|
![]() |
#4411 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Generalno se slažem, ali razumijem ako netko želi iskoristiti godine iskustva i brušenja jezika i ne želi to tek tako odbaciti ![]() Citiraj:
![]() Da, javascript je nedavno ponuđen kao programski jezik čisto radi popularnosti html5 standarda. Pitanje je što sve možeš u tome (iako izgleda da su dosta toga podržali), jer se takav projekt izvodi unutar IE browsera. Meni to izgleda kao silovanje WP programskog modela, ali ako ti je to lakše nego učiti nove jezike - samo naprijed ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4412 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Sa javascriptom sam dosta bolje upoznat nego sa ostalima, zato je to bio moj prvi izbor, iskreno nisam još došao toliko da bih gledao šta se s čime može, ali prije nego ozbiljnije krenem u nešto svakako ću proučiti to dobro. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4413 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() više je bitan račun da telefon nije ukraden |
|
![]() |
![]() |
#4414 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Od Mobisa odgovor što se tiče garancije kod kupovanja ovako polovnih, iz inozemstva i sl. uz valjan račun i jamstvo na kojem se vidi IMEI broj uređaja, moguće je ostvariti jamstvene uvjete za brandove uređaja koje MESC popravlja. |
![]() |
![]() |
#4415 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
odjebi to, nema račun nego vipovu neku garanciju od godinu dana koju ti ne priznaju jer je garancija ispisana na garantnom listu koji inače izdaju za iphone , plus normalna garancija je dvije godine znači nemaš ništa ako nemaš račun nikako ne kupovat bez da ti je prodavač izričito naglasia da ima račun |
|
![]() |
![]() |
#4416 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Planiram mobitel slati na servis, pa me zanima ako bih instalirao Developer Preview sto je s garancijom..? Rijec je o HTC 8S Spominjalo se vec nesto, ali sto je na kraju, gubi se s inst DP ili ne? Hvala! |
![]() |
![]() |
#4417 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Garancija se sa Developer Previewom gubi. Ipak, bilo je slučajeva da u servisu nisu marili o tome i da im je bilo svejedno ali ja bih ipak poslao prvo mob na servis pa tek onda, nakon popravka, stavio Dev. Pre.
#4418 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Napravi softwareski reset prije slanja uređaja na servis. Nakon toga provjeri dali ti sve radi OK. Ako ne, poašlji na servis, vjerovatno neće skužiti. |
|
![]() |
![]() |
#4419 | |
Premium
|
Citiraj:
A za servis će biti svakako jer mi gubi kontkt kod punjenja (nije do USBa) i tipka za lock/paljenje ne radi kako treba.. Budem ga onda poslao poslije Uskrsa, pa tek onda Dev Prev instaliro.. |
|
![]() |
![]() |
#4420 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Da je Nokia u pitanju ne bi bio problem da se vratiš sa Nokia Software Recovery Tool, dok za HTC mislim da nema nešto slično. Ja ne bi na tvom mjestu radio update na DP 8.1 prije servisa, jer imaju puno pravo (ako skuže) da ti ne prihvate garanciju. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4423 | |
Banned
|
Citiraj:
Primjerice - L620 Amber sa DevPreview-om: Može se isključiti aplikacija u task manageru, ima gotovo sve kao i Black. Soft-reset -> L620 Amber, ali ni traga DevPreview-u. Dakle ako te je strah da ti ne odbiju jamstvo - resetiraj ga i nećeš gore imati više DevPreview. |
|
![]() |
![]() |
#4424 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Što se garancije tiče, nađeš nekog tko prodaje mobitel u tvom gradu. Dogovoriš da se nađete pred Vipom/Tele2/T-mobile/Mobisom i nakon što tamo provjere da je garancija ok, čovjeku lova, a tebi mobitel. Tako sam radio s 820 i s 1020. Pola njuškala sam okrenuo dok nisam našao nekog tko je pristao.
#4430 | |
Registered User
|
Citiraj:
Samo flešanje sa Nokia Software Recovery Tool vraća na zadnju službenu verziju softvera, a tako nešto nije moguće kod HTC-a. |
|
![]() |
![]() |
#4431 |
Banned
|
Istina je - jer imam L620 - i nakon resetiranja - nije bilo DP update-a, te sam ga morao ponovno napraviti. Sad to više ne mogu jer je gore službeni Black. A što se tiče HTC-a, ne znam - kod Njoke DP se briše nakon reseta (i bez NSRT-a/NSU-a). |
![]() |
![]() |
#4432 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma ništa nije sigurno ![]() Nabavija sam Note 3 za dobru paru pa se sad malo igram s njim da se odlučim što ću zadržati. N3 ima brutalnu bateriju - 7h upaljen mobitel, 1h screen on, 10% baterije se potrošilo ![]() Plus, aplikacije se mogu normalno izvoditi u pozadini dok je to kod WP loše riješeno, pogotovo me smeta kod Endomonda kojeg moraš držati u fokusu da ga sistem ne ubije ![]() Baterija u 1020 je dobra za pozive, muziku i navigaciju sa ugašenim ekranom, ali za browsanje nije baš, pogotovo po danu (suncu). Po slobodnoj procjeni, teško izdura cijeli dan ako browsaš malo više i ako sam još par sati vozija bajk pa koristija GPS. Možda 8.1 update optimizira potrošnju prilikom browsanja, jer mi stvarno paše 1020, kamera je fenomenalna, veličina je dobra (iako bi ekran realno moga biti pola inča veći s obzirom na veličinu mobitela) i sve radi glatko. Vidit ću sad 8.1 kad izađe da donesem konačnu odluku ![]()
#4435 |
Banned
|
Čuj, s obzirom da mi je desni palac "defekt" (gibak cca 70%, od jeseni prošle godine), ne mogu tako dobro upravljati sa većim displayem - 4'' bi mi bilo idealno. No ne bunim se - bitno da nije 5'' ili veći. |
![]() |
![]() |
#4436 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4438 |
Banned
|
Već je u 35 zemalja ponedjeljak - updatea nema! ![]() http://www.timeanddate.com/worldcloc...om.html?sort=1 |
![]() |
![]() |
#4439 |
Registered User
|
Bitno je vrijeme u Redmondu, a tamo je trenutno nedjelja 13h. Ako ga puste sutra (14.04) ujutro, to će biti po našem vremenu 15h-17h, ništa ranije. |
![]() |
![]() |
#4440 |
Banned
|
Dobre i loše vijesti za WP korisnike HTC-a 8S i Huawei-a W1. Loše vijesti: - M$ se službeno nije oglasio za potrebu 8GB interne memorije za WP8.1 - HTC se službeno nije oglasio dali će njihov team pustiti WP8.1 na 8S - Huawei niječe dolazak WP8.1 na W1 Dobre vijesti: - Dev-Preview bi trebao omogućiti da i na 8S/W1 dođe WP8.1, što bi značilo seljenje aplikacija na microSD (klase 6 ili veće), te spas za korisnike zbog manjka memorije Živi bili pa vidjeli. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|