|
![]() |
#4441 | ||
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#4442 |
Registered User
|
Premalog kapaciteta za ekran i procesnu moć, al možd uspiju napravit neko čudo sa kernel i SW optimizacijom što drugi ne mogu osim iP6+
|
Oglas
|
|
![]() |
#4444 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
http://www.gsmarena.com/htc_one_a9-pictures-7576.php pa koji jazavci, sto je ovo iphone A9 ?Pa doslovno su i grbu lece iskopirali ![]()
#4446 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Dobro mobitel izgleda, i izgledom i specifikacijama. Čut ćemo kakva je kamera kada krene u opticaj. Neka im je sa srećom. |
![]() |
![]() |
#4449 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
#4450 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne da je bezvezan uređaj, nego HTC postaje bezvezan igrač u svijetu smartphonea, nažalost... 5 inča HD u 145mm sa >2200mAh... pa dajte molim vas, kineske garažne sklopocije nemaju takve jadne baterije više. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4453 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ružan kao iPhone ili prekrasan kao iPhone je irelavantan podatak. Bitno je da je iPhone look-alike, pošto iPhone kotira kao THE mobitel i mokar san mnogih te je sigurno najuočljiviji fon na svijetu, ovaj HTC je idealan za one koji nemaju para za iPhone a vrtili bi ga po stolu u kafanama... Još da se neka bena sjeti kakvu ogriženu jabučicu naljepiti iza, eto ti slave ![]() |
![]() |
![]() |
#4454 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
telefon jako lijepo izgleda, ako će biti dobra cijena kupit ću ga ženi. Malo su kopirali jabuku, nema kaj, ali to je očito trend. Svejedno, dobro telefon izgleda i ako će cijena biti ok, kupit ću ga... |
![]() |
![]() |
#4455 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Slažem se. Em će autonomija baterije biti upitna, em će cijenu već tradicionalno napucati kao da se radi o flagshipu. HTC-ova poslovna politika u posljednje vrijeme mi je u najmanju ruku... hm... čudna ![]() Što se tiče samog dizajna, svojedobno se kineze masovno pljuvalo zbog "krađe", a sad je ovaj HTC odjednom "poželjan". Kineze još donekle razumijem (posebno "garažne" brendove kojima je jedini cilj biti što sličniji jabuci), no nije mi jasno kako si jedan renomirani proizvođač dopusti toliko iskopirati neki uređaj.. |
|
![]() |
![]() |
#4459 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
#4462 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Samo da smirim malo strasti, HTC One M7 je prvi model koji ima one dvije linije na stražnjoj strani pa je kritika o kopiranju iPhonea u krajnju ruku upitna. To što je stavljena baterija manjeg kapaciteta u HTC-u opravdavaju manjom potrošnjom chipseta/procesora a i AMOLED ekran bi trebao biti energetski efikasniji. Uklanjanje stereo zvučnika ne čini mi se od presudnog značaja, bolja mi je inovacija stabilizacija slike kamere. Ako pogledate OVAJ review, ima OVA slika u sredini teksta koja izgleda dosta obećavajuće. I sam HTC napominje da One A9 nije nasljednik One M9, radi se o dvije različite klase. |
![]() |
![]() |
#4463 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Kaj se sad čudite ko pura dreku? ![]() Pa odvajkada HTC mobiteli imaju dvije boljke - kamere i baterije. Skoro na svim modelima. No, dizajnom su uvijek bili ok, a isto tako i softverski - meni osbno uglavnom bolje poslože stvari od android konkurencije, i daju zgodnijih fičra, po tom pitanju uvijek preferiram HTC. Cijena uglavnom bude previsoka, no tako je danas čak i s kinezima... Ovaj model ne lajkam previše, ali ako cijena bude ok, a i baterija se pokaže da može izdržati cijeli dan, ne vidim problem. Ionako 90% midrange i flagship mobitela prmeium proizvođača ide na punjač svaku večer/prek noći. Na papiru baterija slabo izgleda, ali treba praksu vidjeti.
#4464 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
HTC se odavno ponaša kao da žive u nekom paralelnom svemiru - mobiteli su lošiji od konkurencije, koštaju previše, mobiteli se zovu skoro isto (mislim da ni oni sami ne znaju koliko One modela imaju),... I onda se pitaju zašto su im prodajni rezultati sve gori.
#4465 | |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() Mobiteli se uspoređuju prema klasama, M9 je usporediv sa Samsungom S5, M9+ sa Samsungom S6 makar je stariji model, nisu još izbacili novi top model. Cijena se uspoređuje s čime? Jefinim kinezima ili top brandovima? HTC One M7 do M8 i A9 dok je Samsung S3 do S6 i A3 do A5 totalna razlika. ![]() Nije da ih branim, samo ti skrećem pažnju... A i nije da svim proizvođačima cvatu ruže u financijskom pogledu. Zadnje izmijenjeno od: Sinac. 23.10.2015. u 15:08. |
|
![]() |
![]() |
#4466 |
našikan pravim haos
|
Šteta,Amoled,kamera navodno hebena sa OIS-om...upropaste s midrange procem i upitnom baterijom. Doduše možda je to u simbiozi jer je baterija manjeg kapaciteta pa je uarena sa navodno najštedljivijim procem dosad viđenim ![]() |
![]() |
![]() |
#4467 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Ne znam koji su to proc mogli ubacit osim tog Snapdragona i možda poneki MTK? Osim toga, nije li logično da u midrange telefon ide i midrange proc? Koliko mi se čini, taj Snapdragon je iz najnovije generacije procesora stoga bi trebao biti prilično brz i štedljiv.
#4468 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja sam imao moto x play sa snapdragonom 615 i nisam osjetio nijednom da je slab, mozda binekad sekundu duze ucitavao velike aplikacije, ali inace super. ove isprike sa dizajnom im ne drze vodu, je, oni su prvi krenuli sa alu kucistem sa antena crtama, i onda je cijeli ostali mobilni svijet to radio jer je jedini nacin da dobijes radio signal. iphone je napravio svoju verziju toga, i onda sada htc doslovno iskopira vizualni identitet iphonea. nema tu opravdanja. mobitel izgleda ko iphone 6SS koliko god to pokusavali ignorirati i traziti isprike kako je to nastavak M9 dizajna (di su vam zvucnici, di vam je curved back, itd itd) pa uredjaj sa svih strana izgleda ko iphone i gotovo, samsung i htc nemaju svoga vizualnog identiteta i gotovo, bas su plagijati teski. |
![]() |
![]() |
#4469 |
Registered User
|
MT Helio X10 barem, da imaju 4K jer to znači dobru dobru procesnu moć. Inače se Helio ugrađuje u sve veći broj uređaja pa su mogli malo i više si dat oduška u eksperimentiranju...
#4470 |
našikan pravim haos
|
Ništa Mediatek,to nek ide u mainland China mobitele ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |