|
![]() |
#4411 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Sleight of hand pro, for teh QuiiCkscopeZx |
![]() |
![]() |
![]() |
#4412 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja ti imam nešto slično Ghost Perk-u, neka vrsta kamuflaže. Spojiš se s okolinom i može te vidjeti (skoro) samo sa IRNV-om.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4413 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Q za spot uvjek, ako ces igrat assault hilaj, rivajvaj, uvjek udi u squad i igraj kao 4 covjeka ne 1. Nije tesko, stvar je prakse, jednostavnije ne moze biti. Ne lete svi bez veze vec: a)ti nekuzis sta se dogada b)stvorila se kriticna masa igraca kao ti u timu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4414 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
ako ces igrati sa snajperom: -bullet drop trebas savladati (kao i za ostala oruzja..ali na snajperu je najizraženiji) -ako oces one-shoot-kill moras HS -rejpaj taj Q -imaj uvijek na umu da svi znaju gdje si zbog tog reflektora od scope-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#4415 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#4416 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Hahahhahahha dobar ti je ovaj 5. bookmark ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4418 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
U pocetku runde udem u prazan squad (jer su svi tada bili izvan squada) i igran laganini... i na kraju runde gledan one osvojene nagrade i medu njima Ace squad. Sta bi znacilo da nitko u ciloj partiji nije usa u nijedan squad. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4419 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4420 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ima svrhe jer dobivas sve one bonuse od squada (npr Squad Ammo, Frag itd.) iako se nemozes spawnat na nikoga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4421 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#4422 |
Guest
|
pa kako da shvatim što se dešava na mapama od 64 igrača kad me snajper skine nakon 2 koraka? Nitko ne baca municiju , health , svi samo da se dočepaju helikoptera i jeta? Jesam ja glup ili bi ovo trebalo biti "korak ispred MW" po kompleksnosti? Igram rush i živim 15 sec u prosjeku , spawnam se i bam ? |
![]() |
![]() |
#4423 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Zato jer su ostala 62 igraca nesposobna roknit tog snajpera koji svijetli ko bozicno drvce.Umjesto da netko na chatu/ts ili cemu vise kaze/spota di je lik i da ga krknu iz helija/jeta/rpga/puske/pracke , svi ga ignoriraju dok on " rejpa".
![]() |
#4424 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4426 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4427 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Eto ivane na tragu si velikog otkrica kojeg 50% igraca jos nije povatalo , bolje je s ekipom (korisniji si, duze zivis i vise kilova, i zabavnije 10x). Samo i kad svladas sve nisi pravi BF igrac dok ne bashas COD (nepisano pravilo) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4428 |
Guest
|
ma ne nikako jedno ne isključuje drugo, to je ko milka i bajodera |
![]() |
![]() |
#4429 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4430 |
Guest
|
prvo da se malo ufuram ![]() ![]() edit : skužio nekaj zanimljivo..kad se puca na daljinu nekom logikom idem pojedinačno , eventualno kratki rafal, međutim , igra ima neku mehaniku , da , ako pucate rafalni malo ispred/ispod cilja , u 75% slučaja većina metaka pogodi cilj. I kako se upravlja jetovima i helikopterima? Moj svaki let završi pored piste. Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 16.12.2011. u 22:14. |
![]() |
![]() |
#4431 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Ja sam odustao od aviona, al helihopterom se mogu prevest do obale il od mjesta a do b. Ostalo ni nepokušavam.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 16.12.2011. u 22:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4432 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Evo išao kopati po mailu da vidim točno kakav key sam dobio i gle vraga, key je iz dva dijela, a ovaj drugi je za DLC B2K!! Znači klasika, na Origin, pa na Redeeem i B2K se otključa! Hvala ti za info, teško je pretražit ovu temu jer prepuna je "svega" i brzo se povećava br postova. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4433 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Recoil je nesto sto je u BF3 puno bitnije nego u MW3 i to je prva stvar kojer me odbila od MW3. Sa helijem i jetom se upravlja jako jednostavno, WSAD + gore, dolje, L,D. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4434 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Čak i kad mi se pune flare-ovi ili ECM ima više taktika za izbječi heat-seekera Dok je heli recimo bio lagan u BC2 - i prelagan, ovdje je dosta teži, ali se da vrlo dobro izpilotirati. Makar opet razina pilotiranja helikoptera u kolege zen_suxa je Jedi! ( i to ne apprentice ![]()
![]() |
![]() |
#4436 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ma ja jet obično sahranim pa ono, ako je rezultat na knap ni nepokušavam jer ako je u timu netko ko zna može čuda napraviti i prevagnut. Helihopeter mi se nekako čini lakšim za upravljat ![]() Predobra partija mi je bila na Wake Island kada je bilo izgledno da ćemo izgubit i našo se lik koji zna što radi s helićem, uzeo lik Venoma, nas četvorica unutra i redom od jedne do druge zastave. Inače, moji favoriti su tenkovi. Kad mogu, naganjam druge s njima, a kad nemogu onda trčim za njima i pokušavam ih uništit ![]()
![]() |
#4437 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4438 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ima li tko ovaj ''problem''? Kad vozim heli,imam čudan problem...ne vidim protivnike na daleko.Tek ih vidim kad se približim na manje od 100 metara. Najbolje će ove dvije slike pokazati,slikano u razmacima od pola sekunde možda. ![]() ![]() Znači,vidim kao normalno zgradu,kad odjenom paf,evo neprijatelja.S vozilima mi se to ne događa,nisam primjetio. Grafička je 570gtx,driveri 285.62.Postavke sve na high+texture na ultra.A probao sam i sve na ultra,opet isto. Je li tako i vama? EDIT: Probao i sa gledanjem neprijatelja,na terenu.Ja sam stajao on se kretao,i tek mi se pokazao na 100 m,onako odjednom,dok je on mene cijelo vrijeme vidio...Ali čim bezveze stisnem scope uočilo ga je odmah na 100+ metara,ali kad bi odvratio pogled za 360° i opet pogledao bez scopa-nja nije bilo ničeg,ne može se vidit,kao da nema nikog. Zadnje izmijenjeno od: veki19. 17.12.2011. u 01:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4439 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4440 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Zamolio bi one koji igraju sa MX 518 da kažu koje postavke koriste za miš jer je nikako nemogu dobit "osjećaj" za igru-nemogu ni približno precizno reagirati kako sam mogao u BBC2, svaki head to head match gubim jer mi je sve nekako labavo,drmavo-smanjivanje DPi na mišu malo pomogne al i dalje to nije to!? I kako popravit glupi kontrast i boje u igri...sve mi blješti, sjene su prejake...jel tko po tom pitanju uspio šta napravit. Probao sam ja mrdat po gammi, contrastu i osotalo, al sve je to i dalje dosta loše. Sve mi je nekako bling-bling... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|