|
![]() |
#4412 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Nemoj đabe vračat XP, razlike u FPSima nema između VIste i XPa Do nečeg drugog ti je Pa ja sam 125 lock imao sa jednom 8800GT, i to na visokim grafičkim postavkama, i 1680x1050, bez da sam nešto po configu previše mjenjao Jedino što je must have za svaki config je : /cg_fov 80 /maxpackets 100 /snaps 30 EDIT: BTW, evo djeco kako se to radi ![]() ![]() ![]() ![]() Sa jednom raketom prvi put x3 killa, drugi put x2, i to obojicu iz mog klana ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4414 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4416 | |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4417 | |
|
Citiraj:
![]() Trebao sam to zarcniti u pejntu nebi se niš vidjelo ![]() ![]() To lik pol sekunde nakon što sam ispalio raketu izašao ispod mosta i ubio me ![]() Omiljene lokacije za spucati raketu su mi on kučica kod Spetz spawna na Overgrownu, ja od dolje iz korita spucam u strop kroz prozor, pa kuća sa MG-om kod SAS spawna (kat naravno, HQ kuća) te library, isto ja vani i spucam gore kroz prozor ![]() Samo čitaš na chatu "lol, wtf, omg" i slično ![]()
![]() |
![]() |
#4418 |
Smetlar!!!
Datum registracije: Mar 2008
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa ja cu poludjetiiii,pls help,ako ima gdje drugo ili ovdje rijesenje ispricavam se unaprijed ugl. Reinstaliram windovse prije 2 dana,instaliram sve drivere osnovne programe itd. i CoD4 ,i igram prvi dan sve normalno ko prije reinstalla,cak sam imao 5-8 fps-a više i igra je isla super fluidno....upalim ju danas i boom udje u igru crni ekran izbaci me na desktop i directx error,pls help to je u mp ,sp se niti ne pokrece -.- ,kliknem i nista,cak ni crni ekran nista....pls help slikica: http://img254.imageshack.us/img254/7047/aaaaau.jpg edit: pokusao sam i bez xf-a isto sra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4420 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
pa naravno da je ekipa ok kad je snorky tamo ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4421 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ako ne, reinstalacija, odnosno upgrade directx_a (9.0c naravno) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4422 | |
Smetlar!!!
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Ma pomogli su novi driveri,ali ne kuzim zasto mi je prije formatiranja sve nromalno radilo sa driverima sa cd-a graficke a sad nije htjelo,direct x ofc 9.0c,a geforce je kartica i reinstalirao sam bio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4430 |
|
Ja mjesecima umirem za kakvim Downpour only 24/7 HC serverom, ali ništa... Uz Overgrown meni daleko najdraža mapa Ima jedan, u Americi, dosta i posječen, samo na 1.2 patchu. ![]() Navodno da će ju izbaciti... da... bio sam jako razočaran na tu vijest Očito čemo mi skill-eri bit osuđeni na M14, koji je užasan sa meni najdražim dodatkom - silencerom :/ (zbog nepreglednog polja ispred sebe kada se ide sa sights up)
![]() |
#4431 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() |
#4434 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4435 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#4436 | ||
|
Citiraj:
Dovoljan ti je samo mpdata file Naravno, bilo bi najbolje i da je isti key nakon reinstala Nije bitno sa kojim keyem ideš, mada je preporučljivo imati isti key, onda nema zayebancije sa "prilagođavanjem" novog keya staroj mpdata-i Citiraj:
Gadno ![]() Sječam se kad sam ja prvi puta sa defaulta prebacio na maxpackets 100 i cg_fov 80, preporodio sam se ![]()
![]() |
![]() |
#4437 | |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
e sad možeš si napravit prije no što deinstaliraš evo ovako 1. odeš u windows registry (može: start->run->upišeš regedit) i nađeš activision i cod4 i to sejvaš(desni klik -> export, i staviš di hoćeš) 2. kopiraš iz foldera od igrice, iz svog profila fajl mpdata (u tom fajlu su podaci o akauntu tvom), a možeš si spremit i mp_config isto(tak da ne moraš ponovo radit novi kad reinstaliraš) 3. kad instaliraš ponovo dovoljno je dvaput kliknut na ovaj registri fajl i yes da hoćeš spremit u reg od windowsa, i vratiš mpdata na isto mjesto (moraš pokrenut jednom igricu prije da ti se pojavi folder sa profile il kak se već zove) i to je to dodatak jednostavnije ali i nesigurnije je da si sejvaš cd-key(možeš ga isto vidit koji je i mijenjat u registriju) s njim instaliraš, i na isti način bekapaš mpdata |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4439 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
pa key mi je original, pa normalno da ne budem drugog koristil (al je nakndadno kupljen) a kaj se .cfg-a tiče baš zbog njega brišem igru, imal sam defaultni, pa sam ne netu vidio jednog koji mi je izgledal fora, ne makne nikakvu travu i to nek sve osvijetli bla bla, uglavnom htio sam vidjet kak izgleda...al sam svojeg zaboravil spremiti ![]() btw hammer ti imaš neki costum made ili??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4440 |
|
Samo izbriši sadašnji modani cfg i pokreni MP, igra će sama generirati defaultni. ja imam svoj u kojemu sam promjenio tek nekoliko stavki, ugl uključio sve ono load scale rigid, travu, sunce, maxpackets 100, FOV 80, snaps 30
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|