|
![]() |
#421 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Znači, počinje opet skidanje vremena ![]() Evo da malo osvježimo stvar Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#422 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Ev ja cu dobit igru u ponedljeljak sa grafon pa cemo vidit kakava je..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#424 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Glupa Igra ne podržava dva kontrolera.Kakvo razočaranje.Ne mogu vjerovati da su si dozvolili takav propust.Pa igre koje su rađene sa višestruko manjim buđetom podržavaju dva kont. Razumijem ja do ovo nije baš simulacija u pravom smislu te riječi ali da si nitko nije mogao razmisliti da nas ima koji nevozimo na tipkovnice,gamepad-e i ostale single kontrolere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Apdejt! Idemo na vrh! ![]() Rang lista za Velebit: mislav_os - 1:36:06 Šole - 1:36:48 Mar - 1:38:16 - Evo X[X] Trailblazer (0-100 u 2.5s ![]() Blue Fatal1ty - 1:38:53 Tole - 1:40:70 Halos - 1:41:18 Tomekk_7 - 1:41:26 Gile - 1:41:86 Dead Man - 1:43:34 P.S. bilo bi dobro da napišete koje aute ste vozili.
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 10.01.2010. u 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#430 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#431 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Ooooo pa evo nam opet liste...ja mislio da ste vec zaboravili,da vam se ne da... ![]() ![]() P.S. Mar...da,nazalost,morat ces ponoviti voznju,auto mora biti Subaru Impreza..jer ono,moramo svi biti "podjednaki" ![]()
![]() |
#433 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#435 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Premium
|
meni je rekord 1:43,ali sa ford mkII,sa imprezom mi je 1:45 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
inace ja ispod 1:43 nikako, ovo 1:36 mi je nepojmljivo skroz....... ako nije neki oblik varanja, svaka cast svakome tko dode ispod 1:40 ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
pomoc!!!! evo kod frenda hocu igrat dirt 2 i do jucer je sve divno radilo,sad se uopce ne cuju oni komentari,niti kaj ti govore Travis pastrana,ken Block i kompanija. pojavi se njihovo ime u gornjem lijevom kutu al glas se ne cuje. pokusana je i nova instalacija i nista se ne cuje,cak i onaj uvod na pocetku sa onim mobitelom nis se ne cuje. muzika se izvrsno cuje,i sve ostalo osim glasova ostalih vozaca u cemu je fora? |
![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
Premium
|
Citiraj:
1:42.91 http://www.imagesforme.com/show.php/...0822591656.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#442 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#444 | |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
DIRT 2 je koliko toliko jos OK... Jesi li vozio ikad Richard Burns Rally?? Ono je kao da si sa felgi skinuo gume i onda ''na felgama'' odvozit do kraja stazu... Prvih 5h igranja to mi je bila nemoguca misija (s tim da sam vozio s volanom...) Na kraju sam odustao od igre jer mi je popila zivaca i zivaca.... Zasada mi je DIRT 2 jos uvijek zabavan (na 30%)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
opa. Vidim ekipa je pocela derat, ajde posto sam ja svojedobno sredio listu, pa cemo ju dalje popunjavati. Ugl, ovo je LINK Znaci uz vrijeme, pokusajte i ss uzet da dokazete. Vozi se sa defoltnim subaruom, nista frizirano i to, jer nije fer, msilim, kako hocete. Vama na dušu ![]() Rang lista za Velebit: ![]() 1. mislav_os - 1:36:06 2. Šole - 1:36:48 3. Blue Fatal1ty - 1:38:53 4. Tole - 1:40:70 5. Halos - 1:41:18 6. Tomekk_7 - 1:41:26 7. Gile - 1:41:86 8. MAGARAC - 1:42:91 9. Dead Man - 1:43:34 p.s. Alen.s jel to 1:33 za fakat? ![]()
![]() |
#447 |
freak
|
Da je...ali je to nabrijana Impreza,a mi ostali smo vozili Imprezu po defaultu. Vidis da je i sam Alen napisao da su to rezultati s nabrijanom verzijom ![]() Alene,ajde probaj to napraviti s default Imprezom,posto vidim da si se ufurao...vjerovatno ces ici ispod mog reza ![]() EDIT: Ova po default-u Impreza sto se dobije cim je se kupi
![]() |
#448 |
Premium
|
a nabrijana impreza je impreza sa onim pro packom ili sto vec? |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
freak
|
Nabrijana Impreza je rally car Impreza... Citiraj:
Ne znam,neka Šole napise koji je kod njega "paket",ako ima Rookie(a i ostali),mene mozete komotno obrisati s liste ako mislite da je krsenje pravila natjecanja. Kada sam govorio "nabrijana Impreza",naravno da sam mislio na rally car Imprezu...Jer je vidljiva razlika kada se voze jedan i drugi. Neka napise ekipa koja se natjecala jel imaju Rookie ili neki drugi paket,pa neka vecina odluci,odnosno postavi novo pravilo natjecanja...Da li auto(u ovom slucaju "obicna" Impreza,ne rally car) smije imati nesto vise od Rookie-a,ili se ne smije imati. Ako se odluci da se ne smije,neka se obrisu oni sa top liste koji nisu imali Rookie(ja sam medju njima) te da te osobe napravi novi rez sa Rookie Imprezom. Eto ja sam za to da se moze imati ALL STAR npr,posto je po meni nabrijana Impreza rally car i vozio sam oba,vidi se razlika puno da je rally car bolji. Tako da moj glas ide za to da se smije imati Rookie
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|