|
![]() |
#4381 |
Guest
|
Isuse.. Voyagera u 4h stavili... ![]() Pa tko će to gledat u 4 UJUTRO? ![]() |
![]() |
![]() |
#4382 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ja gledao, vrijeme prikazivanja sasvim ok. jer bi mi ostatak noći bio predug ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4386 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4389 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
zapravo ta serija mi je koma pogledao par epizoda ostale cuce na disku jer je dosadno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4390 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
napokon borg i 8472........ mislim da sutra ocekujemo sedmicu od devete ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4391 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Ljubitelji Stargate-a, epizode 1 i 2 Stargate Universe su dostupne...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#4393 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 03.10.2009. u 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4394 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#4396 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Odgledao sam novi star gate i moram reči da nije nešt. Možda zato je je to prva epizoda pa ima dost objašnjavanja kako i zašto su završili na brodu (Ako sam dobro čuo nekoliko milijardi svijetlosnih godina od zemlje, brod star stotinu tisuća godina). Nadam se da će u ostalim epizodama biti više akcije, ipak bi trebalo jer brod ostaje na jednom mejstu samo 12 sati.
![]() Zadnje izmijenjeno od: pinkskin. 04.10.2009. u 02:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4397 |
Suit up!
|
![]() |
#4398 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Zezno sam se nije 70 milijardi godina nego nekoliko milijardi godina, nisu rekli točno i brod je poletio sa zemlje. I brod nema onaj hiper drive nego neku vrstu nad svijetlosnog pogona.
![]() |
#4400 |
Guest
|
Jel netko gledao film "Virtuality" ? Čuo sam da je dosta dobar. |
![]() |
![]() |
#4404 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ma da, sada ce opet neki temporalni poremecaj sve vratiti nazad. vidio se >>nastavlja se<<, ne moze tako vojađer zavrsiti........ ja vec otupio. na novoj gledam onog robota đonija 5, i scena gdje lik (trbuhozborac) nesto sere bla bla, i kaze da se lutak kojeg drzi sastoji od drveta (i neceg jos, nije vazno). ovi umjesto drveta prevedu od vode?? jebiga, wood i voda je jako blizu...... titlovi su toliko losi inace da netko tko ne kuzi engleski fula 20% serije ili filma.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4405 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Da,bar,premutavo. Onak gledam kao 70sv godina su daleko,a likovi se za 1min udalje 0.5ly onak treba im 2h do doma ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4406 | ||
Guest
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#4407 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Veliki sam ljubitelj Star Treka, osobno najdrazi serijal mi je bio onaj najkraci - Enterprise, sa kapetanom Jonathanom Archerom. Ekipa završi u zabitom dijelu svemira, a imaju "klasična" torpeda, oklop im je polarizacija trupa (nikakvi nevidljivi baloni u krugu 20metara od broda) itd .. igrali su 4 sezone, a koliko sam čuo, ta epizoda je imala najslabiju gledanost ikad, izmedju ostalog kao jer je sve bilo previše američki .. ne znam kakvo je bilo, al meni najdraži serijal ![]() Deep Space 9 ne smatram nikakvim Star Trekom iz razloga što je to statična postaja na koju nešto mora doći i/ili se nešto mora dogoditi da bi bilo akcije .. jbg, call me old fashion, al ja i dalje volim da oni brodom nalete negdje i evo ti problema ![]() na DS9 kojeg sam kratko gledao, najveće uzbuđenje mi je bilo kad bi Captain Sisko sjeo u svoju letjelicu i onda bi samo čekao kad će ga netko napast ![]() Zadnji film Voyager što je bio u kinima - bio sam na premijeri sa sekom - i uživao sam svake sekunde filma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4408 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4410 |
Suit up!