|
![]() |
#4411 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4412 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4413 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4417 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Zamislite da ova beštija baci jedan cod s nama. Strah me i pomislit. http://www.youtube.com/watch?v=23iZc...h=fast%20hands |
![]() |
![]() |
![]() |
#4419 | |
Premium
|
Citiraj:
MadBoY koji grupni HUG! ![]() Bilo dobro veceras..ja evo gleda malo vesterne na TV-u...uvatila me nostalgija kad san vidija ove winchesterke sitin se moda za UT2004 (Law Dogs) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4420 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4421 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#4422 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
super je bilo veceras... čak sam i zuleta uspio par puta koknuti. mada je pol večeri bio u spect i proučavao amere. priča se da je čak i zaigrao na savezničkoj strani ![]() a athu sam skužio kako najbolje kokat: samo gađaš izočinu na njemu. nije ono što su većina pomislili nego pendrek. a i fleks je morao više od nekoliko puta dati svojima usta na usta... njihov braco. navodno to najbolje zna od svih. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4423 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4426 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
pridruzhi se amd. izadji iz svojeg camp place-a, i dodji medju nas. ovdje je toplo. ok, dosta. ![]() ![]() stvarno ne znam shto je bilo cjuher, cijelu vecher su padale neke gay spike. ne znam, valjda je to sada in. ![]() ![]()
![]() |
#4427 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() fakat covjece sve neke gej spike su padale tak da zadnju kad sam igro niko ni nije igro nego su svi u sprectatoru nest radili....... koji vam je????ispast ce da je cod gej iskorak..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4429 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Sinoc je bilo zanimljivo... Prvo je fleks priznao da mu je najveca zelja biti medicinska sestra i da se tako oblaci vikendom. ![]() Zatim se Sam bunio da su mu preuzeli kontrolu nad igrom i da zato igra tako loše. Sam molim te manje LSD-a subotom. Renesis je na svakoj mapi trazio mjesto za lezanje i tako da je oteo primat kempera od Mitzeka. Mirko se onda raznjeznio i počeo grliti sve na mapi. Tako da je cijelo vrijeme negdje lezao uz zuleta koji je bio uobicajeno loš. MM je stalno pričao sa imaginarnom papigom a atha natezao zeca. Tako da smo u biti jedino ET i ja igrali normalno. ![]() Eto, mislim da je to najrealniji opis večeri.
RABBITS CLAN Zadnje izmijenjeno od: Andeo. 10.04.2006. u 09:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4430 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4433 |
Pan,osvježi DAN !!
Datum registracije: Apr 2006
|
užas
jučer je bilo užasno premalo piva sam si pripremil za igru prošlo je skoro pola sata da nisam gutljaj popil to je več depresija. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4434 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4435 |
Spermich Termich
|
a evo što radi MMCHE kad će izgubit... obratite pozornost na čovca... : roller : : roller : : roller : : roller : [img=http://img84.imageshack.us/img84/3318/shot00127rk.th.jpg]
![]() |
#4437 | |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4439 | |
Spermich Termich
|
Citiraj:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
![]() |
![]() |
#4440 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ma hebeš ti strane servere...Ajde imaj takav skor na našem serveru di ljudi znaju igrat ![]() Ja sam na nekom slovenskom deathmachu uspio natuć 95 killova s time da sam 12 puta crko,al neam screen, kad su svi idioti na serveru...sjedneš na mg i njih 20 izlijeće na čistinu i idu te ubit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|