|
![]() |
#421 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Meni je ok sinkronizacija zbog automatske sinkronizacije sa thunderbird adresarom, pa čim ukucam vizitku imam email u thunderbirdu. Ali se još nisam odlučio na taj potez, više zbog straha od googla, i ovako ima o meni info za sve. |
![]() |
![]() |
#422 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
da li je netko imao slicni problem? na htc desire-u kad otvorim messages (sms aplikaciju koja je bila original s mobitelom) on mi otvara internet :SSS a kad odem na messages preko widgeta i opet probam otvorit messages aplikaciju onda mi uspjesno otvori poruke i kad nesto pogledam stisnem tipku "back" (na hardveru) i on mi otvori internet(google.com)... ne kuzim kako uopce moze se pojavit internet aplikacija dok sam u porukama |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#423 |
amigo
Datum registracije: Dec 2007
|
Jel ima netko preporuku za custom rom? Ja sam stavio LeeDrOiD sa Froyom i zasad se cini brz i baterija dosta dulje traje. Imam jedino problem s Marketom, ne prikazuje progress bar kod instaliranja aplikacija, drugi problem mi se javlja kad prikljucim mob na komp. Buduci da su mi sad aplikacije i widgeti na sd kartici prikljucenjem na komp mob unmounta karticu i izgube mi se widgeti i neznam jel postoji koji nacin da ih reloadam. Jos jedno pitanje vezano uz Titanium Backup. Kad sam radio backup sve mi je odradila automatika, al kad sam stavio novi rom i vracao backup, za svaku aplikaciju me pitao jel hocu instalirati i stalno sam morao prstom stavljati na install. Jel postoji nacin da se i to automatski odradi il sam ja to nekaj krivo napravio? |
![]() |
![]() |
#424 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
[ROM-FroYo] Official Froyo HTC Sense ROM (16/07 v1.0c | OpenDesire Team) Uz dodatak ovoga ako želiš aktivirati froyo a2sd. Baterija mu je dosta dobra: skinut s punjača u 10h, cijelo vrijeme u syncu na wifi-u, par poruka i 10ak min poziva - nakon 5 sati pokazuje 87% S druge strane, aplikacije čije widgete misliš koristiti na homescreenu MORAŠ staviti na internu memoriju. Nema ali ![]()
![]() |
![]() |
#425 |
amigo
Datum registracije: Dec 2007
|
Dobro ovo za widgete sam nekom logikom zakljucio da moraju biti na internoj memoriji i sad stima. Nego, sad ak hoću staviti novi ROM, jel mogu ostaviti aplikacije na A2SD pa samo vratim postavke nakon stavljanja ROM-a ili moram formatirati A2SD particiju pa preko backupa prebaciti sve na karticu? |
![]() |
![]() |
#426 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
kad bude izashla nova verzija androida dobit cesh obavijest na mobu |
![]() |
![]() |
#427 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Osim toga, ako se zelis zaje_avat sa unofficial Froyo izdanjima za Desire, imas unatrag 3 stranice barem 2 step-by-step guidea, plus thread od 100 stranica sa svim mogucim problemima i rjesenjima... da ne pricam o ![]()
![]() |
#428 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]() @game: Ako imaš volje odi tu http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=594 i čitaj. Ni meni nitko ništa nije objašnjavao, a nakon tjedan dana sam pohvatao sasvim pristojnu količinu informacija. Svejedno, ne želim nikome biti mentor jer to što radim, radim na svoju odgovornost i samo na svom mobu. Kad se osjetim pametnim, napisat ću tutorial
![]() |
![]() |
#429 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Juice Defender je dobio (tj. već neko vrijeme ima) Apps opciju kojom možete definirati nakon pokretanja kojih aplikacija će se podići Internet konekcija (Wifi ili GPRS/EDGE/UMTS). Nešto slično kao auto dial ako se netko toga još sjeća.
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 22.07.2010. u 12:28. |
![]() |
![]() |
#430 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Da li je netko otključavao mob na sve mreže na Androidu? Jel to izvedivo kako? Konkretno mislim o X10 Mini Pro iz TMobilea. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#431 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Zadnje izmijenjeno od: SE_HELP. 24.07.2010. u 21:50. |
![]() |
![]() |
#432 | |
Premium
|
Citiraj:
Problem se javlja sto kad odem u imenik i zelim napraviti Sync exchange contacts sa svojim gmailom nikako ne uspjevam, kao ne prođe mi user i pass. Znači zelim svoje kontakte koji su u memoriji telefona prebacit na google contacts. Može malo pojašnjenje? Hvala i lp |
|
![]() |
![]() |
#433 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako ti ne radi login na gmail onda ti nebi trebalo ništa raditi, niti market niti bilo sta vezano za google. Napisao sam u prošlom postu, nemožeš sync PEOPLE i GOOGLE, moraš prvo kontakte premjestiti u GOOGLE i only sync sa gmail. Jedino tako radi. |
|
![]() |
![]() |
#435 |
Pink Floyd fan
|
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 26.07.2010. u 10:22. |
![]() |
![]() |
#436 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Samo setiras Email acc. kao exchange, stavis da ti syncronizira i kontakte, malo pricekas, i imat ces sve kontakte gore. Kasnije se vise nikad ne trebas brinit o kontaktima, i s uglavnom bilo kojim malo boljim mobitelom ces uvijek imat svjezu listu kontakata. Server za exhange ti je: m.google.com sve ostalo na default postavi. |
|
![]() |
![]() |
#437 |
49%winner
|
Srale, jel ti ono imas Tattoo? Ako sam dobro zapamtio, ajd mi molim te reci kako te slusa touch i moze li se tipkati u landscapeu tj. kako ide tipkanje opcenito. Jesi mozda naisao na neki nedostatak kojeg bi htio podjeliti s nama, nesto sto ti smeta na mobu i sl? ![]()
![]() |
#438 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Imam ja pa ti mogu reci: Touch je precizan nije bas kirurski al u usporedbi s kp502 ovo je avion, mozes tipkat u landscape al poruke samo i to je lagano tj rijetko falijes slovo(imam velike prste...) Nedostatak bi bio ekran neotporan na ogrebotine, nekad zna blokirat (2 puta u 2mj), i nezan jos mozda browser koji nekad zna zezat |
![]() |
![]() |
#439 | |||
Premium
|
Citiraj:
I jos jedna stvar koju niam rijesio, isto malo iritirajuće. Naime stavio sam sve kontakte na phone i sad zelim to sve kopirat na sim karticu. Nikako nemogu tako nesto napraviti, tipa select all/copy to sim, vec jedino rijesenje je da moram ući u svaki pojednii kontakt i ručno ga kopirati na sim ![]() Citiraj:
Probao sam resetirat mob, malo kasnije sam isto probao i nikako ne zeli. Netko je tu spominjao da moram to dozvoliti na google accountu, nisam to uspio naći, pa ako netko zna.. Ideje naravno, dobrodosle. I btw, dečki puno vam hvala ![]() Citiraj:
LP |
|||
![]() |
![]() |
#440 |
Pink Floyd fan
|
Čini se da tvoja verzija Androida ne podržava ovo što sam napisao. Možda se to može postići drugačije, onim programom PC za sinkronizaciju ili nekim softverom sa marketa.
#441 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#442 |
49%winner
|
Aha, my bad. U tom slučaju mi ne možeš pomoći, ali hvala kao da jesi ![]() Hvala raliSHA i Gx25. Usporedba s Cookijem mi je baš trebala. Imam jednog doma pa znam kako je tipkati po njemu. Igrao sam se danas s Tattoo-om pa sam donekle stekao predodžbu o njemu i isprobao pisanje poruka. Jedan kul mali telefon na kojeg sam se trebao par min navikavati nakon korištenja Desirea ![]()
![]() |
#444 |
Premium
|
Ja sam na Desire koji je 2.1 tako da nemam pojma da li ima na Magic takvo šta. |
![]() |
![]() |
#446 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
HTC prelazi na Super LCD
Citiraj:
![]() |
#447 |
Guest
|
Da, to već kruži tjedan dana. Banana je u tome kaj ih još nema pa nitko nemre usporedit sa sadašnjim AMOLED zaslonima. To da su bolji mogu i ne moraju biti. Nikad se nezna jer jedini razlog zašto HTC stavlja nove zaslone je taj jer nemaju dovoljno AMOLED-a od 3.7 incha. (Samsung ih nemre opskrbit) |
![]() |
#448 |
49%winner
|
Usporedili su ih: www.youtube.com/watch?v=gY6qpnoziZM
![]() |
#449 |
Guest
|
To je ipak SAMOLED, a ne AMOLED. |
![]() |
#450 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Brijem da bu onda prodavali mobove sa ovim ekranom po istoj cijeni kao i sadašnje na kojima je ipak skuplji ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|