|
![]() |
#421 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Kaj sam rekel da se slažem sa svim kaj su oni tam rekli ili napisali? Općenito je velika većina ljudi dobro prihvatila igru, i kao veliki F1 fan mi je drago da je igra izašla. A za komentare na ovom forumu tipa kak je igra smeće, moj jedini komentar je ![]() Činjenica je da ima određenih propusta koje treba rješiti, a i dodati sigurnosni auto, krug za zagrijavanje, bolji model oštećenja, itd...no nisam ni očekival da bude sve super i bajno odma od prve. Zato i kažem, pošto je ova igra rađena od nule, napravili su dobru bazu, koju za sljedeću godinu, odnosno sljedeće nastavke mogu dovesti na jednu bolju razinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() bit će to sve bolje, ukoliko je misle raditi za svaku sezonu. Zato 2009 nisu ni htjeli pustiti za PC nego je to bila svojevrsna beta verzija za PC korisnike, ipak smo mi najbrojniji ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#423 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ova igra je već na tržištu od 2009 i ako dosad nisu uvidjeli greške i nešto popravili nevidim da če nešto i ubuduće biti bolje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |
Premium
|
Citiraj:
Pa po čemu se mogu mjeriti ili uspoređivati F1 2010 i F1 2009 (koja je izašla samo za Wii, PSP i "jatelefon")? F1 2009 je na razini malo bolje flash igre. Pa nije ovo Fifa ili Pes pa da moreš uspoređivati sa prethodnim nastavcima ili izvoditi ovakve zaključke...tolko o tvojoj objektivnosti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Premium
|
A po čemu bi onda trebala ova biti drugaćija...mjenja se samo dizajn auta..Ok osim šta je za drugu platoformu, engine.. Bugovi su postojali i oni su nasljeđeni, kao da ih nije bilo briga za naše reakcije. Skrpat čemo igru i prodavat.. Iznenađen sam i tvojom objektivnošću, jer ti jedini ovu igru došivljavaš kao božanstvo i uporan si u dokazivanju kako je ova igra bezgrešna svetinja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Premium
|
Nisam jedini koji hvali, ali sam u manjini. Tak je i općenito nekak atmosfera na ovom forumu - većina ljudi kritizira puno stvari, često puta bez nekakve objektivnosti ili argumenata. Kak je uostalom bil slučaj dok se igra pojavila. Igrali manje od pol sata, igra je smeće, prelagano je, ovo, ono...a većina niti nije znala namjestiti težinu i ostale banalne stvari. F1 2009 neznam kakva je bila po pitanju dobrih i loših stvari vezanih uz gameplay, niti me previše zanimalo jer je izašla za platforme koje me ni najmanje ne zanimaju. Tak da se nebre uspoređivati jer nije izašla za PC, kao ni PS3 i Xbox koji su ipak glavne platforme, a i ovo je ipak drugačiji engine, jel tak? BTW... 1.Nikad nisam rekel da je ova igra bezgrešna svetinja, pa ak ti ja i ova igra idemo tolko na živce spuštaj radi nečega kaj sam rekel. 2.Imaš tolko greški u pravopisu ko Jaca u ingliš jeziku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
...
Evo da probam i ja, pošto sam i sam fan tih F1 simulacija, moj dojam, F1 2010 definitivno ima potencija, a vjerujte mi isprobavam te simulacije vec nekih 15 godina ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 | |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Slažem se s ovime, usotalom smatram da pošto nisam kao ni većina, ispravite me ako sam u krivu, kupio igru i nemam šta kritizirat ju i pljucat po onima koji su je radili, jest ordeme da su se trebali više potrudit ali to je na šefu firme da zaključi i da poduzme ono što bi trebalo poduzet... igra je solidna i gušt mi je odvozit divje utrke kada mi je dosadno, barem izgubim sat veremena na nečemu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Pozz ekipa ![]() Evo kupio sam F1 2010 odmah prvi dan, što se tiče grafike odlično je, jedino što mi uvijek pri drugoj stazi prvi krug šteka ali to je mislim do mog kompa ili grafulje i ako je nova itd.., ali mislim da nevaljaju driver! Sve ostalo je 5 ![]() Jedino što nisam našao i nemogu skužiti di mogu mjenjati postavke spojlera u toku utrke jer mi ovaj iz boxa stalno javlja ako ja malo trknem da to promjenim a ja ne mogu, gledao sam ali nula bodova?! I što nemogu vidjeti koliko još novih guma imam, a gledao sam sada na youtubu da piše sve npr. 4/6 itd...?! I malo mi je nak ono neću reć bzvze ali ono ja sa virginom ih skidam u quali., a tu i tam u utrkama jer ja dosta kasno kočim ili u brzim zavojima ne silazim sa gasa a AI silazi i tu ih sve dobivam ![]() Stavio sam sve na off i na expert! Btw.: vozim na Logitech G25 Pa ako mi netko može pomoći kako šta da napravim i gdje mogu mjenjati te postavke za volan (da mogu si rihtati spojler itd u toku utrke)jer u postavkama ne mogu/ne da!! Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#431 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovdje ti je kak sam ja to rješio na svom Logitech DFP-u, pa ako se kužiš u to, si namjestiš za svoj volan. Kaj se tiče guma, mora ti biti uključena opcija Tire Simulation da moreš vidjeti koliko ti je guma ostalo, i u kojem su stanju u %. Na expert težini bi to za gume trebalo biti uključeno, i nakon toga ti sigurno nebude više tak lako s Virginom u utrci dok malo potrošiš gume, a i upitno je koje si postavke stavio za težinu AI. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Hvala ti budem odmah sve to vidio čim dođem doma. jer što se tiče volana i tipki..., tam u opcijama mi nije uopće davao da to mogu promjeniti na volan ili na one tipke kod mjenjača..! jer mi je to sve malo čudno bilo.., recimo i kada kiša počne padati mene uopće ne zovu u box i ako odem sam stave mi sliks gume :-D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Toliko ste popljuvali igru da me bilo strah iti probat ![]() Ne znan, možda ste puno očekivali pa se razočarali, dok sam ja imao dosta manja očekivanja pa se nisan uopće razočarao, naprotiv igra mi je ok. Grafika je odlična (jedino mi ide na kurac ona agentica koja je baš ružna ![]() Ne znan kakvi ste vi maheri ako se ne možete zavrtit ili izletjet, ali bogami ja kad isključim sva pomagala itekako letam okolo, iako iman dosta odvoženih kilometara u nogama iz GTRa koji je realniji od ovoga bar x2. Zamjerka su bugovi...jer bi meni osobno igra bila bolja bar 30% da nema svega ovoga...al valjda poprave to... Ono zaustavljanje u boksovima (koje se doduše da rješit kasnijim ili ranijim odlaskom u boks), kazne po stazi i kad si kriv i kad nisi, ubrzavanje AI pri kraju kad bi po zdravoj logici trebao bit samo sporiji i sporiji,... Nego ono šta me još najviše dotuklo jer mi jebe igrivost je to šta sam prvu utrku (s volanom) igrao na "proffesional" modu težine AI-a i bez problema bio prvi. Doduše od assists sam upalija traction control na medium , dok se malo na priviknem (ipak formulu nisan igrao 2,3 godine, a bogami nisan ni GTR preko godine) i auto šaltanje i sa ne bogzna kakvom vožnjom sam sa 24 mjesta na gridu došao prvi na kraju ![]() Šta mi je malko bezveze, jer vozin Lotus koji bi morao bit sporiji par sekundi po krugu unatoč toj "stabilnosti" koja mi i ne daje puno sekundi (tisućinki) po krugu nego me čisto zadrži na stazi kad malo pretjeram sa komandama... Ne znan...pari mi da će mi to ubit igrivost skroz ako "legend" nije bar 50% teži, a čisto sumnjam da je... Al šta je tu je, priviknem se pa ugasim traction control, možda bude teže kad se svako 3 kruga izvrtim ![]() Sve u svemu ja zadovoljan...nek rješe bugove sa nekim brzinskim patcom (ne kao SEGA Emipre TW koji je zakrpan godinu dana nakon izlaska ![]() ![]() A kad me uhvati volja za nečim realnijim tu je rfactor, GTR,...
![]() |
#436 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
Evo sve riješeno..., nisam mogao mjenjati postavke u opcijama G25 (kada izabereš na čemu voziš), nego sam otišao na individualno i sve si sam porihtao...., i sada ima sve! tj. isprobao sam nak bzvze u GradPrixu pa je bilo sve od rihtanja motora, guma i spojlera..., ali kada sam dalje nastavio karijeru onda mi nije nudio da mogu rihtati motor! Možda se pojavi još u toku jer je trek 2utrka u 2. sezoni! I sada na expert je dosta teše jer mi je do sada bilo samo na hart.., sada se i sa RedBull-om borim i u qualifikacijama i u utrkama! Sad je to to kada se ja malo preznojim dok vozim rejs ![]() Zadnje izmijenjeno od: Rider69. 05.10.2010. u 07:28. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
Registered User
|
Citiraj:
Tak je i kod mene bilo, vozio sam sa Virginom i odmah prvak u prvoj sezoni ![]() ![]() Probaj si to sve izključiti pa vidi bude ti malo teže! Jer je nemoguće da da Virgin bolje leži u zavoljima nego redbull i dosta toga! hehehe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne znam na koju foru i s čim vi to igrate? Sa 24. na 1. mjesto, prvi u sezoni odmah, koji k....? Jel to do volana il šta? Ja igram na najvećoj težini sa kontrolerom, sve mi je na off, i sa lotusom budem od 3. do 15 mjesta na gridu, još niti jednom prvi, uvijek mi naleti nekakva gužva u kvalama. A u utrci me svako malo neko okrene, izgura sa staze, plus svaka druga utrka ja dobijem kaznu za colition, često bzvz jer malo sporije ulazim u pit, što oni ne dobiju btw. Niti jednom još nisam na postolju bio. Dobro, 5 utrka sam odvozio tek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Registered User
|
Citiraj:
Pa sa kontrolerom nemožeš fino dozirati gas, kočnice, ili u zavojima, jedino ako igraš sa glivama!? Meni je bilo na hard i sve izključeno i jbg pretešno sam ih dobivao u brzim zavojima di oni malo uspore a ja ne silazim sa gasa...! a ja igram na g25-ici ali sada je amlo teže kako sam stavio na expert i red bull baš i neleži u zavojima, pa se patim ali opet u 2. utrke dva puta 1., ista šema kasnije kočim itd.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#442 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Torrent freek
|
Da, legend razina je teža, ne znam koliko u postotcima, ali teža je... Odvozim Australiju 1:33.xxx, a ekipa vozi i 1:30.xxx dok su na pro modu težine vozili oko 1:33.xxx (probao grand prix i time trail da ne pokvarim karijeru) dakle koliko i ja šta nije baš realno. Ovo sad je dosta realnije, tako da ostajem na legendu makar ne osvojio boda do kraja sezone, ionako su im očekivanja da budem 20 u poretku ![]() BTW Kako vi stojite s najboljim vremenima? Ajde ko ima volje nek izlista best off vremena, iako neće baš bit usporediva, vidin da su neki već do RB dogurali ![]()
Zadnje izmijenjeno od: tor. 06.10.2010. u 07:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
********************* Zadnja opomena, bez spama i provokacija. admin |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Meni je i dalje najveci problem sama voznja kroz boks, gdje treba cijeli pit lane da ubrza do 100 i onda kad mu maknes limiter on vrti gume u prazno jedno 300 metara gdje komp vozi dobrih 200, a moj bolid se krece jedva 120 jer vrti gume u prazno, boks u Yeongamu je koma, 50 se vozi cijelo vrijeme, mozes se jedino nadat kisi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Evo još jedan bug, koji se meni dogodio prvi put do sad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Torrent freek
|
Australija - Kvalifikacije 15ti, utrka 9ti. Malezija - Bija u kvalifikacijama 10ti šta mi je na kraju pokvarilo plasman jer san mora krenit s mekšim gumama. Naime iša mjenjat u 4 krugu, a kiša počela u 7, tako da san završija iza svih onih koji su imali samo jedan odlazak u boks...16ti na kraju. Trulli doša sa 17 na 3 ![]() ![]() Šangaj - Kvalifikacije 10ti, utrka 9ti. Satrala me ova staza ![]() ![]() I da opet ne ispadnem mega driver pa da se Neo2001 ne naljuti, spomenit ću da mi je i dalje uključen traction control na low te da neke utrke resetiram kad dobijem glupu kazni ili kad mi pukne guma u zavoju pa se zabijem u zid...
![]() |
#450 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
I meni te kazne jedu živce. AI je malo glup/ratoboran i zna se desit da smo jedan do drugoga prije zavoja, onda AI počne glupavo krivudati i da izbjegneš sudar obično malo trave uhvatiš. I odmah upozorava na corner cutting, na kraju završiš sa kaznom. Zasada igram na medium i zna se desiti ako pretjeram da bude burnouta na stazi ![]() Nikak da dočekam kišurinu. I skužio sam još jednu stvar, doduše na PS3.Ako u onom izborniku u svojoj kućici, prije utrke odabereš Easy, potom na stazi ugasiš sve assiste, AI ostaje na istoj razini. To je vjerojatno razlog zašto sa 22. mjesta dođeš do 1. Ja sam na kvalifikacijama 10-5., a u trci se uvijek borim sa prva tri i to je vožnja da jedan od drugog imamo manje od pola sekunde razlike. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|