih ga isprobati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 21.01.2013. u 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Premium
|
lijepo lijepo... http://i.imgur.com/s4S39CM.jpg Baš sada razmišljam da odem normal i pustim da sve odaberu i onda ja uzmem zadnje (vjerojatno support) i ne uspijem 10 zaredom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Premium
|
Citiraj:
Inače malo sam čitao po forumima, cijeli lol se izmjenjuje. Sve će nerfati, sve će ići sporije, bla bla bla.. Svakog champa izmjenjuju... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|