|
![]() |
#4441 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Šta je ljudi nikome se ne sviđa S4 i promjene? Iskreno meni se uopće neda više igrat poslije svih tih promjena, osjećam se kao neki nub koji je tek počeo igrat i trebam tek naučit igrat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4442 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Edit: sorry double |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4443 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
recimo meni osobno promjene toliko i ne smetaju, svi su se žalili i na promjene početkom S3 pa su na kraju bili svi sretni i zadovoljni, tak da, što se promjena tiče, toliko me i ne smeta (pogotovo kad mi main nije jungler ![]() ono što se kod mene desilo je obićno zasićenje sa igrom, jednostavno mi se više ne da, kad je bila sezona, prosjek mi je bio po 4-5 gameova na dan tak da ono, sad više ni volje nemam (tak ne'š mi se desilo i prošle godine)
![]() |
![]() |
![]() |
#4445 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#4447 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
i meni volja za lol lagano prolazi...bio sam na 98 points,...odigram igru dogodi se afk od početka igre sa takvim noobovima da to nema nigdje [ nas 3 vijamo heroja ja ga napadnem ova dvojica odustanu i počnu bježati ostave me samoga i takve glupost...] ...80 points...OPET afk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4449 | |||
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Btw probao sam sada sa ovim starim bonom od paysafecard uplatit sad 2.5€ i piše sljedeće: Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 05.12.2013. u 18:18. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4450 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4451 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4453 | |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Ok, hvala ti puno ;D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4454 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4455 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4458 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Mahh.. gorenje ovaj bronz 1. i dalje po 4-5 bodova dobivam/ gubim. sada sam na 35 bodova a odigrao sam već jedno 20-25 gameova u bronze 1 ( Od zadnjih 9 7 dobivenih imam ) i nikako da više počnem dobivat ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: blozer. 06.12.2013. u 06:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4460 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Možda boostaju nekoga ? o.O
![]() |
![]() |
#4463 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
S obzirom da sam ja malo sporiji, ja sam tek sad shvatil da je teemo pravi motherfucker sad, čisti overkill nema više oraclesa i možeš imat samo jedan vision ward, što u prijevodu znači da si protiv teema jebo ježa u leđa ![]()
![]() |
![]() |
#4466 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#4467 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4468 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma sve je to jasno, čovjek ima hendikep, skidam kapu, itd. Ali ovaj dio zašto nemožemo mi dalje od golda, ili zašto netko nemože u gold etc, ako on može je totalno relativno i po meni malo glupo. Zašto onda ti panda nemožeš, ili nisi u diamond npr. Zašto ja nisam u diamond npr. Čovjek ima super kordinaciju ruku i nogu, savladao je miš i tipkovnicu i gameplay njega i nekoga ko nema taj hendikep je gotovo isti, tj. da gledaš stream a ne vidiš njega, nebi niti znao što je to s njim. Čovjek je talent, mi nismo, neko nije stvoreni za gaming, neko je manje stvoreni od drugoga, neko je manje sposoban, netko jednostavno nikad neče naučiti igrati, ma i s 3k normal mečeva. Možda sam i ja jedan od takvih. Ali od tih milju ljudi koji igraju (bezveze govorim) ima nas različitih. Da ima imalo istine tu, da mi zdravi i normalni bi morali biti bolji npr. od njega, onda bi svi bili diamond IV i više. (pošto je on diamond V). Nemamo opravdanje zašto nismo više od golda, ili zašto nismo bolji igrači od njega. Mnogi od nas igraju nogomet 15+ godina (ili bilo koji drugi sport) pa ne igramo u barci ili realu, ili pak u LA lakersima. Vidio sam već par takvih hendikepiranih u igrama, koji su daleko na vrhu svoje klase, ali šta onda... Ima nas svakakvih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4469 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Da skratimo priču, frajer celi hebeni dan igra igru. Znači spava - igra - ždere - igra - spava - igra itd. Ne jebe mene to kaj je invalid, al me jebe što sad pljuje druge igrače koji actually imaju posao/život/režije itd i koji ne mogu cijele dane igrati igre i uvježbavati taktike. Možda će ovo zvučati sebično, ali mislim da svi mi (da provodimo toliko vremena uz lol) bi bili u Diamondu. Bez trunka ironije ovo velim. Nekome bi trebalo više, nekome manje, ali krajnji rezultat bi bio Diamond 5. Tj odgovorno tvrdim da svatko od vas može unutar mjesec dana svakodnevnog 16 satnog igranja i žderanja preskočiti jednu diviziju (Silver - Gold - Platinum - Diamond). Tak da ovaj kreten machs ili kaj već može slobodno odjebat u poskocima sa svojim argumentima jer isti ne drže vodu. Jednog dana kad mu naprave umjetne ruke i sve ostalo kaj mu već fali, onda će početi raditi/jebavati/brinut se za roditelje i djecu i past će u Silver/Gold. Eto, ko misli da sam u krivu, ne platim mu pivu ![]()
![]() |
#4470 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas