Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.01.2013., 07:57   #4381
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor maxtormaster Pregled postova
ja sam davno presao 3 banke prijatelju he he he
Nije bilo namjenjeno tebi, nego jednom koji je popio bananka izgleda, al mu je post izbrisan.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2013., 13:09   #4382
pero stres
Registered User

Datum registracije: Dec 2012
znam da ovo nije tema ali više ne znam gdje da tražim.... klinki je mobitel pao u lokvu vode... rastavio sam ga i ostavio 2 dana u riži koja je pokupila svu vlagu. samo sad ima mrlje na ekranu. ... dali se to kome dogodilo i dali će te mrlje nastati ili mora u servis..... unaprijed hvala svima na pomoći
pero stres je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.01.2013., 11:50   #4383
Gongy
Registered User

Gongy's Avatar

Datum registracije: May 2012
Citiraj:
Autor pero stres Pregled postova
znam da ovo nije tema ali više ne znam gdje da tražim.... klinki je mobitel pao u lokvu vode... rastavio sam ga i ostavio 2 dana u riži koja je pokupila svu vlagu. samo sad ima mrlje na ekranu. ... dali se to kome dogodilo i dali će te mrlje nastati ili mora u servis..... unaprijed hvala svima na pomoći
IZVINI,ne zelim da te obeshrabrim ali mislim da ce mrlje nestati ali u servisu kada zamjene display ili ako imas mogucnost da narucih preko e-bay display pa zamjenis sam,to ti je povoljnije,a nije tesko licno sam na svom mjenjao i touch i display,sacekaj jos 2-3 dana ako vidis da se situacija nista ne poboljsava,zao mi je moraces ga mjenjati...
Evo link sa malo romova http://huawei-android.com/forum/u865...25.html#post72
probao sam nekoliko neki su ok,a neki problematicni!
Gongy je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2013., 21:08   #4384
briferboy
Registered User

briferboy's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor Gongy Pregled postova
IZVINI,ne zelim da te obeshrabrim ali mislim da ce mrlje nestati ali u servisu kada zamjene display ili ako imas mogucnost da narucih preko e-bay display pa zamjenis sam,to ti je povoljnije,a nije tesko licno sam na svom mjenjao i touch i display,sacekaj jos 2-3 dana ako vidis da se situacija nista ne poboljsava,zao mi je moraces ga mjenjati...
koji je po tebi najbolji, da ga džaba ne čačkam, hehehe
Staro 27.01.2013., 09:29   #4385
rad
Registered User

Datum registracije: Jan 2013
Citiraj:
Там все прошивки нормальные
есть просто медленные и подлагивающие
Google:
Sve je normalno firmware
je jednostavno spor i podlagivaet
rad je offline   Reply With Quote
Staro 27.01.2013., 15:14   #4386
Gongy
Registered User

Gongy's Avatar

Citiraj:
Autor briferboy Pregled postova
koji je po tebi najbolji, da ga džaba ne čačkam, hehehe
Nakon dva dana i bezbroj flashova mogu reci da 2 roma bi izdvoji kao hajde da kazem ok,to su CM portovi
CM7.2 LG SUIT By Black_Coder V2 (ali verzija V3 koja ima na HTC Mania)
problem na njoj sam imao dok sam pronasao rjesenje za linkanje apova na ext,link2sd gotovo da nije radio jer mi je kraj njega 10 apova prepolovilo internu memoriju,a sa S2E sam zapeo u bootloop,A2SDGUI+SKRIPTA rjesili stvar i jos sam neke apk. prebacio u sistemske...drugi je CyanogenMod7.2 BoltRain beta
sad ga trenutno isprobavam s2e radi i interna memorija PRAZNA
probao sam i 3 verzije CM-a 2.3.7 u MIUI odjelu ali RAM nije nesto optimizovan,na HappyUI1.2 jako los a na druga dva problem se javio pri sinhronizaciji sa google nalogom,nakon upisivanja gmail user and pass samo me izbaci i nista,takodje wifi cas radi cas ne,probacu izmjeniti MAC adresu pa onda ponovo na test,javim dojmove poslije (druga dva su LewaOS от 22.01.2013 i Lewa OS By Black_Coder version 2),AKO NEKO BUDE IH PROBAVAO I SVE MU BUDE RADILO NEKA SE JAVI,MOZDA JE GRESKA DO MENE
sto se tice stock prerada android 2.3.6 svi puno obecavaju ali malo je toga u praksi,brzi jesu ali nisam uspio dobti rezultate sa screenshota,znaci na cist rom bez ikakvih instaliranih apk ili prckanja po systemu
o CM9 i 10 necu ni govoriti znate da to ne radi,mada sam na BLACK CODER MIUI PORTU imao slobodnih oko 110MB RAM-a,ali toliko postignem i na njegovom LG SUITE portu za nas mob,po meni najbolji rom sa stranice uz malo glavobolje (napisao sam gore) poslije sve radi super!Ako je jos neko nesto iskusao neka javi pa da probamo

EDIT:Evo link za CM7.2 LG SUIT By Black_Coder..... http://www.htcmania.com/showthread.php?t=493065
i da napomenem jos jedan CM port sa dosta slobodnog RAM-a CyanogenMod 7.2 by Dark_NiGhtMaRe.... http://www.htcmania.com/showthread.php?t=505310 ali verzija V4.0 na V4.1 su se nesto zalili na bug.hr forumu da nije bas dobar ali ko hoce neka proba

Zadnje izmijenjeno od: Gongy. 27.01.2013. u 15:21.
Staro 27.01.2013., 19:19   #4387
briferboy
Registered User

briferboy's Avatar

Citiraj:
Nakon dva dana i bezbroj flashova mogu reci da 2 roma bi izdvoji kao hajde da kazem ok,to su CM portovi
CM7.2 LG SUIT By Black_Coder V2 (ali verzija V3 koja ima na HTC Mania)
problem na njoj sam imao dok sam pronasao rjesenje za linkanje apova na ext,link2sd gotovo da nije radio jer mi je kraj njega 10 apova prepolovilo internu memoriju,a sa S2E sam zapeo u bootloop,A2SDGUI+SKRIPTA rjesili stvar i jos sam neke apk. prebacio u sistemske...drugi je CyanogenMod7.2 BoltRain beta
sad ga trenutno isprobavam s2e radi i interna memorija PRAZNA
probao sam i 3 verzije CM-a 2.3.7 u MIUI odjelu ali RAM nije nesto optimizovan,na HappyUI1.2 jako los a na druga dva problem se javio pri sinhronizaciji sa google nalogom,nakon upisivanja gmail user and pass samo me izbaci i nista,takodje wifi cas radi cas ne,probacu izmjeniti MAC adresu pa onda ponovo na test,javim dojmove poslije (druga dva su LewaOS от 22.01.2013 i Lewa OS By Black_Coder version 2),AKO NEKO BUDE IH PROBAVAO I SVE MU BUDE RADILO NEKA SE JAVI,MOZDA JE GRESKA DO MENE
sto se tice stock prerada android 2.3.6 svi puno obecavaju ali malo je toga u praksi,brzi jesu ali nisam uspio dobti rezultate sa screenshota,znaci na cist rom bez ikakvih instaliranih apk ili prckanja po systemu
o CM9 i 10 necu ni govoriti znate da to ne radi,mada sam na BLACK CODER MIUI PORTU imao slobodnih oko 110MB RAM-a,ali toliko postignem i na njegovom LG SUITE portu za nas mob,po meni najbolji rom sa stranice uz malo glavobolje (napisao sam gore) poslije sve radi super!Ako je jos neko nesto iskusao neka javi pa da probamo

EDIT:Evo link za CM7.2 LG SUIT By Black_Coder..... http://www.htcmania.com/showthread.php?t=493065
i da napomenem jos jedan CM port sa dosta slobodnog RAM-a CyanogenMod 7.2 by Dark_NiGhtMaRe.... http://www.htcmania.com/showthread.php?t=505310 ali verzija V4.0 na V4.1 su se nesto zalili na bug.hr forumu da nije bas dobar ali ko hoce neka proba
CyanogenMod 7.2 by Dark_NiGhtMaRe - ovaj sam probao obe verzije, i nisam zadovoljan, čak mi je bolje radila 4.1 nego 4.0, mada svi tvrde suprotno
Staro 27.01.2013., 20:30   #4388
Gongy
Registered User

Gongy's Avatar

Citiraj:
CyanogenMod 7.2 by Dark_NiGhtMaRe - ovaj sam probao obe verzije, i nisam zadovoljan, čak mi je bolje radila 4.1 nego 4.0, mada svi tvrde suprotno
Meni je backup pravio probleme,kada restoram ovaj rom ili mi pojede sve ili par apova sa ext particije i naocigled dosta slobodnog rama nije mi fluidan,bio sam na onoj V4.0 probacu i 4.1 mozda veceras
Staro 27.01.2013., 21:16   #4389
briferboy
Registered User

briferboy's Avatar

Citiraj:
Meni je backup pravio probleme,kada restoram ovaj rom ili mi pojede sve ili par apova sa ext particije i naocigled dosta slobodnog rama nije mi fluidan,bio sam na onoj V4.0 probacu i 4.1 mozda veceras
nije vredna veruj mi, mada opet , probaj, možda se kod tebe bude drugačije ponašao
Staro 28.01.2013., 02:23   #4390
Gongy
Registered User

Gongy's Avatar

Citiraj:
nije vredna veruj mi, mada opet , probaj, možda se kod tebe bude drugačije ponašao
Nije los sve sredio i napravio backup ubacio s2e pa mi interna 199MB,hahaha,nikad vise!RAM-a je oko 100MB slobodnog i uz xperiu launcher prilicno fluidno mada je primjetan lag ponekad kada ulazi u apk cak i systemsku sve u svemu nije los vrijedi ga malo testirati ako nista da vidim bateriju mada poslije cijelo vece ukljucen ekran i bezbroj reboota drzi se dobro,malo testirati vrijedi.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.01.2013., 11:10   #4391
rad
Registered User

Citiraj:
Nije los sve sredio i napravio backup ubacio s2e pa mi interna 199MB,hahaha,nikad vise!RAM-a je oko 100MB slobodnog i uz xperiu launcher prilicno fluidno mada je primjetan lag ponekad kada ulazi u apk cak i systemsku sve u svemu nije los vrijedi ga malo testirati ako nista da vidim bateriju mada poslije cijelo vece ukljucen ekran i bezbroj reboota drzi se dobro,malo testirati vrijedi.
Čudno, nisam imao više od 80 MB RAM-a na Dark_Nighmare 4.1
Staro 28.01.2013., 22:43   #4392
Gongy
Registered User

Gongy's Avatar

Citiraj:
Autor rad Pregled postova
Čudno, nisam imao više od 80 MB RAM-a na Dark_Nighmare 4.1
Hehe,ne mislim tacno 100 nego varira nekad 104 (kada poginu apk koje rade u pozadini),a onda pad na 90-94 naravno net,playeri i neka igrica (a imam ih 2-3 koje igram na mobu) to se drasticno promijeni ali mi je RAM uvijek u plusu,vise slobodnog nego koristenog ali opet je prisutan lag koji kada se nesto pokrene postaje bas ocigledan kao ni vi nisam zadovoljan potpuno sa ovim ali istrazivanje ide dalje,skidam neka 3 roma nocas za test jer sam se povampirio i nocu nespavam
P.S. Ako sletite nesto dobro obavezno javite ili postavite
Staro 31.01.2013., 15:34   #4393
bbeco
Registered User
Moj komp

bbeco's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Ima li kakav rom da je baziran na official 2.3.6, očišćen od nepotrebnih aplikacija,rootan, i da se može overclockat?
bbeco je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2013., 16:01   #4394
Mihael
Premium
Moj komp

Mihael's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor bbeco Pregled postova
Ima li kakav rom da je baziran na official 2.3.6, očišćen od nepotrebnih aplikacija,rootan, i da se može overclockat?
Fudowsky
Mihael je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2013., 17:40   #4395
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2013., 14:30   #4396
dudum48
Registered User
Moj komp

dudum48's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Kod mene se 4.1 dobro ponaša, ALI, OTA updater mi je našao update 4.0

Kad pokrenem update onda javi md5 failed i odustane..
dudum48 je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2013., 18:34   #4397
rad
Registered User

Citiraj:
Hehe,ne mislim tacno 100 nego varira nekad 104 (kada poginu apk koje rade u pozadini),a onda pad na 90-94 naravno net,playeri i neka igrica (a imam ih 2-3 koje igram na mobu) to se drasticno promijeni ali mi je RAM uvijek u plusu,vise slobodnog nego koristenog ali opet je prisutan lag koji kada se nesto pokrene postaje bas ocigledan kao ni vi nisam zadovoljan potpuno sa ovim ali istrazivanje ide dalje,skidam neka 3 roma nocas za test jer sam se povampirio i nocu nespavam
P.S. Ako sletite nesto dobro obavezno javite ili postavite
kako je loše da ne razumijem o
Staro 01.02.2013., 22:42   #4398
Papcina
Registered User

Datum registracije: Apr 2007
ovako, onaj ruski rom... dopi*dio mi je... nemogu vise niti jedan custom rom podnijet... hrpa smsova mi ne dolazi ni na ovom... lud sam....
pa vas lijepo molim, dajte mi preporuku za neki custom rom (i po mogucnosti link na isti) a da je rom noviji i da je stabilan...

sta ce mi mob sa žnj super opcijama kad one jednostavne kao primanje smsa ne rade?! grrrrrrrr... -_-
Papcina je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2013., 23:38   #4399
denibus
množitelj
Moj komp

denibus's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
moze link na nove adreno drivere?
Staro 01.02.2013., 23:52   #4400
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Papcina Pregled postova
ovako, onaj ruski rom... dopi*dio mi je... nemogu vise niti jedan custom rom podnijet... hrpa smsova mi ne dolazi ni na ovom... lud sam....
pa vas lijepo molim, dajte mi preporuku za neki custom rom (i po mogucnosti link na isti) a da je rom noviji i da je stabilan...

sta ce mi mob sa žnj super opcijama kad one jednostavne kao primanje smsa ne rade?! grrrrrrrr... -_-
Kod cure mi je mobitel već duže vrijeme. CM koji je najbrži je počeo raditi pizdarije ubrzo sa viberom/whatsappom i sličnim servisima koji su se gasili radi manjka memorije.

Sad sam je vratio na onog prvog kineza od a.war-a (sa notifikacijama) i istina - malo jest sporiji nego CM, ali ako ona kaže da joj sad sve radi kako treba, onda je stvarno ROM super. Čak joj se niti ne restarta i traži PIN (što se meni događalo; mislim da sam to nesvjesno riješio sa supercharger skriptom), baterija traje duplo duže nego na CM-u (viber, WA, gtalk etc), a sve ostalo joj radi kako treba, uključujući i SMS koji tebe muči.

E sad, naći ROM je već malo teže jer su linkovi uglavnom mrtvi po forumima. Onaj 1102_2 ili kako se već zvao, s time da je a.war još dodao one notifikacije kad se povuče status bar.

EDIT:
Upload na dropbox mi je postao nevjerojatno brz, digao sam 90MB za 2 sekunde
Probaj skinut ako ide s ovog linka (mislim da je to taj Kinez, koji ima notifikacije, ali nema OC-a)
https://dl.dropbox.com/u/63396042/1112_novi.zip

Sve počisti prije stavljanja ROM-a (cache, data, system, dalvik etc). Ja sam čak curi i SD karticu formatirao u CWM-u prije nego sam stavljao tog Kineza (jer velim, imao sam problema sa restartanjem uređaja (ako ti se to pojavi, upali sve moguće skripte sa V6 superchargerom).

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 01.02.2013. u 23:59.
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2013., 09:32   #4401
Papcina
Registered User

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
EDIT:
Upload na dropbox mi je postao nevjerojatno brz, digao sam 90MB za 2 sekunde
Probaj skinut ako ide s ovog linka (mislim da je to taj Kinez, koji ima notifikacije, ali nema OC-a)
https://dl.dropbox.com/u/63396042/1112_novi.zip

Sve počisti prije stavljanja ROM-a (cache, data, system, dalvik etc). Ja sam čak curi i SD karticu formatirao u CWM-u prije nego sam stavljao tog Kineza (jer velim, imao sam problema sa restartanjem uređaja (ako ti se to pojavi, upali sve moguće skripte sa V6 superchargerom).
Ok thx, skida se sad, a veceras cu valjda ulovit vremena to sredit.... znaci na ovom ROMu sigurno 10000% funkcionira primanje i slanje SMSa bez greske? Ne zelim sve stavit i sredit i da mi opet ne rade SMSovi...

ljudi me cudno gledaju, ono kao sta se bahatis pa ni na poruke vise ne odgovaras, a ja poruku nit vidio nit cuo
Staro 02.02.2013., 12:00   #4402
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Pitao curu, ona veli da joj nitko nikad nije rekao što ne odgovaraš i slično. I ima gro poruka unutra, tako da - njoj dolaze. Jesi mijenjao možda aplikacije za SMS ?
Staro 02.02.2013., 17:02   #4403
Papcina
Registered User

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Pitao curu, ona veli da joj nitko nikad nije rekao što ne odgovaraš i slično. I ima gro poruka unutra, tako da - njoj dolaze. Jesi mijenjao možda aplikacije za SMS ?
noup, sve original...
nakon tvornickog roma imao fundowskog 4.0, pa fundowskog 4.1. i sad ovaj ruski i na sva tri imao iste probleme sa sms-ovima... poludit cu....

koliko aplikacija ti sestra ima na mobu cca? i dal koristi app2sd?

nikad se necu naucit da ne mjenjam tvornicke stvari na custom
Staro 02.02.2013., 17:13   #4404
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Hahaha sestra

Ne koristi APP2SD, ima nekolicinu aplikacija što joj treba (Gtalk, Viber, Whatsapp, Quickpic, ES File Explorer, Opera Mobile, weather app, app za notes i app za office i PDF dokumente i mislim da je to to. Za to joj je i dovoljno ono što je slobodno na mobu.

Inače, ja sam prije izbjegavao koristiti App2SD (na kraju krajeva, ovaj ROM gore ga niti nema osim onog tvorničkog). Za dodatne appove sam koristio Link2SD koji je radio odlično.
Staro 02.02.2013., 18:09   #4405
jukaka
Registered User

Datum registracije: Feb 2013
moze pomoc molim vas...mobitel mi je odjednom blokirao,nisam mogao nista napraviti,i onda sam izvadio bateriju,i sad ga vise ne mogu upaliti...prvo sam ga mogao upaliti ali je stalo samo na huawei logu,i nije se micalo...sada ga mogu upaliti samo kada ga spojim na punjac ali ako izvadim bateriju,i i dalje stoji samo na huawei logu...ako ga prikljucim na punjac dok je baterija unutra ne pali se,samo svijetli crvena ledica gore kod zvucnika...zna li netko mozda u cemu je problem...
jukaka je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2013., 08:49   #4406
Gongy
Registered User

Gongy's Avatar

Citiraj:
Autor jukaka Pregled postova
moze pomoc molim vas...mobitel mi je odjednom blokirao,nisam mogao nista napraviti,i onda sam izvadio bateriju,i sad ga vise ne mogu upaliti...prvo sam ga mogao upaliti ali je stalo samo na huawei logu,i nije se micalo...sada ga mogu upaliti samo kada ga spojim na punjac ali ako izvadim bateriju,i i dalje stoji samo na huawei logu...ako ga prikljucim na punjac dok je baterija unutra ne pali se,samo svijetli crvena ledica gore kod zvucnika...zna li netko mozda u cemu je problem...
Moj savjet,pokusaj uraditi hard reset,ubacivanje nekog stock roma,imas ih na netu skinuti koliko hoces,od 2.3.3 verzje pa do 2.3.6,formatiras karticu (pozeljno da bude FAT32) na nju prebacis samo onaj dload folder sa update.app fajlom unutra izgasis mob,bateriju kratko van i onda VOLUME+ VLOUME- i POWER TIPKE ZAJEDNO,sacekaj da se procedura zavrsi i valjda ce se onda ukljuciti normalno ako ne nosi ga u servis ako imas garanciju jer ako hard reset ne pomaze onda je neki gadan lom u mobu i ako ti ne mozes da ga pokrenes cisto sumnjam da ce i oni,u servisu ce pokusati ga ukljuciti kada vide da ne ide uradice isto,flashati rom pa ako im ne upali maticna ide napolje i gotovo!
Staro 04.02.2013., 14:50   #4407
jukaka
Registered User

Citiraj:
Moj savjet,pokusaj uraditi hard reset,ubacivanje nekog stock roma,imas ih na netu skinuti koliko hoces,od 2.3.3 verzje pa do 2.3.6,formatiras karticu (pozeljno da bude FAT32) na nju prebacis samo onaj dload folder sa update.app fajlom unutra izgasis mob,bateriju kratko van i onda VOLUME+ VLOUME- i POWER TIPKE ZAJEDNO,sacekaj da se procedura zavrsi i valjda ce se onda ukljuciti normalno ako ne nosi ga u servis ako imas garanciju jer ako hard reset ne pomaze onda je neki gadan lom u mobu i ako ti ne mozes da ga pokrenes cisto sumnjam da ce i oni,u servisu ce pokusati ga ukljuciti kada vide da ne ide uradice isto,flashati rom pa ako im ne upali maticna ide napolje i gotovo!
mobitel nece uopce da upali,pokusa sam pritisnut vol+ i vol- i power tipke zajedno,pojavi mi se na trenutak rozi ekran i ugasi se...garanciju imam jos godinu i 2 mjeseca,samo je problem sto sam ja uradio root mobitela i stavio custom rom,pa ne znam hoce li mi vrijediti garancija...
Staro 04.02.2013., 15:01   #4408
Mihael
Premium
Moj komp

Mihael's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor jukaka Pregled postova
mobitel nece uopce da upali,pokusa sam pritisnut vol+ i vol- i power tipke zajedno,pojavi mi se na trenutak rozi ekran i ugasi se...garanciju imam jos godinu i 2 mjeseca,samo je problem sto sam ja uradio root mobitela i stavio custom rom,pa ne znam hoce li mi vrijediti garancija...
Ako ne pali bez bojazni možeš na reklamaciju.
Mihael je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2013., 15:07   #4409
jukaka
Registered User

Citiraj:
Autor Mihael Pregled postova
Ako ne pali bez bojazni možeš na reklamaciju.
pali samo do huawei loga,dalje ne...hard reset kazem samo se pojavi rozi ekran i ugasi se mob...a sta bi se dogodilo kad bi oni skuzili da sam minja rom, da li bi morao sto placati ili nesto slicno?
Staro 04.02.2013., 18:15   #4410
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ako ti je custom ROM uzrok problema, stavit će ti orginalni i vjerojatno to naplatit. Ako je hardverski kvar onda ne bi trebao imat problema.
tutix je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno