|
![]() |
#4411 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ne mogu se vise sjetiti da li sam to spominjao u temi, ali moju staru su zvali u ljeto 2012. i uvalili joj novi ugovor od dvije godine, a ja taman odlucio da idemo na ht. Sto je najgore, uvaljali su joj ugovor nakon sto je ona rekla da je zadovoljna ili tako nesto. Na ljeto su zvali par puta, ali starcima sam dobro objasnio da ih odbiju jer kad istekne ugovor, ne mogu nam nista. Kad odem doma, prebacujemo na iskon. A ta Optima je kvalitetna ko i tele 2 u mob. mrezama lol ![]()
![]() |
#4412 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Ja do sada nisam imao problema, zvali su me za prodljenje ugovora ali sam odbio jer nemam potreba a brzina i net mi sasvim u redu, imam paket o3tvSurf+. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4413 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
I sad će te kljucat svakih 3-4 tjedna, nudit novi modem, besplatne telefonske minute i super paket - A4 blok i penkalu Optima Telekom bikaz nije patka... Savjet dana: kad te opet nazovu uskoro, a hoće, složi mail da te više ne zovu or else. Dobit ćeš odgovor da te više neće zvati. I onda si miran 9 mjeseci... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4415 |
Antimićanin
|
Ako si zadovoljan, ne moraš nigdje. Samo si ostaviš izlazna vrata tako da nemaš ugovor. Tako sam 15 mjeseci bio bez UO i samo čekao di ću i što ću. Budeš vidio što ti je dostupno, sagledaš sve i onda se prebaciš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4416 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
A puno traže za to što dobijem (TV+net+telefon, s tim da je brzina interneta 4), tako da ću uskoro dalje. B.net se čini daje najviše za najmanje para (149 kn prvih 6 mjeseci za tv+net brzine 20+telefon), a i H1 dobro izgleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4417 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Digli mi brzinu na 10mbita danas ali nikako preko kompa ne mogu dobiti tu brzinu. Dok preko mobitela na speedtestu očita tih 10mbita. Očito treba nešto promjeniti na kompu? Spajam se preko TPlinka TN722n , Win7 64bit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4418 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4420 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Imam ovaj ZTE ZXHN H108L ... I sad malo gledam Statistiku internet prometa, pa sad baš ne kužim... Transmit Statistics: - Transmit Frames 41478569 - Transmit Multicast Frames 363334 - Transmit total Bytes 3395663302 Receive Statistics: - Receive Frames 36659140 - Receive Multicast Frames 584626 - Receive total Bytes 1852316703 E sad ono što me najviše pati, a nemogu naći taj podatak, da li su to vrijednosti od zadnjeg reseta veze ili ovaj mjesec ili kaj ?? I da li ja to dobro gledam da je onda poslano malo više od 3GB a primljeno malo manje od 2 ?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4421 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4423 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4424 | |
Registered User
|
Citiraj:
to je 1.7 + 3.1 = 4.8 GB preuzeto za navedenu konekciju iznad. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4425 |
Beerman
|
znate koji se wlan usb dobiva kod njih? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4426 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
jel imao netko problema sa otvaranjem portova na optimi preko tcom infrastrukture, znaci annex b ? trebam zbog IP kamere i ddns-a otvoriti odredjeni port ali nema sanse.. pokusao sa tri modemroutera (sx763, st780, zyxel 660) i jednostavno nejde.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4427 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
evo nasao u cemu je problem pa da napisem, mozda ce kome trebati.. http://www.optima.hr/hr/korisnicka-podrska/internet/ pod prvom stavkom Citiraj:
jucer sam se reconnectao toliko puta dok nisam dobio IPv4 adresu (<100.x.x.x) i otvaranje portova proradilo, za probu sam se opet reconnectao i cim sam bio u CGNu (>100.x.x.x) port forwarding prestao raditi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4428 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Samo to pošalji i bit će ti riješeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4429 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Najbolje pošalji mailom na podrska@optinet.hr da ne čekaš poštu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4430 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ah sooo... to znači mene vjerovatno jebe sa Synology pristupom izvana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4432 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4435 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
jeftinije a kvaliteta ?
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4437 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
"Pretplatnici O2 | 10 Mbps paketa mogu 30 dana prije isteka postojeće ugovorne obveze zatražiti novu ugovornu obvezu. Ako pretplatnik ne zatraži novu ugovornu obvezu, istekom postojece ugovorne obveze, O2 | 10 Mbps paket će se početi naplaćivati prema mjesečnoj naknadi za uslugu ugovorenu bez minimalnog trajanja, sukladno cjeniku OT-a, a iznosi 247,00 kn/mj." Da li ovo znači umjesto da će mi sniziti mjesečnu naknadu na 215 kn oni će mi je povećati na 247 kn? Ugovor mi je istekao prije nekoliko mjeseci, ne želim potpisati novi ali sam ostao na njima dok mi ne postane dostupan Iskon VDSL. Sada plačam 10 Mbit i telefon do nekih 230 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4439 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Nažalost u zadnje vrijeme se često dešavaju nebuloze glede računa i iznosa na njima u odnosu na ugoverene usluge TV+Internet+Telefon(OTSurf3+ po starom valjda) pa se kreću od 262kn kako bi trebao biti pa sve do 295kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4440 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
na kraju zavrsis na t-com cjeniku ![]()
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|