|
![]() |
#422 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Najjača fora im je sada: "Vi niste ni bili na prvenstvu, nje nje..." ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#423 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Ma cijela utakmica mi je bila bezveze. Toliko prilika propustenih s obje strane... Iako, Englezi su dominirali tokom citave utakmice, tako da su i zasluzili pobjedu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Kaj su oni pokazali na prvenstvu? Jednu jadnu pobjedu protiv nabildanih camelfuckera i jedno dobro poluvrijeme i to 1. protiv SAD-a. Ako se s tim ulazi u 2. krug natjecanja, gospodo Slovenci kako kaže ludi kolega, bacite se sa Triglava svi ![]()
![]() |
![]() |
#425 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Fakat je bilo degutantno slušat našeg komentatora, valjda je htel napravit svoju inačicu HRT za sosede ![]() Gledal sam za kompom Alžir-USA ali mi je probijal uši...
![]() |
#426 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Dragec je uvijek takav. Janezi nemreju spojiti dva pasa, a on čita s papira, imaju jakog trenera ko i Englezi, Slovenci gube loptu u svojoj četvrtini terena,a on kak su Slovenci vrlo organizirana momčad. Nikad nije u tekmi. Najradije čita statistike, a s vremena na vrijeme diže ton i dere se bez veze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#428 |
Premium
|
Od kojeg sam ono komentatora čuo 2 puta za jednog igrača da je stoper, a frajer beka igra. Čini mi se da je Prasićko, možda čak i Vela, nisam siguran. Da čovjek ne zna razliku, nevjerojatno. Ma Ćosić je još najbolji od njih.
![]() |
#429 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kek: Naj gre vse skupaj k vragu ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#431 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Meni je Slovenaca milo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ma nek i Srbi ispadnu, posto je dosla rata na naplatu,s one mastercard fore koju su janezi smislili, nek i fudbaleri dodju kuci posto su se kurcili da fudbaleri idu a nogometasi ne idu. Novi obiteljski disney film: " Janez se vraca kuci " ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Super Moderators
|
KMU!!! ![]()
![]() |
#440 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
UJ!! ![]() 2:000000
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Super Moderators
|
![]() |
#447 |
Why so serious
|
Ode Srbi i dragi Slovenci u istom danu doma, sad mogu i na isti avion.... Australci su popizdili, možda misle da mogu još i proć ![]() P.S- nije to kaj Srbi idu doma, nek igraju loše u 3pm, pa kak su oni došli na WC, Slovenci bi se pograli s njima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Al kak su Srbi ovog žutog pustili da im dotrči i puca - katastrofa, lik im je zabio ko Mateus Yugi devedesete u Italiji. ![]()
Trust me - I know what I'm doing! Zadnje izmijenjeno od: Perki. 23.06.2010. u 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Super Moderators
|
Kaj ako slučajno bude 2:2, srbi idu dalje?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|