Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.10.2010., 09:26   #421
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Kaj sam rekel da se slažem sa svim kaj su oni tam rekli ili napisali?

Općenito je velika većina ljudi dobro prihvatila igru, i kao veliki F1 fan mi je drago da je igra izašla.
A za komentare na ovom forumu tipa kak je igra smeće, moj jedini komentar je

Činjenica je da ima određenih propusta koje treba rješiti, a i dodati sigurnosni auto, krug za zagrijavanje, bolji model oštećenja, itd...no nisam ni očekival da bude sve super i bajno odma od prve. Zato i kažem, pošto je ova igra rađena od nule, napravili su dobru bazu, koju za sljedeću godinu, odnosno sljedeće nastavke mogu dovesti na jednu bolju razinu.
TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2010., 11:04   #422
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
Činjenica je da ima određenih propusta koje treba rješiti, a i dodati sigurnosni auto, krug za zagrijavanje, bolji model oštećenja, itd...no nisam ni očekival da bude sve super i bajno odma od prve. Zato i kažem, pošto je ova igra rađena od nule, napravili su dobru bazu, koju za sljedeću godinu, odnosno sljedeće nastavke mogu dovesti na jednu bolju razinu.
istina. donedavno nije bilo PC igre za F1. OK, rFactor sa modovima, ali to je bilo samo za vožnju. ali ovo je ipak igra, ima sve te điđe-miđe, zbilja lijepo izgleda, posebno kad te one koke snime pa ti mašu, kad stojiš vani između motorhomea (nakon kvalija, a prije utrke)
bit će to sve bolje, ukoliko je misle raditi za svaku sezonu. Zato 2009 nisu ni htjeli pustiti za PC nego je to bila svojevrsna beta verzija za PC korisnike, ipak smo mi najbrojniji
Brko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.10.2010., 12:09   #423
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2010., 12:15   #424
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ova igra je već na tržištu od 2009 i ako dosad nisu uvidjeli greške i nešto popravili nevidim da če nešto i ubuduće biti bolje..
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2010., 19:15   #425
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Citiraj:
Autor Bravo Pregled postova
Ova igra je već na tržištu od 2009 i ako dosad nisu uvidjeli greške i nešto popravili nevidim da če nešto i ubuduće biti bolje..
Nekad imaš stvarno čudne komentare, to sam skužil već u više tema.

Pa po čemu se mogu mjeriti ili uspoređivati F1 2010 i F1 2009 (koja je izašla samo za Wii, PSP i "jatelefon")? F1 2009 je na razini malo bolje flash igre.

Pa nije ovo Fifa ili Pes pa da moreš uspoređivati sa prethodnim nastavcima ili izvoditi ovakve zaključke...tolko o tvojoj objektivnosti
Staro 03.10.2010., 20:07   #426
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

A po čemu bi onda trebala ova biti drugaćija...mjenja se samo dizajn auta..Ok osim šta je za drugu platoformu, engine.. Bugovi su postojali i oni su nasljeđeni, kao da ih nije bilo briga za naše reakcije. Skrpat čemo igru i prodavat..

Iznenađen sam i tvojom objektivnošću, jer ti jedini ovu igru došivljavaš kao božanstvo i uporan si u dokazivanju kako je ova igra bezgrešna svetinja.
Staro 03.10.2010., 22:22   #427
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Nisam jedini koji hvali, ali sam u manjini. Tak je i općenito nekak atmosfera na ovom forumu - većina ljudi kritizira puno stvari, često puta bez nekakve objektivnosti ili argumenata.

Kak je uostalom bil slučaj dok se igra pojavila. Igrali manje od pol sata, igra je smeće, prelagano je, ovo, ono...a većina niti nije znala namjestiti težinu i ostale banalne stvari.

F1 2009 neznam kakva je bila po pitanju dobrih i loših stvari vezanih uz gameplay, niti me previše zanimalo jer je izašla za platforme koje me ni najmanje ne zanimaju.
Tak da se nebre uspoređivati jer nije izašla za PC, kao ni PS3 i Xbox koji su ipak glavne platforme, a i ovo je ipak drugačiji engine, jel tak?

BTW... 1.Nikad nisam rekel da je ova igra bezgrešna svetinja, pa ak ti ja i ova igra idemo tolko na živce spuštaj radi nečega kaj sam rekel.
2.Imaš tolko greški u pravopisu ko Jaca u ingliš jeziku
Staro 03.10.2010., 22:35   #428
Neo2001
Premium

Neo2001's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
...

Evo da probam i ja, pošto sam i sam fan tih F1 simulacija, moj dojam, F1 2010 definitivno ima potencija, a vjerujte mi isprobavam te simulacije vec nekih 15 godina . Što mi se sviđa, pa recimo da ne možeš držati gas baš non stop, i stvarno ima fealing da juriš i da bi moglo biti svašta... dalje, treba se priznati da su staze nacrtane dobro, mrtvi kutevi su zbilja mrtvi kutevi, rupe su zbilja rupe, sve u svemu ima tu i dosta pozitivnih stvari, ali postoji ali da treba hitno jedan veeeeeliki patch, to če i najveći fanovi ove igre priznati... Neki koji mene muče, su ti famozni zvukovi koje nikak da riješe čujem 3 druge formule koje su još miljama daleko... ali velim ne bi htel sad tu nabrajati, vidim ima dosta njih koji su tu već naveli svega i svačega, ali po mome, potencijal definitivno, za malo osjetiti kak bi to bilo, samo na timetrialu, i naravno čekati patch (eve) koji bi uvelike, ponavljam po mome, mogli napraviti od ove igre, ozbiljnu simulaciju...
Neo2001 je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2010., 04:36   #429
R@zzoR
Yippie-Ka-Yay
Moj komp

R@zzoR's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Kaj sam rekel da se slažem sa svim kaj su oni tam rekli ili napisali?

Općenito je velika većina ljudi dobro prihvatila igru, i kao veliki F1 fan mi je drago da je igra izašla.
A za komentare na ovom forumu tipa kak je igra smeće, moj jedini komentar je

Slažem se s ovime, usotalom smatram da pošto nisam kao ni većina, ispravite me ako sam u krivu, kupio igru i nemam šta kritizirat ju i pljucat po onima koji su je radili, jest ordeme da su se trebali više potrudit ali to je na šefu firme da zaključi i da poduzme ono što bi trebalo poduzet... igra je solidna i gušt mi je odvozit divje utrke kada mi je dosadno, barem izgubim sat veremena na nečemu.
R@zzoR je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2010., 08:13   #430
Rider69
Registered User

Datum registracije: Oct 2010
Pozz ekipa
Evo kupio sam F1 2010 odmah prvi dan, što se tiče grafike odlično je, jedino što mi uvijek pri drugoj stazi prvi krug šteka ali to je mislim do mog kompa ili grafulje i ako je nova itd.., ali mislim da nevaljaju driver!
Sve ostalo je 5

Jedino što nisam našao i nemogu skužiti di mogu mjenjati postavke spojlera u toku utrke jer mi ovaj iz boxa stalno javlja ako ja malo trknem da to promjenim a ja ne mogu, gledao sam ali nula bodova?! I što nemogu vidjeti koliko još novih guma imam, a gledao sam sada na youtubu da piše sve npr. 4/6 itd...?!

I malo mi je nak ono neću reć bzvze ali ono ja sa virginom ih skidam u quali., a tu i tam u utrkama jer ja dosta kasno kočim ili u brzim zavojima ne silazim sa gasa a AI silazi i tu ih sve dobivam
Stavio sam sve na off i na expert!

Btw.: vozim na Logitech G25

Pa ako mi netko može pomoći kako šta da napravim i gdje mogu mjenjati te postavke za volan (da mogu si rihtati spojler itd u toku utrke)jer u postavkama ne mogu/ne da!!

Hvala
Rider69 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.10.2010., 08:54   #431
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Citiraj:
Autor Rider69 Pregled postova
Pozz ekipa
Jedino što nisam našao i nemogu skužiti di mogu mjenjati postavke spojlera u toku utrke jer mi ovaj iz boxa stalno javlja ako ja malo trknem da to promjenim a ja ne mogu, gledao sam ali nula bodova?! I što nemogu vidjeti koliko još novih guma imam, a gledao sam sada na youtubu da piše sve npr. 4/6 itd...?!

Pa ako mi netko može pomoći kako šta da napravim i gdje mogu mjenjati te postavke za volan (da mogu si rihtati spojler itd u toku utrke)jer u postavkama ne mogu/ne da!!
Vezano uz postavke spojlera u toku utrke (a tu su još i opcija za postavke motora i guma pri sljedećem odlasku u boks) - to si moraš složiti pod quick menu tipkama. G25 nema tolko tipki na samom volanu, pa ti je to možda na onom djelu di ti mjenjač, ili ti ni nije konfigurirano po defaultu.
Ovdje ti je kak sam ja to rješio na svom Logitech DFP-u, pa ako se kužiš u to, si namjestiš za svoj volan.

Kaj se tiče guma, mora ti biti uključena opcija Tire Simulation da moreš vidjeti koliko ti je guma ostalo, i u kojem su stanju u %.

Na expert težini bi to za gume trebalo biti uključeno, i nakon toga ti sigurno nebude više tak lako s Virginom u utrci dok malo potrošiš gume, a i upitno je koje si postavke stavio za težinu AI.
Staro 04.10.2010., 10:47   #432
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Citiraj:
2.Imaš tolko greški u pravopisu ko Jaca u ingliš jeziku
Ma hebem

Nečemo se više prepirat. Glej naigrao sam se F1 od F1 2000,F1 2002, F1 C 99-02, rFactora..i naravno da onda očekujem od svake sljedeče da bude savršena
Staro 04.10.2010., 11:09   #433
Rider69
Registered User

Citiraj:
Vezano uz postavke spojlera u toku utrke (a tu su još i opcija za postavke motora i guma pri sljedećem odlasku u boks) - to si moraš složiti pod quick menu tipkama. G25 nema tolko tipki na samom volanu, pa ti je to možda na onom djelu di ti mjenjač, ili ti ni nije konfigurirano po defaultu.
Ovdje ti je kak sam ja to rješio na svom Logitech DFP-u, pa ako se kužiš u to, si namjestiš za svoj volan.

Kaj se tiče guma, mora ti biti uključena opcija Tire Simulation da moreš vidjeti koliko ti je guma ostalo, i u kojem su stanju u %.

Na expert težini bi to za gume trebalo biti uključeno, i nakon toga ti sigurno nebude više tak lako s Virginom u utrci dok malo potrošiš gume, a i upitno je koje si postavke stavio za težinu AI.

Hvala ti budem odmah sve to vidio čim dođem doma.

jer što se tiče volana i tipki..., tam u opcijama mi nije uopće davao da to mogu promjeniti na volan ili na one tipke kod mjenjača..!
jer mi je to sve malo čudno bilo.., recimo i kada kiša počne padati mene uopće ne zovu u box i ako odem sam stave mi sliks gume :-D
Staro 04.10.2010., 12:21   #434
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Citiraj:

jer mi je to sve malo čudno bilo.., recimo i kada kiša počne padati mene uopće ne zovu u box i ako odem sam stave mi sliks gume :-D
govorilo se milijun puta o tome. traži malo po topiku.
složi si tipke za quick meni pa ćeš vidjet...
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2010., 21:04   #435
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Toliko ste popljuvali igru da me bilo strah iti probat

Ne znan, možda ste puno očekivali pa se razočarali, dok sam ja imao dosta manja očekivanja pa se nisan uopće razočarao, naprotiv igra mi je ok. Grafika je odlična (jedino mi ide na kurac ona agentica koja je baš ružna), igrivost mi je ok, sva pravila i ostale đinđe-minđe osin SC te kruga zagrijavanja su tu, simulacija nije ala rFactor (niti je uopće bilo planirano da bude) ali je imho dosta realnije nego NFS/DIRT/GRID.
Ne znan kakvi ste vi maheri ako se ne možete zavrtit ili izletjet, ali bogami ja kad isključim sva pomagala itekako letam okolo, iako iman dosta odvoženih kilometara u nogama iz GTRa koji je realniji od ovoga bar x2.

Zamjerka su bugovi...jer bi meni osobno igra bila bolja bar 30% da nema svega ovoga...al valjda poprave to...
Ono zaustavljanje u boksovima (koje se doduše da rješit kasnijim ili ranijim odlaskom u boks), kazne po stazi i kad si kriv i kad nisi, ubrzavanje AI pri kraju kad bi po zdravoj logici trebao bit samo sporiji i sporiji,...

Nego ono šta me još najviše dotuklo jer mi jebe igrivost je to šta sam prvu utrku (s volanom) igrao na "proffesional" modu težine AI-a i bez problema bio prvi.
Doduše od assists sam upalija traction control na medium , dok se malo na priviknem (ipak formulu nisan igrao 2,3 godine, a bogami nisan ni GTR preko godine) i auto šaltanje i sa ne bogzna kakvom vožnjom sam sa 24 mjesta na gridu došao prvi na kraju
Šta mi je malko bezveze, jer vozin Lotus koji bi morao bit sporiji par sekundi po krugu unatoč toj "stabilnosti" koja mi i ne daje puno sekundi (tisućinki) po krugu nego me čisto zadrži na stazi kad malo pretjeram sa komandama... Ne znan...pari mi da će mi to ubit igrivost skroz ako "legend" nije bar 50% teži, a čisto sumnjam da je...
Al šta je tu je, priviknem se pa ugasim traction control, možda bude teže kad se svako 3 kruga izvrtim

Sve u svemu ja zadovoljan...nek rješe bugove sa nekim brzinskim patcom (ne kao SEGA Emipre TW koji je zakrpan godinu dana nakon izlaska) i prezadovoljan
A kad me uhvati volja za nečim realnijim tu je rfactor, GTR,...

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W

Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga

CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2010., 07:23   #436
Rider69
Registered User

Citiraj:

Hvala ti budem odmah sve to vidio čim dođem doma.

jer što se tiče volana i tipki..., tam u opcijama mi nije uopće davao da to mogu promjeniti na volan ili na one tipke kod mjenjača..!
Citiraj:

Evo sve riješeno..., nisam mogao mjenjati postavke u opcijama G25 (kada izabereš na čemu voziš), nego sam otišao na individualno i sve si sam porihtao...., i sada ima sve! tj. isprobao sam nak bzvze u GradPrixu pa je bilo sve od rihtanja motora, guma i spojlera..., ali kada sam dalje nastavio karijeru onda mi nije nudio da mogu rihtati motor! Možda se pojavi još u toku jer je trek 2utrka u 2. sezoni!
I sada na expert je dosta teše jer mi je do sada bilo samo na hart.., sada se i sa RedBull-om borim i u qualifikacijama i u utrkama! Sad je to to kada se ja malo preznojim dok vozim rejs

Zadnje izmijenjeno od: Rider69. 05.10.2010. u 07:28.
Staro 05.10.2010., 07:28   #437
Rider69
Registered User

Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova

Nego ono šta me još najviše dotuklo jer mi jebe igrivost je to šta sam prvu utrku (s volanom) igrao na "proffesional" modu težine AI-a i bez problema bio prvi.
Doduše od assists sam upalija traction control na medium , dok se malo na priviknem (ipak formulu nisan igrao 2,3 godine, a bogami nisan ni GTR preko godine) i auto šaltanje i sa ne bogzna kakvom vožnjom sam sa 24 mjesta na gridu došao prvi na kraju
Šta mi je malko bezveze, jer vozin Lotus koji bi morao bit sporiji par sekundi po krugu unatoč toj "stabilnosti" koja mi i ne daje puno sekundi (tisućinki) po krugu nego me čisto zadrži na stazi kad malo pretjeram sa komandama... Ne znan...pari mi da će mi to ubit igrivost skroz ako "legend" nije bar 50% teži, a čisto sumnjam da je...
Al šta je tu je, priviknem se pa ugasim traction control, možda bude teže kad se svako 3 kruga izvrtim

Tak je i kod mene bilo, vozio sam sa Virginom i odmah prvak u prvoj sezoni a i nisam imao sve upaljeno! Sada sam stavio na expert i bome sada se malo ajmo reć patim da ali zanimljivije je
Probaj si to sve izključiti pa vidi bude ti malo teže!
Jer je nemoguće da da Virgin bolje leži u zavoljima nego redbull i dosta toga! hehehe
Staro 05.10.2010., 09:39   #438
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
@president

legend ai je prilično teži od proffesional. vrlo teško ćeš sa lotusom sa 24. mjesta doći do postolja, kamoli pobijediti
glista je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2010., 12:50   #439
Booger
Premium
Moj komp

Booger's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ne znam na koju foru i s čim vi to igrate? Sa 24. na 1. mjesto, prvi u sezoni odmah, koji k....?
Jel to do volana il šta? Ja igram na najvećoj težini sa kontrolerom, sve mi je na off, i sa lotusom budem od 3. do 15 mjesta na gridu, još niti jednom prvi, uvijek mi naleti nekakva gužva u kvalama. A u utrci me svako malo neko okrene, izgura sa staze, plus svaka druga utrka ja dobijem kaznu za colition, često bzvz jer malo sporije ulazim u pit, što oni ne dobiju btw. Niti jednom još nisam na postolju bio. Dobro, 5 utrka sam odvozio tek.
Booger je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2010., 12:58   #440
Rider69
Registered User

Citiraj:
Autor Booger Pregled postova
Ne znam na koju foru i s čim vi to igrate? Sa 24. na 1. mjesto, prvi u sezoni odmah, koji k....?
Jel to do volana il šta? Ja igram na najvećoj težini sa kontrolerom, sve mi je na off, i sa lotusom budem od 3. do 15 mjesta na gridu, još niti jednom prvi, uvijek mi naleti nekakva gužva u kvalama. A u utrci me svako malo neko okrene, izgura sa staze, plus svaka druga utrka ja dobijem kaznu za colition, često bzvz jer malo sporije ulazim u pit, što oni ne dobiju btw. Niti jednom još nisam na postolju bio. Dobro, 5 utrka sam odvozio tek.

Pa sa kontrolerom nemožeš fino dozirati gas, kočnice, ili u zavojima, jedino ako igraš sa glivama!?
Meni je bilo na hard i sve izključeno i jbg pretešno sam ih dobivao u brzim zavojima di oni malo uspore a ja ne silazim sa gasa...! a ja igram na g25-ici

ali sada je amlo teže kako sam stavio na expert i red bull baš i neleži u zavojima, pa se patim ali opet u 2. utrke dva puta 1., ista šema kasnije kočim itd....
Staro 05.10.2010., 13:02   #441
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Citiraj:
Pa sa kontrolerom nemožeš fino dozirati gas, kočnice, ili u zavojima, jedino ako igraš sa glivama!?
Meni je bilo na hard i sve izključeno i jbg pretešno sam ih dobivao u brzim zavojima di oni malo uspore a ja ne silazim sa gasa...! a ja igram na g25-ici

ali sada je amlo teže kako sam stavio na expert i red bull baš i neleži u zavojima, pa se patim ali opet u 2. utrke dva puta 1., ista šema kasnije kočim itd....
na expert treba hebene sreće da se pobjedi s lotusom. ja sam uspio 2 puta i to je to. još sam 4 puta bio u bodovima, a već sam odvezo monzu.
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2010., 13:25   #442
Booger
Premium
Moj komp

Booger's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:

Da igram na analognim kontrolama (gljive) i mogu precizno dozirat i gas i kočnicu i steering. Ja isto kasnije kočim, al kad sam u koloni, zbog ovog ispred nekad znam zakočit kako ga ne bi lupio, i ovaj iza se zabije u mene i ja dobijem colition i 10 sekundi kazne. Mislim katastrofa. Treba pazit da ne mijenjaš smjer kad kočiš.
Booger je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2010., 14:38   #443
snorky_vk
Premium
Moj komp

snorky_vk's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
dali se mogu one uvodne špice nekako isključit??? iritira me čekanje.....
snorky_vk je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2010., 23:51   #444
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Da, legend razina je teža, ne znam koliko u postotcima, ali teža je... Odvozim Australiju 1:33.xxx, a ekipa vozi i 1:30.xxx dok su na pro modu težine vozili oko 1:33.xxx (probao grand prix i time trail da ne pokvarim karijeru) dakle koliko i ja šta nije baš realno. Ovo sad je dosta realnije, tako da ostajem na legendu makar ne osvojio boda do kraja sezone, ionako su im očekivanja da budem 20 u poretku
BTW Kako vi stojite s najboljim vremenima? Ajde ko ima volje nek izlista best off vremena, iako neće baš bit usporediva, vidin da su neki već do RB dogurali

Periferija

LINK

Zadnje izmijenjeno od: tor. 06.10.2010. u 07:23.
Staro 06.10.2010., 08:18   #445
Neo2001
Premium

Neo2001's Avatar

Datum registracije: Nov 2009

Zadnja opomena, bez spama i provokacija.
admin
Neo2001 je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2010., 21:13   #446
Gile
Premium

Datum registracije: Oct 2003
Gile je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2010., 04:16   #447
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Meni je i dalje najveci problem sama voznja kroz boks, gdje treba cijeli pit lane da ubrza do 100 i onda kad mu maknes limiter on vrti gume u prazno jedno 300 metara gdje komp vozi dobrih 200, a moj bolid se krece jedva 120 jer vrti gume u prazno, boks u Yeongamu je koma, 50 se vozi cijelo vrijeme, mozes se jedino nadat kisi
ehohr je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2010., 20:48   #448
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Evo još jedan bug, koji se meni dogodio prvi put do sad vozim za virgin, i prva utrka sezone, završim 8, moj suvozać bude 24 .... odvozim najbolji krug.... odem u boks na onu usporedbu sa suvozačem, meni su točke na out raced, out qualified i championship points, a njemu na fastest laps??? na koju foruu, hehehehehehehe
Goranbm je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2010., 21:15   #449
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Australija - Kvalifikacije 15ti, utrka 9ti.

Malezija - Bija u kvalifikacijama 10ti šta mi je na kraju pokvarilo plasman jer san mora krenit s mekšim gumama. Naime iša mjenjat u 4 krugu, a kiša počela u 7, tako da san završija iza svih onih koji su imali samo jedan odlazak u boks...16ti na kraju. Trulli doša sa 17 na 3 Igra izgleda prekrasno po kiši

Šangaj - Kvalifikacije 10ti, utrka 9ti. Satrala me ova staza Ako podesim auto za brže djelove u prvom sektoru gubim po 3,4 sekunde i izlijećem, ako ga podesim za sporije dijelove staze, onda me na one zadnje dvije ravncie obilaze ka debila... Kompromis sam našao u čačkanju prednjeg krila cijelu utrku U početnim zavojima bi ga dizao, u završnim spuštao... Vjerovali ili ne funkcionira, šta mi je čudno da jedna tako, osjetljiva stvar funkcionira dok neke druge 3 puta jednostavnije ne rade...

I da opet ne ispadnem mega driver pa da se Neo2001 ne naljuti, spomenit ću da mi je i dalje uključen traction control na low te da neke utrke resetiram kad dobijem glupu kazni ili kad mi pukne guma u zavoju pa se zabijem u zid...

Periferija

LINK

Staro 07.10.2010., 21:29   #450
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
I meni te kazne jedu živce.

AI je malo glup/ratoboran i zna se desit da smo jedan do drugoga prije zavoja, onda AI počne glupavo krivudati i da izbjegneš sudar obično malo trave uhvatiš.
I odmah upozorava na corner cutting, na kraju završiš sa kaznom.

Zasada igram na medium i zna se desiti ako pretjeram da bude burnouta na stazi
Nikak da dočekam kišurinu.

I skužio sam još jednu stvar, doduše na PS3.Ako u onom izborniku u svojoj kućici, prije utrke odabereš Easy, potom na stazi ugasiš sve assiste, AI ostaje na istoj razini.
To je vjerojatno razlog zašto sa 22. mjesta dođeš do 1.
Ja sam na kvalifikacijama 10-5., a u trci se uvijek borim sa prva tri i to je vožnja da jedan od drugog imamo manje od pola sekunde razlike.
tech je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno